Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar
Gündüz bir ablamı ziyaret ettik bir operasyon geçirmişti şükür patoloji temiz çıktı hasta ziyaretine gittik güya ama saatlerce oturduk bırakmadı bizi biraz daha biraz daha derken :)
Sözen ellerine sağlık baklava çok leziz görünüyor ben hiç açmadım

Karnabaharli kisiri ilk defa duydum o nasil ki
bugun pazardan karnibahar aldim yapicam insallah niyetim var. anladigim kadariyla karnabahari saplarindan ayiriyorsun.uclarini rondodan gecirip hasliyorsun .o bulgur yerine geciyor.digerleri aynen kisir gibi yapiyorsun..
tadi nasil bilmiyorum..
benim annem 71 yasinda allah uzun omur versin oda evde spor yapar... bide durmadan ev isi yapar.aslinda oda iyi kalori yaktiriyor.. bana temizlige gelen hanimlarin hemen hemen hepsi zayif... bir ben boyle....

ya canım bende bir ay 91de takıldım kaldım iki gün lapa diyete yaptım 2.700 gr verdim sanırım bu biraz şok gibi oldu bünyeye şimdilik veriyorum inşallah takılmaz gene..

Asumancim sagol bu ilk ve son denememdi. vererim kilolari soz light baklava acicam birlikte yiycez insallah...

ayyyy kızlar ben bugün hiç iyi beslenemedim
akşam yemeğini 20:30da yedim
bugün kendimi hiç beğenmedim inşallah ilk ve son olur

Ben de aldım Yenacığım, aramızda çok fark yok

ÖZlemciğim nasıl gidiyor hayat.? Çalışıyormsun.?

nevinciğim çok iyi yaptın kilo bildirimiyle..
Kısa zamanda toparlarız hep birlikte inş...

çok sevindim ablam istikrar iyi bir şey vee bu hafta 600 gr öndesin

elif beni yakalayamaz ki..

MErhaba doktorcum..Siteyle alakalı çoğumuzda var o problem benim dışım da..

zeynepçiğim geçmiş olsun...

nafiyeciğim hoşgeldin, nasılsın.??

Kizlarrrr dışarısı cok güzel görünüyor. Vakti olan bu yürüyüş fırsatını kaçırmasın derim. Ben kaçıyorum çünkü

Walk walk walk )

Bence de çok iyi olur...haftada üçer beşer gitse de yaza incecik olsak..Çiçekli efil efil uçuşan elbise giysem...

Derinciğim sen leslie ablayla çok güzel toparlıyosun..ayağın iyleştiyse onu yap canım...

Evet maalesef çok sıkıntılıyım. Eşim ile aramızda sorunlar var ve umarım anlatabiliriz. Ne olur sizde benden dualarınızı eksik etmeyin.

Üzüldüm canım...umarım sorununuz çözülür,yoluna girer herşey...Allah yardımcınız olsun...

Sigara içiyorsan bırak ve kilo vermeye başlarsın

Bizi bu süper bilgiyle aydıonlattığın için sağol varol...

daha onceleri hazir baklavalik yufkalarla denemistim ama bu baklavayi tamamiyle ben actim ve gelen misafirlerle birlikte afiyetle yedik.. sen gel buralara sana baklava acmasamda (diyetteyiz ya ) karnabaharli kisir yaparim soz...

Ya yapmayın yaaa..Karnabahardan kısırmı olurmuş..
Bulgura yazık değilmi

Gökçeciğim, Dafi'nin kilosu aynı...Köy de olduğu için nete giremiyormuş...

Arkadaşlar Dafi'nin hepinize selamları var...

ben geldimmmm kizi yatirdim pcye oturdum :) yanliz bildirim yapmayan bir kac kisi var buyuk ihtimalle isleri vardi...

ayyyyy babannemin evindeydim biraz yerlestirmek icin... bir ara kiza gittim dondurma aldim kac gundur sozum vardi cocuga... onu yedi... daha sonra saat 20:10 gibi kuzen geldi dondurma almis, ufakliga verdirmedim, beraber yeriz diye... benim kiz mizmizlaniyor anne ben yigcem falan bende beraber yigcez sen yedin bile dedim... kuzenim bana senin sucun demezmi... ayyy sinirlendim vallahi... ne alaka dedim, iste sen hayir demesini bilmiyorsun senin sucun... bende dedimki cocugun karsisinda 3kisi dondurma yiyor, cocugun istemesi cooook normal!!! Senin cocugun olmadigi icin anliyamazsin dedim!!! Bir gun cocugun olunca beni anlarsin ama o zaman is isten gecmis olcak beni kaybetmis olucaksin dedim... sonrada kizimi aldim eve geldim... birazda onlar temizlik yapsin anasini satayim yaaa

Gökçeciğim tr yolculuğuna az kalmış..
umarım iyi bir tatil geçirirsiniz...

insallah canim!!!

hoşbuldummm sen çok güzel kilo vermişsin tebrikk ederimmm

sagol canim :) darisi senin basina :)

aa ilginc bir bolum hic bilmiodum nerden icap etti nerden aklina geldi bu bolum kacinci sinifdasin?su eski kurmali altindan sallanan birsey olan o nostaljik saatleride tedavi edebilcekmisin? Ben cok seviyorumda onlari

aynen canim o saatleride tamir edebilecegim :) 2nci siniftayim 2yil kaldi insallah :)
Isviçre saatleri meshurdur :) burda bir suru saat fabrikalari var canim :)

bende melike memnun oldum:)

bende Gökçe bende memnun oldum canim tekrar hosgeldin melike

sagol canim :)
sanada hayirli yolculuklar simdiden!!!
Bu arada dogum gununmus dun dogum gunun kutlu olsun canim daha nice yaslara insallah!!!
turkiye ye gidiyorum diye liste yapmiycam sanmayin :) cuma gec vakitte yaparim ama yinede yaparim :)

gecmis olsun canim cocuklara, sanada gecmis olsun, sacini gule gule kullan

tamam canim seni izinli yaziyorum

Günaydın hanımlar hiç bir Şey YAZASIM YOK tartıy gördük ten sonragökçe beni izinli yaz desem biliyorum kilomu hayatımın gerçeği Off kilom 79

kilonu yazmissin yazsam kizmazsin umarim canim

günaydın herkese hayırlı cumalar

kilo bildirimi=71.7

masallah kiz supersin!!! kac kilodan bu kiloya indin canim? birde kac zamanda? fazla surmedi galiba demi?

Kİlom...100,7
Spor.....220 dk.

ooooo yenacim masallah!!! hadi bakalim allahin izni ile haftaya cuma 9lu rakamli bir bildirim yaparsin :)

hosgeldin canim!!! bu hafta birinci haftan olarak sayiyorum haftaya listeye girersin eski uye oldugun icin :)

masallah!!! bende yaslasik 2bucuk ayda 14.3kilo verdim ben 100.6kg ile basladim suan 86.3kgdeyim

selam kızlar bugün giremedim vizem falan vardı eve geldiğimde de misafirlerle uğraştım kilo bildirim günüymüş bilmiyordum ben zaten dün katıldım daha haftaya bildirsem sorun olur mu?

canim yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar... bu hafta seni bildirim yapmis olarak sayiyorum. ama haftaya muhakkak cuma gunu kilonu yaz canim :)

Sigara içiyorsan bırak ve kilo vermeye başlarsın

bence aksine kilo alirsin...

selamün aleyküm.....

kızlar bugün günüm vardı, oraya gittim, akşamda eve geldim iş güç eş derken bu saat oldu işte.
şimdi liste işine girişcem....

5333 kitabınada baktım bugün çarşıdan, 3kitapçıya baktım üçünde de yokmuş bitmiş gelicekmiş...
hava kararıcak diyede fazla dolaşamadım, alamadım ben yine kitabı
artık kitap yine başka güne kaldı.....

offf 2gündürde günlerde hep yedim
1haftam gümde dolayısıyla.....
kan şekeri değeri yüksekki bugünden dolayı canım bişeyler yemek istiyo kaç saattir birde......

Canım henüz yapmadım yapınca güzel mı değilim söylerim :) bende bayılırım bulgura ama ne yapayım :26::44:

Bulgur yeniliyor diyette biliyosun öğlenleri bir kase bol yeşillikli yedinmi hiç zararı yok...Bol acılı nar ekişili

Dukan tariflerin de karnabahrlı pizza tarifi görmüştüm..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Netten alabilirsin kitabu bulamadıysan..Regl döneminmi yaklaşıyor meyra.??
Verdiğin kiloları sakın alma canım dikkat et kafanı dağıt bişey yap işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…