Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi bakalım kolay gelsin...Sıcaklar geliyor yavaş yavaş başarmalıyız artık...

günaydın kızalr benimde kilolarla başım dertte...geçtiğimiz yaz kendimi aştım ve 101 kiloyu gördüm..ocak ayında yaptırdığım tahlillerimde şeker başlangıcı çıkınca kendime geldim artık dur demeliyim dedim şu fazla kilolara ve ocak ayında 98 le başladığım diyette 91 kiloya indim ama bir ara kendimi salınca baktimki 2.700 gr almışım şu pirinç lapası diyetini yaptık kız kardeşimle ve iki günde 2.700 gr verdik. bugün itibariylede 5 gün diyetine başladık hedef haziran sonuna kadar.55-60 inşallah cümleten başarılı oluruz..

Hayirli gunler cancagizlarimmm ozledim sizi yaa ama misafirin etkisinden daha yeni yeni cikiyorum o temizledigim miss gibi evim an itibariyle yalan oldu poffff ne kadarda ugrasmistim yapilirmi bu bana yaaa simdi sil bastan temizlok hemde ikizlerle off yaaaa of

ya kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.....ama forum ilgili hiç bi bilgim yok ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Herkeslere Günaydın
Canım başlamak bir isin yarısıdır .sen yarıyı gecmişsin .devamida gelecektir . hosgeldin aramıza

Canim Bazen olur böyle kazalar .uzme kendini ama kendine ceza ver bu hafta daha fazlla hareket et

Hayırlı mutlu haftalar herkese
Asumancim sanada mutlu ve güzel haftalar . Sanirim sende ankaradasin benim gibi

ya kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.....ama forum ilgili hiç bi bilgim yok ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Hosgeldin canim bilgi konusunu kidemli arkadaslara birakiyorum bende daha 3 haftadir burdayim takildigim konulari sordum her seferinde iyi niyet ve samimiyetleriyle cevapladilar sagolsunlar sanada aynisini yapacaklarina hic supem yok canim tekrar hosgeldin

Ankaradayım evet canım ayrancıda oturuyorum

Selamün aleykümm..

ben geldimm...iki gündür giremedim...cumartesi eşim işten gelince hazırlan annemlere geçelim dedi...bundan sonra bir ay pazarları çalışıcam bi daha gidemeyiz dedi..apar topar hazırlanıp gittik....dün gece geldik çok yorgundum zaten bide eşyaları yerleştir çocukları uyut ortalık topla derken bakamadım size...diyett berbattt bir durumda kilo bildirmeye bile cesaretim yok gibi hatta tartılmaya bile yok üç gündür tartılmadım hiç...çok yorgun hissediyorum...kırıklık halim var ama ne hasta oluyorum nede adam akıllı ayaklanabiliyorum...benden haberler böyle..çocuklar oyun istiyo kaçıyom şimdi gene gelirim nasılsa...

bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış hoş geldiniz diyorum toptan tek tek isimler aklımda kalmadı çünküü oyüzden kusuruma bakmayın...

çok tşk ederim ben ozaman zamanla öğrencem bende..

tşk ederim haklısın başlamak yarısı inşallah istikrarı koruyabilirim..

selamün aleyküm.....

geçmişi okumayada hiç vaktim olmadı kaç gündür yaaa, bi ara okurum artık.
eşimle uğraşıyorum işte dünden beri, iyi olamadı, bugünde izin aldı geldi, doktora git dedim dün ama beni dinlemedi gitmedi.
baya hasta doktorluk yani bence durumu ama işte....
belki yarında izin alır bilmiyorum artık.
benden durumlar böyle:)

diyetide bozmuyorum ama yazmıyorumda ne yediğimi kaç gündür:)
ama eskisi gibi yine devam edicem inşaallah, kitabıda bi alsaydım, bi çarşıya çıkamadım alamadım....
hayırlısı bakalım.....

yena şekli çok hoşmuş bende yeşilmercimekli yapayım dediydimm şeklini böyle yapayımm çiğden lahmacun içi yapıncada güzel olurrrr ooff neyse üretmeyeyim daha pazartesiden fikirler:))
hoş geldin bol bol paylaşım yap yediğini içtiiğini spor birbirimize destek verelimm

yei gelen bütün arkadaşlar hoşgelmişler
apma be yolcuu en son pes edecek olan sensinn
okadar kötü iradesiz günlerde süper gittin lütfen devam yılmak yokkk:)))
geçmiş olsun eşine

Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde

hayırlısı olsun allah utandırmasın

Son düzenleme:

yogun bir haftasonu gecirmissin canim kirikligin ondandir belki
diyete gelince bu gunlerde bende saldim hergun aksam yarin tam anlamiyla basliyacam diyorum kahvaltida iyiyim ondan sonra ne oluyorsa diyet miyet
kalmoyo sabah yeniden 90.2 idim kurtulamiyacam herhalde 9 lu hanelerden...

Gecmis olsun canim yaa iyi edemedinmi kocani daha doktoru ihmal etmissiniz ama gitseydiniz belki iyi olurdu insallah en kisa zamanda iyilesir sende kitabina yesilcayina veee ozgurlugune kavusursun tatlim

oyyy benim de 9 takıntım var ne olcakkk yaa bu halim

yaa kızlar şu patatesleri nasıl yiyosunuz hiç sevmiyorum haşlanmış..öğlene kadar iki tane küçücük patatesi geldim gittim zorla yedim şimdide gene iki küçük patatesi doğradım biraz pul biber biraz sumak ve elme sirkesi koydum öyle yemeye çalışıyorum....belki açlık hissetmedğim için zorlanıyorum yemekte....aralardada ikikere yeşil çayla form çayını karıştırıp içtim bitanede soda içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…