Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktımasıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
Meyracim sagol canim allahin sevgili kuluyum be zaman dip kose genel temizlik yapsam ertesigun misafir geliyo bu seferde ayni oldu erdim mi nee
selamün aleyküm.....
herkese iyi pazarlar...
doğum günün tekrardan kutlu olsun canım:)
senin için şuan ikili rakamlarada ramak var ama takma kafana boşver:)
dogum gunu cocugu , nice mutlu senelere, yeni yasin diledigin butun guzellikleride beraberinde getirsin...
bir bakmissin temmuza kalmadan 70 olmussun
Gunaydinlar canimcimlar
ay dun ev temizledimya bugun her yerim agriyo ev temizlendi ama ben bittim cocuklar olmadan once ev isi yapmak ne kadar kolaymis meger dun bi cocuklara bi islere kosturmaktan anam agladi yaww bu sefer gercekten yazik bana beee
Yena ablam bu doğumgünümde de ikili rakamlari görmedim bugün 100.5 çıktımasıl hedefi koyuyorum eylül sonuna kadar hedef : 70 ne dersin olur mu ?
Dogum gunun kutlu olsun canim!!!!
eylule kadar 70olursun canim eger azmini birakmazsan yada kaybetmezsen...
Elifce ii yaslarrr
elifcee nice mutlu sağlıklı yaşlar sevdiklerinle beraber geçirmen dileğiyle:119::119::119::119::119:
Çoook teşekkür ederimİnşallah azmimi bırakmam ama Allah hepinizden razı olsun ne zaman salsam toparlıyorsunuz beni moral veriyorsunuz çook teşekkür ederim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
kızlar ben yatıyorum
yarın nöbetçiyim salı günü görüşürüz inşallah
günayyydınnnnnnnn kızlar mutlu haftalar olsun inşallah hepimize
veeee cumadan bu yana salınan diyettt pazartesinin gelmesiyle yeni yeniden start alınırrrr
kahvaltımm 7 zeytim maydonoz 2 dlm ekmek
peynirrr ıhlamur yemek öncesi 2 bardak suu içtim minik kızımın karnını doyurayım çarşı işim var azcık
kocacım bana kot aldı paçasını vermiştik onu alcam
çok güzel bide kahve fincanı hediye aldı eşim dün çok mutlu oldum kafasına bişeylede vurmadım ama :))
yarında misafir gelcek pöfff ne yapsamkii bilemedim olmadı yufka alayımda yarına hazır olur uğraşamam puaçayla falan öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?