HTML:
Gecen evden yürüyüşe çıkicaz 4 yaşındaki oğlumla benim esofmanlarimi beğenmedi ustunu giyin anne dedi,birde anne dışarı gidiyoruz Ruj sürsene dedi . Ilerde kilolarımdan dolayı beni uyarırsa hiç şaşırmam
Bugün esim evdeydi birlikte alisveris merkezine gittik anteres büyük beden kıyafetleri rahat bulabildiğim büyük bir mağaza var burda.
Birsuru kıyafet beğendim denedim fenda olmadı aslında (eskiden giyim tarzımda kıyaslanamaz tabi) sonra dedim ki kendime almayacagim bu 48 beden yada XXL kıyafetleri . Bizimki sok birşey almadinmi? Yok beğenmedim dedim.
kızlar merhabaaa....
geçen hafta bilgisayarım çoktü. 5 gündür bilgisayarcıdaydı. topiğe giremedim...
neler oldu?? neler kaçırdım acaba???
geçmiş de o kadar çok birikmiş ki, okuyabilecekmiyim bilmiyorum...
Asucum birde soyle dusun 88 gorebilmek icin gozyasi dokenlerde var ( ben ) uzulme canim :44:
Sağol canım zaten geç yatarım genelde eskiden leslie yapardım gece gündüz şimdi dizimde sıkıntı var yapamam ama yarın iyi bir yürüyüş yaparım inşallah
günayyydınnnnnnnn kızlar mutlu haftalar olsun inşallah hepimize
veeee cumadan bu yana salınan diyettt pazartesinin gelmesiyle yeni yeniden start alınırrrr
kahvaltımm 7 zeytim maydonoz 2 dlm ekmek
peynirrr ıhlamur yemek öncesi 2 bardak suu içtim minik kızımın karnını doyurayım çarşı işim var azcık
kocacım bana kot aldı paçasını vermiştik onu alcam
çok güzel bide kahve fincanı hediye aldı eşim dün çok mutlu oldum kafasına bişeylede vurmadım ama :))
yarında misafir gelcek pöfff ne yapsamkii bilemedim olmadı yufka alayımda yarına hazır olur uğraşamam puaçayla falan öpüldünüzzz
kızlar diyete start verdim bugünn,offf,keşke bozmayaydım napcam ben yaaa,dikkat edicem yine de baştan sona da salamam ki kendimi,ahhh arkadaşlarım ahhh çok zor hafta sonu salona gşitmedim,yedim de yedim şimdi,pişmanım
Musmutlu haftalar diliyorum zayıflayan güzel hanımlar....
YENA der ki,İrademiz bol olsun,sağlığımız huzurumuz yerin de olsun..)
günaydın kızalr benimde kilolarla başım dertte...geçtiğimiz yaz kendimi aştım ve 101 kiloyu gördüm..ocak ayında yaptırdığım tahlillerimde şeker başlangıcı çıkınca kendime geldim artık dur demeliyim dedim şu fazla kilolara ve ocak ayında 98 le başladığım diyette 91 kiloya indim ama bir ara kendimi salınca baktimki 2.700 gr almışım şu pirinç lapası diyetini yaptık kız kardeşimle ve iki günde 2.700 gr verdik. bugün itibariylede 5 gün diyetine başladık hedef haziran sonuna kadar.55-60 inşallah cümleten başarılı oluruz..
Hayirli gunler cancagizlarimmm ozledim sizi yaa ama misafirin etkisinden daha yeni yeni cikiyorum o temizledigim miss gibi evim an itibariyle yalan oldu poffff ne kadarda ugrasmistim yapilirmi bu bana yaaa simdi sil bastan temizlok hemde ikizlerle off yaaaa of
Selamün aleykümm..
ben geldimm...iki gündür giremedim...cumartesi eşim işten gelince hazırlan annemlere geçelim dedi...bundan sonra bir ay pazarları çalışıcam bi daha gidemeyiz dedi..apar topar hazırlanıp gittik....dün gece geldik çok yorgundum zaten bide eşyaları yerleştir çocukları uyut ortalık topla derken bakamadım size...diyett berbattt bir durumda kilo bildirmeye bile cesaretim yok gibi hatta tartılmaya bile yok üç gündür tartılmadım hiç...çok yorgun hissediyorum...kırıklık halim var ama ne hasta oluyorum nede adam akıllı ayaklanabiliyorum...benden haberler böyle..çocuklar oyun istiyo kaçıyom şimdi gene gelirim nasılsa...
bu arada bir sürü yeni arkadaş katılmış hoş geldiniz diyorum toptan tek tek isimler aklımda kalmadı çünküü oyüzden kusuruma bakmayın...
selamün aleyküm.....
geçmişi okumayada hiç vaktim olmadı kaç gündür yaaa, bi ara okurum artık.
eşimle uğraşıyorum işte dünden beri, iyi olamadı, bugünde izin aldı geldi, doktora git dedim dün ama beni dinlemedi gitmedi.
baya hasta doktorluk yani bence durumu ama işte....
belki yarında izin alır bilmiyorum artık.
benden durumlar böyle:)
diyetide bozmuyorum ama yazmıyorumda ne yediğimi kaç gündür:)
ama eskisi gibi yine devam edicem inşaallah, kitabıda bi alsaydım, bi çarşıya çıkamadım alamadım....
hayırlısı bakalım.....
Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde
Hayırlı pazartesiler güzeller;
ah bu hafta sonları ahhh benimde dün geceye kadar hep misafir vardı dinlemeden hopp işe bugünde napalım .ev hanımı olan güzeller evde olmanın kıymetini bilin
diyet bu hafta sıkı tutucağım dedim şu ana kadar 1071 kalorilik beslenmişim bakalım akşamda hafif şeyler yerim 15 gündür spor salonuna da gidemedim bugün akşam tekrar başlıyacağım sonuçları göreceğiz.
bir adım sayar muhabbeti oldu bende aklıma geldi cumartesi pilini değiştirdim şimdiye kadar 2700 falan oldu demek ki çok aktif değilim
bu arada yeni gelip te hoşgeldin demediklerim varsa affola(
kızlar merhabaaa....
İyi akşamlar
Tüm gün evden çıkmadım bugün yine
Zeynepcim moralini bozma çok güzel kilo verdin olur böyle kopmalar bak ben aylardır toparlayamadım sen bir süre kendini dinlendir sonra yine tempolu devamı edersin inşallah canım
Bende 1 ay önce bel fitigi ameliyati oldum . Yürüyorum sadeceolsun çok zorlama ama gerekirse iki kere ara vererek yürü ben bugün öyle yaptım
sağol ablacım...sanırım hep eve tıkılıp kaldığım için fazla modum düşüyo...ayda bir anneme gidiyoruz ayda birde komşularla toplanıyoruz onun harici çıkmadığım için sıkılıyorum galiba...evde işler hiç bitmiyo..e bi hava almayada çıkmayınca hevesim kırılıyo galiba...çok isterdim çıkıp yürüyüş yapabilmeyi temiz hava eşliğinde...neyse sonuç olarak iyiki varsınız hep beraber üstesinden gelicezz...
Sürekli iki çocukla evde zaman geçirmek zor canım sık görüştüğün arkadaşın komşun felan yok mu
Ben de tersine bu sıra evden çıkasım gelmiyor yarın için kardeşim kahvaltıya çağırdı gitmeyecektim az önce yeğenim faceden sorunca ona hayır gelmiyorum diyemedim sabah gideceğim artık
Ama evde de olsam 2 arkadaşım var onlarla mutlaka görüşürüz o da bana yetiyor zaten
yok ablacım hiç kimse yok...komşularlada öyle gidip gelcek bi muhabbetimiz yok....kuzenler falan hep evli barklı ve uzağız...en yakın olanla otobüsle birbuçuk saat...insana bi tanede olsa arkadaş lazım ama bende problem var galiba çok uyumlu olmakla beraber çokta çekingenimdir...kolay arkadaş edinemem yanii...
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah kafana göre anlaşabileceğin bir arkadaşın olur yakın zamanda canım
Iyi bir arkadaş herşey yetiyor bazen en yakınınla paylaşamayacaklarını paylaşıyorsun
Şimdilik biz varız canım
Meyracim sagol canim allahin sevgili kuluyum be zaman dip kose genel temizlik yapsam ertesigun misafir geliyo bu seferde ayni oldu erdim mi nee
Gecmis olsun canim yaa iyi edemedinmi kocani daha doktoru ihmal etmissiniz ama gitseydiniz belki iyi olurdu insallah en kisa zamanda iyilesir sende kitabina yesilcayina veee ozgurlugune kavusursun tatlim
Hosgeldin
Ne kitabi karataymi yapiosun sende?
hayirli olsun
halledersin sen bnce koyverme kaldigin yerden dvm et
Maydonozla yemeyi dene bbende nefret ederim patatesden (kizartma haric)
İyi aksamlar kizlar sabahdan beri sokaklardayim artik bole yogun bir surece girdim 1-2 ay bole devam edicek ilkgun basim agridi
Menumu paylasayim bari
9:00 3 dilim ekmek ,yumurta,1parca peynir,domates
11:00 4 hurma
12:302dilim ekmek,tavuk,salatalik
16:30 muz,3hurma
18:30 sebzeli makarna,kabak,salata,yogurt
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]103,4[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]102,5[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]102,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]78,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]82,3[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]73,7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]133,3[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]133,3[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]129,3[/TD]
[TD]-4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD]96,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]96,8[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]105,4[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]105,5[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]106,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]94,7[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]93,6[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]123,5[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]123,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]124,4[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Arnazar[/TD]
[TD]90,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]102[/TD]
[TD][/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]74Frida[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]125,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]127[/TD]
[TD]+1,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]ercanim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si _________ - 4 kg. ________Ogulcuklarim
HAFTANIN 2.si _________ - 2,2 kg_________ HasibeG:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40
selamun aleyküm güzeller
geçmiş oldukca birikmiş oku oku bitmedi
ama sevdim hep böyle canlı olsun
benim iki gündür modum düşük
nasıl becerdiysem öyle bir tutulmuşum kiiibir tarafım duvar gibi
neredeyse kıpırdayamıyorum namazda selam verirken neredeyse tüm bedenimle dönmek zorunda kalıyorum .
bu durum beni hasta etti çok canım yanıyor.
yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım banamısın demedi. dün birde yemekte misafirim vardı ruh gibi dolandım. bugün hiçbirşey yapasım yok ama mecburum kalkıp kurabiyelerimi yapayım.kısmet olursa sabah köye gidicem temizlik yapıcam. pazarteside tuzlularımı yaparım. duada 60-70 kişi olur diye tahmin ediyorum. demekki yaptıklarımın sayısını yetmişin üzerinde tutmam gerekecek. börek için 3 kilo ıspanak aldım burdayken temizleyip yıkayıp öyle götüreyim. köyde sular kesik. sabah 1 , akşam 1 saat akıyor. kurabiyeleri bugünden yapınca bayatlamaz inşallah.
yeni gelenler olmuş
kızlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
hayriyecim ben yaptım canım onu
ama sadece sabahları içtim. üç öğün yapmadım. ama bende tık demedi. 1 gr. bile veremedim. evet içtiğinde tok tutuyor ama 1 yudum yedikten sonra yiyorsun. sarımsaklı olduğu için insan kokar diye korkuyor ama hiç kokmuyor. işin tuaf tarafı birkaş günden sonra ağız kokusunuda yok ediyor. insan ne yerse yesin ağız kokusu olmuyor.
ben burdan yolaçıktım ve bir uygulamaya başladım. yemekten sonra dişlerimi fırçalayınca ağzıma bir yudum elma sirkesi alıp gargara yapıyorum. buna başladığımdan beri ağız kokusu diye birşey yaşamadım. ve benim dişlerimin dörtte üçü kaplama ve dolgu olduğu halde ağız kokusu yok.
kilo veremedim belki ama bunu keşfetmek bana iyi geldi. bazen ne kadar fırçalasam kokulu bişrşey yediğimde kaplamalar kokuyordu.çok şükür bunu aştım.
Ve aleyküm selam ablacım..çok geçmiş olsunn....hasta haline rağmen hiç boş durmuyosun maşallah...
bugün benimde geçmek bilmeyen bir başağrım var...bütün gecede dizlerimin ve dirseklerimin ağrısını dinlemekten uyuyamadım heralde ondan başım ağrıyo şimdide...
Canim benim calistigim zamanlarda oldu sabah 6.5 otobuse biniyordum aksam 9.5 eve geliyordum su hem cocuklara bakip hem evisleri yapmanin verdigi yorgunluk daha fazla inan birde uykusuzluk bas agrilarini anlatmiyorum bilee
çokk çalışman gerekiyo çooookkkkkkkkk
allah o dım sayarı icat edeniii ua akşama kadar zor ilerliyooo en hızlı bisiklette atıyo bacım:)))))))))
İyi akşamlar..
Sabah,
Karatay kahvaltı
14:30 (misafirlikteydim)
1 kase yumurtalı köfte bol kıvırcık eşliğin de
1 hurma.
19:00
1 bardak tarçınlı süt
yarım çay bardağı yer fıstığı..
45 dk.yürüyüş..
Ben napacam bilmiyorum bugün tartı 88 dedi:18:
Ee dedi de ne oldu akşam yine yedim doyasıya
kızlar merhabaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?