günayydıınnnn kızlarr bugün misolar varrrr sabah sabah evde yeşilmercimekli börek ve browni kokusu hiç olmadıı nası dayanacağım acep allahtan ev ahalisi bayılır öğlene eşimde gelir yemek yerine koyarım önlerine bayılarak yerler kalanlarıda akşama süpürürler zatenn
ev hanımı ve çocuklu olup dal gibi olanlara ayarım nası bi yetenek bilemiyorummm
yolcu bence sen hayatını düzene sok bacımm az daha erken kalk çocuklar uyurken kendine zaman ayır camı aç nefes al müzik kanalı aç az kafanı topla çocuklarla çok bunalıyoruz bence daha mutlu olursun kendini çocuklarına adapte ettiğin için öle bunalıyosun
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu valla burdan uçacam sana 88 ne demek o nası bi rakam hiç beğenmedim kınıyorum seniiiii
sen bariyapma bacım
KiZlar gunaydin yurudum geldim kahvaltimi yaptim birazdan cikip terziye daralicak pantolonlarimi vericem ordanda zayiflama sortu bakmaya gidicem
Hastayim faranjittim soguk alginligida basladi hapsiriorum usuyorum ve yatakdan cikmak istemiorum....
günaydın güzellerrrr ve uyanacak olanlar uykucularr
dün başarılımıydı bilmiyorum 1669 kalori ile günü kapattım,spora gidicektim yorgunluktan eve zor attım kendimi hayırlısı inşallah çarşambaya
hepinize hayırlı ve kalorisiz bir gün dilerim
insallah canim yaa hepimiz hedeflerimize ulasiriz insallhesselamun aleykum kızlar
umarım herkez iyiydir 2 gündür giriyorum ama nette sorunvar kesılıyor diyette sallantıda bu hafta ama yılmak yok toparlıycam yaza 2lı rakamlarla gırmek ıstıyorum en azından 99 u görmek ıstıyorum neyse ben gine gelebilirsem gelirim hepinizi öpüyorum
Hanımlar yaa bu doğumgünü yaramadı banapazar günü ailem sürprizler yaptı dün de arkadaşlarim iki gün yedim de yedim toparlarim değil mi
Tabiki toparlarsin canim bende cok dagittim bu gunlerde beraberce toparlariz insallah
inşallah toparlayalım tartıya iki gündür çıkmıyorum korkudantam 100.5 olmuştum olacak iş değil yaptığım
Hani diyorlarya " sil bastan baslamak gerek bazenn " diye yenilik iyidir canim hakkinda hayirlisi olsun basarilarrrr
Teşekkür ederim canım aynen sil baştan baslamak gerek
hıımm:) yeni başlangıç iyi güzeel ümit edelim herşey gönlünce olsuun :)
Teşekkür ederim canım
Jeske hayatta herseyi degistirmek is degistirmek kadar kolay olabilseydi....
Keske canim bazi seyler elimizde aslinda
selamlar herkeze.dunku menu paylasimi yapayim:
muz,iki hurma,kahve
bir kase kisir,tuzsuz ayran
diet bar,kahve,kakao
yarim acma,ton balikli yesil salata
aksam misafirler vardi,bir haslanmis yumurta ve biraz peynir aldim + iki hurma,bir bardak meyve suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?