- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ellerine saglik canim ... birde keyif cayi yap kendine ..
YANİİ nasıl değerlendirsek bilmiyorum da adamlar helak olduu o değilde bizim üst mahallede bir aday var murat 131 lee seçim çalışması yapıyor adamın sloganı (tek çözüm Erdal üzüm ver oyunu gülsün yüzün) oyum adama geçseydi vericektim çalışmasına hayranım doğrusuu :)))))
hoşgeldiniiz ...
hosgeldinn...Herkese merhaba siteye yeni uye oldum boyle bir grup gordum ve hemen daldim iceri 😁 gun icerisinde yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri yazacagiz galiba degil mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yenacim afiyet olsun canim iddayi kaybedecem galiba olsun canim feda olsun yenamin kilocuklarina sen tek zayifla mutlu olda brn iddayi kaybetsemde olur ( iddiayi hatirliyorsun dimi canimcim..)Merhabalar,
Yoğun ve yorucu bir gün geçirdim...Akşam yemeğimi yedim kahvemi içip birazdan yürümeye gideğim..
Sabah,
Karatay kahvaltı..
Akşam,
Tarhana çorbası
Pırasa (Sırf ben yiyeceğim için bulgur pirinç vb.koymadım..Evdekiler kıymalı makarna yiyceklermiş..Kendileri bilir tadı çok güzeldi oysa)
Kefir
Bende canakkale sehitlerinin hikayelerine baktim okudum izledim insan gercekten cok kotu oluyo nurlar icinde yatsinlar bu vatan gercekten kolay kazanilmamis kiymetini bilelimbu arada bugün 18 mart çanakkale zaferinin yıldönümü
Allah o dönem bizim için savaşanlardan şehit düşenlerden binlerce kez razı olsun
Rabbim gani gani rahmet versin onlara yakınlarına sevdiklerimize ÜLKEMİZE inşallah
Allah sonumuzu hayırlı eylesin VATANIMIZI korusun muhafaza eylesin
canim bugun havada cok guzeldi... benim icin iyi bir yuruyus oldu pazar.. bol bol yesillik aldim.. bundan sonra mutfagimdan eksik etmiycem yesillikleri
kis olunca aklima pilav nohut makarna geliyor, yaz diyince yesillikler, bu baharda zayiflayamazsam artik hic zayiflayamam sanirim...
senin kilo durumun nedir? yapiyormusun bir program?
:44::44: evet haklısın kışın hep şişiyoruz maalesef aslında yine elimizde olan bir şey :)) yani kendim için diyorum bahanem hep hazır
Ben 26 yaşındayım 1.72 boyunda 105-110 kg arasındayım tam olarak bilmiyorum çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyorum tartıya çıkmakta
19 yaşındayken diyetisyene gitmiştim. 86,75 çıkmıştım. Diyetisyenimin dediklerini harfi harfine yaptım açıkcası çok zor bir programda vermedi rahattı, değişimleri vardı. Dilediğimi yedim fakat kan alınmadı benden kilom ölçüldü liste yazıldı bu yüzden mi bilmiyorum rahatsızlandım ilerisinde mayısın ortasında başlamıştım eylül 7 de ( hiç unutmam) 67 kiloyu görmüştüm. Hızlı veriyordum fakat sürekli yağdan veriyordum. Nihayetinde de safra kesemde taş oldu ve aldırmak zorunda kaldım. O dönem üniversite sınavına bir yandan hazırlık ilişkimin bitmesi kilolara geri dönüş yapmaya başladım 5 yıllık üni deneyimimde hazır gıdalardan dolayı baya baya şiştim
Benim tek şansım kilomun orantılı olması, kilo yakışıyor sana diyenler bir hayliama öyle bir şey yok kesinlikle yok kilolu olmaktan nefret edip hiç bir şey yapmayan ben artık dank etti yani. Alanyada yaşıyorum bir de ilik gibi ablalar bir geliyor buraya düşünün yani halimii..
Binlerce kez diyetlere girdim, biber hapları içtim, 9lu çaylar içtim ama hep yarım kaldı, bir hamburger menü ile vazgeçtim. Yalan yok yemek yemeyi gerçekten çok fazla seviyorum özellikle fastfood
Mezun oldum işsiz kalınca sürekli evde oturmak beni daha da depresyona soktu, sürekli tartışmalı bir ilişki de tuzu biberi oldu.. Hırslandıkça yedim..
2 aydır ağzımda bir diyet lafı, zayıflıcam yaa lafı dolanıp duruyordu ama bir şeyi farketmiştim. Önce gerçekten kararlı olmam lazımdı. Çünkü yapıp yapıp bırakmak beni bu hale getirdi diye düşünüyorum. 2 ay boyunca enine boyuna iyicene düşündüm. Nihayetinde dedim tamam artık yapıcam.
Son gün büyük boy bir fast food ile keyfini çıkarttım ve ertesi günü başladım.
12 Mart Salı'dan beri diyetime tamamen uyuyorum. 1. haftam dolacak ve ısrarlar üzerine tartıya çıkmaya karar verdim. Gelişmeleri bende sizin gibi buradan yazacağım. :)
Sabahları kepek ekmeği ( kare olanlardan ) 3 dilim yiyorum ( Bu sadece ilk ay için daha sonra ikiye çekicem) peynirimi yiyorum siyah zeytin isterse canım 3 adet yesil isterse 5 adet yiyorum. Şekersiz çay domates salatalık yiyorum bol bol :))
İki saat geçtikten sonra bir adet elma ( veya portakal / armut ) yiyorum
Öğlenleri de bir gece önceden yemeğimiz kalmızşa onu tüketiyorum iki dilim ekmek ve yoğurtla birlikte. Eğer yoksa bir şey kendime çılbır yapıyorum hem proteinimi alıyorum hemde et ihtiyacımı halledebiliyorum ( Bu arada almamız gereken et 3 köfte kadar et / bir tavuk göğüsü / 3 yumurta / 3 kibrit kutusu peynir / 9 kaşık baklagil. Bunlar et ihtiyacımızın yerine geçebilecekler.)
Akşam yemeğimizi normalde 5 - 6 arası yiyoruz saat 15.30 civarında yine bir adet meyve yiyorum.
Yemekten önce lahana suyu içiyorumhem varisler için hemde yağ yakımı için faydalıymış bir bardak nefesimi tutarak içiyorum :))
Teyzemle birlikte yaşıyorum kendisi şuan çalıştığı için evin bütün her şeyi bana ait. Pazara çıktığımızda pırasa, ıspanak, lahana, bakla, bezelye vb bütün sebzelere saldırıyorum. Akşam yemeğinde yine 2 dilim ekmek yoğurt bir tabak yemek ( yaklaşık 7 kaşık ) bir kepçe çorba. Eğer çorbam yoksa 9 kaşık sebzemi tüketiyorum.
Saat 9 gibi yine bir adet meyve yiyorum :))
İlk günler zorlandım fakat içimin her kıyıldığında bir adet salatalık yedim. Salatalık ve domatesi dilediğim kadar yiyorum çünkü kalorisi 0
Aktivite olarak ise tempolu bir şekilde sahil yolunda yürüyüş yapıyordum. 30 dakika aralıksız sıkı tempo ile 20 dakika normal ( Normalde de hızlı yürüyen bir insanımdır karşıdan karşıya geçmelerim beklemelerim evden çıkıp yürüyüş parkuruna gidişmim 20 dakika alıyor gidiş geliş )
Talihsizlik ki ayak tırnağım çatladı şuan yürüyüş yapamıyorum bende internetinin nimetlerinden faydalandım ve evde zumba yapıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=LRqMnMdMv3s şuradan sizlerde faydalanabilirsiniz.
Ayrıca termal şortum vardı :) ( yine yarım bırakılan bir karardan kalma) hem yürüyüşümde hemde bu dansımda giyiyorum hareketleri yapmak daha zor daha yorucu oluyor fakat dişimi sıkıyorum
Son olarakta tabikide bol bol su içiyorum. Küçük bir şişem var nereye gitsem dibimde sadık dostum gibi :))
canimmm bence bu sefer kesinlikle kararlisin uyucaksin buna istedigin kiloya kavusacaksin....cani gonulden inaniyorum
harikasin...
bu zumbayi bir ara evde bende yapiyordum. kineck ve XBox almistik o iyi ter attiriyor.ama oglum firsat vermiyor . makine benimi algiliyacak onumu kafasi karisiyor :)
ı (tek çözüm Erdal üzüm ver oyunu gülsün yüzün)
bende genelde öyle pişiririm hamsiyi çokta güzel oluyo bence...
inşallah dediğin gibi olur yenacım...
yenacim afiyet olsun canim iddayi kaybedecem galiba olsun canim feda olsun yenamin kilocuklarina sen tek zayifla mutlu olda brn iddayi kaybetsemde olur ( iddiayi hatirliyorsun dimi canimcim..)
C
..........
İzmire ilk tasindigimda insanlardaki bu kemeraltinda kahve meraki nedir diodum son ictigim kahveye hala aseriorum bnmde aklimda gidersem soz senin icin icicem resmen bagimlilik yapio kemeralti kahvesikızlar ben geldim kızımı anca uyuttum
şimdi geçmişe derin bir dalış yapcam çıkabilirsem dönerim
burcu8181 cnm senden bi isteğim olacak. kemeraltına gidersen benim için kızlar ağasında bir kahve içer misin?
bugün resmen burnumda tüttü oralar
iyiyim allaha sukur canim diyete gelince bugun biraz icim rahat sabah diyetisyenimin verdigi kahvaltiyi vaptim arada 1 portakal oglen layt kisir( bol yesillik az bulgur ) ara kahve aksamda yogurt yedim karnim ac ama icim rahat
Ben balık tavasında yapıyordum koku yine oluyordu ocak yine kirleniyordu bu şekil nefis oldu çıtır çıtır..
Unutmadım canım...Sen de artık toparlansan bak az kaldı sıcaklara sizin orası ısınmıştır bile...
Sağlığın iyidir inşallah...
hoşgeldiniz...
iyiyim allaha sukur canim diyete gelince bugun biraz icim rahat sabah diyetisyenimin verdigi kahvaltiyi vaptim arada 1 portakal oglen layt kisir( bol yesillik az bulgur ) ara kahve aksamda yogurt yedim karnim ac ama icim rahat
yok ablacım hiç kimse yok...komşularlada öyle gidip gelcek bi muhabbetimiz yok....kuzenler falan hep evli barklı ve uzağız...en yakın olanla otobüsle birbuçuk saat...insana bi tanede olsa arkadaş lazım ama bende problem var galiba çok uyumlu olmakla beraber çokta çekingenimdir...kolay arkadaş edinemem yanii...
İlk defa leslie 1mil yaptım az önce ( aslında onuda tam yapamadım belli hareketler sonra sıkıntı yaratmasın diye yumuşatarak yaptım ) üstüne 2 parca utu bile yaptım .esimin yarın giyineceği kıyafet kalmayinca sabah o yapacaktı kırk yılda bir ben yapayım dedim. Hareket ettim mutlu oldum.paylasiyim istedim :)
canım öncelikle liste için ellerine sağlık....
canım ben bu hafta +0,3 oldum, senin gözünden kaçmış -0,3yazmışsın....
düzeltebilirsen bi ara çok sevinirim....
şimdiden çok teşekkürler.....
KiZlar gunaydin yurudum geldim kahvaltimi yaptim birazdan cikip terziye daralicak pantolonlarimi vericem ordanda zayiflama sortu bakmaya gidicem
Hastayim faranjittim soguk alginligida basladi hapsiriorum usuyorum ve yatakdan cikmak istemiorum....
günaydın güzellerrrr ve uyanacak olanlar uykucularr
dün başarılımıydı bilmiyorum 1669 kalori ile günü kapattım,spora gidicektim yorgunluktan eve zor attım kendimi hayırlısı inşallah çarşambaya
hepinize hayırlı ve kalorisiz bir gün dilerim
Hanımlar yaa bu doğumgünü yaramadı banapazar günü ailem sürprizler yaptı dün de arkadaşlarim iki gün yedim de yedim toparlarim değil mi
selamun aleyküm... geçmişe şöyle bir göz attım...uğrayamadığım için kusuruma bakmayın...özledim herkesi...
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
bende iyi sayılırım kendim hastayım farenjit illeti 4 gündür yakaladı..hamd olsun..
ne var ne yok?
Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
geçmiş olsuun meyraa hadii iyileştir artık eşinii onunlaa ilgilenmekden bizi ihmal ettintavuk suyuna çorbalar yapmayıda unutmaa limonlu filaaan ....
artı 300 gr .ın lafımı olur canıım, hem niyee geçen cumanın listesinii kopyalıyorsun gökçe bende hiç yanlışlık yapmamış hemen + 1.9 yazmış baaak :)))))
iyiyiz canım seni merak ediyordum geçen hafta için tebrik edememiştimamaaan diyim sıkı dur -4 koru olurmu canım
selamün aleyküm.....
bugün hava nasıl sıcak burada, güneşte var
yağmurlu havaya alışmıştım ben oysa:) çokta severim zaten....
beni karadeniz paklar.....
eşimde bugün işe başladı, dün gece aynıydı ama bugün daha iyiyim dedi ve izin alıp gelmedi işten, demekki dediği gibi daha iyi bugün.
bende dün bozdum diyeti:)
ah bana ah
bu hafta 1kerenin dışında hiç yeşilçayda içmedim, vay halime benim.....
bu hafta benim balık battı yan gidiyo yine malesef....
şimdiden bunu rahatlıkla söyleyebilirim......
slm kızlar ben geldim
hiç geçmişe bakmadan yazıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
nöbetten çıktım pazarımı yaptım eve gelmem öğleni buldu
yattım kalktım kızımla ilgilendim
şimdi pcyi açtım mesaj atayım dedim
birazdan kocam gelecek pazardan hamsi aldım
şimdi onları temizlemeye gitcem sonra pişir ya vs
akşama inşallah gelip geçmişe bakarım
öptüm hepinizi görüşmek üzere
bu arada bugün 18 mart çanakkale zaferinin yıldönümü
Allah o dönem bizim için savaşanlardan şehit düşenlerden binlerce kez razı olsun
Rabbim gani gani rahmet versin onlara yakınlarına sevdiklerimize ÜLKEMİZE inşallah
Allah sonumuzu hayırlı eylesin VATANIMIZI korusun muhafaza eylesin
Herkese merhaba siteye yeni uye oldum boyle bir grup gordum ve hemen daldim iceri 😁 gun icerisinde yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri yazacagiz galiba degil mi?
Evde asma yeri kopmus bir askim vardi bunu yaptim eve geldikden sonra harflar hazir dierlerini ben yaptim arkadasin ogluna nasil olmus sizce renkler falan olmus mu bilemedim ilkkez keçeyle ugrasiorumda
Sadece yoğurt çok az..Senin bebelerin var yemek te yemen gerek...
Layt kısır) Bulgur şahane bir besin..
Yogurdu zorundan yedim bugun cok huysuzlar ne yemek yapabildim ne yiyebildim simdi bile orumceklerine bindirdim bir bacagimla birini salliyorum digeriylede oburunu elimdede telefon size yaziyorum
afiyet olsun canim nasilsinmenum
sabah: 2kasik yulaf, sut, kiwi
ara: yok
oglen: kapuska, 1dilim ekmek, kucuk kase yogurt
ara: elma
sütlü cay
aksam: 130gr arnavut cigeri (az yagli yaptim ama), 1dilim ekmek, 3kasik bulgur pilavi
ara: sutlu cay
3litre su
Kıyamam yaa..Zor valla iyi başa çıkıyosun..Allah yardımcın olsun...
Emziriyomusun.? Nasıl beslenmeleri,ek gıdaya geçtinmi.?
Asucum nen var kuzum.??
PEk durgunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?