Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyracım ellerine sağlıık sporda derece yapan arkadaşlarıda kutluyorum

bu arada meyracım yeni yaşın sana uğur getirsin tatlım bu yılda tüm istediğin hayelerin gercek olsun

aynen canim gercek ay sonu haftaya ama listenin ay sonu bu hafta cunku 4hafta ya o yuzden... sonucta 1ay 4hafta... yanliz aylik kilo hesaplamasinda hata yapmisim, ama suan duzeltmek cooook zor hatta imkansiz yani... artik bir dahaki sefere dogru yaparim
gercekten hakkinizi helal edin kizlarrr

Tatlım özür dileyecek ne var anlamadım..Üzülme lütfen...ayrıca önce ki ayın hesabını yapma bu ay verilen kiloları toplayıp artı varsa onu çıkaracaksın o kadar..
Nasıl zor ve emek isteyen bir iş olduğunu bilirim...her hafta uğraşıyorsun teşekkürler canım...Keza meyra'da öyle..Öpüyorum ikinizi de...Hadi benden size yorgunluk kahvesi gelsin

ay ay hedef mi belirliyoruuuz :)
yaa bende nisana 120 olarak girmek istiyorduum yapabilirmiyim acabaa:44:

Ebeettt hedef belirliyoruz ) 120 yi görürsün diyorum, beni utandırma asuucum...

Son düzenleme:

ellerine saglik canim!!!

spor yapan tum arkadaslari tebrik ediyorum!!!

sagol canim :) seni coook seviyorumm kahve icin ellerine saglik

hadi herkese iyi geceler yatayim sabah erken kalkicam camasir gunum yarin...

Emeğine sağlık meyracım..

arkadaşım profil resmin çok çekiciii olan var olmayan var yiyen var yiyemiyen var bak yukarda hedef belirlemek istiyoruz sen ne dersiin :)))
Evet bakıp bakıp bende iç çekiyorum tatlım . Hedefmi yuuppyyy koyalım hedef süper olur.varim varim varim . Ama lütfen resmim azıcık daha Dursun . Gözümü doyuruyorum
Meyracim ellerine saglık ama haksızlık etmek istemem kimseye ben ancak yürüyorum . Bunun 40 dakikası evde egzersiz kalanı zayıflayayım diye yürüyüş .hemen hemen hergün yürüyorum

Süper kıvama gelmişsin...Bana dişli rakip lazım çünkü..

Cumaya hedefin kaç kg...

dişe diş göze göz hedef Allah'ın izniyle artık martın son haftasında ikili rakamları görmek yani 2 kg İnşallah senin kaç?? bu arada maşallah uçtun bu hafta ekstra bişey mi yaptın paylaşmak güzeldir eğer yaptıysan çok iyi nerdeyse 2 kg Maşallah

ne demek sen hakını helal et tabloo çok güzel oluyor inan çokda meşekatlii ve uğraştırıcı bişey bilirim o kadar işinin arasında birde bize tablo yapıyorsun sağol yaniii

Ebeettt hedef belirliyoruz ) 120 yi görürsün diyorum, beni utandırma asuucum...

ay gerçekden mii olur aslında:)) ama geçen sene inanılmaz hızlı veriyordum çünkii belirli yemek listelerine uyuyordum meselaa o öğünde balık salata mı var ne yapıp edip onu oluşturuyordum birde günlük ödem atırıcı çaylar hazılayıp 2,3 litre içiyordum çok yorucu oldu benim için şimdi iste az karbonhidrat çok proteğin bu gün 2 bardak yeşil çayda içtim listelerimi artık kendim düzenliyorum ne yiyeceğimi kendim belirliyorum bakalım yapabilecek miyim....

canım ikili rakamı göreyim de ucundan kıyısından farketmez...Zaten bir görürsem Allahın izniyle bir daha üçlü rakamlara yaklaşmam bile...
bu hafta ekstra bişey yapmadım karatay usulü beslendim hep ve sebze ağırlıklı oldu genel de. sebze+çorba bir tek pazartesi yumurtalı köfte yemiştim ..

Bir de karataycılar diyor ki ne kadar çok zeytinyağı ve tereyağ yenirse o kadar çok kilo gidermiş hatta killo takıldığında yağı arttırırlarmış...

2-3 litremi.?? fazla değilmi.? Günde bir iki kupa yeşilçay kafi bence...
Sen halledersin liste erbabı oldun artık..

hala oğlana ayrı yemek hazırlıyormusun...

Netten alabilirsin kitabu bulamadıysan..Regl döneminmi yaklaşıyor meyra.??
Verdiğin kiloları sakın alma canım dikkat et kafanı dağıt bişey yap işte

çok yaklaşmış değil:)))
bildiğin güvenli bi adres varmı ablacım kitap için??

HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________74Frida

HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg_________ Masalmelek
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _________ Yena
AYIN 1.si _________ - 4 kg. ________Ogulcuklarim

AYIN 2.si _________ - 2,7 kg_________ Yena
:81::118:

AYIN 3.sü _________ - 2,2 kg. _________ Gökçe_iremim

tebrikler hatunlar:)

gökçecim eline sağlık canım

yeşil çayını aldın mı

meaaalesef:)
ben hep aynı attardan alırım canım, ürünlerini beğendiğim güvendiğim için, orası bugünki güzergahıma uzaktı:)
ama en yakın zamanda gitcem:)
normalde çoktan alırdım hiç aksatmazdım böylede, eşim hastalandı sonra ard arda günlerim derken sarktı böyle...

aleykum selam... hayirlisi bakalim canim, alirsin birgun :) takma kafana :)
yarindan tezi yok hemen yediklerine dikkat etmeye devam canim hemi :)

tamam canım inşaallah:)

esra nasil yapiyordu bilmiyorum... ben ayin ilk haftasindaki kiloyu aliyorum ve ayin son haftasindaki kiloya bakiyorum o sekilde yani canim :)
en azindan gercekten 1ayda kac kilo vermissin o gozukuyor diye dusunuyorum...

canım tüm hafta sonuçları toplanınca sonuç net çıkar galiba, kolayda oluyor zaten böyle yapınca:)
ben böyle yapıyordum yani.
misalen bir örnek verirsem mesela:)))))))

+3 -8 +2 -5

+3-8+2-5=-8kg diyelim aylık sonuca...
artılar eksileri götürüveriyo:)

meyracım ellerine sağlıık sporda derece yapan arkadaşlarıda kutluyorum

bu arada meyracım yeni yaşın sana uğur getirsin tatlım bu yılda tüm istediğin hayelerin gercek olsun

amin, çok sağol ablam:)

Meyracim ellerine saglık ama haksızlık etmek istemem kimseye ben ancak yürüyorum . Bunun 40 dakikası evde egzersiz kalanı zayıflayayım diye yürüyüş .hemen hemen hergün yürüyorum

canım hiç mühim değil, maksat birbirimizi motive edelim, ve herkesin sitili farklıdır....
1haftadaki toplam dakikanı yazman kafidir canım.....
kız avatarınla da bizimi sınıyon:)))

kızlar ben birde neyin listesini yapcam biliyonuzmu??:)
topiğe gelip gelipde hemencecik ortadan kaybolanların listesini.....
geliyo 1kere yazıyo sonra fıyyy ortada yok, geliyo 2-3yazıyo fıyyy ortada yok....
geliyo ben kararlıyım falan diyo 1kereyle kalıyo öyle

Canim yaris var haftaya sanirim ...Kulaklarımda rambo filminin müziği çınlamaya başladı

yarış mı aslında kişiyle yarış pek benim tarzım değil yarışdan ziyade haftaya hedef belirleyip onu görmek diyelim :)) aynı rambo müzüğini bende duyduum

2-3 litremi.?? fazla değilmi.? Günde bir iki kupa yeşilçay kafi bence...
Sen halledersin liste erbabı oldun artık..

hala oğlana ayrı yemek hazırlıyormusun...

yaa evet o diyetimde neler çektim aktarla akraba olmuşduk aklına gelmeyen bilmediğin otları alıp kaynatıp günde 3 litreye tamamlamaya çalışıyordum bir süre sonra olmamaya başlıyor zaten özelikle hava ısınınca neysee artık o karışımları yapmıyorum şimdilerde paşalar gibii salama yeşil çayımı içiyorum canım ve evet oğlana belli öğünler hazılıyorum genelde ızgara et salata makarna olarak gidiyor ekmek yerine makarna yiyor onun belli bir ölçüde karbonhitrat alması lazım zaten eve beyaz ekmek almıyoruz işte böylee sağlıklı sofralar bu evdeki herkese lazım .....

canım hiç mühim değil, maksat birbirimizi motive edelim, ve herkesin sitili farklıdır....
1haftadaki toplam dakikanı yazman kafidir canım.....
kız avatarınla da bizimi sınıyon:)))

Yok kuzum kendimi siniyorum .. Bugün avatar icin resim arıyordum bir baktım daha önce yaptıgım baklava resmi çıktı o resim beni anlatıyor .. 3 hafta oldu rejime baslayali uyuyorum uymasına ama bugün aklım mutfakta kaldı .gidip gelip buzdolabını actım. Bir kaba yıkayıp koyduğum maydonozlarimi öne koydum bende gelip gidip yiyorum...

iyi geceler güzeler ben yatıyorum artık gönlümüzce geçireceğimiz bir haftasonumuz olsuun

iyi geceler:)
bende çıkcam birazdan ve aklımda hala bişeyler yeme derdinde

tamam, afiyet olsun:)
ekmek gurubu yiyormusun gün içinde? yani ekmek, pilav, çorba vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…