.... tamam, afiyet olsun:)
ekmek gurubu yiyormusun gün içinde? yani ekmek, pilav, çorba vs vs...
Kesin bir programım yok aslında ama sabahları 1 dilim yiyorum mutlaka . Gun icinde ikinci dilimi yenemeye çalışıyorum.
Son iki haftada 1.5 porsiyon toplam pilav yemisimdir .3 tabak çorba yemisimdir . Onun disinda yoğurt ve yeşillik bol bol iki günde birde et yiyorum ? Dogrumu bilmem:44::44:
İyi geceler bu arada ..
ben klasik doktorların usulünden yanayım, yani o zaman bana göre evet doğru değil pek:)
iyi geceler:)
Eki Görüntüle 1032482 Eki Görüntüle 1032482 Eki Görüntüle 1032482
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercanim[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]460 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ Sozen
Haftanın spor ikincisi ......... YENA
Haftanın spor üçüncüsü...... elifce1453 & nothinggg:124::124:
iyiyim canım tesekkür ederim sen nasılsın...nafiyeciğim hoşgeldin, nasılsın.??
)
saol canım teşekkür ederim hoş buldum..b
hosgeldin canim!!! bu hafta birinci haftan olarak sayiyorum haftaya listeye girersin eski uye oldugun icin :)
.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercanim[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]460 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ Sozen
Haftanın spor ikincisi ......... YENA
Haftanın spor üçüncüsü...... elifce1453 & nothinggg:124::124:
ne demek sen hakını helal et tabloo çok güzel oluyor inan çokda meşekatlii ve uğraştırıcı bişey bilirim o kadar işinin arasında birde bize tablo yapıyorsun sağol yaniii
canım ikili rakamı göreyim de ucundan kıyısından farketmez...Zaten bir görürsem Allahın izniyle bir daha üçlü rakamlara yaklaşmam bile...
bu hafta ekstra bişey yapmadım karatay usulü beslendim hep ve sebze ağırlıklı oldu genel de. sebze+çorba bir tek pazartesi yumurtalı köfte yemiştim ..
Bir de karataycılar diyor ki ne kadar çok zeytinyağı ve tereyağ yenirse o kadar çok kilo gidermiş hatta killo takıldığında yağı arttırırlarmış...
gökçecim eline sağlık canım
canım tüm hafta sonuçları toplanınca sonuç net çıkar galiba, kolayda oluyor zaten böyle yapınca:)
ben böyle yapıyordum yani.
misalen bir örnek verirsem mesela:)))))))
+3 -8 +2 -5
+3-8+2-5=-8kg diyelim aylık sonuca...
artılar eksileri götürüveriyo:)
kızlar ben birde neyin listesini yapcam biliyonuzmu??:)
topiğe gelip gelipde hemencecik ortadan kaybolanların listesini.....
geliyo 1kere yazıyo sonra fıyyy ortada yok, geliyo 2-3yazıyo fıyyy ortada yok....
geliyo ben kararlıyım falan diyo 1kereyle kalıyo öyle
Gunaydinlarrr bugun yine antalyada yazin esintileri var ben hala 80 lere dussemmi dusmesem mi diye dusunuyorum biliyorum bogazimi tuttugumda gayet kolay veriyorum kilolari ama neden tutamiyorum kendimi kiniyorum ve sil bestan yine yeniden bismillahirrahmanirrahimmm diyerek an itibariyle basliyorum diyetime .....
1 - 2 ay sonra albumume koyacagim fotograflarla belgeliyecem size bunu allahin izniyle
gecmise biraz goz attim hedef koyarak yarisicakmisiz herhalde ahanda hedefim haftaya cuma 88.5 insallah simdi 90.3 um 1.8 kilo ediyo insallah 10 kiloyu verdigim hizla 10 kilo daha veririm hemencik
Gunaydinlarrr bugun yine antalyada yazin esintileri var ben hala 80 lere dussemmi dusmesem mi diye dusunuyorum biliyorum bogazimi tuttugumda gayet kolay veriyorum kilolari ama neden tutamiyorum kendimi kiniyorum ve sil bestan yine yeniden bismillahirrahmanirrahimmm diyerek an itibariyle basliyorum diyetime .....
1 - 2 ay sonra albumume koyacagim fotograflarla belgeliyecem size bunu allahin izniyle
gecmise biraz goz attim hedef koyarak yarisicakmisiz herhalde ahanda hedefim haftaya cuma 88.5 insallah simdi 90.3 um 1.8 kilo ediyo insallah 10 kiloyu verdigim hizla 10 kilo daha veririm hemencik
Selam herkese..
Esra ve Yena dualarınız için teşekkür ederim.
Kızlar hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum. Çok canım yanıyor, nefes alamaz durumdayım.
Kilo veriyorum suan 94kiloya dustumama ona bile sevinemiyorum suan. Rejimi bozmayı bırakın doktorun verdiklerini bile yiyemiyorum.
Bu kilolar benim hayatımi mahvetmis. Tüm hayallerimi elimden almış bunu çok ağır şekilde anladım.
Özellikle genç yaştaki arkadaşlar lütfen geç kalmadan kilo verin. Ben suan 10yıl önceye dönmek için neler vermezdim..
Başınızı agrittim hakkınızı helal edin..
Selam herkese..
Kızlar hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum. Çok canım yanıyor, nefes alamaz durumdayım.
Kilo veriyorum suan 94kiloya dustumama ona bile sevinemiyorum suan. Rejimi bozmayı bırakın doktorun verdiklerini bile yiyemiyorum.
Bu kilolar benim hayatımi mahvetmis. Tüm hayallerimi elimden almış bunu çok ağır şekilde anladım.
Özellikle genç yaştaki arkadaşlar lütfen geç kalmadan kilo verin. Ben suan 10yıl önceye dönmek için neler vermezdim..
günaydın bebeğeemne güzel hedeflerin ne güzel planların var harikasın
hayırdır arkadaşım? geçmiş olsuun dikkat et kendine en önemlisii sağlık gerçekden üzme kendinii sağlığına kavuş ve bizide haberdar et olur mu :44:
Selam herkese..
hayırdır arkadaşım? geçmiş olsuun dikkat et kendine en önemlisii sağlık gerçekden üzme kendinii sağlığına kavuş ve bizide haberdar et olur mu :44:
Estagrirullah canim ne hakki nasil yasiyosun sen ne uzuyo seni bu kadar canim anlat biraz rahatlarsin belki tabi istersen
Nefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim
Kuzummm nolar hiçbirşeyi kendine dert edip saglıgını mahvetme . Emin ol bu günlerin geçecek. Dara düştügünde Allah'a sığın dua et . Buda benim sinavimmiş de. Ben bu sinavi vericim de... Dua et ... Bütün kapıları açan duadir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?