Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay cok mutlu oldum begenmeme Boyle seylerle ugrasincca elin aburcubura gitmiyor

Kizlaaar benide araniza alirmisiniz ? Bnde kilo vermek istiyorum 92.3dim 89uza düstüm daha coook vermem lazim siz nasil veriyorsunuz banada yardimci olurmusunuz ??
Herkese merhaba siteye yeni uye oldum boyle bir grup gordum ve hemen daldim iceri 😁 gun icerisinde yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri yazacagiz galiba degil mi?
arkadaşlar hoşgeldiniz
maşallah ailemiz git gide büyüyor

bir çarşıya çıkaydın iyiydi :)

Kizlar Nasılsıniz bugun istifa etttim isyerinden haftaya baska ise basliyorum son hafta evde
yeni işin hayırlı olsun cnm

inşallah daim olur

hoşgeldin cnm Rabbim acil şifalar versin inşallah

PAzar günü fırın da yaptım ben hamsiyi, bayılarak yedik...hep öyle yapıcam artık...
Az mısır unuyla harmanlayıp yağlı kağıda sıralayıp fırınladım..

Size de afiyet olsun..
teşekkür ederiz cnm :) :104:ben tavaya 2 yemek kaşığı yağ koyup hamsileri yuvarlak dizip pişiriyorum sonra alt üst yapıyorum

Evde asma yeri kopmus bir askim vardi bunu yaptim eve geldikden sonra harflar hazir dierlerini ben yaptim arkadasin ogluna nasil olmus sizce renkler falan olmus mu bilemedim ilkkez keçeyle ugrasiorumda
ellerine sağlık cnm

afiyet olsun canim nasilsin
babaannenin tasinma isi bittimi

sagol canim

babannemin tasinma konusuna gelince, babannem hala bende, evine yere parke yapiyorlar bugun, yarinda yapicaklar yarin aksam biter, ertesi gunde esyalari yerlestirmeye baslariz anca hafta sonu kendi evine gecer...

pazar gunu hava coook guzeldi burda... yengemler piknik yerine gidelim bat yiyelim birde pisi yiyelim dediler, normalde ben gitmem ama esim hadi gidelim dedi, gittik, yengemin teki dediki bir iki gunde babannen bizde kalsin dedi, bende benim icin fark etmez siz bilirsiniz dedim, ha iyi o zaman sende kalsin dedi... millet öküz ya!!! sanki kadincagizin bir yükü var... ya birde dusunebiliyormusun benim suan evde buzdolabi ve buzluk tam takir kuru bakir... hayir ustelik yengemler zengin yerleri bol, hatta ayri odalari bile var misafir icin... ama vicdan yok... ilerdede onlara kimse bakmiycak... ne ekersen onun bicersin... tv karsisinda oturuyor cekirdek yiyor, kabak cekirdegi, ha yerken yere pislik dökülüyor ama ondan önemli degil benim icin... sanki ev kirlense kac yazar? o üzülmesin yeter bana :)

ayyyyy ne cok yazdim haaaa

gastrite zencefil iyi geliyo diye okudum netten, bir deneyim diye bende bir ikindin, birde akşam çayını içtim.
ilki iyi geldi, ama ikincisi yaktı midemi, nerden içtim içmez olaydım....
hala yanıyor midem... koyduğumda yarım çay kaşığı her bardağa.
bir daha aman aman

canim insanlar nasilda etrafindakileri saf sanip uyaniklik ettiklerini dusunuyorlar. boyle insanlara hic tahammul edemiyorum bende.. yuregi guzel sevgi dolu arkadasim.. nasilda belli yazdiklarindan sevginin buyuklugu....baskalari istedigini duusunsun istedigini yapsin.. senin yuregindeki sevgin ilgin olduktan sonra vicdanin hep rahat olucak .birak onlar kendilerini babanneni sana kakalayip zafer kazandiklarini sansinlar. zaferin buyugu senin sen hicbir paranin satin alamiyacagi bir yurek ve bir okadar buyuk sevap kazaniyorsun..

canim tuh ya cok mu agriyor. ben zencefili degilde isirgan otu ve bal karisimini denemistim yillar once.. o iyi gelmisti..:26::26:

afiyetle yiyin inşaallah canım:)
semiz otu genelde pahalı olur bence:44:

benim evde ona yakın:)
buzdolabı temizliğide sinir eder beni, iyi olmuş eline sağlım ablacım, epey gider artık bu....
kocaman öpüyorum, içimden öpmek geldi seni:)))

Tesekkurler
ay bitki cayindanda nefret ediorum icenede cok ozenirim bir bitki cayi iki deniz mahsulu severek yiyene ikiside cok faydali ama ben ikisinide sevmiorum

aynı annem gibisin, o da sevmez bitki çaylarını balığı falan...
keçelerinde hoş olmuş:)
askıda güzel olmuş beğendim, eline sağlık.....

tamam canim cuma gunu listeyi yaparken duzeltirim :)
kusura bakma gec saatte yaptigim icin, +yerine -koymusum...

estağfirullah, sorun değil canım benim

süt içtim falan şuan epey hafifledi canım, çok teşekkürler:)
aman bir daha içmem....
meyan kökü zaten iyi geliyor mideme, onu içerim işte.

senin burcun ne canım?

süt içtim falan şuan epey hafifledi canım, çok teşekkürler:)
aman bir daha içmem....
meyan kökü zaten iyi geliyor mideme, onu içerim işte.

senin burcun ne canım?

yay burcuyum .. butun ozelliklerini tasiyormuyum bilmiyorum

bu arada dikkatimi cekti meyracim sende birsuri baharat var. benim evde nane bitiyor almam 2- 3 haftayi buluyor.. bunlari hep evdemi bulunduruyorsun..

yay burcuyum .. butun ozelliklerini tasiyormuyum bilmiyorum

bu arada dikkatimi cekti meyracim sende birsuri baharat var. benim evde nane bitiyor almam 2- 3 haftayi buluyor.. bunlari hep evdemi bulunduruyorsun..

zencefili komşudan istedim biraz:) kv eşime önermişte hasta olunca, deneyelim dedik, normalde zencefil içmem hiç.
ama belli içtiklerimi bitince hemen alırım:)))
bir attarım vardır benim, tazecik bitkiler getirir hep, oraya bi girerim kendimden geçerim:)))))
o ne, bu ne, şu ne:))))
lazım olanları alırım... seviyorumda aslında böyle bitkileri... ama hiçbir zaman bitki kullanımında aşırıya kaçmam.
bu aralar sürekli aldıklarımda; adaçayı, meyan kökü, yeşilçay canım. aaa birde stress çayım var işte, onuda arada bir içerim, alırım.

yaysan taşıyosundur büyük ihtimal özelliklerini:)
yaylar doğruculuğuyla bilinir, doğrucu davuttur kendileri:)))))
merhametlidirler, gezmeye dolaşmaya bayılırlar....
hasta yatağında biri ona uçak bileti getirse tatil için, hiç hastayım demez kalkar çantasını hazırlar sırtına takar yola düşer o haliyle:)))
bazen gergindir....
nasıl uyuyomu:)

benimde yarın gün oturmam var:)))
birgün sonra bir daha var, zaten topu topu 2tane günüm var 1ayda.

Kucukken bir kurban bayraminda kuzumun annesini kesmislerdi etleri ewe geldiginde tepsinin icinde gobbek atiodu o gun bu gundur hicbir hayvan ve hayvan urunu yemezdim ne zmn bilinclenip vucudun bunlara ihtiyaci oldugunu ogrendim ogun bugundur yemeye calisiorum cesitli yontemlerle(sut kakaolu veya muzlu,et yanmis,balik hamsi veya palamut tava...)ve son 4-5senedir b12 eksikligi ve demir eksikligi yasiorum son1 senedir hic yemedigim kdr protein almama ragmen demir eksikligim artiyor bu durrum beni korkutuyor

kayinpederimde nedeni tespit edilemeyen demir eksikligi vvardi 5.doktorda 5. Endoskopide mide kanseri cikti ve ameliyatta kaybettik sapasaglam adami bnde adetlerimde yogun kanama geciriorum cesaret edip kadin doktoruna gidemedim ...

ozetle ceset yemek sart

uzun aradan sonra meraba arkadaşlarım,bana güç veren yorumlarda bulunan tüm arkadaşlarım teşekkür ederim size ama ben bu sağlıklı beslenme şeklini beceremiyorum,hızlı kilo vermeliyim,alkadaysi kullanmayı düşünüyorum bugün ciddi araştırcam bakalım siz ne dersiniz,bişey duydunuz mu hakkında,kullanan var mı:18:

Herkese gunaydinnn :)) umarim gununuz guzel ve diyet, aktivite dolu geceer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gokcecim seni cok iyi anlayabiliyorum tatlim bende evlendigimde esimin anneannesiyle kaliyordum daha 18 yasinda yasli kadina bakiyordum ve kadin alzaymir hastasiymis ama baslarda kimse bilememis hayalindeki olaylari gercek gibi anlatiyordu gelin yemek vermiyo gelin beni dovuyo diye hep sabrettim ama 3 sene boyunca huzurla sofraya oturup bir lokma yedigimi bilmem...
O zamanlar kayinvalidem bakmadi annesine kadin altina yapiyordu temizlettirmiyordu kaynanami cagiriyordum geliyodu sanki o yeni gelin gibi " yaslaninca sende boyle olacaksin bakmak zorundasin " dedi 1 saat oturdu ve gitti hic unutmuyorum daha kizimda 1 yasinda yeni yeni yuruyordu hem cocuk hem yasli kadin 3 sene boyunca idare ettim bakalim kaynanama kim bakacak allah elime dusurmesin ben yine bakarim vicdanim elvermez ama insallah oyle bir durumda kalmam o kadina bakmak degilde salak yerine konulmak gercekten uzucu

Cesetmi ööö ete hic o gozle bakmamistim ayyy tiksinti geldi bir anda midem bulanmaya basladi sabah sabah

Gününüz aydın olsun yoldaşlar...

İş yapmışın demek...Yeşillikleri yıkayıp saklamak çok pratik değilmi.? Ben de hep öyle yaparım..

Bravo gökçeciğim sana...Seninle gurur duydum.. .İnan yapılan iyilikte kötütlükte unutulmaz...
Yengenler rahat rahat yesinler bat'ı iler de batacak onlara yaptıkları..

Geçmiş olsun meyracım..Senin miden aşırı hassas Nette aşırı bilgi kirliliği var deneme öyle üzerin de herşeyi..
eşin de iyileşmiş hadi gözün aydın...

Kiyamamm canim gecmis olsun her duydugumuzu yapmamak lazim ama dayanamiyoruz neyse canim bu vesileyle zencefilin sana iyi gelmedigini ogrenmis oldun bir daha temkinli olursun dikkat et kendine canimm

herkese gunaydin diyetime dondum yeniden cuma gunu -0.1 de olsa - gormek istiyorum insallah allahimm

Son düzenleme:
Dafi, niçin yoksun,en son rahatsızdın umarım iyisindir.

Clutch, özledim seni,dönmelisin artık..

bugün öğlen eve gittiğim de oğlumu alıp pazar keyfi yapacağım...Oğlan hiç sevmiyor pazarı..JEtonlu oyuncak sözü verirsem rahat rahat dolaşırım..
Önce benim isteklerim sonra da onun istekleri..
rüşvet her kapıyı açar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…