Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım evet haklısın cocuk olmadan temizlik daha kolaydi şimdi hem ev isi hem cocuklar yoruyor insanı saglik olsun artik bugün de dinlenirsin çocuklar küçük mü ne kadarlik

Günaydın canım evet haklısın cocuk olmadan temizlik daha kolaydi şimdi hem ev isi hem cocuklar yoruyor insanı saglik olsun artik bugün de dinlenirsin çocuklar küçük mü ne kadarlik

Ben ve dinlenmek ayni cumlede bile yanyana tuhaf duruyo canim yaa cocuklar da 7. Aylarinin icindeler canim apalama alistirmalari yapiyorlar yeni yeni

Mutlu pazarlar fikrimin ince gülleri

herkes çok iyidir umarım...Ben pek değilim..boğazımda ki kımıldayan közler hala ordalar.Muhtemelen yarın doktora gidip aaaa yapıcam baksın bakalım neymiş....

İkizlerde bende iyiyim canimda masallah bni benden iyi taniyorsun seninle muhabbetimiz olmadi ama neredeyse anne kizlik soyisminide yazacakmissin bu ne hikmettir yahu

Şeker kız esracan, uzun süredir bizi okuyup hepimizi tanıdığını yazmıştı kaçırdın sanırım...

Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktım asıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?

Mutlu seneler elifçiğim...yeni yaşın sana,sağlık,huzur,aşk,fit bir beden,ve tüm güzellikleri getirsin..
Biz 75 de anlaşalım ne olur ne olmaz diye. Ve evet olur bu şekil de devam edersen..:128:

Son düzenleme:
daha iyi olamadinmi canimm simdiye kadar niye gitmedin doktora simdiye kadar iyi olurdun belki havalardanmidir nedir herkes hasta yahu

burcunun bizi takip ettigini biliyordum da bu kadar inceliklerine kadar takip ettigine sasirdim dogrusu yenacim

doğum gunun kutlu olsun canım
teşekkür ederim :)

Gunaydin canim ayda 5 kilo eder buda imkansiz degil canim neden olmasin ki

İnşallah yaa çok istiyorum hep birlikte incecik olalım tabi sağlıkla :)

ELİF 1 kilo mu verdın 1 gunde

bir gün değil aslında perşembe sabahtan, cuma, c.tesi üç gün çift seans spor ve azında azını yedim yani 3 günde zorlamalarla 1.2 kg gitmiş oldu ama bugün baktım ikili rakamları görmüyorum güzel bir karatay kahvaltısı yaptım bi de çikolata yiyeceğim azıcık doğumgünü hediyesi olarak

ayy çok teşekkür ederim ablacım İnşallah hepimize tamam o zaman dediğin gibi sağlam olsun eylül sonuna kadar hedef 75 te anlaştık oldu ki 70 oldu tabiki daha güzel olur mutluluk üzerine mutluluk olur

mutlu ve hayırlı pazarlar kızlar
hepinize günaydın
öğle oldu ama anca işleri toparladım kızımı uyuttum pcyi kucağıma aldım
bugün evde yalnızım kvmin amcası vefat etmiş eşimle birlikte oraya gittiler
biraz uzak öğleden sonra ya da akşama doğru anca gelirler sanırım
dün hava çok güzeldi 3 parti çamaşır yıkadım dışarı astım diğer makine bitesiye iptekiler kurumuş oldu öyle güneşli ve güzeldi
bugün ise kapalı ve yağmurlu iyiki dün halletmişim o işleri bugünde bir dünya ütü beni bekliyor
kızım uyanınca anca ortalık silip süpürürüm ütüyü artık akşam yaparım bir aksilik olmazsa

Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktım asıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
mutlu yıllar canım inşallah yeni yaşında büyük değişimlere uğrarsın şöyle 25-30 kilo falan

Hayırlı pazarlar
Elifcim doğumgünün kutlu olsun herşey hayırlısıyla gönlünce olsun inşallah

Son düzenleme:
Kizlar tecrubeli ev hanimlari...
Aksama yemege musafir geliyo dolapta mangallik hazirlanmis tavuk var ama mangal yapacak ortam yok ev ortaminda nasil pisirebilirim yardim edin lutfeennn:26:

Kizlar tecrubeli ev hanimlari...
Aksama yemege musafir geliyo dolapta mangallik hazirlanmis tavuk var ama mangal yapacak ortam yok ev ortaminda nasil pisirebilirim yardim edin lutfeennn:26:
Sekerim cok az yag damlattigin yanmaz tavaya koy super olur yada firin torbasina at icinede salcali su ve patates at oda super olur

Son düzenleme:
Off soylemezsem catliycam yaaa su kocamin elini yuzunu yalakta yikar gibi yikayip heryeri islatmasindan nefret ehhdiyorum nefret

kızlar bu akşam günüm var güne gitcem inşallah çok abartmam

eline sağlık, güle güle oturun....

:)
eşimde bugün biraz daha iyi canım, sağolasın...
akşama misafirin gelcekmiş, kolay gelsin canım...

Off soylemezsem catliycam yaaa su kocamin elini yuzunu yalakta yikar gibi yikayip heryeri islatmasindan nefret ehhdiyorum nefret

:))))

doğum günün tekrardan kutlu olsun canım:)
senin için şuan ikili rakamlarada ramak var ama takma kafana boşver:)

Mutlu pazarlar fikrimin ince gülleri

herkes çok iyidir umarım...Ben pek değilim..boğazımda ki kımıldayan közler hala ordalar.Muhtemelen yarın doktora gidip aaaa yapıcam baksın bakalım neymiş....

geçmiş olsun ablam....
boğaz gargarası için adaçayı 5dk demleniyor, içmek için 10dk...
istersen bu 5dkyı bir dene ablacım denemediysen:)
dakikalar önemli rol oynuyor ufunet konusunda.....

başınız sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…