Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşinin doğum günü kutlu olsun:)

doğum günü hedefli liste içinde kimse sonuç bildirimi yapmadı henüz tarihleri gelip geçmesine rağmen, oyüzden sonuç yok canım hiç....
ben hariç, ben hedefe ulaşamadım....

büyük ihtimal ödemdir.... bu çaylarda yokmu bu çaylar:)))
çamaşırlara da birde şiddetimi denesek, belki işe yarar dermişim:)

Kizlar ben kacar bogazlarimin acisindan sabaha karsi 3-4-5 uyaniorum bi dahada uyuyamiorum aciya uyaniorum hic bole hastalikda gormedim
İyi gecelerrr

Hergun yuzumde biraktiginiz o tebessumle uyumak cok huzur veriyo iyiki varsiniz bugunde o tebessume sarilip yatiyorum iyi geceler kaderdaslarim

canım benim yaaa, seni çok seviyorum, iyi geceler.....

Site çok yavaş çok sıkıldım.sizin de öylemi.? ben de gideyim belki uyurum bir ihtimal...

İYi geceler, tatlı rüyalar...

yok benim yavaş değil, iyi geceler ablacım
bende yatarım galiba biraz oyun oynayıp, eşim uyuyalı asır oldu:)))))
naapsın adamcağız yoruluyo tüm gün.

Hergun yuzumde biraktiginiz o tebessumle uyumak cok huzur veriyo iyiki varsiniz bugunde o tebessume sarilip yatiyorum iyi geceler kaderdaslarim
Sen cok tatlisin Kuzuuuu
Bu arada esim icin elin kocası dedin yazdım bunu biryere ben elmiyim ?
Eşin senin gibi hatun bulmuş öpüp basına koysun walla...

ya bu arada ben niye kimseyi beğenemiyorum çokk sinir oluyorum bu durumaa...kimi beğen desem başkasını beğen diyo başkasını beğeniyom onada aynısını diyo deli etti yaww...

Aynı sorun bendede mevcut . Sana komik birşey söyleyeyim ben ilk uç hafta su sağdaki kutuya tıklayarak alıntı yapılıyor ya ,ben ona basarak beğendiğimi sanıyordum.kusura bakmasın kimse acemilik

Canimcim el dediysem lafin gelisi hic el olurmusun

ben kimseye en yakinima bile soyleyemediklerimi sizinle baylasiyorum

kocamin beni opup basina koymasi kobusuna gelince adamin belki koyasi geliyo basina ama 90 kiloyla biraz zor onada hak vermek lazim kolay degil

Gunaydin mutlu pazarlar
annemlerle piknige gidecez bughn ayy mangal falan insallah abartmam hala full motivasyon diyetteyim piknikte fazla kacarsa aksam dengeliyecem soz yediklerimi yazarim zaten

slm kızlar iyi pazarlar
ygs ye giren yavrucaklara Allah zihin açıklığı versin
biz her zamanki gibi 7de uyandık. bir parti daha çamaşır yıkadım. gece serdiklerimi topladım yenilerini serdim.
şimdi kızıma mama yedirirken sandalyesinde uyuya kaldı yatar pozisyondaydı. bende uyanmasın diye almadım üzerini örttüm
bugün bir dünya ütü beni bekliyor ama çok üşeniyorum
neyse şimdi bir form çayı içeyim de sonra başlarım işlere (hep ertelemece hep ertelemece sanki sonunda ben yapmıcam bunu )

bizler ulaşırız inşallah
dün 2.1 kilo alan ben bugün 1.6 kilo vermiş çıktım ahh şu ödemler insanın aklını alıyorlar vallahi.

Gunaydin mutlu pazarlar
annemlerle piknige gidecez bughn ayy mangal falan insallah abartmam hala full motivasyon diyetteyim piknikte fazla kacarsa aksam dengeliyecem soz yediklerimi yazarim zaten
iyi eğlenceler cnm

Gunaydin mutlu pazarlar

ayyy bende istiyorum bendee...
piknige gitmeyeli cok zaman oldu.. ama yinede dikkat et arkadasim. benim canim sikildi sabah baskulum yuzume gulmedi. esimin sabah gorevi vardi sinav icin cikti,bende oglumu alip yuruyuse cikiyim bari...

Allahım nasıl a trip atarmış tribini sevdiğim ben dün azcık yorulmuşum bir de uykusuzum o nedenle de hayrım olmadı topiğe
Yoksa ben ne kadar yesem de kilo da alsam gitmem buralardan biliyorsun :))

Hayırlı pazarlar
Ygs ye giren yavrulara başarılar dilerim
Ben bugün evde olacağım sanırsam aslında bir yandan gezesin var ama bir yandan da hiç kıpırdamayasım:) psikopata bağlamışım:))))

canim Allah bagislasin cimcimeyi ... cok tatli masallah...
benimde bugun kilom fazla cikti. dun saatlerce temizlik yaptim.cokda yemedim.. uff yaa.. disari cikip yuruyus yapmak daha iyi geliyor sanki..

Hayırlı pazarlar
Ygs ye giren yavrulara başarılar dilerim
Ben bugün evde olacağım sanırsam aslında bir yandan gezesin var ama bir yandan da hiç kıpırdamayasım:) psikopata bağlamışım:))))

asumancim.. bu gun nisantasi pazari var.. oraya gitmek bile iyi bir spor sayilir..
hava cok guzel bende birazdan cikarim disari...

asumancim.. bu gun nisantasi pazari var.. oraya gitmek bile iyi bir spor sayilir..
hava cok guzel bende birazdan cikarim disari...

Evet canım olabilir artık öğleden sonra bakarız duruma
Hava gerçekten süper küçük kızım arkadaşıyla çıkacak büyük kızım 1.5 da gelecek dersaneden o gelsin olmadı ben de kuğuluya doğru yürürüm biraz

gunaydin kizlar!!! Kalkali yarim saat oldu... gece saat 3te yattim... ve babannemi dün aksam saat 22de evine götürdük oda rahatladi bizde :)
yanliz babannem coook kaniyor milletin dedigi laflara... simdi yengemler onu bana karsi doldurmaya calisir... onlar bugun oraya gidip biraz esyalari yerlestircekler... gerci yapcak fazla birsey kalmadi... dun 2kuzenle bitirdik temizledik her tarafi... gerci kuzenlerde bir bok yapmiyorduda bir bagirdim onlara kicinizi kaldirin herseye benmi kosusturcam diye kalktilar
Bende bugun kizimin kresten arkadasinin evine gidicez :) yenacigimin findik kurabiyesi tarifini yaptim :) insallah begeniler bence coook guzel oldu :) ama simdi o insanlar Isviçre li oldugu icin bengemeye bilirler... bakalim :)

gecmis olsun canim...

canim ben yaklasik 8yildir evliyim... ve senin bu dusuncelerini bu yasadigin acilari en az 3kere yasamisimdir... hatta ayrilma karari bile vermisimdir... ama o karari aciklayinca esim melek gibi oluyordu hep... ve simdi allaha sukur arada sirada olan kavgalarimizdan baska birsey yok,,..
takma kafana her evlilikte olan seyler bunlar canim... sonucta sende farkli karakterdesin oda farkli karakterde...

evet canim coook eglenceli bir is!!!

birsey degil canim liste icin :)

cocukla yuruyuse cikmak ne zor.yolda balon yapip uflenen aletlerden gordu isteti.15 dakikada zor ikna ettim. beyaz esya satan bir magazanin onunden gecerken icerdeki televizyonda cicgifilm vardi .10 dakikada onu izledik.en son evin yakinindaki parki gordu tam 1 saat park sefasi benim yuruyus yalan oldu :44:
neysa en azindan o mutlu oldu..

ya şu forum bakıma girdi iyice kafayı yedi profil bilgilerim değişmiş doğumgünüm değişmiş arkadaşlarım silinmiş

esselamun aleykum
ben geldım .....
çok sukur net duzeldı gerçı olsada gıremezdım heraldekuçuk oğlum çok hastalandı önce onu toprladık bıraz derken ben felaket hastalandım hala boğazım çok kotu oksururken boğazımı bır yırtıyormuş gıbı hayırlısı bunada şükür sizler nasılsınız umarım bı sorun yoktur kımsede sayfalar çokkkkk okumam ımkansız ama şöyle bı goz gezdırıcem benım dıyet sallantıda hastayken ne yemek dusune bıldım ne spor ınşallah cumaya kadartoparlanırım neyse gine gelirim canlarım hepinizi çok özledim bu arada öpüyorum hepıcıgınızı

İYi akşamlar,

Herkes iyi bir pazar geçirmiştir umarım...Biz yakınımız da bulunan yeşil alana gittik..Oynadık zıpladık yedik içtik geldik..
Sırayla bıcı bıcı yaptıktan sonra yediklerimi paylaşmak istedim..Herkes yediklerini,yaptığı aktiviteleri paylaşırsa motive olmamız an meselesi...
ÖZellikle sevgili badicim elifçe, ne yiyosun ne içiyosun yaz çiz senden ilham alayım ben de...

10:30,
Karatay kahvaltı,günkurularının arasına kaymak koydum çok güzel oldu...

15:30,
ev yapımı lahmacun 2 adet elcaazlarılmla yaptım...

19:30
Kaynattığım süte bir kaşık kakao katıp içeceğim (bir bardak...)

30 dakika yürüyüş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…