Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

.... tamam, afiyet olsun:)
ekmek gurubu yiyormusun gün içinde? yani ekmek, pilav, çorba vs vs...

Kesin bir programım yok aslında ama sabahları 1 dilim yiyorum mutlaka . Gun icinde ikinci dilimi yenemeye çalışıyorum.
Son iki haftada 1.5 porsiyon toplam pilav yemisimdir .3 tabak çorba yemisimdir . Onun disinda yoğurt ve yeşillik bol bol iki günde birde et yiyorum ? Dogrumu bilmem:44::44:
İyi geceler bu arada ..

ben klasik doktorların usulünden yanayım, yani o zaman bana göre evet doğru değil pek:)
iyi geceler:)
Eki Görüntüle 1032482 Eki Görüntüle 1032482 Eki Görüntüle 1032482

sporcularımıza buradan kocaman bir alkış yolluyorum

kızlar bu saate kadar işlendim yrn nasıl kalkcam bilmiyorum. artık öğlen kızı uyutunca bende uyurum

nafiyeciğim hoşgeldin, nasılsın.??

)
iyiyim canım tesekkür ederim sen nasılsın...

bi tedavi atlattım bu süreçte oda olumsuz sonuclandı bu aralar genetik test hisstereskopi filan olup eylül ekim gibi diğer tedaviye hazırlanıyorum yine yeniden insallah istkrarlı olarak kilo vermeye baslamak istiyorum..

b
hosgeldin canim!!! bu hafta birinci haftan olarak sayiyorum haftaya listeye girersin eski uye oldugun icin :)

.
saol canım teşekkür ederim hoş buldum..
benm kilo 95.5 olarak yazabilirsin baslangıc için..
listeyi sen tutuypsun galiba şimdiden cok tesekkür ederim

Eline saglik meyracim dereceye girenleri de tebrik ediyorum yaptiginiz sporlarin hanenize - olarak yansimasi dilegiyle

bu arada gokcecim seninde ellerine saglik tatlim

Gunaydinlarrr bugun yine antalyada yazin esintileri var ben hala 80 lere dussemmi dusmesem mi diye dusunuyorum biliyorum bogazimi tuttugumda gayet kolay veriyorum kilolari ama neden tutamiyorum kendimi kiniyorum ve sil bestan yine yeniden bismillahirrahmanirrahimmm diyerek an itibariyle basliyorum diyetime .....
1 - 2 ay sonra albumume koyacagim fotograflarla belgeliyecem size bunu allahin izniyle
gecmise biraz goz attim hedef koyarak yarisicakmisiz herhalde ahanda hedefim haftaya cuma 88.5 insallah simdi 90.3 um 1.8 kilo ediyo insallah 10 kiloyu verdigim hizla 10 kilo daha veririm hemencik

Gunaydin kizlarrrrrr :)
camasirimi attim benimkiler napmis diye geldim baktim :)
herkese hayirli hafta sonlari!!! Hepimiz icin insallah az kacamakli yada hic kacamaksiz gecer :)

ne demek sen hakını helal et tabloo çok güzel oluyor inan çokda meşekatlii ve uğraştırıcı bişey bilirim o kadar işinin arasında birde bize tablo yapıyorsun sağol yaniii

sagol canim :)) helal olsun. benim hosuma gidiyor tabloyu yapmak :) hatta turkiyedeykende sizi birakmiycam yapicam tabloyu :) saat kacta yaparim onu bilmiyorum haber veririm :)

hadi ya zeytinyagi ile tereyagi arttirmak ha :) ay bu aksam o zaman bol zeytinyagli pirasa yemegi yapayim

anladimda gec anladim iste :) benim yaptigim tarzda olur ama bir onceki ayin son haftasini alip yapmam gerekir... o daha cok ugrastirici... en mantiklisi yena nin ve senin dedigin gibi :)

supersin canim bende isimleri var gecen hafta aramiza 5kisi katildi bu hafta 2nci haftalari olcakti...- hic biri ortalarda yok...

hadi bakalim supersin!!!! basaricaksin buna inaniyorum canim :)
bizim burdada dun hava superdi... bugun yagmur yagiyor... sanki Isviçre^de yeterince su yok... yagmurdan biktik biz gerci 1bucuk haftadir yagmiyordu... simdi 1hafta yagar kesin...

facete bir arkadaşımın paylaşımını sizinle paylaşayım çok hoşuma gitti
Dedemden nameler...
1. arının yaptığına 2.karinin yaptığına akıl sır ermezmiş
Günaydın :)))

haydi kızlar millet nasıl zayıfladığımıza akıl sır erdiremesin

Selam herkese..

Esra ve Yena dualarınız için teşekkür ederim.

Kızlar hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum. Çok canım yanıyor, nefes alamaz durumdayım.
Kilo veriyorum suan 94kiloya dustum ama ona bile sevinemiyorum suan. Rejimi bozmayı bırakın doktorun verdiklerini bile yiyemiyorum.
Bu kilolar benim hayatımi mahvetmis. Tüm hayallerimi elimden almış bunu çok ağır şekilde anladım.
Özellikle genç yaştaki arkadaşlar lütfen geç kalmadan kilo verin. Ben suan 10yıl önceye dönmek için neler vermezdim..
Başınızı agrittim hakkınızı helal edin..

günaydın bebeğeem ne güzel hedeflerin ne güzel planların var harikasın

hayırdır arkadaşım? geçmiş olsuun dikkat et kendine en önemlisii sağlık gerçekden üzme kendinii sağlığına kavuş ve bizide haberdar et olur mu :44:

Estagrirullah canim ne hakki nasil sorunlar yasiyosun sen ne uzuyo seni bu kadar canim anlat biraz rahatlarsin belki tabi istersen

Sanada gunaydin canim karar verdim ve uygulamaya basladim icimde tarif edilemez bir huzur var insallah yapicam bu sefer inaniyorum ( allahin iznile )

Herkeslere günaydın

Kahvaltıyı az fireye kapattım. bir gözlemenin 1/9 unu yiyerek nefsimi terbiye etmeye çalışıyorum

Acil kendimi dışarı atmalıyım .bu hafta herkes hedef koyuyor bende koyuyorum 93.5 un altına inerim inşallah
Gece 1 de oğlumlabirlikte leslie 1 mil yaptık
Birazdaha iyileşsem spor yapıcam da şimdilik yürüyelim bakalım.
Herkesin icin mutlu güzel bir haftasonun olur inşallah

Kuzummm nolar hiçbirşeyi kendine dert edip saglıgını mahvetme . Emin ol bu günlerin geçecek. Dara düştügünde Allah'a sığın dua et . Buda benim sinavimmiş de. Ben bu sinavi vericim de... Dua et ... Bütün kapıları açan duadir .

hayırdır arkadaşım? geçmiş olsuun dikkat et kendine en önemlisii sağlık gerçekden üzme kendinii sağlığına kavuş ve bizide haberdar et olur mu :44:

Nefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim

Estagrirullah canim ne hakki nasil yasiyosun sen ne uzuyo seni bu kadar canim anlat biraz rahatlarsin belki tabi istersen

Canım çok sağol. Eşimle ayrılma noktasındayız. Hani geçenlerde yazmıstin ne olursa olsun,ne yaparsa yapsın eşimi sevmekten vazgeçemiyorum diye.
Bende öyleyim ondan ayrı nefes alamıyorum. ve ayrılmayida basaramiyoruz. Ve yine sizin gibi ağlaya ağlaya barışıyoruz.Ama o benim canımı çok yaktı ve ben gidemediğim için çok acı çekiyorum. Suan bunları yazarken bile ellerim titriyor bedenim uyusuyor.
Ve bunların hepsinin baslama nedeni benim yıllardır kendime değer vermemen ve lanet olası bu kilolarima hep yenilerini eklemem

Nefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim

Canim derdin nedir bilmiyorum ama la havle vela kuvvete illabillah de rabbine sigin allah yardim edecektir rabbim guzel huzurlu gunler gostersin sana insallah

Allaha sığınıyorum ondan başka kimsem yok. Zaten biraz inancım zayıf olsaydı çoktan ... Allahım Bana doğru olanı yapıp onunla mutlu olma gücü versin diye dua edin ne olurrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…