Caným çok saðol. Eþimle ayrýlma noktasýndayýz. Hani geçenlerde yazmýstin ne olursa olsun,ne yaparsa yapsýn eþimi sevmekten vazgeçemiyorum diye.
Bende öyleyim ondan ayrý nefes alamýyorum. ve ayrýlmayida basaramiyoruz. Ve yine sizin gibi aðlaya aðlaya barýþýyoruz.Ama o benim canýmý çok yaktý ve ben gidemediðim için çok acý çekiyorum. Suan bunlarý yazarken bile ellerim titriyor bedenim uyusuyor.
Ve bunlarýn hepsinin baslama nedeni benim yýllardýr kendime deðer vermemen ve lanet olasý bu kilolarima hep yenilerini eklemem
Allah yardımcın olsun cnmNefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim
Rabbim sikintilarinizi gidersin İnşallah bol İnşirah okuyun ayette diyor ki" fe inne meal usri yusra " her zorlukla beraber bir kolaylik vardır..Yaşınız kaç kilo evlilikte sorun mu oluyor yoksa siz mi bununla ilgili olduğunu düşünüyorsunuz bi de evlendiğinizde kilolumuydunuz mu? Ben 23 yaşında 101 kg ve bekarım da o yüzden ayriyetten merak ediyorum yanlış anlamayın lütfen böyle sorgular gibi oldum biraz..Nefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim
Allaha sığınıyorum ondan başka kimsem yok. Zaten biraz inancım zayıf olsaydı çoktan ... Allahım Bana doğru olanı yapıp onunla mutlu olma gücü versin diye dua edin ne olurrrrrrrr
selamün aleyküm.....
dün gezmeye giderken komşudan bir sallama yeşilçay istemiştim, o da 2tane verdi zorla, sağolsun:)
bari günde yediklerimi eritiyim orada içerim diye düşündüm ama aklıma bile gelmedi içmek:)
akşamada uykumu kaçırdığı için içemedim.
amaa az önce hüplettim 1tanesini:) iyi oldu...:126:
diğeri cepte:)
ben oldukça doğal olan bir marka var onu alıyordum attarımdan, her markaya güvenemiyorum neler duyuyoruz artık günümüzde malesef, oyüzden elden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum herşeyde doğallığa, vesselam komşunun verdiği markada bilinen markalardan, ama hoşuma gitti bu da, hemen demleniverdi:) doğallığını bilemicem ama tabiki:)))) benim attardan aldığım bu kadar çabuk demlenmiyor ama!
zaten siyah çayımıda bu markadan alırım. çarşıya gidemediğim zamanlarda bu markadan alıveriyim bari marketten.
ben geldimmmmkizi yatirdim pcye oturdum :) yanliz bildirim yapmayan bir kac kisi var buyuk ihtimalle isleri vardi...
ayyyyy babannemin evindeydim biraz yerlestirmek icin... bir ara kiza gittim dondurma aldim kac gundur sozum vardi cocuga... onu yedi... daha sonra saat 20:10 gibi kuzen geldi dondurma almis, ufakliga verdirmedim, beraber yeriz diye... benim kiz mizmizlaniyor anne ben yigcem falan bende beraber yigcez sen yedin bile dedim... kuzenim bana senin sucun demezmi... ayyy sinirlendim vallahi... ne alaka dedim, iste sen hayir demesini bilmiyorsun senin sucun... bende dedimki cocugun karsisinda 3kisi dondurma yiyor, cocugun istemesi cooook normal!!! Senin cocugun olmadigi icin anliyamazsin dedim!!! Bir gun cocugun olunca beni anlarsin ama o zaman is isten gecmis olcak beni kaybetmis olucaksin dedim... sonrada kizimi aldim eve geldim... birazda onlar temizlik yapsin anasini satayim yaaa
insallah canim!!!
sagol canim :) darisi senin basina :)
aynen canim o saatleride tamir edebilecegim :) 2nci siniftayim 2yil kaldi insallah :)
Isviçre saatleri meshurdur :) burda bir suru saat fabrikalari var canim :)
bende Gökçe bende memnun oldum canim tekrar hosgeldin melike
sagol canim :)
sanada hayirli yolculuklar simdiden!!!
Bu arada dogum gununmus dun dogum gunun kutlu olsun canim daha nice yaslara insallah!!!
turkiye ye gidiyorum diye liste yapmiycam sanmayin :) cuma gec vakitte yaparim ama yinede yaparim :)
gecmis olsun canim cocuklara, sanada gecmis olsun, sacini gule gule kullan
tamam canim seni izinli yaziyorum
kilonu yazmissin yazsam kizmazsin umarim canim
masallah kiz supersin!!! kac kilodan bu kiloya indin canim? birde kac zamanda? fazla surmedi galiba demi?
ooooo yenacim masallah!!! hadi bakalim allahin izni ile haftaya cuma 9lu rakamli bir bildirim yaparsin :)
hosgeldin canim!!! bu hafta birinci haftan olarak sayiyorum haftaya listeye girersin eski uye oldugun icin :)
masallah!!! bende yaslasik 2bucuk ayda 14.3kilo verdim ben 100.6kg ile basladim suan 86.3kgdeyim
canim yeni gelenler 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorlar... bu hafta seni bildirim yapmis olarak sayiyorum. ama haftaya muhakkak cuma gunu kilonu yaz canim :)
bence aksine kilo alirsin...
bugun pazardan karnibahar aldim yapicam insallah niyetim var. anladigim kadariyla karnabahari saplarindan ayiriyorsun.uclarini rondodan gecirip hasliyorsun .o bulgur yerine geciyor.digerleri aynen kisir gibi yapiyorsun..
tadi nasil bilmiyorum..
benim annem 71 yasinda allah uzun omur versin oda evde spor yapar... bide durmadan ev isi yapar.aslinda oda iyi kalori yaktiriyor.. bana temizlige gelen hanimlarin hemen hemen hepsi zayif... bir ben boyle....
Gunaydinlarrr bugun yine antalyada yazin esintileri var ben hala 80 lere dussemmi dusmesem mi diye dusunuyorum biliyorum bogazimi tuttugumda gayet kolay veriyorum kilolari ama neden tutamiyorum kendimi kiniyorum ve sil bestan yine yeniden bismillahirrahmanirrahimmm diyerek an itibariyle basliyorum diyetime .....
1 - 2 ay sonra albumume koyacagim fotograflarla belgeliyecem size bunu allahin izniyle
gecmise biraz goz attim hedef koyarak yarisicakmisiz herhalde ahanda hedefim haftaya cuma 88.5 insallah simdi 90.3 um 1.8 kilo ediyo insallah 10 kiloyu verdigim hizla 10 kilo daha veririm hemencik
kızlar ben birde neyin listesini yapcam biliyonuzmu??:)
topiğe gelip gelipde hemencecik ortadan kaybolanların listesini.....
geliyo 1kere yazıyo sonra fıyyy ortada yok, geliyo 2-3yazıyo fıyyy ortada yok....
geliyo ben kararlıyım falan diyo 1kereyle kalıyo öyle
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercanim[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]460 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ Sozen
Haftanın spor ikincisi ......... YENA
Haftanın spor üçüncüsü...... elifce1453 & nothinggg:124::124:
AYIN 1.si _________ - 4 kg. ________Ogulcuklarim
AYIN 2.si _________ - 2,7 kg_________ Yena:81::118:
AYIN 3.sü _________ - 2,2 kg. _________ Gökçe_iremim
HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________74Frida
HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg_________ Masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _________ Yena
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]103,4[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]102,5[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]102,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]100,7[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]-2,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]78,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]82,3[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]81,7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]73,7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]71,7[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]-3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]133,3[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]133,3[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]129,3[/TD]
[TD]-4[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD]96,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]96,8[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]105,4[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]105,5[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]106,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]105,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]94,7[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]93,6[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]123,5[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]123,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]124,4[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]125,5[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]+2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Arnazar[/TD]
[TD]90,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]102[/TD]
[TD][/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]74Frida[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]125,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]127[/TD]
[TD]+1,9[/TD]
[TD]125[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]ercanim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]sozen[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]94,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
lısteler ıcın ellerınıze saglık kızlar dereceye gıren arkadaslarıda tebrık edıyorum ama bu cıcekler lısteyı hazırlayanlar ıcın
Hayırlı akşamlar
Gündüz bir ablamı ziyaret ettik bir operasyon geçirmişti şükür patoloji temiz çıktı hasta ziyaretine gittik güya ama saatlerce oturduk bırakmadı bizi biraz daha biraz daha derken :)
Sözen ellerine sağlık baklava çok leziz görünüyor ben hiç açmadım
gecmıs olsun sevındım adına ıyı cıkmasına
kızlar sabah 7de attım kendımısokaga sporumu yaptım herkesler sahılde spordaydı walla genelı yaslı teyze ve amcalardı 9da eve dondum kahvaltı ardından temızlık yenı oturdum daha ama hala gezesım var cok enerjıgım ...ne yapsam bılemedım...
Aleykumselammm dunya guzeliiii
bende lipton 5 i 1 arada iciyorum meyracim
bugun tam anlamiyla basladim digetime tum kararliligimla allah tamamina erdirsin artik
meyra bu arada sen evlendiginde kac kiloydun
ayyy çok utandım, çok teşekkürler canım benim.....
kusura kalma tel çaldı da ancak şimdi yazabildim.
amin inşaallah canım.... çok sevindim senin için.....
ben evlendiğimdeee aynıydım:)))) 97idim:)
eşimle tanıştığımda da 70kg idim. işte bu ilaçlarımdan dolayı yavaş yavaş kilo almaya başlamıştım eşimle tanıştığımda, 55-60tan 70e çıkmıştım, sonra düğüne kadar dolunay kıvamını aldım, halen dolunayım:))))
ahhh ahh bu kilolar......hepimiz inşaallah vericez, yenamın dediği gibi vermeliyiz de.......
fıyyy
kızlar sabah 7de attım kendımısokaga sporumu yaptım herkesler sahılde spordaydı walla genelı yaslı teyze ve amcalardı 9da eve dondum kahvaltı ardından temızlık yenı oturdum daha ama hala gezesım var cok enerjıgım ...ne yapsam bılemedım...
Hayırlı akşamlar
Gündüz bir ablamı ziyaret ettik bir operasyon geçirmişti şükür patoloji temiz çıktı hasta ziyaretine gittik güya ama saatlerce oturduk bırakmadı bizi biraz daha biraz daha derken :)
Sözen ellerine sağlık baklava çok leziz görünüyor ben hiç açmadım
İnsallah canim yaa masallah yena guzel ilerliyo kiskaniyorum dogrusu o kilo versin ama bizde verelim yaaa
hedef koyuyormusuz senin hedefin ne bakalim meyracim benimki haftaya cuma 88.5 insallah
hepimiz inşaallah vericez vermeliyiz de:)
benim hedeften hiç haberim yok, nasıl koyuyomuşuz?:)
ben öyle hedef koyamam açıkçası, açık olucak olursam manasız çünkü benim için hedef:)
anladimda gec anladim iste :) benim yaptigim tarzda olur ama bir onceki ayin son haftasini alip yapmam gerekir... o daha cok ugrastirici... en mantiklisi yena nin ve senin dedigin gibi :)
supersin canimbende isimleri var gecen hafta aramiza 5kisi katildi bu hafta 2nci haftalari olcakti...- hic biri ortalarda yok...
Canım çok sağol. Eşimle ayrılma noktasındayız. Hani geçenlerde yazmıstin ne olursa olsun,ne yaparsa yapsın eşimi sevmekten vazgeçemiyorum diye.
Bende öyleyim ondan ayrı nefes alamıyorum. ve ayrılmayida basaramiyoruz. Ve yine sizin gibi ağlaya ağlaya barışıyoruz.Ama o benim canımı çok yaktı ve ben gidemediğim için çok acı çekiyorum. Suan bunları yazarken bile ellerim titriyor bedenim uyusuyor.
Ve bunların hepsinin baslama nedeni benim yıllardır kendime değer vermemen ve lanet olası bu kilolarima hep yenilerini eklemem
Kizlar kenan ışık ta beyin kanamasi gecirmis yogun bakimdaymis televizyondan gordum simdi sok oldumallah sifa versin iyi bir adamcagizdi yarismasini cok izlerdim insan oglu gercekten az sonra basimiza ne gelecegini bilniyoruz surekli plan yapiyoruz oysaki allahin dedigi oluyor biz kendi kendimize birseyler yaptigimizi zannediyoruz
Gecmiste okumadin mi canim dun ben uyuyakalmisim sonra konusulmus bana guzel geldi ama haftalik hedef koyup ulasmak icin caba gostermek beni tetikledi dogrusu hirs yaptim kendi capimda
Amin canim yaa bende cok uzuldumolsun canım, hiç sorun değil:)
ayrıca bu arada gelip gidenleri yakalama konusunda da süperiz biz senle:)
ikimizden iyi birer zabıta olurmuş:)))))
harcanıyoz biz kız:)))
allah yardımcın olsun inşaallah, her problemin bir çözümü vardır unutma, çözümü yoksa zaten o bir problem değildir.....
inan varya herkesin zaman zaman sıkıntıları böyle büyüyor, ve her ailede hır gür oluyor mutlaka....
ve dualara sarılmanı öneririm hayatında, ben öyle yapıyorum her zaman, türkçe arapça....
dualar önemli bir nokta!
demek öyleüzüldüm şimdi senden duyunca, severim çünkü kendisini....
rabbim şifa ihsan etsin inşaallah, dua da ettim içimden az önce....
hayat işte..... rabbim herşeyin hayırlısını versin, bizi kendinden ayırmasın inşaallah.....
esracan şimdi birer türk kahvesi yapıp karşılıklı içelimmi?:)
eşlik etmek isteyen olursa onlarda buyursunlar:)
Ara ogunum saat 3 te ama senimi kiricam kiz kalkiyorum simdi yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?