Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı pazartesiler güzeller;

ah bu hafta sonları ahhh benimde dün geceye kadar hep misafir vardı dinlemeden hopp işe bugünde napalım .ev hanımı olan güzeller evde olmanın kıymetini bilin

diyet bu hafta sıkı tutucağım dedim şu ana kadar 1071 kalorilik beslenmişim bakalım akşamda hafif şeyler yerim 15 gündür spor salonuna da gidemedim bugün akşam tekrar başlıyacağım sonuçları göreceğiz.

bir adım sayar muhabbeti oldu bende aklıma geldi cumartesi pilini değiştirdim şimdiye kadar 2700 falan oldu demek ki çok aktif değilim

bu arada yeni gelip te hoşgeldin demediklerim varsa affola (

Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde

hıımm:) yeni başlangıç iyi güzeel ümit edelim herşey gönlünce olsuun :)

ya kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.....ama forum ilgili hiç bi bilgim yok ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...

hoşgeldiiiin :) arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar buralarda ol ....

mesajın sonundaki misafiri görünce (bir misafir mağduru olarak) tüylerim dikan dikan olduu

yeni cicilerini güle güle kulaan

Musmutlu haftalar diliyorum zayıflayan güzel hanımlar....

YENA der ki,İrademiz bol olsun,sağlığımız huzurumuz yerin de olsun..)

AMİİİİN

kayıp elamandan heber yok dürterim bir ara :)))

Hayırlı mutlu haftalar herkese

sağol adaş seninde mutlu bir haftan olsuun

kolay gelsiin aynı durumdayım üstelik cuma camlarıda silmiştim cumartesii yağmur yağdıı birde hafta sonu misafir oluncaa ev uçuşa geçtii nasıl toparlanır bilmem :)

Son düzenleme:

Neden patates yemek zorundasin ki bana diyetisyenim yasak dedi ben yemiyorum yiyesimde gelmiyo zaten

Son düzenleme:
Biraz toplamaya calistim ama tabi genis genis yaptigim temizlik gibi olmuyo

Canim benim calistigim zamanlarda oldu sabah 6.5 otobuse biniyordum aksam 9.5 eve geliyordum su hem cocuklara bakip hem evisleri yapmanin verdigi yorgunluk daha fazla inan birde uykusuzluk bas agrilarini anlatmiyorum bilee

hiç sorma misafirler ahh ahhhh
hayır diyettesin fazlla yapma bi tatlı bi tuzlu bi salata yeter dediler allahtan:)))))))))))))
bide ayy kaç gün oldu kaç kilo verdin diye soruyo içlerinden en zayıfı he anam 15 günde kaç kilo vereceğim aceba zannediyolar

İki ay icinde 99.9 dan 91 e indim kolayca hemde ama 1 aydir kaldim oylece sinirim bozuluyo artik 90 lari gormekten

çokk çalışman gerekiyo çooookkkkkkkkk
allah o dım sayarı icat edeniii ua akşama kadar zor ilerliyooo en hızlı bisiklette atıyo bacım:)))))))))

Hosgeldin

Ne kitabi karataymi yapiosun sende?

Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde

hayirli olsun

halledersin sen bnce koyverme kaldigin yerden dvm et

Maydonozla yemeyi dene bbende nefret ederim patatesden (kizartma haric)

İyi aksamlar kizlar sabahdan beri sokaklardayim artik bole yogun bir surece girdim 1-2 ay bole devam edicek ilkgun basim agridi
Menumu paylasayim bari

9:00 3 dilim ekmek ,yumurta,1parca peynir,domates
11:00 4 hurma
12:302dilim ekmek,tavuk,salatalik
16:30 muz,3hurma
18:30 sebzeli makarna,kabak,salata,yogurt

sağol nursena devam inşallah ama çırpındıkça batıyo gibi hissediyorum...neyse destekleriniz için teşekkürederimm toparlıcam inşallah en kısa süredee..

halledersin sen bnce koyverme kaldigin yerden dvm et

inşallah canım....

İyi akşamlar..

Sabah,
Karatay kahvaltı

14:30 (misafirlikteydim)
1 kase yumurtalı köfte bol kıvırcık eşliğin de
1 hurma.

19:00
1 bardak tarçınlı süt
yarım çay bardağı yer fıstığı..

45 dk.yürüyüş..

Son düzenleme:
Bugünkü menümü sizlerle paylaşayım

Sabah :
1 fincan sekersin çay
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim Çavdar ekmekten ince kasarli tost
1 domates
1salatalik
1 tanecik sucuk ( minnacikta olsa tadına baktım )

Ara :
1 fincan sekersin çay

Öğlen :
Salata

Aksam:
Izgara tavuk
Light Yoğurt
Şimdide sekersin bir çay

2 saat yürüyüş

Son düzenleme:

Afiyet olsun cok basarili ben tam anlamila diyete sadik kalamadigim icin yediklerimi yazamiyorum boyle uzaktan bakiyorum menulerinize

İki ay icinde 99.9 dan 91 e indim kolayca hemde ama 1 aydir kaldim oylece sinirim bozuluyo artik 90 lari gormekten

Afiyet olsun cok basarili ben tam anlamila diyete sadik kalamadigim icin yediklerimi yazamiyorum boyle uzaktan bakiyorum menulerinize

Canım maşallah sana baksana 10 kiloya yakın vermişsin darısı basımıza :)

Aslında düzgün beslenen biri degilimdir ama hani derler ya "şurama kadar geldi " benimde kilolarıma ilgili sıkıntım öyle oldu .
Şimdi oğlanın çikolatası elime sürünse yalamiyorum

İyi akşamlar
Tüm gün evden çıkmadım bugün yine
Zeynepcim moralini bozma çok güzel kilo verdin olur böyle kopmalar bak ben aylardır toparlayamadım sen bir süre kendini dinlendir sonra yine tempolu devamı edersin inşallah canım

İste o on kiloyu verirken bende oyleydim hic kacamak yapmadim ve kolayca verdim ama simdi iradem zayifladi ve tam anlamiyla yapamiyorum muthis bir gaza ihtiyacim var

HTML:
İste o on kiloyu verirken bende oyleydim hic kacamak yapmadim ve kolayca verdim ama simdi iradem zayifladi ve tam anlamiyla yapamiyorum muthis bir gaza ihtiyacim var

Gecen evden yürüyüşe çıkicaz 4 yaşındaki oğlumla benim esofmanlarimi beğenmedi ustunu giyin anne dedi,birde anne dışarı gidiyoruz Ruj sürsene dedi . Ilerde kilolarımdan dolayı beni uyarırsa hiç şaşırmam
Bugün esim evdeydi birlikte alisveris merkezine gittik anteres büyük beden kıyafetleri rahat bulabildiğim büyük bir mağaza var burda.
Birsuru kıyafet beğendim denedim fenda olmadı aslında (eskiden giyim tarzımda kıyaslanamaz tabi) sonra dedim ki kendime almayacagim bu 48 beden yada XXL kıyafetleri . Bizimki sok birşey almadinmi? Yok beğenmedim dedim.

Son düzenleme:
Caniiiiimm ya aksam geç yatıp evde azıcık spor yapabilsen arkasından duş alıp yatsan ne iyi hissedersin kendini :44:

Sağol canım zaten geç yatarım genelde eskiden leslie yapardım gece gündüz şimdi dizimde sıkıntı var yapamam ama yarın iyi bir yürüyüş yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…