Amin canım. Hepimizin yardımcısı olsuncanım insanın ölüsüne ceset denir, hayvanın değil.
arada fark var...
rabbim bu sıkıntında sana yardımcı olsun inşaallah bu arada canım... yalnız ölümle yaşlılığın çaresi yoktur...
başında ağrıyormuş geçmiş olsun.
çok sağol ablam benim:)
tamam....
"Muşmuşta mışmış" bayıldım buna:)))))
:13:
sağol canım:) aynen...
sağol ablacım, tamam:)
hadi hayırlı olsun:)
geçmiş olsun canım, hayırdır neden nefes almada sorun yaşadın?
allah yardımcın olsun inşaallah.
Selam canım.
Evet maalesef çok sıkıntılıyım. Eşim ile aramızda sorunlar var ve umarım anlatabiliriz. Ne olur sizde benden dualarınızı eksik etmeyin.
İyiyiz yaseminim sen nasılsın..
Çok seviniyorum uğruyorsun artık...darısı diğer arkadaşlara..Onlar kendilerini bilirler.
arkadaşına geçmiş olsun,sağlıkla büyütsün bebeğini..
Gökçeciğim geçmiş olsun...OĞlumun da toza alerjisi var..böyle durumlarda ilacın yokmu canım..
Elifçiğim insanız sonuçta bir iki gün salmak önemli değil önemli olan uzatmadan hemen topralamak..
sen sık sık gel buraya..
Ben dün çok iyi bir rakam gördüm tartdıa bugün 800 gram fazlaydım..Çok sinir bozucu bir durum..
İyi akşamlar asucum...
Beslenme nasıldı dün konuştuğumuz gibimiydi.?
deme öyle deme
inşallah önümüzdeki cuma sen 80leri bende 90küsuru görürüm sonraki haftaya sen biraz daha 80lere düşersin ve ben de seksenlere gelip sana ce-e derim
mailine şifre yolladılar ya orada şifreni değiştirebilmen için link var, orayı tıklayarak değiştirebilirsin ben öyle yaptım
hoşgeldin
Selam canım.
Evet maalesef çok sıkıntılıyım. Eşim ile aramızda sorunlar var ve umarım anlatabiliriz. Ne olur sizde benden dualarınızı eksik etmeyin.
hayırlı cumalar kızlar..ben listenizde yokum ama takib ediyorum sizleri bu hafta kilo veremediği için canı sıkılanlar görüyorum..ben sizleri motive etmek için 5 günde 2.5 kilo verdim iki ayda on kilo toplamda 13 kilo verdim yani 101.küsürlerden 88.5 indim...umudunuzu yitirmeyin..
kızlaarrr ben aranıza geri dönmek istiyorum desem beni tekrar alırmısıınz
malumunuz gecen sene girmiştim aranıza iş yerinde vadiya prblemlerinden dolayı cıkmıştım listenizden. cıksamda arada muhabbetlere katılıyodum.
şimdi yenide diyete başlamak istiyorum...
2 aydır sitede yokum net probleminden dolayı o yüzdende kendi başıma bi bırakıp bi baslıyorum diyete spora sizlerdende
destek alayım dedim izniniz olursa..
Selamün aleyküm...
çok sancım var kıvranmaktan oturamıyorum bile...hemen bildirim yapıp kaçıcam oyüzden...
he bu arada meyracım Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin canım...
derincim kuzucuklarına geçmiş olsun...
özlemcim ve nevincim hoşgeldinizz....
kilom:81,7
spor:50 dk...
inşallah hepimiz azda olsa eksi görürüz....
Supersin sen artik basarmissin bnmde bugun bir dogum gunu partisine katilmam gerekiyor ve gunlerdir canim tramisu cekiyor bakalim sonuc ne olacak acikcasi yemeyi dusun muyorum sonucu size haber veririm
meyra iyi yaslar olsun cnmcim:124::124::124::124::124::81::81:
işin sırrı ne arkadasım kulaga cok hos gelıo 2ayda 10 ar kıloversek yaza hepımız fıstık oluruz
BEN KOCA BIR APTALIMMMMMMMMMyedım pastaları boreklerı geldım...
su an acım ama gunluk kalorı lımıtımı doldurdugum ıcın ymk yemıyorum...ceza olarak yarında 1saat fazladan yuruyecegım zaten ev temızlıgıde var ohh ceza ustune ceza...
halisulasyon mu goruyorum yoksa sol kosede duran koca bir tepsi baklava micanim uzulme bak fazladan yarin yuruyecekmissin. aksamda cok acikirsan salata ye birtek baska birsey yeme .yapabilirsen aksam evde azicik sporda yap yine - olursun :)
selam kızlar bugün giremedim vizem falan vardı eve geldiğimde de misafirlerle uğraştım kilo bildirim günüymüş bilmiyordum ben zaten dün katıldım daha haftaya bildirsem sorun olur mu?
halisulasyon mu goruyorum yoksa sol kosede duran koca bir tepsi baklava mi
Canim ilk iki hafta listeye giremiyorsun zaten onun icin sorun olmaz herhalde
evet canim benim actigim ilk ve son baklava :)halisulasyon mu goruyorum yoksa sol kosede duran koca bir tepsi baklava mi
Bugun karnimin acligini doyurdum ama gozumun acligini doyuramiyorum :26::44::18::18:
canim uzulme bak fazladan yarin yuruyecekmissin. aksamda cok acikirsan salata ye birtek baska birsey yeme .yapabilirsen aksam evde azicik sporda yap yine - olursun :)
evet canim benim actigim ilk ve son baklava :)
Anladim bol bol bakta gozunde doysun o zaman canim
takıntılarım var bılıyormusun sporu sabah uyanınca yapıorum aksamları ve evde spor yapmakdan hıc hoslanmıyorum buda cok aptalca gelıyor bana ama bole sacma sapan takıntılarım var
bu arada pastanın tadı damagımda kaldı
Kendin mi actin eger oyleyse yedin mi yoksa esra bacin uzaktan bakarken sen oturup baklava mi yedin askolsun
daha onceleri hazir baklavalik yufkalarla denemistim ama bu baklavayi tamamiyle ben actim ve gelen misafirlerle birlikte afiyetle yedik.. sen gel buralara sana baklava acmasamda (diyetteyiz ya ) karnabaharli kisir yaparim soz...
bakiyorum bakmasinada bir gozum buradaki baklavada digeri mutfakta... kacamak yapmanin arifesindeyim walla...
leslie 1 mil ac internetten spor gibi de degil gibi yuruyus de sayilir.. sayilmazda ... ortaya karisik belki iyi gelir ama sen bilirsin.. benimde gozlerim bugun fildir fildir bakiyo.. zor tutuyorum kendimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?