Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktım asıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?

dogum gunu cocugu , nice mutlu senelere, yeni yasin diledigin butun guzellikleride beraberinde getirsin...
bir bakmissin temmuza kalmadan 70 olmussun

Meyracim sagol canim allahin sevgili kuluyum be zaman dip kose genel temizlik yapsam ertesigun misafir geliyo bu seferde ayni oldu erdim mi nee

Meyracim sagol canim allahin sevgili kuluyum be zaman dip kose genel temizlik yapsam ertesigun misafir geliyo bu seferde ayni oldu erdim mi nee

Ayya ne güzel bende temizliğin tam ortasında yakalanıyorum hep.gecen hafta kayınvalide cat kapı geldi . Ev facia ötesi burun büktü , bende burun büktüm

Bu arada 1 haftadır ben bazı yazıları beğendiğimi düşünüyordum , begenmiyormusum

Burda beğenmek nasıl oluyor?

Kızlar selam menumu paylasayım

[sıze=3]9:00 muzlu süt
11:00-14:00 2simit,1yumurta,1parca peynır,salatalık,domates,bıber
15:00 1ceviz,1 muz
17:001kıvı,1paket kellogs kraker
18:30 tavuklu salata,2 dılım ekmek,soda[/sıze]

Son düzenleme:
doğum günün tekrardan kutlu olsun canım:)
senin için şuan ikili rakamlarada ramak var ama takma kafana boşver:)

çoook teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz hedeflerimize sağlıkla ulaşırız gerçi bugün bayağı yedim ama telafi edecem İnşallah

dogum gunu cocugu , nice mutlu senelere, yeni yasin diledigin butun guzellikleride beraberinde getirsin...
bir bakmissin temmuza kalmadan 70 olmussun

çoook teşekkür ederim İnşallah cümlemiz güzellikler yaşayalım İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin:103:

Son düzenleme:
kızlar ben geldim
8:30da eve geldik kızımı yedirdim altını aldım oynadım vs şimdi babannesi uyutmaya götürdü
günde hamur işi yemedim 4 tane yaprak sarma en incelerinden, 2 tane mercimek köftesi,patates püresi üzerine pizza malzemesi koymuş hamur yerine püre var ondan 1 yemek kaşığı,
ekstradan lor peynirli milföyden çörek 1 tanecik birde yarım avuç içinden daha az yanardağ pasta yedim

iyi akşamlar güzellerrr

hareketli bir hafta sonunu sonlandırmış bulunmaktayım

elifcee nice mutlu sağlıklı yaşlar sevdiklerinle beraber geçirmen dileğiyle:119::119::119::119::119:

Kizlarrrrr bugun cooook fena abarttim yediklerimi... 4tane pisi yedim... gerci saat 17de yedim... cumadan beride dogru duruz oturdugum yok...

ayyyy evet vallahi cocuklarla hicte kolay degil... hemde sende 3tane var... bende 1tane var onunla bile zor...

Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktım asıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?

Dogum gunun kutlu olsun canim!!!!

eylule kadar 70olursun canim eger azmini birakmazsan yada kaybetmezsen...

Dogum gunun kutlu olsun canim!!!!

eylule kadar 70olursun canim eger azmini birakmazsan yada kaybetmezsen...

Çoook teşekkür ederim İnşallah azmimi bırakmam ama Allah hepinizden razı olsun ne zaman salsam toparlıyorsunuz beni moral veriyorsunuz çook teşekkür ederim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Çoook teşekkür ederim İnşallah azmimi bırakmam ama Allah hepinizden razı olsun ne zaman salsam toparlıyorsunuz beni moral veriyorsunuz çook teşekkür ederim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin

aminnn canim :)

kızlar ben yatıyorum
yarın nöbetçiyim salı günü görüşürüz inşallah

iyi geceler
iyi nöbetler!!!

Bende bir dus alayim sonrada yatarim hepinize iyi geceler yarin aksam gorusuruz!!!

Pazar gününü seviyorum çünkü yemek yapmıyorum )) sabah 8-9 dilim sucuk 2 dikim kasar 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık
Oglen sebze yemeği 1 dilim tt ekmek yogurt
Ara 1 tane meyve
Ara 1 cay bardağı leblebi 1 yemek kasigi kuru uzum ve yaban mersini
Aksam 3 dilim pizza 1 bardak Yedigün
Aksam kayinvalideme gittik cayin yaninda 2 dilim biskuvili pasta yedim acikmistim ama
1.5 litre su ha nasıl olduysa gündüz 100 ip atladim

günayyydınnnnnnnn kızlar mutlu haftalar olsun inşallah hepimize

veeee cumadan bu yana salınan diyettt pazartesinin gelmesiyle yeni yeniden start alınırrrr
kahvaltımm 7 zeytim maydonoz 2 dlm ekmek
peynirrr ıhlamur yemek öncesi 2 bardak suu içtim minik kızımın karnını doyurayım çarşı işim var azcık
kocacım bana kot aldı paçasını vermiştik onu alcam
çok güzel bide kahve fincanı hediye aldı eşim dün çok mutlu oldum kafasına bişeylede vurmadım ama :))

yarında misafir gelcek pöfff ne yapsamkii bilemedim olmadı yufka alayımda yarına hazır olur uğraşamam puaçayla falan öpüldünüzzz

kızlar diyete start verdim bugünn,offf,keşke bozmayaydım napcam ben yaaa,dikkat edicem yine de baştan sona da salamam ki kendimi,ahhh arkadaşlarım ahhh çok zor hafta sonu salona gşitmedim,yedim de yedim şimdi,pişmanım

İYi günler de kullan hediyelerini.
OĞlanın doğum günün de örnekte ki börekten yaptım şekli çok hoş oluyor ve çok basit...PEynir,maydanoz ve azıcık pulbiber karıştırdım..
Üzerine de yağ yumurta çırpıp sürdüm...İstersen dene hem basit hem hoş hem görüntüsü güzel...
Patatesli de olabilir...Bir de ben yufkayı dörde böldüm çünkü çok büyük değilllerdi..

http://guloannemutfakta.blogspot.com.tr/2013/01/kayik-borek.html

Son düzenleme:
Musmutlu haftalar diliyorum zayıflayan güzel hanımlar....

YENA der ki,İrademiz bol olsun,sağlığımız huzurumuz yerin de olsun..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…