[video=youtube;xqDcv8a-Bb8]http://www.youtube.com/watch?v=xqDcv8a-Bb8[/video]
....................
Zeynepcim sana ve derincim kızlarına şifalar dilerim tüm hastalara da tabii
Nevincim seni görmek güzel canım
Selamün aleyküm...
çok sancım var kıvranmaktan oturamıyorum bile...hemen bildirim yapıp kaçıcam oyüzden...
he bu arada meyracım Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin canım...
derincim kuzucuklarına geçmiş olsun...
özlemcim ve nevincim hoşgeldinizz....
kilom:81,7
spor:50 dk...
inşallah hepimiz azda olsa eksi görürüz....
kızlaarrr ben aranıza geri dönmek istiyorum desem beni tekrar alırmısıınz
malumunuz gecen sene girmiştim aranıza iş yerinde vadiya prblemlerinden dolayı cıkmıştım listenizden. cıksamda arada muhabbetlere katılıyodum.
şimdi yenide diyete başlamak istiyorum...
2 aydır sitede yokum net probleminden dolayı o yüzdende kendi başıma bi bırakıp bi baslıyorum diyete spora sizlerdende
destek alayım dedim izniniz olursa..
hoşbuldumhoşgeldin canım hatırladım seni hemşireydin değil mi?
hoşbuldum
evet canım hemsireyim..
tombik bi hemşire
olmayaydık eyiydiiiiihepimiz tombikiz malesef...
hayırlı cumalar kızlar..ben listenizde yokum ama takib ediyorum sizleri bu hafta kilo veremediği için canı sıkılanlar görüyorum..ben sizleri motive etmek için 5 günde 2.5 kilo verdim iki ayda on kilo toplamda 13 kilo verdim yani 101.küsürlerden 88.5 indim...umudunuzu yitirmeyin..
hayırlı cumalar kızlar..ben listenizde yokum ama takib ediyorum sizleri bu hafta kilo veremediği için canı sıkılanlar görüyorum..ben sizleri motive etmek için 5 günde 2.5 kilo verdim iki ayda on kilo toplamda 13 kilo verdim yani 101.küsürlerden 88.5 indim...umudunuzu yitirmeyin..
deme öyle demeAhh yenam ahh bu gidisle sen 90 da olursun 80 de ama bana yapisti bu 90 lanetlimiyim neyim bir turlu 8 lere inemedim yapisti kaldi resmen offffff
mailine şifre yolladılar ya orada şifreni değiştirebilmen için link var, orayı tıklayarak değiştirebilirsin ben öyle yaptımselam.kilo bildirimi 95.2
kizlar benim sifrem kendiliginden degismis, iki gundur ayni sifreyle giremiyorum.simdi sifremi degistirdim ama otomatikman sifre verildi bana ve sacma sapan zor bir sifrem var simdi.kendi sifremi koyabilir miyim ve nasil ?
hoşgeldinkızlaarrr ben aranıza geri dönmek istiyorum desem beni tekrar alırmısıınz
malumunuz gecen sene girmiştim aranıza iş yerinde vadiya prblemlerinden dolayı cıkmıştım listenizden. cıksamda arada muhabbetlere katılıyodum.
şimdi yenide diyete başlamak istiyorum...
2 aydır sitede yokum net probleminden dolayı o yüzdende kendi başıma bi bırakıp bi baslıyorum diyete spora sizlerdende
destek alayım dedim izniniz olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?