Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

çok sancım var kıvranmaktan oturamıyorum bile...hemen bildirim yapıp kaçıcam oyüzden...

he bu arada meyracım Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin canım...

derincim kuzucuklarına geçmiş olsun...

özlemcim ve nevincim hoşgeldinizz....

kilom:81,7

spor:50 dk...

inşallah hepimiz azda olsa eksi görürüz....

Zeynepcim sana ve derincim kızlarına şifalar dilerim tüm hastalara da tabii
Nevincim seni görmek güzel canım

kızlaarrr ben aranıza geri dönmek istiyorum desem beni tekrar alırmısıınz
malumunuz gecen sene girmiştim aranıza iş yerinde vadiya prblemlerinden dolayı cıkmıştım listenizden. cıksamda arada muhabbetlere katılıyodum.
şimdi yenide diyete başlamak istiyorum...
2 aydır sitede yokum net probleminden dolayı o yüzdende kendi başıma bi bırakıp bi baslıyorum diyete spora sizlerdende
destek alayım dedim izniniz olursa..

Herkeslere hayırlı cumalar
Bu hafta bende listedeyim hayırlısıyla

Kilom 94.9
Spor amaçlı yürüyüş 7 saat+ 40 dakika leslie 1 mile yaptım
Emegi gecen arkadaslara şimdiden cok teşekkürler .

Son düzenleme:
Zeynepcim sana ve derincim kızlarına şifalar dilerim tüm hastalara da tabii
Nevincim seni görmek güzel canım

saolun canlarım bende çok özledim...

hoşgeldin canım hatırladım seni hemşireydin değil mi?

Kizlarrrr dışarısı cok güzel görünüyor. Vakti olan bu yürüyüş fırsatını kaçırmasın derim. Ben kaçıyorum çünkü

hayırlı cumalar kızlar..ben listenizde yokum ama takib ediyorum sizleri bu hafta kilo veremediği için canı sıkılanlar görüyorum..ben sizleri motive etmek için 5 günde 2.5 kilo verdim iki ayda on kilo toplamda 13 kilo verdim yani 101.küsürlerden 88.5 indim...umudunuzu yitirmeyin..

neler yiyorsun menuleri paylasir misin ?

Kizlar ben 1.5 saat yurudum bugun bu haftaya mi yazayim haftaya ki listeyemi yazayim bilemedim bu haftaya ekleniyorsa toplam 3 saat yurumus oldum meyracim artik sen karar ver canim

Canim 5 gunde 2.5 kiloyu nasil verdin yahu ya senin metebolizma ucuyo yada benim metebolizma tamamen durmus durumda

merhabalaar güzel bir güüün tüm gurup arkadaşlarımın newruz unu kutluyoruum baharın ilk günüü bu bahar hepimize boluk, bereket, huzur, sağlık,barış getirsiin:103::103::119::119: :119:

yaza az bir zaman kalaa şu kilo verme işiniii hızlandırsak ne iyi olur dimiiii :)

HAYIRLI CUMALAR GÜZELLER

çok yoğun geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın

kg :94

spor 200 dk yürüyüş

şimdiden elinize emeğinize sağlık akşama gelicem

slm kızlar sabahtan beri temizlik yapıyorum
salonun mutfağın ve eminenin odasındaki eşyaların yerini değiştirdim (geldiler yine bana )
sabahtan beri doğrudüzgün beslenemedim öğlen yemek yapamadım kocam çiğköfte aldı geldi onu yedik :18:
kv evine gitti pazar günü gelecek
kızımı uyuttum şimdi ayaklarımda. o uyurken nete gireyim dedim
az da olsa ekside olmak güzel hemde adetli olmama rağmen
KİLOM:92.9
biraz geçmişe bakıp geliyorum kızlar

Ahh yenam ahh bu gidisle sen 90 da olursun 80 de ama bana yapisti bu 90 lanetlimiyim neyim bir turlu 8 lere inemedim yapisti kaldi resmen offffff
deme öyle deme
inşallah önümüzdeki cuma sen 80leri bende 90küsuru görürüm sonraki haftaya sen biraz daha 80lere düşersin ve ben de seksenlere gelip sana ce-e derim

mailine şifre yolladılar ya orada şifreni değiştirebilmen için link var, orayı tıklayarak değiştirebilirsin ben öyle yaptım

hoşgeldin

yenacım asumancım sağolun kızlar...

yenacım önce zemin hazırlandı kahve tonlarında bakalım 20 gün sonra bir boya daha yapılacak sonra neye karar vericez büyük bir ihtimal sarı olacak...

kilom 125.5 bravo bana vallahi pes +2 kilo bir hafta içinde inşallah haftaya telafi ederim spora başlıycam artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…