Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım. Hepimizin yardımcısı olsun

Teşekkür ederim canım

Ayy hasibecim ne guzel soyluyorsun oyle insallah canim yaa insallah yaza 70 leri goruruz

işin sırrı ne arkadasım kulaga cok hos gelıo 2ayda 10 ar kıloversek yaza hepımız fıstık oluruz

hosgeldınn..

gecmısolsun

BEN KOCA BIR APTALIMMMMMMMMMyedım pastaları boreklerı geldım...

su an acım ama gunluk kalorı lımıtımı doldurdugum ıcın ymk yemıyorum...ceza olarak yarında 1saat fazladan yuruyecegım zaten ev temızlıgıde var ohh ceza ustune ceza...

canim uzulme bak fazladan yarin yuruyecekmissin. aksamda cok acikirsan salata ye birtek baska birsey yeme .yapabilirsen aksam evde azicik sporda yap yine - olursun :)

selam kızlar bugün giremedim vizem falan vardı eve geldiğimde de misafirlerle uğraştım kilo bildirim günüymüş bilmiyordum ben zaten dün katıldım daha haftaya bildirsem sorun olur mu?

canim uzulme bak fazladan yarin yuruyecekmissin. aksamda cok acikirsan salata ye birtek baska birsey yeme .yapabilirsen aksam evde azicik sporda yap yine - olursun :)
halisulasyon mu goruyorum yoksa sol kosede duran koca bir tepsi baklava mi

selam kızlar bugün giremedim vizem falan vardı eve geldiğimde de misafirlerle uğraştım kilo bildirim günüymüş bilmiyordum ben zaten dün katıldım daha haftaya bildirsem sorun olur mu?

Canim ilk iki hafta listeye giremiyorsun zaten onun icin sorun olmaz herhalde

takıntılarım var bılıyormusun sporu sabah uyanınca yapıorum aksamları ve evde spor yapmakdan hıc hoslanmıyorum buda cok aptalca gelıyor bana ama bole sacma sapan takıntılarım var
bu arada pastanın tadı damagımda kaldı

Anladim bol bol bakta gozunde doysun o zaman canim

bakiyorum bakmasinada bir gozum buradaki baklavada digeri mutfakta... kacamak yapmanin arifesindeyim walla...

leslie 1 mil ac internetten spor gibi de degil gibi yuruyus de sayilir.. sayilmazda ... ortaya karisik belki iyi gelir ama sen bilirsin.. benimde gozlerim bugun fildir fildir bakiyo.. zor tutuyorum kendimi :26:

Kendin mi actin eger oyleyse yedin mi yoksa esra bacin uzaktan bakarken sen oturup baklava mi yedin askolsun

daha onceleri hazir baklavalik yufkalarla denemistim ama bu baklavayi tamamiyle ben actim ve gelen misafirlerle birlikte afiyetle yedik.. sen gel buralara sana baklava acmasamda (diyetteyiz ya ) karnabaharli kisir yaparim soz...

daha onceleri hazir baklavalik yufkalarla denemistim ama bu baklavayi tamamiyle ben actim ve gelen misafirlerle birlikte afiyetle yedik.. sen gel buralara sana baklava acmasamda (diyetteyiz ya ) karnabaharli kisir yaparim soz...

Karnabaharli kisiri ilk defa duydum o nasil ki

denedım ben onu 1 kerede kalorı olcerımle denemeyı unuttum bakıyım bı kac kalorı yaktırıyormus
zaten takdır edıyorum su evde kendı basına spor yapan teyzelerı gecenlerı terzımle konusuodum oda yapıomus sabahları tvyı acıp ay ben kocamın yanında utanırım walla yapamam spor falan degısık bı tıpım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…