Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

38 bedene bir duseyim adagimdir butun xxl kiyafetleri dagitacam (alan olmazsa yakarim artik x gormekten ginaa geldi yaww

kızlar merhabaaa....

geçen hafta bilgisayarım çoktü. 5 gündür bilgisayarcıdaydı. topiğe giremedim...
neler oldu?? neler kaçırdım acaba???

geçmiş de o kadar çok birikmiş ki, okuyabilecekmiyim bilmiyorum...

Merhaba canim ne oldun yeni gelenler var hasta olanlar var diyeti biraz salanlar var oyle iste sen nasilsin canim diyet nasil

Asucum birde soyle dusun 88 gorebilmek icin gozyasi dokenlerde var ( ben ) uzulme canim :44:

Bilmezmiyim hiç zamanında iki hanelilere inmek için çok uğraşmıştım ben de 90 lara bile imreniyorum canım ama son zamanlarda hızlı kilo almaya başladım benim korkum ondan yoksa şükrediyorum tabii

Sağol canım zaten geç yatarım genelde eskiden leslie yapardım gece gündüz şimdi dizimde sıkıntı var yapamam ama yarın iyi bir yürüyüş yaparım inşallah

Bende 1 ay önce bel fitigi ameliyati oldum . Yürüyorum sadece olsun çok zorlama ama gerekirse iki kere ara vererek yürü ben bugün öyle yaptım

selam kizlarrrr herkese hayirli haftalar!!! Herkes icin az kalorili bol azimli olur insallah!!!

misafirlerin icin simdiden kolay gelsin canim :)

bence pisman olma canim olan olmus sonucta... bundan sonra dikkat etmeye calis!!!

Musmutlu haftalar diliyorum zayıflayan güzel hanımlar....

YENA der ki,İrademiz bol olsun,sağlığımız huzurumuz yerin de olsun..)

sagol canim aminnnnn

hosgeldin aramiza!!!

Yeni gelenler. cuma gunleri yaptigimiz spor dakikasini ve kilomuzu bildiriyoruz. yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar.

ahhh canim... allah yardimcin olsun canim!!!

gecmis olsun canim!!!

esinde bir an once iyilesir insallah canim... erkek hasta olunca cekilmez oluyor cunku

Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde

iyiyim canim.. sen nasilsin???
is konusundada hayirlisi canim!!!

Hadi bakalim supersin canim!!! ilk 3te gorelim seni bu hafta :)

bilgisayarin icin gecmis olsun...
gecmiste pek onemli bisi yok :)
hasta olanlar, diyeti ucundan salanlar ama yakalamak icin ugrasanlar, yeni gelenler :)

sağol ablacım...sanırım hep eve tıkılıp kaldığım için fazla modum düşüyo...ayda bir anneme gidiyoruz ayda birde komşularla toplanıyoruz onun harici çıkmadığım için sıkılıyorum galiba...evde işler hiç bitmiyo..e bi hava almayada çıkmayınca hevesim kırılıyo galiba...çok isterdim çıkıp yürüyüş yapabilmeyi temiz hava eşliğinde...neyse sonuç olarak iyiki varsınız hep beraber üstesinden gelicezz...

Menumu yazayim

sabah: 2kasik yulaf, sut, kiwi

ara: 3tane pirinc patlagi

ogle: karisik sebze yemegi meksikan usulu

ara: 3tane pirinc patlagi

aksam: kapuska yemegi, (salcali, kiymali, lahana)

ara: 2top dondurma
1avuc kabak cekirdegi

3litre su

Sürekli iki çocukla evde zaman geçirmek zor canım sık görüştüğün arkadaşın komşun felan yok mu
Ben de tersine bu sıra evden çıkasım gelmiyor yarın için kardeşim kahvaltıya çağırdı gitmeyecektim az önce yeğenim faceden sorunca ona hayır gelmiyorum diyemedim sabah gideceğim artık
Ama evde de olsam 2 arkadaşım var onlarla mutlaka görüşürüz o da bana yetiyor zaten

yok ablacım hiç kimse yok...komşularlada öyle gidip gelcek bi muhabbetimiz yok....kuzenler falan hep evli barklı ve uzağız...en yakın olanla otobüsle birbuçuk saat...insana bi tanede olsa arkadaş lazım ama bende problem var galiba çok uyumlu olmakla beraber çokta çekingenimdir...kolay arkadaş edinemem yanii...

Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah kafana göre anlaşabileceğin bir arkadaşın olur yakın zamanda canım
Iyi bir arkadaş herşey yetiyor bazen en yakınınla paylaşamayacaklarını paylaşıyorsun
Şimdilik biz varız canım

aminn ablacım iyiki varsınız Allah razı olsun hepinizden...

ben kuzuları anca uyuttum kaçıyorum hayırlı geceler...

İlk defa leslie 1mil yaptım az önce ( aslında onuda tam yapamadım belli hareketler sonra sıkıntı yaratmasın diye yumuşatarak yaptım ) üstüne 2 parca utu bile yaptım .esimin yarın giyineceği kıyafet kalmayinca sabah o yapacaktı kırk yılda bir ben yapayım dedim. Hareket ettim mutlu oldum.paylasiyim istedim :)

Meyracim sagol canim allahin sevgili kuluyum be zaman dip kose genel temizlik yapsam ertesigun misafir geliyo bu seferde ayni oldu erdim mi nee

maşaallah:)
demek allah sana yardım ediyor inşaallah...

Gecmis olsun canim yaa iyi edemedinmi kocani daha doktoru ihmal etmissiniz ama gitseydiniz belki iyi olurdu insallah en kisa zamanda iyilesir sende kitabina yesilcayina veee ozgurlugune kavusursun tatlim

:)

sağol canım, yok daha iyi olmadı, ateş titreme 3gündür.
3çeşit bitki çayı günde ama nafile, doktorada gitmiyo bacım git desemde.....

ayça kayanın 5333sayarak zayıfla kitabı canım, bunu yapmaya çalışıyorum bakalım...

canım öncelikle liste için ellerine sağlık....
canım ben bu hafta +0,3 oldum, senin gözünden kaçmış -0,3yazmışsın....
düzeltebilirsen bi ara çok sevinirim....
şimdiden çok teşekkürler.....

HAFTANIN 1.si _________ - 4 kg. ________Ogulcuklarim

HAFTANIN 2.si _________ - 2,2 kg_________ HasibeG
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40

kızlar tebrikler, şahanesiniz:)

geçmiş olsun ablacım.....

geçmiş olsun canım yaaa

günayydıınnnn kızlarr bugün misolar varrrr sabah sabah evde yeşilmercimekli börek ve browni kokusu hiç olmadıı nası dayanacağım acep allahtan ev ahalisi bayılır öğlene eşimde gelir yemek yerine koyarım önlerine bayılarak yerler kalanlarıda akşama süpürürler zatenn
ev hanımı ve çocuklu olup dal gibi olanlara ayarım nası bi yetenek bilemiyorummm

yolcu bence sen hayatını düzene sok bacımm az daha erken kalk çocuklar uyurken kendine zaman ayır camı aç nefes al müzik kanalı aç az kafanı topla çocuklarla çok bunalıyoruz bence daha mutlu olursun kendini çocuklarına adapte ettiğin için öle bunalıyosun

asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu valla burdan uçacam sana 88 ne demek o nası bi rakam hiç beğenmedim kınıyorum seniiiii
sen bariyapma bacım

KiZlar gunaydin yurudum geldim kahvaltimi yaptim birazdan cikip terziye daralicak pantolonlarimi vericem ordanda zayiflama sortu bakmaya gidicem
Hastayim faranjittim soguk alginligida basladi hapsiriorum usuyorum ve yatakdan cikmak istemiorum....

Son düzenleme:
Canim benim calistigim zamanlarda oldu sabah 6.5 otobuse biniyordum aksam 9.5 eve geliyordum su hem cocuklara bakip hem evisleri yapmanin verdigi yorgunluk daha fazla inan birde uykusuzluk bas agrilarini anlatmiyorum bilee

Tabiki çalışan her kişi için zor benim yükümlülüğüm çok ve sabah 5 de kalkıyorum 6,30 da iş yerindeyim uykusuzluk yoruyor genelde. :))

çokk çalışman gerekiyo çooookkkkkkkkk
allah o dım sayarı icat edeniii ua akşama kadar zor ilerliyooo en hızlı bisiklette atıyo bacım:)))))))))

sorma nursenam yürü yürü 4 bin küsürde kalmışım pehh yanii

Yenam süpersin

Ben napacam bilmiyorum bugün tartı 88 dedi:18:
Ee dedi de ne oldu akşam yine yedim doyasıya

Asum sen azimli hatunsun eminim kısa sürede toparlayım 80 lere düşüceksin kuzum azim böceğini bekle hemen gelicek

doktor civanım öncelikle tıp bayramın kutlu olsun

arkadaşlarda demişye bol bol azmi gidip gelenler var biride benim toparlanıyoruz işte..

günaydın güzellerrrr ve uyanacak olanlar uykucularr

dün başarılımıydı bilmiyorum 1669 kalori ile günü kapattım,spora gidicektim yorgunluktan eve zor attım kendimi hayırlısı inşallah çarşambaya

hepinize hayırlı ve kalorisiz bir gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…