geçmiş olsun canım yaaa
günayydıınnnn kızlarr bugün misolar varrrr sabah sabah evde yeşilmercimekli börek ve browni kokusu hiç olmadıı nası dayanacağım acep allahtan ev ahalisi bayılır öğlene eşimde gelir yemek yerine koyarım önlerine bayılarak yerler kalanlarıda akşama süpürürler zatenn
ev hanımı ve çocuklu olup dal gibi olanlara ayarım nası bi yetenek bilemiyorummm
yolcu bence sen hayatını düzene sok bacımm az daha erken kalk çocuklar uyurken kendine zaman ayır camı aç nefes al müzik kanalı aç az kafanı topla çocuklarla çok bunalıyoruz bence daha mutlu olursun kendini çocuklarına adapte ettiğin için öle bunalıyosun
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu valla burdan uçacam sana 88 ne demek o nası bi rakam hiç beğenmedim kınıyorum seniiiii
sen bariyapma bacım
Biraz toplamaya calistim ama tabi genis genis yaptigim temizlik gibi olmuyo
hiç sorma misafirler ahh ahhhh
hayır diyettesin fazlla yapma bi tatlı bi tuzlu bi salata yeter dediler allahtan:)))))))))))))
bide ayy kaç gün oldu kaç kilo verdin diye soruyo içlerinden en zayıfı he anam 15 günde kaç kilo vereceğim aceba zannediyolar
:)))))))))
selamun aleyküm... geçmişe şöyle bir göz attım...uğrayamadığım için kusuruma bakmayın...özledim herkesi...
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
bende iyi sayılırım kendim hastayım farenjit illeti 4 gündür yakaladı..hamd olsun..
ne var ne yok?
Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
daha önce görüşmüşmüydük bilmem bende yeni sayılrım o yüzden hoşbulduk ve geçmiş olsuun umarım kısa zamanda atlatırsınız ne var ne yok diyee sormuşsunuz vallaha bende 1 ileri 2 geri durum var düzeltmeye çalışıyoruum :)
hoşgeldiin :)
daha önce görüşmüşmüydük bilmem bende yeni sayılrım o yüzden hoşbulduk ve geçmiş olsuun umarım kısa zamanda atlatırsınız ne var ne yok diyee sormuşsunuz vallaha bende 1 ileri 2 geri durum var düzeltmeye çalışıyoruum :)
hoşgeldiin :)
sağol canım, yok daha iyi olmadı, ateş titreme 3gündür.
3çeşit bitki çayı günde ama nafile, doktorada gitmiyo bacım git desemde.....
ayça kayanın 5333sayarak zayıfla kitabı canım, bunu yapmaya çalışıyorum bakalım...
canım öncelikle liste için ellerine sağlık....
canım ben bu hafta +0,3 oldum, senin gözünden kaçmış -0,3yazmışsın....
düzeltebilirsen bi ara çok sevinirim....
şimdiden çok teşekkürler.....
esselamun aleykum kızlar
umarım herkez iyiydir 2 gündür giriyorum ama nette sorunvar kesılıyor diyette sallantıda bu hafta ama yılmak yok toparlıycam yaza 2lı rakamlarla gırmek ıstıyorum en azından 99 u görmek ıstıyorum neyse ben gine gelebilirsem gelirim hepinizi öpüyorum
selamun aleyküm... geçmişe şöyle bir göz attım...uğrayamadığım için kusuruma bakmayın...özledim herkesi...
bende iyi sayılırım kendim hastayım farenjit illeti 4 gündür yakaladı..hamd olsun..
ne var ne yok?
Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
halaa toparlayamadım topla topla bitmiyor misafir gitti benim oğlan 2 valiz kirliyle geldiii yıka yıka bitmiyor sadece yemek yapıyorum çamaşır yıkayıp kurutup katlıyabiliyoruum mahalle muhtar adaylarına ütüyümü havalle etsem acabaaa:)))
en iyisi şimdii babam ve kardeşime görede yemek yaptım onları alıp çıkmak önce onları yemeğini götürürüm ardından dönüştede pazara uğrarım
tabiii bide balon gibii sönmeni bekleyen dış sesler vardır bir ay diyeten sonraa seni 36 beden görmek isteyen mi dersin.... daha ne dersen deee bunlar sadece insanın sinirlerini bozmakdan başka hiçbir işe yaramaz birde gaz verdikleriniii zanederleer
Ve aleyküm selam nevincim hoşgeldin çok geçmiş olsun...bu arada baban nasıl...
bende bi değişiklik yok iki ileri bi geri yerimde sayıyorum...
4:
hoşbulduk tatlım...saol..babam şuan iyi ama asıl mesele sonrası zaten hastaneye yatış için haber bekliyoruz...Allah bütün hastalara şifa versin...
ben 99 kg oldum malesef ama sizler güzel kilollar vermişsiniz maşallah...
Hoşbulduuk :) nasıl zayıflıyorsunuz?
saolasın...bende aynen kilolar azcık gitse hemen geri alıyorum kıyamıyorum onlara...
inşallah... başka çaremiz yokki..nasıl zayıflıyoruz güzel soruu aslıdaa sorulan kişi ben oluca yanlış kişi oluyor tabiii :))) işin şakası buralarda kal arkadaşları takip et ben bu konuda bayağı bir başarısızım ...
karatay diyeti yapan arkadaşlar var diyetisyen eşliğinde zayıflıyan arkadaşlar var herkesin kendine göre belirlediği bir beslenme ve spor düzeni var aslında bu konuda ben kafama göre takıldığım için başarılı değilim tabikiii istikrarda yok :) sen nasıl verdin yaklaşık 3,4 kilo vermişsin bak
puuufff
yaaa düzeltelim olurmu böylee!!! yine yaz geldiii dolapta bana olmayan yazlıklarım var yaza düğünler var olmaz olmaz verecez! cabalıycaz başka yolu yok
valla iyi fikirmiş benimde gene yığıldı ütüler bi posta çamaşırıda şimdi astım toplayınca ütüye girişcektim fırsat bu fırsat deyip muhtaramı yaptırsam acaba...:44: yıkancak sepetim gibi ütü sepetimde hiç boş kalmıyo yaww....her gün çamaşır yıkıyorum haftada iki kere (bazan 3 kere)ütü yapıyorum benmi anormalim acabaa...:44:
KiZlar gunaydin yurudum geldim kahvaltimi yaptim birazdan cikip terziye daralicak pantolonlarimi vericem ordanda zayiflama sortu bakmaya gidicem
Hastayim faranjittim soguk alginligida basladi hapsiriorum usuyorum ve yatakdan cikmak istemiorum....
Hanımlar yaa bu doğumgünü yaramadı banapazar günü ailem sürprizler yaptı dün de arkadaşlarim iki gün yedim de yedim toparlarim değil mi
Meyraaaa kocayi iyilsstiremedinmi daha inat etmesinde bir doktora gitsin bak olan sana oluyo yahu
ne var ne yok?
geçmiş olsuun meyraa hadii iyileştir artık eşinii onunlaa ilgilenmekden bizi ihmal ettintavuk suyuna çorbalar yapmayıda unutmaa limonlu filaaan ....
artı 300 gr .ın lafımı olur canıım, hem niyee geçen cumanın listesinii kopyalıyorsun gökçe bende hiç yanlışlık yapmamış hemen + 1.9 yazmış baaak :)))))
iyiyiz canım seni merak ediyordum geçen hafta için tebrik edememiştimamaaan diyim sıkı dur -4 koru olurmu canım
hosgeldinnKizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
Muhtar fikri fena degilmis ne soylesek yapacak moddalar zatenhalaa toparlayamadım topla topla bitmiyor misafir gitti benim oğlan 2 valiz kirliyle geldiii yıka yıka bitmiyor sadece yemek yapıyorum çamaşır yıkayıp kurutup katlıyabiliyoruum mahalle muhtar adaylarına ütüyümü havalle etsem acabaaa:)))
en iyisi şimdii babam ve kardeşime görede yemek yaptım onları alıp çıkmak önce onları yemeğini götürürüm ardından dönüştede pazara uğrarım
tabiii bide balon gibii sönmeni bekleyen dış sesler vardır bir ay diyeten sonraa seni 36 beden görmek isteyen mi dersin.... daha ne dersen deee bunlar sadece insanın sinirlerini bozmakdan başka hiçbir işe yaramaz birde gaz verdikleriniii zanederleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?