Sagol canim daha ogrenecegim cook seyler var zamanla artik gecmis olsun bu arada
Hergun yuzumde biraktiginiz o tebessumle uyumak cok huzur veriyo iyiki varsiniz bugunde o tebessume sarilip yatiyorum iyi geceler kaderdaslarim
bende mola verdim az:) biraz sonra yine işler beni bekler:)))
yenacım doğru tahmin etmişsin rgl berlirtileri başladı bugün:)beni benden iyi anladın ya bravo sana yafff
yarım saat kadar önce balkona bir kedi gelmiş:))) çok tatlı bişey....
ayakta uyuyordu, bende tülü açıp pisi pisi dedim pencere açıktı duydu, hemen kaçtı, sokak kedisi belli....
gözleri yeşil.... dur ben sana peynir getiriyim dedim, anlamış beklemiş beni, peyniri attım koştu baktı çok az yedi diğerleri hep kaldı....
galiba rahatsızdı(( çünkü öyle bir hali vardı.....
Yenacıgım ancak gördüm yazdığını kusura bakma
Evet aynı işde çalışıyorum, 1 sene oldu,çok yorucu ve streslı ama mecburen devam edıyorum. Sabah 5.45de kalkıyorum 6.15de servıse bınıyorum
Kizlar bugun yediklerim:
kahvalti
1 harslanmis yumurta -5 zeytin -1 dilim peynir -1 dilim tam bugday ekmegi maydonoz nane
ara
1 portakal 10 findik
ogle
8 kasik borulce yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi yesillik
ara
kahve 3 galeta
aksam 8 kasik kurufasulye 3 kasik pilav yogurt
ara
yarim portakal 5 findik
3 litre su - 5 bardak 5 i 1 arada cay
SElamün aleykümm...
ben geldimm...nasılsınız...ben ağrılarımla başbaşa takılıyom işte...bugün eşimin doğumgünüydü sabah beri pasta kurabiye poğaca derken hazırlık yaptık görümcemle..ve akşamda ne vardıysa yedim nefes almakta bile güçlük çekiyorum şuan..bi gören olsa kıtlıktan çıktım sanır...af allahım onca uğraş didin tekrar 81 leri gördüm derken gene iş çıkardım kendime...neyse sonuçta vazgeçmek yok düşsekte kalkmamız lazım demii...moralimi bozmamaya çalışıyorum...geçmiş baya birikmiş bakamadım...akşam bi geldim az takılayım sizle diye kuzular rahat durmadı kalktım açık bırakmışım forumu bidaha gece pcyi kapatayım deyince gördüm ama okuyamadım bugünde vaktim olmadı zaten....
Bende aylar sonra bu gun adet oldum ne zor seymis aylar sonra olunca agir geldi bir diyet programi var mi yoksa herkez istedigi gibimi takiliyor bence ne yersen ye az ye ama sizinde bir diyet programiniz varsa ogrenmek isterim
Kolay gelsin canım...Mesaiye erken başlayıp erken bırakıyorsunuz o zaman değilmi.? Öyle hatırlıyorum...
Sahi kaç kilosun.?
Şahane olmuş üç çocuk anası
Eşine mutlu seneler...
Hoşgeldiniz...
iyi geceler kızlar
bende şimdi kızımı uyuttum biraz nette takılayım dedim
ee sen neler yapıyosun yasemin abla..uzun ara verdin...
napayım canım bende hayat rutin temcit pilavı gibi aynı şeyleri söylüyorumya yoğun
Şükür sağlığımız iyi olsunda napalım.. aslında buraya hiç ara vermedim hep okudum arada diyet sekteye uğradı onada şimdi sarıldım yaz geliyorya dermişimmm.
eşine nice sağlıklı huzurlu seneler
iyi geceler canım...benim kızda ayağımda hala sallıyom uyursa biraz rahat edicemm...
Yaseminciğim c.tesileri tam günmü çalışıyorsun.?
napayım canım bende hayat rutin temcit pilavı gibi aynı şeyleri söylüyorumya yoğun
Şükür sağlığımız iyi olsunda napalım.. aslında buraya hiç ara vermedim hep okudum arada diyet sekteye uğradı onada şimdi sarıldım yaz geliyorya dermişimmm.
eşine nice sağlıklı huzurlu seneler
iyi yaptın ablacım hepimiz bi güzel asılmalıyız diyete şaka maka derken martta bitiyo...bişey kalmadı yaza...benimde 78 kilo olmak için tam bir ayım var imkansız gibi ama elimden geleni yapıcam bakalım artık...
bu arada eşim için teşekkürederim...
he meyraaa doğum günü hedefli olan bu listede hedefine ulaşan yokmuu...liste dökülüyomu yoksaa...:44:
evet Yenam tam gün hemde ne tam günn
ben senden hızlı çıktım desene
yatırdım bende yatağına az önce, ipte çamaşırlarım vardı onları topladım. beyazları yıkamıştım acaba dışarı mı içeri mi sersem diye düşünüyorum. geçen gün hava güzel diye dışarı serdim sabah sırılsıklam buldum çamaşırları
Zeynepcim imkansız değil 1 ayda 3 kg verebilirsin az dikkat ve sağlıklı beslenmeyle yaparsın sen
Keşke yarım gün olaymış ya da tatil..
bugünkü durum çok vahimdi ablacım oyüzden o 3 kilo 5 olmuştur ama inşallah dediğin gibi olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?