kızlar diyete start verdim bugünn,offf,keşke bozmayaydım napcam ben yaaa,dikkat edicem yine de baştan sona da salamam ki kendimi,ahhh arkadaşlarım ahhh çok zor hafta sonu salona gşitmedim,yedim de yedim şimdi,pişmanım
Canım başlamak bir isin yarısıdır .sen yarıyı gecmişsin .devamida gelecektir .günaydın kızalr benimde kilolarla başım dertte...geçtiğimiz yaz kendimi aştım ve 101 kiloyu gördüm..ocak ayında yaptırdığım tahlillerimde şeker başlangıcı çıkınca kendime geldim artık dur demeliyim dedim şu fazla kilolara ve ocak ayında 98 le başladığım diyette 91 kiloya indim ama bir ara kendimi salınca baktimki 2.700 gr almışım şu pirinç lapası diyetini yaptık kız kardeşimle ve iki günde 2.700 gr verdik. bugün itibariylede 5 gün diyetine başladık hedef haziran sonuna kadar.55-60 inşallah cümleten başarılı oluruz..
Canim Bazen olur böyle kazalar .uzme kendini ama kendine ceza ver bu hafta daha fazlla hareket etkızlar diyete start verdim bugünn,offf,keşke bozmayaydım napcam ben yaaa,dikkat edicem yine de baştan sona da salamam ki kendimi,ahhh arkadaşlarım ahhh çok zor hafta sonu salona gşitmedim,yedim de yedim şimdi,pişmanım
Asumancim sanada mutlu ve güzel haftalar . Sanirim sende ankaradasin benim gibiHayırlı mutlu haftalar herkese
ya kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.....ama forum ilgili hiç bi bilgim yok ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Herkeslere Günaydın
Canım başlamak bir isin yarısıdır .sen yarıyı gecmişsin .devamida gelecektir .hosgeldin aramıza
Canim Bazen olur böyle kazalar .uzme kendini ama kendine ceza ver bu hafta daha fazlla hareket et
Asumancim sanada mutlu ve güzel haftalar . Sanirim sende ankaradasin benim gibi
Hosgeldin canim bilgi konusunu kidemli arkadaslara birakiyorum bende daha 3 haftadir burdayim takildigim konulari sordum her seferinde iyi niyet ve samimiyetleriyle cevapladilar sagolsunlar sanada aynisini yapacaklarina hic supem yok canim tekrar hosgeldin
Herkeslere Günaydın
Canım başlamak bir isin yarısıdır .sen yarıyı gecmişsin .devamida gelecektir .hosgeldin aramıza
Canim Bazen olur böyle kazalar .uzme kendini ama kendine ceza ver bu hafta daha fazlla hareket et
Asumancim sanada mutlu ve güzel haftalar . Sanirim sende ankaradasin benim gibi
yena şekli çok hoşmuş bende yeşilmercimekli yapayım dediydimm şeklini böyle yapayımm çiğden lahmacun içi yapıncada güzel olurrrr ooff neyse üretmeyeyim daha pazartesiden fikirler:))İYi günler de kullan hediyelerini.
OĞlanın doğum günün de örnekte ki börekten yaptım şekli çok hoş oluyor ve çok basit...PEynir,maydanoz ve azıcık pulbiber karıştırdım..
Üzerine de yağ yumurta çırpıp sürdüm...İstersen dene hem basit hem hoş hem görüntüsü güzel...
Patatesli de olabilir...Bir de ben yufkayı dörde böldüm çünkü çok büyük değilllerdi..
http://guloannemutfakta.blogspot.com.tr/2013/01/kayik-borek.html
hoş geldin bol bol paylaşım yap yediğini içtiiğini spor birbirimize destek verelimmya kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.....ama forum ilgili hiç bi bilgim yok ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...
apma be yolcuu en son pes edecek olan sensinnSelamün aleykümm..
ben geldimm...iki gündür giremedim...cumartesi eşim işten gelince hazırlan annemlere geçelim dedi...bundan sonra bir ay pazarları çalışıcam bi daha gidemeyiz dedi..apar topar hazırlanıp gittik....dün gece geldik çok yorgundum zaten bide eşyaları yerleştir çocukları uyut ortalık topla derken bakamadım size...diyett berbattt bir durumda kilo bildirmeye bile cesaretim yok gibi hatta tartılmaya bile yok üç gündür tartılmadım hiç...çok yorgun hissediyorum...kırıklık halim var ama ne hasta oluyorum nede adam akıllı ayaklanabiliyorum...benden haberler böyle..çocuklar oyun istiyo kaçıyom şimdi gene gelirim nasılsa...
bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış hoş geldiniz diyorum toptan tek tek isimler aklımda kalmadı çünküü oyüzden kusuruma bakmayın...
geçmiş olsun eşineselamün aleyküm.....
geçmişi okumayada hiç vaktim olmadı kaç gündür yaaa, bi ara okurum artık.
eşimle uğraşıyorum işte dünden beri, iyi olamadı, bugünde izin aldı geldi, doktora git dedim dün ama beni dinlemedi gitmedi.
baya hasta doktorluk yani bence durumu ama işte....
belki yarında izin alır bilmiyorum artık.
benden durumlar böyle:)
diyetide bozmuyorum ama yazmıyorumda ne yediğimi kaç gündür:)
ama eskisi gibi yine devam edicem inşaallah, kitabıda bi alsaydım, bi çarşıya çıkamadım alamadım....
hayırlısı bakalım.....
Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde
Selamün aleykümm..
ben geldimm...iki gündür giremedim...cumartesi eşim işten gelince hazırlan annemlere geçelim dedi...bundan sonra bir ay pazarları çalışıcam bi daha gidemeyiz dedi..apar topar hazırlanıp gittik....dün gece geldik çok yorgundum zaten bide eşyaları yerleştir çocukları uyut ortalık topla derken bakamadım size...diyett berbattt bir durumda kilo bildirmeye bile cesaretim yok gibi hatta tartılmaya bile yok üç gündür tartılmadım hiç...çok yorgun hissediyorum...kırıklık halim var ama ne hasta oluyorum nede adam akıllı ayaklanabiliyorum...benden haberler böyle..çocuklar oyun istiyo kaçıyom şimdi gene gelirim nasılsa...
bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış hoş geldiniz diyorum toptan tek tek isimler aklımda kalmadı çünküü oyüzden kusuruma bakmayın...
selamün aleyküm.....
geçmişi okumayada hiç vaktim olmadı kaç gündür yaaa, bi ara okurum artık.
eşimle uğraşıyorum işte dünden beri, iyi olamadı, bugünde izin aldı geldi, doktora git dedim dün ama beni dinlemedi gitmedi.
baya hasta doktorluk yani bence durumu ama işte....
belki yarında izin alır bilmiyorum artık.
benden durumlar böyle:)
diyetide bozmuyorum ama yazmıyorumda ne yediğimi kaç gündür:)
ama eskisi gibi yine devam edicem inşaallah, kitabıda bi alsaydım, bi çarşıya çıkamadım alamadım....
hayırlısı bakalım.....
Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde
yogun bir haftasonu gecirmissin canim kirikligin ondandir belki
diyete gelince bu gunlerde bende saldim hergun aksam yarin tam anlamiyla basliyacam diyorum kahvaltida iyiyim ondan sonra ne oluyorsa diyet miyet
kalmoyo sabah yeniden 90.2 idim kurtulamiyacam herhalde 9 lu hanelerden...
oyyy benim de 9 takıntım var ne olcakkk yaa bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?