Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyracim kocanin iyilesmesine sevindim tatlim allah gostermesin birdaha

benim diyette yalan oldu neyapicazz ya batan baliklarin sayisini unuttum artik

canım yine hiç bişey olmamış gibi en kısa zamanda diyet yolumuza tekrar devam edicez, yapmamız gereken bu bence....

eşim içinde sağol canım:)

annemler başka şehirdeler kardeşimin okulu dolayısıyla, bende 10gün sonra falan annemlere gitmeyi düşünüyorum, 6ay oldu onları görmeyeli, çok özledim onları.... büyük ihtimal giderim galiba, eşim izin alamaz gelemez o oyüzden bu sefer, bakalım bi mani çıkmazsa gidicem ben kendim, hayırlısı.

Ozletcen kendini desene.....

Heeeee anladımmm ben 17den sonra bişey yemiyerek veriyorum onun yanında başka şeylerde yapmaya calışıyorum öyle bi topic de var bende ordayım :) yanında başka şeylerde yapsam diye düşündüm ve sizi buldum tavsiyeleriiniz varsa cok güzel olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar ben geldim
hiç geçmişe bakmadan yazıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
nöbetten çıktım pazarımı yaptım eve gelmem öğleni buldu
yattım kalktım kızımla ilgilendim
şimdi pcyi açtım mesaj atayım dedim
birazdan kocam gelecek pazardan hamsi aldım
şimdi onları temizlemeye gitcem sonra pişir ya vs
akşama inşallah gelip geçmişe bakarım
öptüm hepinizi görüşmek üzere

bu arada bugün 18 mart çanakkale zaferinin yıldönümü
Allah o dönem bizim için savaşanlardan şehit düşenlerden binlerce kez razı olsun
Rabbim gani gani rahmet versin onlara yakınlarına sevdiklerimize ÜLKEMİZE inşallah
Allah sonumuzu hayırlı eylesin VATANIMIZI korusun muhafaza eylesin

Ben napacam bilmiyorum bugün tartı 88 dedi:18:
Ee dedi de ne oldu akşam yine yedim doyasıya

Asucum,lütfen 90 ı görme canım...
Sen zaten çok fazla yemiyorsun en azından her gün yürümeye çıksan...Sana çok yarıyor yürümek...

MErhaba canım...

Arkadaş konusun da ben de çok seçiciyim canım...Zaten belli bir yştan sonra yeni arkadaşlıklar zor oluyor...
Taşınıcakmışsınız gittiğin yer de kafa dengi bulursun umarım...Yahut seneye kızının okul arkadaşlarıyla görüşürsün...

Düz hesap 1700 yapalım onu
Gayet iyi..Az olmasın..

Neden diyet sallantıda...Şok diyet sonrası normal yiyeceklere saldırma durumu söz konusu değildir umarım...

Hanımlar yaa bu doğumgünü yaramadı bana pazar günü ailem sürprizler yaptı dün de arkadaşlarim iki gün yedim de yedim toparlarim değil mi

Toparlamak zorundasın elifçiğim başka çözüm yok...Bedenine ne verirsen karşılığını alırsın...

gulmacım naber..

Aleyküm selam nevinciğim...Nasılsın canım..baban nasıl.?
Arada uğra özlüyoruz seni..

hoşgeldiniz...

Muhtar olayı çok iyi fikir değerlendiriiciimm.

PAzar günü fırın da yaptım ben hamsiyi, bayılarak yedik...hep öyle yapıcam artık...
Az mısır unuyla harmanlayıp yağlı kağıda sıralayıp fırınladım..

Size de afiyet olsun..

Merhabalar,
Yoğun ve yorucu bir gün geçirdim...Akşam yemeğimi yedim kahvemi içip birazdan yürümeye gideğim..

Sabah,
Karatay kahvaltı..

Akşam,
Tarhana çorbası
Pırasa (Sırf ben yiyeceğim için bulgur pirinç vb.koymadım..Evdekiler kıymalı makarna yiyceklermiş..Kendileri bilir tadı çok güzeldi oysa )
Kefir

Herkese merhaba siteye yeni uye oldum boyle bir grup gordum ve hemen daldim iceri 😁 gun icerisinde yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri yazacagiz galiba degil mi?

Muhtar fikri fena degilmis ne soylesek yapacak moddalar zaten

Muhtar olayı çok iyi fikir değerlendiriiciimm.

YANİİ nasıl değerlendirsek bilmiyorum da adamlar helak olduu o değilde bizim üst mahallede bir aday var murat 131 lee seçim çalışması yapıyor adamın sloganı (tek çözüm Erdal üzüm ver oyunu gülsün yüzün) oyum adama geçseydi vericektim çalışmasına hayranım doğrusuu :)))))

hoşgeldiniiz ...

PAzar günü fırın da yaptım ben hamsiyi, bayılarak yedik...hep öyle yapıcam artık...
Az mısır unuyla harmanlayıp yağlı kağıda sıralayıp fırınladım..

Size de afiyet olsun..

bende genelde öyle pişiririm hamsiyi çokta güzel oluyo bence...

inşallah dediğin gibi olur yenacım...

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.

Ben bugun uzun zamandan sonra pazara gittim. Allahim ne guzel taze sebzeler cikmis hepsinden alasim geldi :) ispanak semiz otu ne bulduysam topladim.. uzun zamandir pazara gitmemistim hersey tap taze :)
bu arada fiyatlari gorunce hayret ettim hersey ne kadarda pahalanmis.. kucucuk semizotuna 2 lira verdim... heryermi boyle bizim pazarmi kazik anlamadim :26::44:

Semiz otu normal yeni yeni cikiyor o yuzden boyle 2 haftaya inecektir fiyati mutlaka ispanak gidiyor yerini semize birakiyor 😁😁

Semiz otu normal yeni yeni cikiyor o yuzden boyle 2 haftaya inecektir fiyati mutlaka ispanak gidiyor yerini semize birakiyor

canim bugun havada cok guzeldi... benim icin iyi bir yuruyus oldu pazar.. bol bol yesillik aldim.. bundan sonra mutfagimdan eksik etmiycem yesillikleri
kis olunca aklima pilav nohut makarna geliyor, yaz diyince yesillikler, bu baharda zayiflayamazsam artik hic zayiflayamam sanirim...

senin kilo durumun nedir? yapiyormusun bir program?

Merhaba fıstıklar..

benim PC tamir olduğundan beri eve geldiğimde çocukların elinden alamıyorum. anca fırsat buldum . bu arada geçen hafta ne güzel kilolar verilmiş. imrendim. ben adet döneminde olduğumdan bol bol yedim. tutamadım kendimi..

Merhaba canim ne oldun yeni gelenler var hasta olanlar var diyeti biraz salanlar var oyle iste sen nasilsin canim diyet nasil
hastalara geçmiş olsun, yeni gelenler hoş gelmişler.. benim diyet bu hafta daha iyi olur inşallah

teşekkür ederim..
teşekkür ederim. bayram bnizim neyimize durumundayım

Hayırlı akşamlar
Bugün kahvaltıya kardeşime gittim öğleden sonra döndüm fazla durmadım dönerken 45 dk civarı yürüdüm eve geldim doğru mutfağa girdim yemek hazırladım 4 den sonra yedik yemeğimizi sonra çay faslı
Mutfağı toparlarken baktım buzdolabım fema durumda bir guzel temizledim daha şimdi oturdum iyi yoruldum ama
Evde heryer almış başını gidiyor iyi bir bahar temizliği zamanı gelmiş

ellerine saglik canim ... birde keyif cayi yap kendine ..

Gecmis olsun canim hasta hasta fazla yorma kendini dinlenmeden iyi olamazsin tatlimcim

Saol cnmda hem vakit yok hemde sıkılıorum ewde yatakda pofff ama pisman oldum bugun terziden sonra ewe gelip yatmayip sokaklarda gezdigime carsinin ortasinda yativericekdim halsizlikden

Gecmis olsun bnm faranjit dun soguk alginligiyla birlesti insallah cigerlere inmez mikropda bronsit olmayiz su burnumdan akanlar altin olsaydi butun topik ihya olmusduk

Hosgeldin ben diyetisyene gidiyorum bnce sende öle yap

Acil sifalar diliorum

1 haftada 5 kilo verdiren diyetini paylasirmisin birde kac kilosun?yas kac?

Tesekkurler
ay bitki cayindanda nefret ediorum icenede cok ozenirim bir bitki cayi iki deniz mahsulu severek yiyene ikiside cok faydali ama ben ikisinide sevmiorum

hosgeldin biraz kendinden bahsedermisin yas kilo memleket meslek hedef kilon nedir ....

Bayildim üzümlu çözume

hangi sehir semt?

Kizlar iyi aksamlar aksam 6 da girdim ewe kndimi kaybediorum havayi guzel gorunce bos bos dolasirken keçe gördüm aldim bakin neler yaptim (ilk kez yapiorumda)

menumude yazayimda yuzumu yikayip yataga gireyim gozumden alevler cikio
7:00 muz
9:00 2simit,peynir,domates,salatalik,meyve suyu
11:00 gofret
14:00 balik ekmek,zero
17:00 muzlu sut,kivi
19:00 sebzeeli mmakarna,tavuk,yogurt

herkese ii geceler bayilip gitmezsem ugrarim

bu arada birsey dikkatinizi cektimi herkes dieti kacirio diet motivasyonumuz cok dusuk sanki siz motive olabiliomusunuz?

Eklentiler

• $image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…