Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amaaan yerim ben seniiiii:)
bende kaçtım yapmaya:)
içmeye başlayanlar yazsınlar hemi:)
birlikte olsun:)

Ben basladim icmeye

kokusuna kurban oldugum ne guzel kokuyo su kahve yaw yaninda 3 tane susamsiz galeta var diyet listemde onuda yiyorum simdi ohh afiyet olsun bana ve tum kahve sevenlere..

[video=youtube;QhzhThfQPBU]http://www.youtube.com/watch?v=QhzhThfQPBU[/video]

neden her aşkın içinden ayrılık geçiyor biraz......
ve ben hala seni sevdiğimi söylüyorum avaaaaaz avaz.....
yapamadım aşıktım sana kalbime karşı koyamadım
haksızdın ama seni bir kez bile suçlamadım
unut diyorum ama unutmuyor bu gönül........

Son düzenleme:
Ben basladim icmeye

kokusuna kurban oldugum ne guzel kokuyo su kahve yaw yaninda 3 tane susamsiz galeta var diyet listemde onuda yiyorum simdi ohh afiyet olsun bana ve tum kahve sevenlere..

afiyet olsun balım:)
he yaaa ne güzel şu kahve.....
bende içiyorum.....

Bende sizler gibi kilolarimdan cok rahatsizlik duyuyorum 2 bebegim var 2side kucuk ben onlardan kendime zaman bile ayiramiyorum ve kilolarima kilo katiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim

Bende sizler gibi kilolarimdan cok rahatsizlik duyuyorum 2 bebegim var 2side kucuk ben onlardan kendime zaman bile ayiramiyorum ve kilolarima kilo katiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
Hosgeldin canim 3 canavarda bende var ilki 8 yasinda digerleri 7 aylik ikizler allah yardimcimiz olsun kac kilosun kac yasindasin

bu arada sabah kurufasulye islatmistim onu koydum harslaniyo sen nasil pisiriyon el elden ustundur senin tarife bakayim birde olurmu canimcim

canım ben 1gece öncede ıslatırım, o epey şişer zaten böylece haşlamamada gerek kalmaz.
onunla düdüklüde yaparım:)
yengemin biri bu kurufasülyeyi sucuklu yapardı, bayılırdım çok güzel olurdu, ama ben hiç denemedim:)

Sucukta var dolapta ama guzel olurmu ki becerebilirmiyim acaba

Sucukta var dolapta ama guzel olurmu ki becerebilirmiyim acaba

valla bilemicem canım:)
nasıl yaptığını bilmiyorum, belki bir püf noktası vardır bilmemiz gereken.
sen bilirsin tabi yinede:)
yaaa bende şu fellah köftesinin tarifini alcaktım annemden kızlar için, offf nasıl unuttum şimdi farkettim unuttuğumu, bu unutkanlığım yokmu benim...
en kısa sürede alıyım tarifi...

Fellah koftesini de ilk defa duydum yahu

Burcu cum banada bulastir demissin ya ben gercekten dengeli beslenince guzel kilo veriyorum
aralikin sonunda diyetisyene gittim subatin ortadinda 10 kilo gitmisti her bunye bir olmuyo

allaım yaa offff offfff gecen sene super kılo verıodum ama varya agzıma hıc cıs surmuyordum 6ayda 20 kılo gıtmısdı sımdı hıc motıve deılım ne olcak bnm bu halım bır cozum bulamıyorum

meyra annen hangı sehırde?

kahveler ıcınde afıyet olsuncanımı cektırdınız bellıkı sızde bnm gıbı bossunuz aynı sehırde olsak sole gıder denız kenarında ıcerdık kahvelerımızı

yenı gelen arkadasda hosgelmıs sefalar getırmıs

Son düzenleme:
allaım yaa offff offfff gecen sene super kılo verıodum ama varya agzıma hıc cıs surmuyordum 6ayda 20 kılo gıtmısdı sımdı hıc motıve deılım ne olcak bnm bu halım bır cozum bulamıyorum

ozaman tekrar motive olmanın yollarını aramalısın canım......

izmirde olaydım çıkar gezerdik

hoşgeldin cnm yaşın boyun ve kilon nedir birde neredensin ne iş yaparsın (sorguya çeker gibi oldu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…