ayy bende sen gibi cekingenimdir... samimi arkadasim yok... gerci okulda kizimla ayni gun dogmus 17yasinda bir oglan var :) aramiz super ama sadece okulda gordugum icin pek arkadastan saymiyorum
kendimi bildim bileli kankam olmadi...
ha bir tane var saniyordum, oda bana kazik atti... artik konusmuyorum onla (9yil oldu)
ooo supersin!!! :)
tamam canim cuma gunu listeyi yaparken duzeltirim :)
kusura bakma gec saatte yaptigim icin, +yerine -koymusum...
gecmis olsun canim
takma canim kafana yarin gidersin spora ne olcak yani :) bisi olmaz :)
eger salmazsan kendini toparlarsin canim! nede olsa yas gunum nedeniyle yedim deyip yemeye devam edersen kotu olur...
gecmis olsun canim...
hosgeldinnnnnn
evet seni gözden kacirmamisim
yaaaa uzme kendini canim toparlan!!! telafi edersin dunki yediklerini dikkat ederek
ohhhh misss affiyet olsunnn
ayyy evet :) facebookta paylasip durdum bugunle alakali resimler... bu ülke kolay kazanilmamis...
hosgeldinnnnnn
coooook hos olmus canim!!!
günaydın kızalr benimde kilolarla başım dertte...geçtiğimiz yaz kendimi aştım ve 101 kiloyu gördüm..ocak ayında yaptırdığım tahlillerimde şeker başlangıcı çıkınca kendime geldim artık dur demeliyim dedim şu fazla kilolara ve ocak ayında 98 le başladığım diyette 91 kiloya indim ama bir ara kendimi salınca baktimki 2.700 gr almışım şu pirinç lapası diyetini yaptık kız kardeşimle ve iki günde 2.700 gr verdik. bugün itibariylede 5 gün diyetine başladık hedef haziran sonuna kadar.55-60 inşallah cümleten başarılı oluruz..
Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
valla onu bunu bılmem ne kdr dıyet spor varsa denedım en son akupunktur denedım fakat ıkı ayrı doktorla ıkıncısı mukemmel dıyet cok zor ama 1 haftada 5 kılo verdım ama devam edemedım ınsallah tekrar gıtmeyı dusnuyorum
arkadaşlar hoşgeldinizHerkese merhaba siteye yeni uye oldum boyle bir grup gordum ve hemen daldim iceri 😁 gun icerisinde yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri yazacagiz galiba degil mi?
bir çarşıya çıkaydın iyiydi :)selamün aleyküm.....
geçmişi okumayada hiç vaktim olmadı kaç gündür yaaa, bi ara okurum artık.
eşimle uğraşıyorum işte dünden beri, iyi olamadı, bugünde izin aldı geldi, doktora git dedim dün ama beni dinlemedi gitmedi.
baya hasta doktorluk yani bence durumu ama işte....
belki yarında izin alır bilmiyorum artık.
benden durumlar böyle:)
diyetide bozmuyorum ama yazmıyorumda ne yediğimi kaç gündür:)
ama eskisi gibi yine devam edicem inşaallah, kitabıda bi alsaydım, bi çarşıya çıkamadım alamadım....
hayırlısı bakalım.....
yeni işin hayırlı olsun cnmKizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde
inşallah daim olurİlk defa leslie 1mil yaptım az önce ( aslında onuda tam yapamadım belli hareketler sonra sıkıntı yaratmasın diye yumuşatarak yaptım ) üstüne 2 parca utu bile yaptım .esimin yarın giyineceği kıyafet kalmayinca sabah o yapacaktı kırk yılda bir ben yapayım dedim. Hareket ettim mutlu oldum.paylasiyim istedim :)
hoşgeldin cnm Rabbim acil şifalar versin inşallahhoşbulduk tatlım...saol..babam şuan iyi ama asıl mesele sonrası zaten hastaneye yatış için haber bekliyoruz...Allah bütün hastalara şifa versin...
ben 99 kg oldum malesef ama sizler güzel kilollar vermişsiniz maşallah...
teşekkür ederiz cnm :) :104:ben tavaya 2 yemek kaşığı yağ koyup hamsileri yuvarlak dizip pişiriyorum sonra alt üst yapıyorumPAzar günü fırın da yaptım ben hamsiyi, bayılarak yedik...hep öyle yapıcam artık...
Az mısır unuyla harmanlayıp yağlı kağıda sıralayıp fırınladım..
Size de afiyet olsun..
ellerine sağlık cnmEvde asma yeri kopmus bir askim vardi bunu yaptim eve geldikden sonra harflar hazir dierlerini ben yaptim arkadasin ogluna nasil olmus sizce renkler falan olmus mu bilemedim ilkkez keçeyle ugrasiorumda
afiyet olsun canim nasilsin
babaannenin tasinma isi bittimi
sagol canim
babannemin tasinma konusuna gelince, babannem hala bende, evine yere parke yapiyorlar bugun, yarinda yapicaklar yarin aksam biter, ertesi gunde esyalari yerlestirmeye baslariz anca hafta sonu kendi evine gecer...
pazar gunu hava coook guzeldi burda... yengemler piknik yerine gidelim bat yiyelim birde pisi yiyelim dediler, normalde ben gitmem ama esim hadi gidelim dedi, gittik, yengemin teki dediki bir iki gunde babannen bizde kalsin dedi, bende benim icin fark etmez siz bilirsiniz dedim, ha iyi o zaman sende kalsin dedi... millet öküz ya!!! sanki kadincagizin bir yükü var... ya birde dusunebiliyormusun benim suan evde buzdolabi ve buzluk tam takir kuru bakir... hayir ustelik yengemler zengin yerleri bol, hatta ayri odalari bile var misafir icin... ama vicdan yok... ilerdede onlara kimse bakmiycak... ne ekersen onun bicersin... tv karsisinda oturuyor cekirdek yiyor, kabak cekirdegi, ha yerken yere pislik dökülüyor ama ondan önemli degil benim icin... sanki ev kirlense kac yazar? o üzülmesin yeter bana :)
ayyyyy ne cok yazdim haaaa
gastrite zencefil iyi geliyo diye okudum netten, bir deneyim diye bende bir ikindin, birde akşam çayını içtim.
ilki iyi geldi, ama ikincisi yaktı midemi, nerden içtim içmez olaydım....
hala yanıyor midem... koyduğumda yarım çay kaşığı her bardağa.
bir daha aman aman
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
Ben bugun uzun zamandan sonra pazara gittim. Allahim ne guzel taze sebzeler cikmis hepsinden alasim geldi :) ispanak semiz otu ne bulduysam topladim.. uzun zamandir pazara gitmemistim hersey tap taze :)
bu arada fiyatlari gorunce hayret ettim hersey ne kadarda pahalanmis.. kucucuk semizotuna 2 lira verdim... heryermi boyle bizim pazarmi kazik anlamadim :26::44:
Hayırlı akşamlar
Bugün kahvaltıya kardeşime gittim öğleden sonra döndüm fazla durmadım dönerken 45 dk civarı yürüdüm eve geldim doğru mutfağa girdim yemek hazırladım 4 den sonra yedik yemeğimizi sonra çay faslı
Mutfağı toparlarken baktım buzdolabım fema durumda bir guzel temizledim daha şimdi oturdum iyi yoruldum ama
Evde heryer almış başını gidiyor iyi bir bahar temizliği zamanı gelmiş
Tesekkurler
ay bitki cayindanda nefret ediorum icenede cok ozenirim bir bitki cayi iki deniz mahsulu severek yiyene ikiside cok faydali ama ben ikisinide sevmiorum
tamam canim cuma gunu listeyi yaparken duzeltirim :)
kusura bakma gec saatte yaptigim icin, +yerine -koymusum...
canim insanlar nasilda etrafindakileri saf sanip uyaniklik ettiklerini dusunuyorlar. boyle insanlara hic tahammul edemiyorum bende.. yuregi guzel sevgi dolu arkadasim.. nasilda belli yazdiklarindan sevginin buyuklugu....baskalari istedigini duusunsun istedigini yapsin.. senin yuregindeki sevgin ilgin olduktan sonra vicdanin hep rahat olucak .birak onlar kendilerini babanneni sana kakalayip zafer kazandiklarini sansinlar. zaferin buyugu senin sen hicbir paranin satin alamiyacagi bir yurek ve bir okadar buyuk sevap kazaniyorsun..
canim tuh ya cok mu agriyor. ben zencefili degilde isirgan otu ve bal karisimini denemistim yillar once.. o iyi gelmisti..:26::26:
süt içtim falan şuan epey hafifledi canım, çok teşekkürler:)
aman bir daha içmem....
meyan kökü zaten iyi geliyor mideme, onu içerim işte.
senin burcun ne canım?
yay burcuyum .. butun ozelliklerini tasiyormuyum bilmiyorum
bu arada dikkatimi cekti meyracim sende birsuri baharat var. benim evde nane bitiyor almam 2- 3 haftayi buluyor.. bunlari hep evdemi bulunduruyorsun..
afiyetle yiyin inşaallah canım:)
semiz otu genelde pahalı olur bence:44:
benim evde ona yakın:)
buzdolabı temizliğide sinir eder beni, iyi olmuş eline sağlım ablacım, epey gider artık bu....
kocaman öpüyorum, içimden öpmek geldi seni:)))
aynı annem gibisin, o da sevmez bitki çaylarını balığı falan...
keçelerinde hoş olmuş:)
askıda güzel olmuş beğendim, eline sağlık.....
estağfirullah, sorun değil canım benim
sagol canim
babannemin tasinma konusuna gelince, babannem hala bende, evine yere parke yapiyorlar bugun, yarinda yapicaklar yarin aksam biter, ertesi gunde esyalari yerlestirmeye baslariz anca hafta sonu kendi evine gecer...
pazar gunu hava coook guzeldi burda... yengemler piknik yerine gidelim bat yiyelim birde pisi yiyelim dediler, normalde ben gitmem ama esim hadi gidelim dedi, gittik, yengemin teki dediki bir iki gunde babannen bizde kalsin dedi, bende benim icin fark etmez siz bilirsiniz dedim, ha iyi o zaman sende kalsin dedi... millet öküz ya!!! sanki kadincagizin bir yükü var... ya birde dusunebiliyormusun benim suan evde buzdolabi ve buzluk tam takir kuru bakir... hayir ustelik yengemler zengin yerleri bol, hatta ayri odalari bile var misafir icin... ama vicdan yok... ilerdede onlara kimse bakmiycak... ne ekersen onun bicersin... tv karsisinda oturuyor cekirdek yiyor, kabak cekirdegi, ha yerken yere pislik dökülüyor ama ondan önemli degil benim icin... sanki ev kirlense kac yazar? o üzülmesin yeter bana :)
Kucukken bir kurban bayraminda kuzumun annesini kesmislerdi etleri ewe geldiginde tepsinin icinde gobbek atiodu o gun bu gundur hicbir hayvan ve hayvan urunu yemezdim ne zmn bilinclenip vucudun bunlara ihtiyaci oldugunu ogrendim ogun bugundur yemeye calisiorum cesitli yontemlerle(sut kakaolu veya muzlu,et yanmis,balik hamsi veya palamut tava...)ve son 4-5senedir b12 eksikligi ve demir eksikligi yasiorum son1 senedir hic yemedigim kdr protein almama ragmen demir eksikligim artiyor bu durrum beni korkutuyor
kayinpederimde nedeni tespit edilemeyen demir eksikligi vvardi 5.doktorda 5. Endoskopide mide kanseri cikti ve ameliyatta kaybettik sapasaglam adami bnde adetlerimde yogun kanama geciriorum cesaret edip kadin doktoruna gidemedim ...
ozetle ceset yemek sart
İyiyim kuzum yoruldum biraz ama kendimi iyi hissediyorum çok şükür
Mutfakta işim vardı bitiremedim bugün mutfak işini:)
Kefirimi süzdüm yıkadığım kıvırcıkları kurutup saklama kabına kaldırdım son olarak da bulaşık makinesini çalıştırıp gelene kadar sen gitmişsin
gastrite zencefil iyi geliyo diye okudum netten, bir deneyim diye bende bir ikindin, birde akşam çayını içtim.
bir daha aman aman
bir daha aman aman
herkese gunaydin diyetime dondum yeniden cuma gunu -0.1 de olsa - gormek istiyorum insallah allahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?