Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde
ya kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.....ama forum ilgili hiç bi bilgim yok ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim...
günayyydınnnnnnnn kızlar mutlu haftalar olsun inşallah hepimize
veeee cumadan bu yana salınan diyettt pazartesinin gelmesiyle yeni yeniden start alınırrrr
kahvaltımm 7 zeytim maydonoz 2 dlm ekmek
peynirrr ıhlamur yemek öncesi 2 bardak suu içtim minik kızımın karnını doyurayım çarşı işim var azcık
kocacım bana kot aldı paçasını vermiştik onu alcam
çok güzel bide kahve fincanı hediye aldı eşim dün çok mutlu oldum kafasına bişeylede vurmadım ama :))
yarında misafir gelcek pöfff ne yapsamkii bilemedim olmadı yufka alayımda yarına hazır olur uğraşamam puaçayla falan öpüldünüzzz
Musmutlu haftalar diliyorum zayıflayan güzel hanımlar....
YENA der ki,İrademiz bol olsun,sağlığımız huzurumuz yerin de olsun..)
Hayırlı mutlu haftalar herkese
Hayirli gunler cancagizlarimmm ozledim sizi yaa ama misafirin etkisinden daha yeni yeni cikiyorum o temizledigim miss gibi evim an itibariyle yalan oldu poffff ne kadarda ugrasmistim yapilirmi bu bana yaaa simdi sil bastan temizlik hemde ikizlerle off yaaaa of
yaa kızlar şu patatesleri nasıl yiyosunuz hiç sevmiyorum haşlanmış..öğlene kadar iki tane küçücük patatesi geldim gittim zorla yedim şimdide gene iki küçük patatesi doğradım biraz pul biber biraz sumak ve elme sirkesi koydum öyle yemeye çalışıyorum....belki açlık hissetmedğim için zorlanıyorum yemekte....aralardada ikikere yeşil çayla form çayını karıştırıp içtim bitanede soda içtim..
Biraz toplamaya calistim ama tabi genis genis yaptigim temizlik gibi olmuyohıımm:) yeni başlangıç iyi güzeel ümit edelim herşey gönlünce olsuun :)
hoşgeldiiiin :) arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar buralarda ol ....
mesajın sonundaki misafiri görünce (bir misafir mağduru olarak) tüylerim dikan dikan olduu
yeni cicilerini güle güle kulaan
AMİİİİN
kayıp elamandan heber yok dürterim bir ara :)))
sağol adaş seninde mutlu bir haftan olsuun
kolay gelsiin aynı durumdayım üstelik cuma camlarıda silmiştim cumartesii yağmur yağdıı birde hafta sonu misafir oluncaa ev uçuşa geçtii nasıl toparlanır bilmem :)
Canim benim calistigim zamanlarda oldu sabah 6.5 otobuse biniyordum aksam 9.5 eve geliyordum su hem cocuklara bakip hem evisleri yapmanin verdigi yorgunluk daha fazla inan birde uykusuzluk bas agrilarini anlatmiyorum bileeHayırlı pazartesiler güzeller;
ah bu hafta sonları ahhh benimde dün geceye kadar hep misafir vardı dinlemeden hopp işe bugünde napalım .ev hanımı olan güzeller evde olmanın kıymetini bilin
diyet bu hafta sıkı tutucağım dedim şu ana kadar 1071 kalorilik beslenmişim bakalım akşamda hafif şeyler yerim 15 gündür spor salonuna da gidemedim bugün akşam tekrar başlıyacağım sonuçları göreceğiz.
bir adım sayar muhabbeti oldu bende aklıma geldi cumartesi pilini değiştirdim şimdiye kadar 2700 falan oldu demek ki çok aktif değilim
bu arada yeni gelip te hoşgeldin demediklerim varsa affola(
hiç sorma misafirler ahh ahhhhhıımm:) yeni başlangıç iyi güzeel ümit edelim herşey gönlünce olsuun :)
hoşgeldiiiin :) arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar buralarda ol ....
mesajın sonundaki misafiri görünce (bir misafir mağduru olarak) tüylerim dikan dikan olduu
yeni cicilerini güle güle kulaan
AMİİİİN
kayıp elamandan heber yok dürterim bir ara :)))
sağol adaş seninde mutlu bir haftan olsuun
kolay gelsiin aynı durumdayım üstelik cuma camlarıda silmiştim cumartesii yağmur yağdıı birde hafta sonu misafir oluncaa ev uçuşa geçtii nasıl toparlanır bilmem :)
İki ay icinde 99.9 dan 91 e indim kolayca hemde ama 1 aydir kaldim oylece sinirim bozuluyo artik 90 lari gormekten
çokk çalışman gerekiyo çooookkkkkkkkkHayırlı pazartesiler güzeller;
ah bu hafta sonları ahhh benimde dün geceye kadar hep misafir vardı dinlemeden hopp işe bugünde napalım .ev hanımı olan güzeller evde olmanın kıymetini bilin
diyet bu hafta sıkı tutucağım dedim şu ana kadar 1071 kalorilik beslenmişim bakalım akşamda hafif şeyler yerim 15 gündür spor salonuna da gidemedim bugün akşam tekrar başlıyacağım sonuçları göreceğiz.
bir adım sayar muhabbeti oldu bende aklıma geldi cumartesi pilini değiştirdim şimdiye kadar 2700 falan oldu demek ki çok aktif değilim
bu arada yeni gelip hoşgeldin demediklerim varsa affola(
günaydın kızalr benimde kilolarla başım dertte...geçtiğimiz yaz kendimi aştım ve 101 kiloyu gördüm..ocak ayında yaptırdığım tahlillerimde şeker başlangıcı çıkınca kendime geldim artık dur demeliyim dedim şu fazla kilolara ve ocak ayında 98 le başladığım diyette 91 kiloya indim ama bir ara kendimi salınca baktimki 2.700 gr almışım şu pirinç lapası diyetini yaptık kız kardeşimle ve iki günde 2.700 gr verdik. bugün itibariylede 5 gün diyetine başladık hedef haziran sonuna kadar.55-60 inşallah cümleten başarılı oluruz..
selamün aleyküm.....
geçmişi okumayada hiç vaktim olmadı kaç gündür yaaa, bi ara okurum artık.
eşimle uğraşıyorum işte dünden beri, iyi olamadı, bugünde izin aldı geldi, doktora git dedim dün ama beni dinlemedi gitmedi.
baya hasta doktorluk yani bence durumu ama işte....
belki yarında izin alır bilmiyorum artık.
benden durumlar böyle:)
diyetide bozmuyorum ama yazmıyorumda ne yediğimi kaç gündür:)
ama eskisi gibi yine devam edicem inşaallah, kitabıda bi alsaydım, bi çarşıya çıkamadım alamadım....
hayırlısı bakalım.....
Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde
Selamün aleykümm..
ben geldimm...iki gündür giremedim...cumartesi eşim işten gelince hazırlan annemlere geçelim dedi...bundan sonra bir ay pazarları çalışıcam bi daha gidemeyiz dedi..apar topar hazırlanıp gittik....dün gece geldik çok yorgundum zaten bide eşyaları yerleştir çocukları uyut ortalık topla derken bakamadım size...diyett berbattt bir durumda kilo bildirmeye bile cesaretim yok gibi hatta tartılmaya bile yok üç gündür tartılmadım hiç...çok yorgun hissediyorum...kırıklık halim var ama ne hasta oluyorum nede adam akıllı ayaklanabiliyorum...benden haberler böyle..çocuklar oyun istiyo kaçıyom şimdi gene gelirim nasılsa...
bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış hoş geldiniz diyorum toptan tek tek isimler aklımda kalmadı çünküü oyüzden kusuruma bakmayın...
yaa kızlar şu patatesleri nasıl yiyosunuz hiç sevmiyorum haşlanmış..öğlene kadar iki tane küçücük patatesi geldim gittim zorla yedim şimdide gene iki küçük patatesi doğradım biraz pul biber biraz sumak ve elme sirkesi koydum öyle yemeye çalışıyorum....belki açlık hissetmedğim için zorlanıyorum yemekte....aralardada ikikere yeşil çayla form çayını karıştırıp içtim bitanede soda içtim..
yena şekli çok hoşmuş bende yeşilmercimekli yapayım dediydimm şeklini böyle yapayımm çiğden lahmacun içi yapıncada güzel olurrrr ooff neyse üretmeyeyim daha pazartesiden fikirler:))
hoş geldin bol bol paylaşım yap yediğini içtiiğini spor birbirimize destek verelimm
yei gelen bütün arkadaşlar hoşgelmişler
apma be yolcuu en son pes edecek olan sensinn
okadar kötü iradesiz günlerde süper gittin lütfen devam yılmak yokkk:)))
geçmiş olsun eşine
hayırlısı olsun allah utandırmasın
halledersin sen bnce koyverme kaldigin yerden dvm et
İyi akşamlar..
Sabah,
Karatay kahvaltı
14:30 (misafirlikteydim)
1 kase yumurtalı köfte bol kıvırcık eşliğin de
1 hurma.
19:00
1 bardak tarçınlı süt
yarım çay bardağı yer fıstığı..
45 dk.yürüyüş..
Afiyet olsun cok basarili ben tam anlamila diyete sadik kalamadigim icin yediklerimi yazamiyorum boyle uzaktan bakiyorum menulerinizeBugünkü menümü sizlerle paylaşayım
Sabah :
1 fincan sekersin çay
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim Çavdar ekmekten ince kasarli tost
1 domates
1salatalik
1 tanecik sucuk ( minnacikta olsa tadına baktım )
Ara :
1 fincan sekersin çay
Öğlen :
Salata
Aksam:
Izgara tavuk
Light Yoğurt
Şimdide sekersin bir çay
2 saat yürüyüş
İki ay icinde 99.9 dan 91 e indim kolayca hemde ama 1 aydir kaldim oylece sinirim bozuluyo artik 90 lari gormekten
Afiyet olsun cok basarili ben tam anlamila diyete sadik kalamadigim icin yediklerimi yazamiyorum boyle uzaktan bakiyorum menulerinize
Ankaradayım evet canım ayrancıda oturuyorum
Canım maşallah sana baksana 10 kiloya yakın vermişsin darısı basımıza :)
Aslında düzgün beslenen biri degilimdir ama hani derler ya "şurama kadar geldi " benimde kilolarıma ilgili sıkıntım öyle oldu .
Şimdi oğlanın çikolatası elime sürünse yalamiyorum
İste o on kiloyu verirken bende oyleydim hic kacamak yapmadim ve kolayca verdim ama simdi iradem zayifladi ve tam anlamiyla yapamiyorum muthis bir gaza ihtiyacim var
Ben napacam bilmiyorum bugün tartı 88 dedi:18:
Ee dedi de ne oldu akşam yine yedim doyasıya
Caniiiiimm ya aksam geç yatıp evde azıcık spor yapabilsen arkasından duş alıp yatsan ne iyi hissedersin kendini :44:
Ben napacam bilmiyorum bugün tartı 88 dedi:18:
Ee dedi de ne oldu akşam yine yedim doyasıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?