yeşil çay bol su halledersin sen .bi ara spor yapıyordun sen leslimiydi yer hareketlerimiydi az zorlasan 15 20 dk ayırsan baya farkedip toparlar
Bu hafta çok yorgun ve uykusuzdum...Akşam üzeri az uzanayım dedim uyumuşum şimdi de cin gibiyim bünye gündüz uykusuna alışkın olmayınca
Nursena,niye gelmiyosun kıııı.? Olsun biz seni 90 kiloyla da çok seviyoruz sorun değil yaniYeterki gel...
asuu da,gelip okuyo habire..
valla gelmeyeceğim ben de heves bırakmıyosunuz insan da...
Bu hafta çok yorgun ve uykusuzdum...Akşam üzeri az uzanayım dedim uyumuşum şimdi de cin gibiyim bünye gündüz uykusuna alışkın olmayınca
Nursena,niye gelmiyosun kıııı.? Olsun biz seni 90 kiloyla da çok seviyoruz sorun değil yaniYeterki gel...
asuu da,gelip okuyo habire..
valla gelmeyeceğim ben de heves bırakmıyosunuz insan da...
dışarı serdim beyazları dauyudu şimdi bende bi koşu yatağına yatırıp gelicem...ay çamaşır mevzuna hiç girmesekmi ne...bi posta topladım dağ gibin ütü yaptım iki posta daha yıkancak çamaşır var birazdan atarım sabaha yıkanır asarım..sonra bidaha...
dışarı serdim beyazları da
ütü işini hatırlatma bir koltuğun üstü ütülenecek eşya ile dolu anca yarın yaparım artık
şimdi ne yapsam acaba. aaaaaaaaaaaaakşam yediklerimiz makineye girmemiş oysa eğitim vermiştim ben onlara tıpış tıpış makineye gideceklerdi
annem dün gitti bugün yalnız olunca çoğu iş böyle emine uyuduktan sonraya kalıyor
aynı yenam akşam üstü bende uzandım ve durum bu
evet Nursenam nerdesin sanırım gezmelerdeydin
hişttt Yenam benim hala hevesim var amayılmadan usanmadann
bencede bencedee....
ama şöyle bi gerçek varki kilo vermemiz durunca bide üstüne almaya başlayınca hevesimiz kaçıyo burdanda uzaklaşıyoz banada oluyo böyle çokk....yüzüm olmuyo gelmeyee...ama başka bir gerçektee burdan uzaklaştıkça daha çok kilo alıyoruzzz....
Hı hı beliii..Aylarca cuma günleri kilo bildirmeye geldin sadece..
açtırma kutuyu..
Ben çok yüzsüzüm demek ki..Kİlo alıyorum veriyorum sonra tekrar alıyorum, hep alıyorum buraya yine yazıyorum...
Allah cezamı verecek benim..
Hazır da başka topiğim var nasılsa, gelmem olur biter...Hiç kimseyi merak etmeyeceğim artık hıhhh..
Hı hı beliii..Aylarca cuma günleri kilo bildirmeye geldin sadece..
açtırma kutuyu..
Ben çok yüzsüzüm demek ki..Kİlo alıyorum veriyorum sonra tekrar alıyorum, hep alıyorum buraya yine yazıyorum...
Allah cezamı verecek benim..
Hazır da başka topiğim var nasılsa, gelmem olur biter...Hiç kimseyi merak etmeyeceğim artık hıhhh..
hiii ne fenasınn sennn dediklerimden bunumu anladınnn...
iyi ozaman bende bişey demicem artık hıhhh...
Aneammm lafıda yidik
bak bak başka topiğide varmış direk satış yenama bak sen
ben kaçıyom..gidip mutfağı toplıyayım çamaşırları atam makineye sonrada yatayım sabah erken kalkmalıyımm...hayırlı geceler....
Nasıl tehdit ediyorum ama..
Yaseminciğim sen spora devam ediyorsun değilmi.??
ben kaçıyom..gidip mutfağı toplıyayım çamaşırları atam makineye sonrada yatayım sabah erken kalkmalıyımm...hayırlı geceler....
evet aba altında sopa gösteriyosun kuzum ya :18::18:
Yenam nisan başında tekrar başlıycam eskişehire v.s gidince 3 hafta oldu gidemedim birde işle ilgili çıkış saati bir türlü spor saati ile tutmadı malum sezon başı olunca böleyken böleee.. ama iş çıkışı muhakkak yürüyorum adımsayar illetine takıldım 10 bin adımı muhakkak geçiriyorum
benim de adım sayarım var dı.. konusu geçince yeni pil takıp kullanayım dedim ama bozulmuş sanırım çünkü pilini değiştirince de olmadı...Yeni bir tane almak lazım...
Site çok yavaş çok sıkıldım.sizin de öylemi.? ben de gideyim belki uyurum bir ihtimal...
İYi geceler, tatlı rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?