Gunaydinlar canimcimlar
ay dun ev temizledimya bugun her yerim agriyo ev temizlendi ama ben bittim cocuklar olmadan once ev isi yapmak ne kadar kolaymis meger dun bi cocuklara bi islere kosturmaktan anam agladi yaww bu sefer gercekten yazik bana beee
Günaydın canım evet haklısın cocuk olmadan temizlik daha kolaydi şimdi hem ev isi hem cocuklar yoruyor insanı saglik olsun artik bugün de dinlenirsin çocuklar küçük mü ne kadarlik
İkizlerde bende iyiyim canimda masallah bni benden iyi taniyorsun seninle muhabbetimiz olmadi ama neredeyse anne kizlik soyisminide yazacakmissin bu ne hikmettir yahu
Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktımasıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
daha iyi olamadinmi canimm simdiye kadar niye gitmedin doktora simdiye kadar iyi olurdun belki havalardanmidir nedir herkes hasta yahuMutlu pazarlar fikrimin ince gülleri
herkes çok iyidir umarım...Ben pek değilim..boğazımda ki kımıldayan közler hala ordalar.Muhtemelen yarın doktora gidip aaaa yapıcam baksın bakalım neymiş....
Şeker kız esracan, uzun süredir bizi okuyup hepimizi tanıdığını yazmıştı kaçırdın sanırım...
Mutlu seneler elifçiğim...yeni yaşın sana,sağlık,huzur,aşk,fit bir beden,ve tüm güzellikleri getirsin..
Biz 75 de anlaşalım ne olur ne olmaz diye.Ve evet olur bu şekil de devam edersen..:128:
teşekkür ederim :)doğum gunun kutlu olsun canım
Gunaydin canim ayda 5 kilo eder buda imkansiz degil canim neden olmasin ki
ELİF 1 kilo mu verdın 1 gunde
Mutlu pazarlar fikrimin ince gülleri
Mutlu seneler elifçiğim...yeni yaşın sana,sağlık,huzur,aşk,fit bir beden,ve tüm güzellikleri getirsin..
Biz 75 de anlaşalım ne olur ne olmaz diye.Ve evet olur bu şekil de devam edersen..:128:
mutlu yıllar canım inşallah yeni yaşında büyük değişimlere uğrarsın şöyle 25-30 kilo falanYena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktımasıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
Kizlar tecrubeli ev hanimlari...
Aksama yemege musafir geliyo dolapta mangallik hazirlanmis tavuk var ama mangal yapacak ortam yok ev ortaminda nasil pisirebilirim yardim edin lutfeennn:26:
Tavada yada firinda pisirsen canim olur mu
Sekerim cok az yag damlattigin yanmaz tavaya koy super olur yada firin torbasina at icinede salcali su ve patates at oda super olurKizlar tecrubeli ev hanimlari...
Aksama yemege musafir geliyo dolapta mangallik hazirlanmis tavuk var ama mangal yapacak ortam yok ev ortaminda nasil pisirebilirim yardim edin lutfeennn:26:
mutlu yıllar canım inşallah yeni yaşında büyük değişimlere uğrarsın şöyle 25-30 kilo falan
Hayırlı pazarlar
Elifcim doğumgünün kutlu olsun herşey hayırlısıyla gönlünce olsun inşallah
olsuuun samimiyet güzel şey b12 de önemli ama ihmal etmeyin
kızlar bu akşam günüm var güne gitcem inşallah çok abartmam
Gunaydinlar canimcimlar
ay dun ev temizledimya bugun her yerim agriyo ev temizlendi ama ben bittim cocuklar olmadan once ev isi yapmak ne kadar kolaymis meger dun bi cocuklara bi islere kosturmaktan anam agladi yaww bu sefer gercekten yazik bana beee
Senin sozde guzelmis canim esin nasil oldu insallah biraz daha iyidir ( akil ve ruh sagligin icin canim )
sana erkeklerin bir sozunu de soyleyim meyracim adamlarin mantigina bak:
Karim hasta olacagina , ben hasta olayim( bakmiyacak baktiracak)
ben öleceğime karim olsun( kariyi gonderip yenisini alacak )
Off soylemezsem catliycam yaaa su kocamin elini yuzunu yalakta yikar gibi yikayip heryeri islatmasindan nefret ehhdiyorum nefret
Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktımasıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
Mutlu pazarlar fikrimin ince gülleri
herkes çok iyidir umarım...Ben pek değilim..boğazımda ki kımıldayan közler hala ordalar.Muhtemelen yarın doktora gidip aaaa yapıcam baksın bakalım neymiş....
mutlu ve hayırlı pazarlar kızlar
hepinize günaydın
öğle oldu ama anca işleri toparladım kızımı uyuttum pcyi kucağıma aldım
bugün evde yalnızım kvmin amcası vefat etmiş eşimle birlikte oraya gittiler
biraz uzak öğleden sonra ya da akşama doğru anca gelirler sanırım
dün hava çok güzeldi 3 parti çamaşır yıkadım dışarı astım diğer makine bitesiye iptekiler kurumuş oldu öyle güneşli ve güzeldi
bugün ise kapalı ve yağmurlu iyiki dün halletmişim o işleri bugünde bir dünya ütü beni bekliyor
kızım uyanınca anca ortalık silip süpürürüm ütüyü artık akşam yaparım bir aksilik olmazsa
mutlu yıllar canım inşallah yeni yaşında büyük değişimlere uğrarsın şöyle 25-30 kilo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?