Meyracim kocanin iyilesmesine sevindim tatlim allah gostermesin birdaha
benim diyette yalan oldu neyapicazz ya batan baliklarin sayisini unuttum artik
canım yine hiç bişey olmamış gibi en kısa zamanda diyet yolumuza tekrar devam edicez, yapmamız gereken bu bence....
eşim içinde sağol canım:)
annemler başka şehirdeler kardeşimin okulu dolayısıyla, bende 10gün sonra falan annemlere gitmeyi düşünüyorum, 6ay oldu onları görmeyeli, çok özledim onları.... büyük ihtimal giderim galiba, eşim izin alamaz gelemez o oyüzden bu sefer, bakalım bi mani çıkmazsa gidicem ben kendim, hayırlısı.
nasıl zayıflıyoruz güzel soruu aslıdaa sorulan kişi ben oluca yanlış kişi oluyor tabiii :))) işin şakası buralarda kal arkadaşları takip et ben bu konuda bayağı bir başarısızım ...
karatay diyeti yapan arkadaşlar var diyetisyen eşliğinde zayıflıyan arkadaşlar var herkesin kendine göre belirlediği bir beslenme ve spor düzeni var aslında bu konuda ben kafama göre takıldığım için başarılı değilim tabikiii istikrarda yok :) sen nasıl verdin yaklaşık 3,4 kilo vermişsin bak
puuufff
yaaa düzeltelim olurmu böylee!!! yine yaz geldiii dolapta bana olmayan yazlıklarım var yaza düğünler var olmaz olmaz verecez! cabalıycaz başka yolu yok
Ozletcen kendini desene.....
Ben napacam bilmiyorum bugün tartı 88 dedi:18:
Ee dedi de ne oldu akşam yine yedim doyasıya
kızlar merhabaaa....
geçen hafta bilgisayarım çoktü. 5 gündür bilgisayarcıdaydı. topiğe giremedim...
neler oldu?? neler kaçırdım acaba???
geçmiş de o kadar çok birikmiş ki, okuyabilecekmiyim bilmiyorum...
yok ablacım hiç kimse yok...komşularlada öyle gidip gelcek bi muhabbetimiz yok....kuzenler falan hep evli barklı ve uzağız...en yakın olanla otobüsle birbuçuk saat...insana bi tanede olsa arkadaş lazım ama bende problem var galiba çok uyumlu olmakla beraber çokta çekingenimdir...kolay arkadaş edinemem yanii...
günaydın güzellerrrr ve uyanacak olanlar uykucularr
dün başarılımıydı bilmiyorum 1669 kalori ile günü kapattım,spora gidicektim yorgunluktan eve zor attım kendimi hayırlısı inşallah çarşambaya
hepinize hayırlı ve kalorisiz bir gün dilerim
esselamun aleykum kızlar
umarım herkez iyiydir 2 gündür giriyorum ama nette sorunvar kesılıyor diyette sallantıda bu hafta ama yılmak yok toparlıycam yaza 2lı rakamlarla gırmek ıstıyorum en azından 99 u görmek ıstıyorum neyse ben gine gelebilirsem gelirim hepinizi öpüyorum
Hanımlar yaa bu doğumgünü yaramadı banapazar günü ailem sürprizler yaptı dün de arkadaşlarim iki gün yedim de yedim toparlarim değil mi
günaydınlarrr
güzel bayanlar
bahar yavaş yavaş geliyor sizlerde çalışıyorsunuz maşallah
inşallah güzel bir yaz geçiririz zayıf bir şekilde
ben yine devam ediyorm 2 ileri 1geri
görüşmek üzere
selamun aleyküm... geçmişe şöyle bir göz attım...uğrayamadığım için kusuruma bakmayın...özledim herkesi...
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
bende iyi sayılırım kendim hastayım farenjit illeti 4 gündür yakaladı..hamd olsun..
ne var ne yok?
Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
halaa toparlayamadım topla topla bitmiyor misafir gitti benim oğlan 2 valiz kirliyle geldiii yıka yıka bitmiyor sadece yemek yapıyorum çamaşır yıkayıp kurutup katlıyabiliyoruum mahalle muhtar adaylarına ütüyümü havalle etsem acabaaa:)))
en iyisi şimdii babam ve kardeşime görede yemek yaptım onları alıp çıkmak önce onları yemeğini götürürüm ardından dönüştede pazara uğrarım
:
slm kızlar ben geldim
hiç geçmişe bakmadan yazıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
nöbetten çıktım pazarımı yaptım eve gelmem öğleni buldu
yattım kalktım kızımla ilgilendim
şimdi pcyi açtım mesaj atayım dedim
birazdan kocam gelecek pazardan hamsi aldım
şimdi onları temizlemeye gitcem sonra pişir ya vs
akşama inşallah gelip geçmişe bakarım
öptüm hepinizi görüşmek üzere
Muhtar fikri fena degilmis ne soylesek yapacak moddalar zaten
Muhtar olayı çok iyi fikir değerlendiriiciimm.
Herkese merhaba siteye yeni uye oldum boyle bir grup gordum ve hemen daldim iceri 😁 gun icerisinde yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri yazacagiz galiba degil mi?
PAzar günü fırın da yaptım ben hamsiyi, bayılarak yedik...hep öyle yapıcam artık...
Az mısır unuyla harmanlayıp yağlı kağıda sıralayıp fırınladım..
Size de afiyet olsun..
Arkadaş konusun da ben de çok seçiciyim canım...Zaten belli bir yştan sonra yeni arkadaşlıklar zor oluyor...
Taşınıcakmışsınız gittiğin yer de kafa dengi bulursun umarım...Yahut seneye kızının okul arkadaşlarıyla görüşürsün...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
Ben bugun uzun zamandan sonra pazara gittim. Allahim ne guzel taze sebzeler cikmis hepsinden alasim geldi :) ispanak semiz otu ne bulduysam topladim.. uzun zamandir pazara gitmemistim hersey tap taze :)
bu arada fiyatlari gorunce hayret ettim hersey ne kadarda pahalanmis.. kucucuk semizotuna 2 lira verdim... heryermi boyle bizim pazarmi kazik anlamadim :26::44:
Semiz otu normal yeni yeni cikiyor o yuzden boyle 2 haftaya inecektir fiyati mutlaka ispanak gidiyor yerini semize birakiyor
hastalara geçmiş olsun, yeni gelenler hoş gelmişler.. benim diyet bu hafta daha iyi olur inşallahMerhaba canim ne oldun yeni gelenler var hasta olanlar var diyeti biraz salanlar var oyle iste sen nasilsin canim diyet nasil
selam kizlarrrr herkese hayirli haftalar!!! Herkes icin az kalorili bol azimli olur insallah!!!
misafirlerin icin simdiden kolay gelsin canim :)
bence pisman olma canim olan olmus sonucta... bundan sonra dikkat etmeye calis!!!
sagol canim aminnnnn
hosgeldin aramiza!!!
Yeni gelenler. cuma gunleri yaptigimiz spor dakikasini ve kilomuzu bildiriyoruz. yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar.
ahhh canim... allah yardimcin olsun canim!!!
gecmis olsun canim!!!
esinde bir an once iyilesir insallah canim... erkek hasta olunca cekilmez oluyor cunku
iyiyim canim.. sen nasilsin???
is konusundada hayirlisi canim!!!
Hadi bakalim supersin canim!!! ilk 3te gorelim seni bu hafta :)
bilgisayarin icin gecmis olsun...
gecmiste pek onemli bisi yok :)
hasta olanlar, diyeti ucundan salanlar ama yakalamak icin ugrasanlar, yeni gelenler :)
teşekkür ederim. bayram bnizim neyimize durumundayımTabiki çalışan her kişi için zor benim yükümlülüğüm çok ve sabah 5 de kalkıyorum 6,30 da iş yerindeyim uykusuzluk yoruyor genelde. :))
sorma nursenam yürü yürü 4 bin küsürde kalmışım pehh yanii
Yenam süpersin
Asum sen azimli hatunsun eminim kısa sürede toparlayım 80 lere düşüceksin kuzum azim böceğini bekle hemen gelicek
doktor civanım öncelikle tıp bayramın kutlu olsun
arkadaşlarda demişye bol bol azmi gidip gelenler var biride benim toparlanıyoruz işte..
Hayırlı akşamlar
Bugün kahvaltıya kardeşime gittim öğleden sonra döndüm fazla durmadım dönerken 45 dk civarı yürüdüm eve geldim doğru mutfağa girdim yemek hazırladım 4 den sonra yedik yemeğimizi sonra çay faslı
Mutfağı toparlarken baktım buzdolabım fema durumda bir guzel temizledim daha şimdi oturdum iyi yoruldum ama
Evde heryer almış başını gidiyor iyi bir bahar temizliği zamanı gelmiş
Gecmis olsun canim hasta hasta fazla yorma kendini dinlenmeden iyi olamazsin tatlimcim
selamun aleyküm... geçmişe şöyle bir göz attım...uğrayamadığım için kusuruma bakmayın...özledim herkesi...
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
bende iyi sayılırım kendim hastayım farenjit illeti 4 gündür yakaladı..hamd olsun..
ne var ne yok?
Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
hoşbulduk tatlım...saol..babam şuan iyi ama asıl mesele sonrası zaten hastaneye yatış için haber bekliyoruz...Allah bütün hastalara şifa versin...
ben 99 kg oldum malesef ama sizler güzel kilollar vermişsiniz maşallah...
valla onu bunu bılmem ne kdr dıyet spor varsa denedım en son akupunktur denedım fakat ıkı ayrı doktorla ıkıncısı mukemmel dıyet cok zor ama 1 haftada 5 kılo verdım ama devam edemedım ınsallah tekrar gıtmeyı dusnuyorum
çok geçmiş olsun canım benim.....
dinlen, bitki çayları falan iç istersen....
evet evet toplarsın:)
doğum günü ve bi müddet sonrası diyete zarar zaten genelde:)
olağan gibi bişey yani bu.... az daha sabret normal günler seni bekliyor olucak zaten:)
hayatın normale dönecek....
benim doğum günümde yaklaşıyor eyvah!!!:)
inat ve eşim bir bütündür:))))))))
bugün daha iyi canım, işe başladı.
geçmiş olsun canım....
sağolasın canım:) daha iyi bugün çok şükür.
yapıyorum zaten ne istiyorsa ablacığım.....
Herkese merhaba siteye yeni uye oldum boyle bir grup gordum ve hemen daldim iceri 😁 gun icerisinde yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri yazacagiz galiba degil mi?
YANİİ nasıl değerlendirsek bilmiyorum da adamlar helak olduu o değilde bizim üst mahallede bir aday var murat 131 lee seçim çalışması yapıyor adamın sloganı (tek çözüm Erdal üzüm ver oyunu gülsün yüzün) oyum adama geçseydi vericektim çalışmasına hayranım doğrusuu :)))))
hoşgeldiniiz ...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
Ben bugun uzun zamandan sonra pazara gittim. Allahim ne guzel taze sebzeler cikmis hepsinden alasim geldi :) ispanak semiz otu ne bulduysam topladim.. uzun zamandir pazara gitmemistim hersey tap taze :)
bu arada fiyatlari gorunce hayret ettim hersey ne kadarda pahalanmis.. kucucuk semizotuna 2 lira verdim... heryermi boyle bizim pazarmi kazik anlamadim :26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?