Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hergun yuzumde biraktiginiz o tebessumle uyumak cok huzur veriyo iyiki varsiniz bugunde o tebessume sarilip yatiyorum iyi geceler kaderdaslarim

Kolay gelsin canım...Mesaiye erken başlayıp erken bırakıyorsunuz o zaman değilmi.? Öyle hatırlıyorum...
Sahi kaç kilosun.?

Şahane olmuş üç çocuk anası

Eşine mutlu seneler...

Bende aylar sonra bu gun adet oldum ne zor seymis aylar sonra olunca agir geldi bir diyet programi var mi yoksa herkez istedigi gibimi takiliyor bence ne yersen ye az ye ama sizinde bir diyet programiniz varsa ogrenmek isterim

Hoşgeldiniz...

iyi geceler kızlar
bende şimdi kızımı uyuttum biraz nette takılayım dedim

ee sen neler yapıyosun yasemin abla..uzun ara verdin...

napayım canım bende hayat rutin temcit pilavı gibi aynı şeyleri söylüyorumya yoğun

Şükür sağlığımız iyi olsunda napalım.. aslında buraya hiç ara vermedim hep okudum arada diyet sekteye uğradı onada şimdi sarıldım yaz geliyorya dermişimmm.

eşine nice sağlıklı huzurlu seneler

Yaseminciğim c.tesileri tam günmü çalışıyorsun.?

iyi geceler canım...benim kızda ayağımda hala sallıyom uyursa biraz rahat edicemm...

ben senden hızlı çıktım desene
yatırdım bende yatağına az önce, ipte çamaşırlarım vardı onları topladım. beyazları yıkamıştım acaba dışarı mı içeri mi sersem diye düşünüyorum. geçen gün hava güzel diye dışarı serdim sabah sırılsıklam buldum çamaşırları

iyi yaptın ablacım hepimiz bi güzel asılmalıyız diyete şaka maka derken martta bitiyo...bişey kalmadı yaza...benimde 78 kilo olmak için tam bir ayım var imkansız gibi ama elimden geleni yapıcam bakalım artık...

bu arada eşim için teşekkürederim...

he meyraaa doğum günü hedefli olan bu listede hedefine ulaşan yokmuu...liste dökülüyomu yoksaa...:44:

Zeynepcim imkansız değil 1 ayda 3 kg verebilirsin az dikkat ve sağlıklı beslenmeyle yaparsın sen

uyudu şimdi bende bi koşu yatağına yatırıp gelicem...ay çamaşır mevzuna hiç girmesekmi ne...bi posta topladım dağ gibin ütü yaptım iki posta daha yıkancak çamaşır var birazdan atarım sabaha yıkanır asarım..sonra bidaha...

Keşke yarım gün olaymış ya da tatil..

maalesef Yenam yarım gün bile olsa yeticek ama sektör bunu gerektiriyor.Bir daha dünyay geldiğimde diye başlayan varya bende öğretmen olup meemur olucağım her işin kendine göre sıkıntısı var

Bu hafta çok yorgun ve uykusuzdum...Akşam üzeri az uzanayım dedim uyumuşum şimdi de cin gibiyim bünye gündüz uykusuna alışkın olmayınca

Nursena,niye gelmiyosun kıııı.? Olsun biz seni 90 kiloyla da çok seviyoruz sorun değil yani Yeterki gel...

asuu da,gelip okuyo habire..

valla gelmeyeceğim ben de heves bırakmıyosunuz insan da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…