Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evde asma yeri kopmus bir askim vardi bunu yaptim eve geldikden sonra harflar hazir dierlerini ben yaptim arkadasin ogluna nasil olmus sizce renkler falan olmus mu bilemedim ilkkez keçeyle ugrasiorumda

Eklentiler

• $image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 64

canim akapunktura bende gittim iyi kilo verdim ama belli bir programa harfi harfine sadik kalmayinca olmuyor malesef .yuruyus de veriyor uzman. zorunlu kosuyor.
ben ankaradayim keciorende oturuyorum. esat tarafinda iki doktor kardes yapiyordu akapunkturu ben iyi vermistim bir ara. sonraki yillarda yine gittim ama isim cok yogundu diyete uyamadim. dr kibarca uymuycaksan gelme dedi :44:

ne guldumyaa silogan supermis

hosgeldinn...

yenacim afiyet olsun canim iddayi kaybedecem galiba olsun canim feda olsun yenamin kilocuklarina sen tek zayifla mutlu olda brn iddayi kaybetsemde olur ( iddiayi hatirliyorsun dimi canimcim..)

Bende canakkale sehitlerinin hikayelerine baktim okudum izledim insan gercekten cok kotu oluyo nurlar icinde yatsinlar bu vatan gercekten kolay kazanilmamis kiymetini bilelim
C

:44::44: evet haklısın kışın hep şişiyoruz maalesef aslında yine elimizde olan bir şey :)) yani kendim için diyorum bahanem hep hazır

Ben 26 yaşındayım 1.72 boyunda 105-110 kg arasındayım tam olarak bilmiyorum çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyorum tartıya çıkmakta

19 yaşındayken diyetisyene gitmiştim. 86,75 çıkmıştım. Diyetisyenimin dediklerini harfi harfine yaptım açıkcası çok zor bir programda vermedi rahattı, değişimleri vardı. Dilediğimi yedim fakat kan alınmadı benden kilom ölçüldü liste yazıldı bu yüzden mi bilmiyorum rahatsızlandım ilerisinde mayısın ortasında başlamıştım eylül 7 de ( hiç unutmam) 67 kiloyu görmüştüm. Hızlı veriyordum fakat sürekli yağdan veriyordum. Nihayetinde de safra kesemde taş oldu ve aldırmak zorunda kaldım. O dönem üniversite sınavına bir yandan hazırlık ilişkimin bitmesi kilolara geri dönüş yapmaya başladım 5 yıllık üni deneyimimde hazır gıdalardan dolayı baya baya şiştim

Benim tek şansım kilomun orantılı olması, kilo yakışıyor sana diyenler bir hayli ama öyle bir şey yok kesinlikle yok kilolu olmaktan nefret edip hiç bir şey yapmayan ben artık dank etti yani. Alanyada yaşıyorum bir de ilik gibi ablalar bir geliyor buraya düşünün yani halimii..

Binlerce kez diyetlere girdim, biber hapları içtim, 9lu çaylar içtim ama hep yarım kaldı, bir hamburger menü ile vazgeçtim. Yalan yok yemek yemeyi gerçekten çok fazla seviyorum özellikle fastfood

Mezun oldum işsiz kalınca sürekli evde oturmak beni daha da depresyona soktu, sürekli tartışmalı bir ilişki de tuzu biberi oldu.. Hırslandıkça yedim..

2 aydır ağzımda bir diyet lafı, zayıflıcam yaa lafı dolanıp duruyordu ama bir şeyi farketmiştim. Önce gerçekten kararlı olmam lazımdı. Çünkü yapıp yapıp bırakmak beni bu hale getirdi diye düşünüyorum. 2 ay boyunca enine boyuna iyicene düşündüm. Nihayetinde dedim tamam artık yapıcam.

Son gün büyük boy bir fast food ile keyfini çıkarttım ve ertesi günü başladım.

12 Mart Salı'dan beri diyetime tamamen uyuyorum. 1. haftam dolacak ve ısrarlar üzerine tartıya çıkmaya karar verdim. Gelişmeleri bende sizin gibi buradan yazacağım. :)

Sabahları kepek ekmeği ( kare olanlardan ) 3 dilim yiyorum ( Bu sadece ilk ay için daha sonra ikiye çekicem) peynirimi yiyorum siyah zeytin isterse canım 3 adet yesil isterse 5 adet yiyorum. Şekersiz çay domates salatalık yiyorum bol bol :))

İki saat geçtikten sonra bir adet elma ( veya portakal / armut ) yiyorum

Öğlenleri de bir gece önceden yemeğimiz kalmızşa onu tüketiyorum iki dilim ekmek ve yoğurtla birlikte. Eğer yoksa bir şey kendime çılbır yapıyorum hem proteinimi alıyorum hemde et ihtiyacımı halledebiliyorum ( Bu arada almamız gereken et 3 köfte kadar et / bir tavuk göğüsü / 3 yumurta / 3 kibrit kutusu peynir / 9 kaşık baklagil. Bunlar et ihtiyacımızın yerine geçebilecekler.)

Akşam yemeğimizi normalde 5 - 6 arası yiyoruz saat 15.30 civarında yine bir adet meyve yiyorum.

Yemekten önce lahana suyu içiyorum hem varisler için hemde yağ yakımı için faydalıymış bir bardak nefesimi tutarak içiyorum :))

Teyzemle birlikte yaşıyorum kendisi şuan çalıştığı için evin bütün her şeyi bana ait. Pazara çıktığımızda pırasa, ıspanak, lahana, bakla, bezelye vb bütün sebzelere saldırıyorum. Akşam yemeğinde yine 2 dilim ekmek yoğurt bir tabak yemek ( yaklaşık 7 kaşık ) bir kepçe çorba. Eğer çorbam yoksa 9 kaşık sebzemi tüketiyorum.

Saat 9 gibi yine bir adet meyve yiyorum :))

İlk günler zorlandım fakat içimin her kıyıldığında bir adet salatalık yedim. Salatalık ve domatesi dilediğim kadar yiyorum çünkü kalorisi 0

Aktivite olarak ise tempolu bir şekilde sahil yolunda yürüyüş yapıyordum. 30 dakika aralıksız sıkı tempo ile 20 dakika normal ( Normalde de hızlı yürüyen bir insanımdır karşıdan karşıya geçmelerim beklemelerim evden çıkıp yürüyüş parkuruna gidişmim 20 dakika alıyor gidiş geliş )

Talihsizlik ki ayak tırnağım çatladı şuan yürüyüş yapamıyorum bende internetinin nimetlerinden faydalandım ve evde zumba yapıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=LRqMnMdMv3s şuradan sizlerde faydalanabilirsiniz.

Ayrıca termal şortum vardı :) ( yine yarım bırakılan bir karardan kalma ) hem yürüyüşümde hemde bu dansımda giyiyorum hareketleri yapmak daha zor daha yorucu oluyor fakat dişimi sıkıyorum

Son olarakta tabikide bol bol su içiyorum. Küçük bir şişem var nereye gitsem dibimde sadık dostum gibi :))

canimmm bence bu sefer kesinlikle kararlisin uyucaksin buna istedigin kiloya kavusacaksin....cani gonulden inaniyorum
harikasin...

bu zumbayi bir ara evde bende yapiyordum. kineck ve XBox almistik o iyi ter attiriyor.ama oglum firsat vermiyor . makine benimi algiliyacak onumu kafasi karisiyor :)

Çok teşekkür ederim inancın için. Evet zumba güzel terletiyor gerçekten ben sevdim fakat yürüyüş eminim daha iyi olacak benim için :)) Tartıya çıktığımda kilomuda utanmadan yazıcam ve her gün düzenli olarak girip yaptıklarımı tek tek sizlerle paylaşacağım gerçekten çok keyifli oldu bu forum işi :)

ı (tek çözüm Erdal üzüm ver oyunu gülsün yüzün)

bende genelde öyle pişiririm hamsiyi çokta güzel oluyo bence...

inşallah dediğin gibi olur yenacım...

Ben balık tavasında yapıyordum koku yine oluyordu ocak yine kirleniyordu bu şekil nefis oldu çıtır çıtır..

yenacim afiyet olsun canim iddayi kaybedecem galiba olsun canim feda olsun yenamin kilocuklarina sen tek zayifla mutlu olda brn iddayi kaybetsemde olur ( iddiayi hatirliyorsun dimi canimcim..)
C

Unutmadım canım...Sen de artık toparlansan bak az kaldı sıcaklara sizin orası ısınmıştır bile...
Sağlığın iyidir inşallah...

hoşgeldiniz...

Son düzenleme:
kızlar ben geldim kızımı anca uyuttum
şimdi geçmişe derin bir dalış yapcam çıkabilirsem dönerim
burcu8181 cnm senden bi isteğim olacak. kemeraltına gidersen benim için kızlar ağasında bir kahve içer misin?
bugün resmen burnumda tüttü oralar

İzmire ilk tasindigimda insanlardaki bu kemeraltinda kahve meraki nedir diodum son ictigim kahveye hala aseriorum bnmde aklimda gidersem soz senin icin icicem resmen bagimlilik yapio kemeralti kahvesi

iyiyim allaha sukur canim diyete gelince bugun biraz icim rahat sabah diyetisyenimin verdigi kahvaltiyi vaptim arada 1 portakal oglen layt kisir( bol yesillik az bulgur ) ara kahve aksamda yogurt yedim karnim ac ama icim rahat

iyiyim allaha sukur canim diyete gelince bugun biraz icim rahat sabah diyetisyenimin verdigi kahvaltiyi vaptim arada 1 portakal oglen layt kisir( bol yesillik az bulgur ) ara kahve aksamda yogurt yedim karnim ac ama icim rahat

Sadece yoğurt çok az..Senin bebelerin var yemek te yemen gerek...

Layt kısır ) Bulgur şahane bir besin..

ayy bende sen gibi cekingenimdir... samimi arkadasim yok... gerci okulda kizimla ayni gun dogmus 17yasinda bir oglan var :) aramiz super ama sadece okulda gordugum icin pek arkadastan saymiyorum
kendimi bildim bileli kankam olmadi...
ha bir tane var saniyordum, oda bana kazik atti... artik konusmuyorum onla (9yil oldu)

ooo supersin!!! :)

canım öncelikle liste için ellerine sağlık....
canım ben bu hafta +0,3 oldum, senin gözünden kaçmış -0,3yazmışsın....
düzeltebilirsen bi ara çok sevinirim....
şimdiden çok teşekkürler.....

tamam canim cuma gunu listeyi yaparken duzeltirim :)
kusura bakma gec saatte yaptigim icin, +yerine -koymusum...

KiZlar gunaydin yurudum geldim kahvaltimi yaptim birazdan cikip terziye daralicak pantolonlarimi vericem ordanda zayiflama sortu bakmaya gidicem
Hastayim faranjittim soguk alginligida basladi hapsiriorum usuyorum ve yatakdan cikmak istemiorum....

gecmis olsun canim

takma canim kafana yarin gidersin spora ne olcak yani :) bisi olmaz :)

Hanımlar yaa bu doğumgünü yaramadı bana pazar günü ailem sürprizler yaptı dün de arkadaşlarim iki gün yedim de yedim toparlarim değil mi

eger salmazsan kendini toparlarsin canim! nede olsa yas gunum nedeniyle yedim deyip yemeye devam edersen kotu olur...

gecmis olsun canim...

Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldinnnnnn

evet seni gözden kacirmamisim

yaaaa uzme kendini canim toparlan!!! telafi edersin dunki yediklerini dikkat ederek

ohhhh misss affiyet olsunnn

ayyy evet :) facebookta paylasip durdum bugunle alakali resimler... bu ülke kolay kazanilmamis...

hosgeldinnnnnn

Evde asma yeri kopmus bir askim vardi bunu yaptim eve geldikden sonra harflar hazir dierlerini ben yaptim arkadasin ogluna nasil olmus sizce renkler falan olmus mu bilemedim ilkkez keçeyle ugrasiorumda

coooook hos olmus canim!!!

menum

sabah: 2kasik yulaf, sut, kiwi

ara: yok

oglen: kapuska, 1dilim ekmek, kucuk kase yogurt

ara: elma
sütlü cay

aksam: 130gr arnavut cigeri (az yagli yaptim ama), 1dilim ekmek, 3kasik bulgur pilavi

ara: sutlu cay

3litre su

Asucum nen var kuzum.??

PEk durgunsun..

Sadece yoğurt çok az..Senin bebelerin var yemek te yemen gerek...

Layt kısır ) Bulgur şahane bir besin..

Yogurdu zorundan yedim bugun cok huysuzlar ne yemek yapabildim ne yiyebildim simdi bile orumceklerine bindirdim bir bacagimla birini salliyorum digeriylede oburunu elimdede telefon size yaziyorum

Yogurdu zorundan yedim bugun cok huysuzlar ne yemek yapabildim ne yiyebildim simdi bile orumceklerine bindirdim bir bacagimla birini salliyorum digeriylede oburunu elimdede telefon size yaziyorum

Kıyamam yaa..Zor valla iyi başa çıkıyosun..Allah yardımcın olsun...
Emziriyomusun.? Nasıl beslenmeleri,ek gıdaya geçtinmi.?

afiyet olsun canim nasilsin
babaannenin tasinma isi bittimi

Kıyamam yaa..Zor valla iyi başa çıkıyosun..Allah yardımcın olsun...
Emziriyomusun.? Nasıl beslenmeleri,ek gıdaya geçtinmi.?

Emziriyordum ama 4 aylikken benim bu hastaneye yatislarim olunca unuttular almadilar beni malesef mama yediler simdilerde yogurt corba meyve puresi falan veriyorum

Asucum nen var kuzum.??

PEk durgunsun..

İyiyim kuzum yoruldum biraz ama kendimi iyi hissediyorum çok şükür
Mutfakta işim vardı bitiremedim bugün mutfak işini:)
Kefirimi süzdüm yıkadığım kıvırcıkları kurutup saklama kabına kaldırdım son olarak da bulaşık makinesini çalıştırıp gelene kadar sen gitmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…