ıyı aksamlar güzeller .MEyracım Gökçem lısteler ıcın ellerınıze saglık emeklerınızı helal edın kızlar . Ben kacak bıturlu düzen tutturamıyorum kayınvalıdem var yarın gıdıcek yenı hafta yenı baslangıc bakalım.cepten yazıyorum ınsallah mesaj gönderebılırım
valla süpperr....
keşke sendeki azim bendede olsa....hep aynı şey oluyo üç dört kilo veriyorum sonra aylarca verdiklerimi geri almamak için uğraşıyorum sonra tekrar derken sıkıldım galiba..81 gördüm diye sevinirken 15 gündür bir daha göremedim bakalım nezaman nasip olucak sorsan doğum günümde 78 olcaktım vakit kalmadı nasıl olcaksamm...:26:
Sağol canım iyiyim şükür
Hava burda da güzel bugün arkadaş çağırdı çarşıya canım istemedi gitmedim eşim de kızdı gitseydin açılırsın felan diye aman canım evden çıkmak istemedi işte
Sen nasılsın dinlendin mi biraz da olsa
selamün aleyküm.....
nabıyonuz:)
eşim hasta 2gündür, üşütmüş, aman bir nazki bir naz.....
erkek hasta olunca böyle oluyo.....
Yine epey iş görmüşsün sen maşallahzeynepçiğim şaka yapıyosun sanırım...ben ve azim..Yan yana bile sırıtıyorlar...
Bundan sonrası umarım hepimiz için iyi olacak...
Bugünümü anlatayım..Şimdi efem sabah yedi de uyandım,çay demleyip eşimi uyandırdım o gidince ortalığı toparladım süpürge tuttum,banyo wc,balkon temizliği yaptım...Duş aldım..OĞluşla kahvaltımızı yapıp tey tey kursuna gittik..eve geldikten sonra yemek yaptım,çamaşır astım bulaşık makinamı boşalttım..
Şu an dinleniyorum...sen de evde kalmakla iyi yapmışsın,bazen insan hiç kimseyi görmek istemiyor,dışarı çıkmak istemiyor...
geçmiş olsun eşine...
Yine epey iş görmüşsün sen maşallah
Ben de evde nerdeyse aynı işlerle uğraştım arada markete gittim bikaç kez
Evde kalmayı seviyorum ben de sakin sakin arada işimi yapıyorum arada oturup örgü örüyorum vs kafama göre takılıyorum
Küçük kızım da sürekli çıkalım gezelim deyip duruyor ben çıkmayınca kızıyor yarın sanırım çıkarız birlikte kaçış yok
Etkilendim...seni az çok tanıyorum, burcunuda biliyorum, e bunlarla bunu farkedebildim:))))
ben de akşam kızımla çıktım yürüdüm...Çok ders çalıştı bugün bir ara baktım bakışları tuhaflaşmış
Hadi dedim yürüyelim iyi gelir ikimiz için de iyi oldu...
asucum eşinin ayağı nasıl iyi artık değilmi.?
---
Dafiii sen nasıl oldun canım...
hoşbuldum Esra'cım. inşallah hepimiz hedeflerimizden 5 fazlasını veririz:)
ikizler nasıl canım? sen de iyisindir inşallah..
Helal olsun canim esas sen helal et daha bekliyecektim ama dayanamadim canimcim bu arada diger alintilari unutup beni unutmaman ayri bir sevindirdi
selamün aleyküm.....
nabıyonuz:)
eşim hasta 2gündür, üşütmüş, aman bir nazki bir naz.....
erkek hasta olunca böyle oluyo.....
ıyı aksamlar güzeller .MEyracım Gökçem lısteler ıcın ellerınıze saglık emeklerınızı helal edın kızlar . Ben kacak bıturlu düzen tutturamıyorum kayınvalıdem var yarın gıdıcek yenı hafta yenı baslangıc bakalım.cepten yazıyorum ınsallah mesaj gönderebılırım
selam canım evet ben geldim. 1 aydan fazla oldu burayı bulalı, 3-4 aylık geçmişteki yazışmalarınızdan başladım okumaya, sizi tanımaya. artık sizinleyim
geçmiş olsun eşine...
Etkilendim...
Meyracim kocan hastaymis gecmis olsun canim kocandan fazla sana uzuldum canim ayy erkeklerin hastaligi hic cekilmez benimki dizinin dibinden ayirmaz ya birsey olursa diye o nazlar o kaprisler o dogum sancilarini cekseler ne yapacaklarmis acaba....
( daglar kadar derdin olsa, rabbine dönüp , benim ne buyuk derdim var deme
derdine dönüp benim ne buyuk rabbim var de)
ne guzel soz demi paylasmak istedim canlarim
hepinize misil misil uykular allah rahatlik versin canimcimlar optum
gecmis olsun canim... bu erkekler hasta olunca cocuktan 1000kat beter oluyor
Senin sozde guzelmis canim esin nasil oldu insallah biraz daha iyidir ( akil ve ruh sagligin icin canim )sağol ablacım
ilahiiiii:))))
sağol canım benim....
evet sözde çok güzelmiş canım, içimden geldi bende seninle bir söz paylaşmak istiyorum şimdi, bu sözü hem çok severim, hemde bazen bana güç veren bir sözdür bu.
"güllerin dikenler arasında yetiştiğine üzülmemeli insan
güllerin dikenler arasında yetiştiğine şükretmeli insan....":81::81:
sanada huzurlu uykular inşaallah canım.....
bende gece kuşu gibi hala ayaktayım bugün:)
şimdi yatıcam bende.
sağolasın canım
ablacım bende bı denemeyı düşünüyorum ablam mıdende arı oldumu :26: tek karkum oselamun aleyküm güzeller
geçmiş oldukca birikmiş oku oku bitmedi
ama sevdim hep böyle canlı olsun
benim iki gündür modum düşük
nasıl becerdiysem öyle bir tutulmuşum kiiibir tarafım duvar gibi
neredeyse kıpırdayamıyorum namazda selam verirken neredeyse tüm bedenimle dönmek zorunda kalıyorum .
bu durum beni hasta etti çok canım yanıyor.
yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım banamısın demedi. dün birde yemekte misafirim vardı ruh gibi dolandım. bugün hiçbirşey yapasım yok ama mecburum kalkıp kurabiyelerimi yapayım.kısmet olursa sabah köye gidicem temizlik yapıcam. pazarteside tuzlularımı yaparım. duada 60-70 kişi olur diye tahmin ediyorum. demekki yaptıklarımın sayısını yetmişin üzerinde tutmam gerekecek. börek için 3 kilo ıspanak aldım burdayken temizleyip yıkayıp öyle götüreyim. köyde sular kesik. sabah 1 , akşam 1 saat akıyor. kurabiyeleri bugünden yapınca bayatlamaz inşallah.
yeni gelenler olmuş
kızlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
hayriyecim ben yaptım canım onu
ama sadece sabahları içtim. üç öğün yapmadım. ama bende tık demedi. 1 gr. bile veremedim. evet içtiğinde tok tutuyor ama 1 yudum yedikten sonra yiyorsun. sarımsaklı olduğu için insan kokar diye korkuyor ama hiç kokmuyor. işin tuaf tarafı birkaş günden sonra ağız kokusunuda yok ediyor. insan ne yerse yesin ağız kokusu olmuyor.
ben burdan yolaçıktım ve bir uygulamaya başladım. yemekten sonra dişlerimi fırçalayınca ağzıma bir yudum elma sirkesi alıp gargara yapıyorum. buna başladığımdan beri ağız kokusu diye birşey yaşamadım. ve benim dişlerimin dörtte üçü kaplama ve dolgu olduğu halde ağız kokusu yok.
kilo veremedim belki ama bunu keşfetmek bana iyi geldi. bazen ne kadar fırçalasam kokulu bişrşey yediğimde kaplamalar kokuyordu.çok şükür bunu aştım.
inşallah bu diyetisyenden de çok fayda görürsün canımteşekkür ederim, hoşbuldum canım. aslında çok daha fazla verebilirdim. mayısta 123 ile diyetisyene başladım kasımda 102 ydim. ama bende yine motivasyon koptu ve diyetisyeni bıraktım 108 kadar geri çıktım. ocak ayında kendime geldim ne yapıyorum diye yine kendim diyete devam ettim bu sefer sporda ekledim ve 98e indim.
aslında bende insilun direnci var çok yüksek derecede. Diyetisyenden önce endokronoloji uzmanına gittim ve bunu tedavisine başlayıp dengeleyip diyet yapınca verebildim.
ben klasik diyet yapıyorum sebze bakliyat et salata meyve yoğurt süt tam bugday ekmeği peynir vs içeren.aslında en büyük sıkıntı irade pilavlar makarnalar kızartmalar hamur işleri şerbetli tatlılar vs bunları hayatımızdan uzaklaştırıp yediklerimizin miktarını sınırlandırınca kilo veriliyor. ama işte irade göstermek çok zor benim için en azından öyle. Ama önemli olan zor olanı başarmak dedim. Önce Allah'ın sonra sizin desteğinizle bu sefer bırakmak istemiyorum.
15 gün önce işyerime yakın ve işyerimden çok fazla kişinin gittiği ve tavsiye ettiği başka bir diyetisyene başladım. pazartesi kontrol var. bu ara grip nedeniyle tam uyamasamda ve sporumda azalma olsada umarım fark görürüm. bu diyetisyenin listelerinden başarı görürsem listemi istersen paylaşırım.
Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktımasıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktımasıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?