Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim madem sende benim gibi kopamiyorsun bak ben hep soyle yaparim
ne kadar canimi yakarsa yaksin soyle bir dusunurum " bosanabilecekmiyim " hayir o zaman cocuklarimin mutlu bir yuvada yasamasi icin alttan alirim ve hicbirsey yapmamis gibi devam ederim askim askim demeye
sadece bir seyin affi aciklamasi yada geri donusu yoktur bende baska bir kadin rabbim buyuk konusturmasin ama birak yatip kalkmayi elini bile tutsa ogrendigim an biter oda bunu cok iyi bilir allahima sukurler olsun o taraklarda bezi yok ama onun disinda yapmadigi da kalmadi allah biliyo hesabi mahserde....
Ben bu dunyada cocuklarimin mutlu bir yuvada buyumesi icin alttan aliyorum hep
birazda sevdigim icin

ayrica cok guzel kilo vermissin kac yasindasin kac senelik evlisin

Son düzenleme:
Nefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim
Rabbim sikintilarinizi gidersin İnşallah bol İnşirah okuyun ayette diyor ki" fe inne meal usri yusra " her zorlukla beraber bir kolaylik vardır..Yaşınız kaç kilo evlilikte sorun mu oluyor yoksa siz mi bununla ilgili olduğunu düşünüyorsunuz bi de evlendiğinizde kilolumuydunuz mu? Ben 23 yaşında 101 kg ve bekarım da o yüzden ayriyetten merak ediyorum yanlış anlamayın lütfen böyle sorgular gibi oldum biraz..

Kizlar kenan ışık ta beyin kanamasi gecirmis yogun bakimdaymis televizyondan gordum simdi sok oldum allah sifa versin iyi bir adamcagizdi yarismasini cok izlerdim insan oglu gercekten az sonra basimiza ne gelecegini bilniyoruz surekli plan yapiyoruz oysaki allahin dedigi oluyor biz kendi kendimize birseyler yaptigimizi zannediyoruz

Son düzenleme:
Allaha sığınıyorum ondan başka kimsem yok. Zaten biraz inancım zayıf olsaydı çoktan ... Allahım Bana doğru olanı yapıp onunla mutlu olma gücü versin diye dua edin ne olurrrrrrrr

Canım evlilik kolay yürümüyor . Emin ol mutlu görünen bütün çiftler zaman zaman böyle tartışmalar böyle durumlar yaşayarak ayrılma lafını etmişlerdir .onemli olan bu durumları kazasiz belasiz en az zararla atlatmak. Her evlilik birbirinden farklıdır .kimi bu durumda kaçar kimi tartismanın üstüne gider kimi alttan alır . Ben senin yerinde olsam ne mi yapardım .hergun evimi mis gibi temizler misler gibi yemekler yapar kendime bakar bası dik dururdum . İnsanoğlu maalesef senin zayıf düştügünü görünce destek olmuyorum . Tam tersine ne kadar güçlü durursan o kadar kıymetli oluyorsun.birak senin gücün karşısında o sana adım atsın. Ne oluyor bizim Hanım'a desin.karsı taraf hataliysa buna emirsen o kendini affettirmek icin uğraşsın.sen onun sevgisini kaybediyormuyum acaba diye uzulecegine o üzülsün. Ama sen hataliysan alttan alarak konuşmaya çalış .onun penceresinden duruma bak.sirinlik yap .sevgini dile getirmekten çekinme . Benim sözlerim referans değil yanlış anlama lütfen .sadece bir fikir. Sen ozel birisin bunu sen hissetmezsen karsı tarafta hissetmez. Hiçbirşeyi icin geç. Değildir. Hersey degisip aranizdaki diyalok bambaşka olabilir. Ama sağlıklı beslenki o da senin kararlılığını farketsin !

selamün aleyküm.....

dün gezmeye giderken komşudan bir sallama yeşilçay istemiştim, o da 2tane verdi zorla, sağolsun:)
bari günde yediklerimi eritiyim orada içerim diye düşündüm ama aklıma bile gelmedi içmek:)
akşamada uykumu kaçırdığı için içemedim.
amaa az önce hüplettim 1tanesini:) iyi oldu...:126:
diğeri cepte:)
ben oldukça doğal olan bir marka var onu alıyordum attarımdan, her markaya güvenemiyorum neler duyuyoruz artık günümüzde malesef, oyüzden elden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum herşeyde doğallığa, vesselam komşunun verdiği markada bilinen markalardan, ama hoşuma gitti bu da, hemen demleniverdi:) doğallığını bilemicem ama tabiki:)))) benim attardan aldığım bu kadar çabuk demlenmiyor ama!
zaten siyah çayımıda bu markadan alırım. çarşıya gidemediğim zamanlarda bu markadan alıveriyim bari marketten.

Aleykumselammm dunya guzeliiii

bende lipton 5 i 1 arada iciyorum meyracim
bugun tam anlamiyla basladim digetime tum kararliligimla allah tamamina erdirsin artik
meyra bu arada sen evlendiginde kac kiloydun

süper yaaa eglencelı bır iş olmalı...basarılar dılıyorum sana okulunda...

dılımı ısırdım nazar degmesın annene ellerınden optum helal olsunnn:81::81::81::81:

bıraz banada bulastırırmısın o hızlı kılo verme ısınden ocakdan berı 2-3kılocuk verebıldım sadece pofffff

fıyyy

AYIN 1.si _________ - 4 kg. ________Ogulcuklarim

AYIN 2.si _________ - 2,7 kg_________ Yena
:81::118:

AYIN 3.sü _________ - 2,2 kg. _________ Gökçe_iremim

HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________74Frida

HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg_________ Masalmelek
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _________ Yena

Aleykumselammm dunya guzeliiii

bende lipton 5 i 1 arada iciyorum meyracim
bugun tam anlamiyla basladim digetime tum kararliligimla allah tamamina erdirsin artik
meyra bu arada sen evlendiginde kac kiloydun

ayyy çok utandım, çok teşekkürler canım benim.....

kusura kalma tel çaldı da ancak şimdi yazabildim.
amin inşaallah canım.... çok sevindim senin için.....

ben evlendiğimdeee aynıydım:)))) 97idim:)
eşimle tanıştığımda da 70kg idim. işte bu ilaçlarımdan dolayı yavaş yavaş kilo almaya başlamıştım eşimle tanıştığımda, 55-60tan 70e çıkmıştım, sonra düğüne kadar dolunay kıvamını aldım, halen dolunayım:))))
ahhh ahh bu kilolar...... hepimiz inşaallah vericez, yenamın dediği gibi vermeliyiz de.......

İnsallah canim yaa masallah yena guzel ilerliyo kiskaniyorum dogrusu o kilo versin ama bizde verelim yaaa

hedef koyuyormusuz senin hedefin ne bakalim meyracim benimki haftaya cuma 88.5 insallah

ohh iyi olmuş, baharın etkisi demek bu enerjin:) ahhh bana sahil deme, canım öyle sahil çekiyorki.....
deniz çok güzel bişey yaaa..... konyamın bir denizi eksik zaten....
neyse annemlere gidince giderim inşaallah.....

ablacım gözümden kaçmış mesajın yeni farkettim, gözünüzaydın çok geçmiş olsun.

Burcu cum banada bulastir demissin ya ben gercekten dengeli beslenince guzel kilo veriyorum
aralikin sonunda diyetisyene gittim subatin ortadinda 10 kilo gitmisti her bunye bir olmuyo

İnsallah canim yaa masallah yena guzel ilerliyo kiskaniyorum dogrusu o kilo versin ama bizde verelim yaaa

hedef koyuyormusuz senin hedefin ne bakalim meyracim benimki haftaya cuma 88.5 insallah

hepimiz inşaallah vericez vermeliyiz de:)

benim hedeften hiç haberim yok, nasıl koyuyomuşuz?:)
ben öyle hedef koyamam açıkçası, açık olucak olursam manasız çünkü benim için hedef:)

hepimiz inşaallah vericez vermeliyiz de:)

benim hedeften hiç haberim yok, nasıl koyuyomuşuz?:)
ben öyle hedef koyamam açıkçası, açık olucak olursam manasız çünkü benim için hedef:)

Gecmiste okumadin mi canim dun ben uyuyakalmisim sonra konusulmus bana guzel geldi ama haftalik hedef koyup ulasmak icin caba gostermek beni tetikledi dogrusu hirs yaptim kendi capimda

olsun canım, hiç sorun değil:)

ayrıca bu arada gelip gidenleri yakalama konusunda da süperiz biz senle:)
ikimizden iyi birer zabıta olurmuş:)))))
harcanıyoz biz kız:)))

allah yardımcın olsun inşaallah, her problemin bir çözümü vardır unutma, çözümü yoksa zaten o bir problem değildir.....
inan varya herkesin zaman zaman sıkıntıları böyle büyüyor, ve her ailede hır gür oluyor mutlaka....
ve dualara sarılmanı öneririm hayatında, ben öyle yapıyorum her zaman, türkçe arapça....
dualar önemli bir nokta!

demek öyle üzüldüm şimdi senden duyunca, severim çünkü kendisini....
rabbim şifa ihsan etsin inşaallah, dua da ettim içimden az önce....
hayat işte..... rabbim herşeyin hayırlısını versin, bizi kendinden ayırmasın inşaallah.....

Gecmiste okumadin mi canim dun ben uyuyakalmisim sonra konusulmus bana guzel geldi ama haftalik hedef koyup ulasmak icin caba gostermek beni tetikledi dogrusu hirs yaptim kendi capimda

yok canım geçmişin yarısını okuyamadım henüz yoğunluktan, neyse okuyacağım zaten bi ara o zaman okurum o mesajıda:)

Amin canim yaa bende cok uzuldum

esracan şimdi birer türk kahvesi yapıp karşılıklı içelimmi?:)
eşlik etmek isteyen olursa onlarda buyursunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…