👍👍👍her zaman beklerim overlokcu ayaginiza geldi gibi gazci sehrinize geldi ona buna itinayla gaz verilir hanimlarin dikkatine 😄😄😄aralıkda seksen olmazsam ne olayım ....cok pıs gaza getırıosun sen yaaa...ızmıre tasınsana sen:))hergun kahve ısmarlarım sana...
Araba kiralayip sehir sehir dolassammiki elimede megafon bagiririm "zayiflamak istiyenlere itinayla gaz verilir gazci geldii haaniiiimmmm " ilk duragim izmir soz
ÖZlemciğim nasıl gidiyor hayat.? Çalışıyormsun.?
👍👍👍her zaman beklerim overlokcu ayaginiza geldi gibi gazci sehrinize geldi ona buna itinayla gaz verilir hanimlarin dikkatine 😄😄😄
Aynennn
bu arada ellerde ne kocalar varmis bee maasallak ben hamileyke ilk 3 ay yemek yapamadim paso kahvalti etti benim koca onu bile ben hazirliyordum peehhhh bizde kadiniz diye geciniyoz bacimm
Ben 25 yasinda mersinde yasiyorum kizim 3 oglumda 1yasinda kizima ilk hamile kaldigimda 70 kiloydum ama sonra 90 kiloya kadar ciktim sonra kendi cabamla 15 kilo verdim tam azimli bir sekilde zayifliyordum ki ogluma hamile kaldim onda da 97 leri bir daha gordum simdi bir zayifliyorum bir bir daha aliyorum 87 kiloya dustum ama simdi yine 92 kiloyum basliyorum ama devamini getirecek motiveyi kendimde bulamiyorum
Aynennn
bu arada ellerde ne kocalar varmis bee maasallak ben hamileyke ilk 3 ay yemek yapamadim paso kahvalti etti benim koca onu bile ben hazirliyordum peehhhh bizde kadiniz diye geciniyoz bacimm
Yaa bnmkide yapmZsam yemek disardan soyluo hemen 5 yasinda cocuk gibi bayilio sokaklarda ymk yemeye hic basimin caresine bakiyim bi makarna pisireyim yok ahh ahhh minik bebegim bnm
Hayırlı akşamlar
Zeynepcim eşine nice sağlıklı yıllar dilerim sana da geçmiş olsun yediklerini de dert etme özel bir günmüş yarın telafi edersin inşallah
Herkes motive olmaya başlamış ne güzel biz de size uyarız inşallah
Yaa bnmkide yapmZsam yemek disardan soyluo hemen 5 yasinda cocuk gibi bayilio sokaklarda ymk yemeye hic basimin caresine bakiyim bi makarna pisireyim yok ahh ahhh minik bebegim bnm
Burcu bizim yazilarda bir gariplik var farkindamisin
Evet ama bnm kk zaten hep sapitik hep alkollu gibi davranio sacma sapan seyler yapio 😄
Kizlar ben kacar bogazlarimin acisindan sabaha karsi 3-4-5 uyaniorum bi dahada uyuyamiorum aciya uyaniorum hic bole hastalikda gormedim
İyi gecelerrr
alıntı yaptıktan sonra kontrol et canım parantez silinmiş olabiliyo yada iki kişinin ismi birden oluyo onu düzeltmek lazım oyüzden böyle oluyo....
bak şuan benimkide aynı sizinki gibi gör diye düzelmedim ilk parantezde ercanim yazıyo ikincisinde burcu bitanesini tamamen silmen gerekiyo...isimler kimden laıntı yaptığına göre değişiyo tabiki benim dediğim isimlere takılma yani...
Selamün aleyküm...
çok sancım var kıvranmaktan oturamıyorum bile...hemen bildirim yapıp kaçıcam oyüzden...
he bu arada meyracım Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin canım...
derincim kuzucuklarına geçmiş olsun...
özlemcim ve nevincim hoşgeldinizz....
kilom:81,7
spor:50 dk...
inşallah hepimiz azda olsa eksi görürüz....
kızlaarrr ben aranıza geri dönmek istiyorum desem beni tekrar alırmısıınz
malumunuz gecen sene girmiştim aranıza iş yerinde vadiya prblemlerinden dolayı cıkmıştım listenizden. cıksamda arada muhabbetlere katılıyodum.
şimdi yenide diyete başlamak istiyorum...
2 aydır sitede yokum net probleminden dolayı o yüzdende kendi başıma bi bırakıp bi baslıyorum diyete spora sizlerdende
destek alayım dedim izniniz olursa..
ben de geldim Yenam duydum sesini...
bitmek tükenmek bilmeyen fazla kilolarımla yine aranızdayım arkadaşlar...
kendimi saldım malesef.ipin ucu kaçtı ama yeniden savaşmaya devam...
Gökçecim kilom 99...bu hafta sporum yok ama bundan sonra olacak inşallah...
herkese sevgiler...
Yenaaaa ben geldimmm
evet canim benim actigim ilk ve son baklava :)
Gökçeciğim, Dafi'nin kilosu aynı...Köy de olduğu için nete giremiyormuş...
Arkadaşlar Dafi'nin hepinize selamları var...
Gunaydinlarrr bugun yine antalyada yazin esintileri var ben hala 80 lere dussemmi dusmesem mi diye dusunuyorum biliyorum bogazimi tuttugumda gayet kolay veriyorum kilolari ama neden tutamiyorum kendimi kiniyorum ve sil bestan yine yeniden bismillahirrahmanirrahimmm diyerek an itibariyle basliyorum diyetime .....
1 - 2 ay sonra albumume koyacagim fotograflarla belgeliyecem size bunu allahin izniyle
gecmise biraz goz attim hedef koyarak yarisicakmisiz herhalde ahanda hedefim haftaya cuma 88.5 insallah simdi 90.3 um 1.8 kilo ediyo insallah 10 kiloyu verdigim hizla 10 kilo daha veririm hemencik
Nefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim
canım nasıl öğretim ? Aslında ben öğretmedim mecburiyetten öğrendi . Yemeğine cok dikkat eder esim. Midesi hassas oldugundan dışarıda pek yemez.bende çoğunlukla yogun çalıştığımdan eve vakit ayırmıyordum.arada annesine sordu arada bana sordu .bende cok güzel yapıyorsun ellerine saglık deyince daha gaza geldi sagolsun ... Benimkini beğenmez oldu
Ama daha cok yemekleri ben yaparım. Evde isler ortak sayılır . Bizim asıl sorunumuz benim yogun çalısmam oluyor.1 aydır evdeyim.evde olmak güzel...
Yenacıgım ancak gördüm yazdığını kusura bakma
Evet aynı işde çalışıyorum, 1 sene oldu,çok yorucu ve streslı ama mecburen devam edıyorum. Sabah 5.45de kalkıyorum 6.15de servıse bınıyorum
kızlar kafama takmamaya çalışıyorum ama sinir olup duruyorum
dün 92.9 gelen ben bu sabah nasıl olduysa 95 geldim 24 saatte 2.1 kilo alır mı insan
tamam düzenli beslenemedim dün ama çok bi kaçamağım olmadı bide form çayını içemedim
ödem mi tuttu acaba üfffffff
Bende aylar sonra bu gun adet oldum ne zor seymis aylar sonra olunca agir geldi bir diyet programi var mi yoksa herkez istedigi gibimi takiliyor bence ne yersen ye az ye ama sizinde bir diyet programiniz varsa ogrenmek isterim
alıntı yaptıktan sonra kontrol et canım parantez silinmiş olabiliyo yada iki kişinin ismi birden oluyo onu düzeltmek lazım oyüzden böyle oluyo....
bak şuan benimkide aynı sizinki gibi gör diye düzelmedim ilk parantezde ercanim yazıyo ikincisinde burcu bitanesini tamamen silmen gerekiyo...isimler kimden laıntı yaptığına göre değişiyo tabiki benim dediğim isimlere takılma yani...
Zeynepcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine senin küçük ufaklık napıyor ?
sağol canım..zamanla alışırsın merak etme....Sagol canim daha ogrenecegim cook seyler var zamanla artik gecmis olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?