SElamün aleykümm...
ben geldimm...nasılsınız...ben ağrılarımla başbaşa takılıyom işte...bugün eşimin doğumgünüydü sabah beri pasta kurabiye poğaca derken hazırlık yaptık görümcemle..ve akşamda ne vardıysa yedim nefes almakta bile güçlük çekiyorum şuan..bi gören olsa kıtlıktan çıktım sanır...af allahım onca uğraş didin tekrar 81 leri gördüm derken gene iş çıkardım kendime...neyse sonuçta vazgeçmek yok düşsekte kalkmamız lazım demii...moralimi bozmamaya çalışıyorum...geçmiş baya birikmiş bakamadım...akşam bi geldim az takılayım sizle diye kuzular rahat durmadı kalktım açık bırakmışım forumu bidaha gece pcyi kapatayım deyince gördüm ama okuyamadım bugünde vaktim olmadı zaten....
kızlar kafama takmamaya çalışıyorum ama sinir olup duruyorum
dün 92.9 gelen ben bu sabah nasıl olduysa 95 geldim 24 saatte 2.1 kilo alır mı insan
tamam düzenli beslenemedim dün ama çok bi kaçamağım olmadı bide form çayını içemedim
ödem mi tuttu acaba üfffffff
Kizlar ben kacar bogazlarimin acisindan sabaha karsi 3-4-5 uyaniorum bi dahada uyuyamiorum aciya uyaniorum hic bole hastalikda gormedim
İyi gecelerrr
Hergun yuzumde biraktiginiz o tebessumle uyumak cok huzur veriyo iyiki varsiniz bugunde o tebessume sarilip yatiyorum iyi geceler kaderdaslarim
Site çok yavaş çok sıkıldım.sizin de öylemi.? ben de gideyim belki uyurum bir ihtimal...
İYi geceler, tatlı rüyalar...
Sen cok tatlisin KuzuuuuHergun yuzumde biraktiginiz o tebessumle uyumak cok huzur veriyo iyiki varsiniz bugunde o tebessume sarilip yatiyorum iyi geceler kaderdaslarim
ya bu arada ben niye kimseyi beğenemiyorum çokk sinir oluyorum bu durumaa...kimi beğen desem başkasını beğen diyo başkasını beğeniyom onada aynısını diyo deli etti yaww...
alıntı yaptıktan sonra kontrol et canım parantez silinmiş olabiliyo yada iki kişinin ismi birden oluyo onu düzeltmek lazım oyüzden böyle oluyo....
bak şuan benimkide aynı sizinki gibi gör diye düzelmedim ilk parantezde ercanim yazıyo ikincisinde burcu bitanesini tamamen silmen gerekiyo...isimler kimden laıntı yaptığına göre değişiyo tabiki benim dediğim isimlere takılma yani...
Yya mesela senden alinti yapioyorum ya senin adinin oldugu yerde baskasinin adi yaziyor falan bole garip garip seyler yapio bnm site cep telden giriyorum belki ondandir kk uygulamasida indirdim ama sevmedim uygulamayi
kizlar gunaydin bgn yine 5:50 de uyandim hava aydinlansin yuruyuse cikarim bir pastil attim yatak keyfi yapiyorum hapsura hapsura olene dogruda kvcigime giderim ...aksama gorusuruz ins.
Sen cok tatlisin Kuzuuuu
Bu arada esim icin elin kocası dedin yazdım bunu biryereben elmiyim ?
Eşin senin gibi hatun bulmuş öpüp basına koysun walla...
Aynı sorun bendede mevcut . Sana komik birşey söyleyeyim ben ilk uç hafta su sağdaki kutuya tıklayarak alıntı yapılıyor ya ,ben ona basarak beğendiğimi sanıyordum.kusura bakmasın kimse acemilik
bizler ulaşırız inşallaheşinin doğum günü kutlu olsun:)
doğum günü hedefli liste içinde kimse sonuç bildirimi yapmadı henüz tarihleri gelip geçmesine rağmen, oyüzden sonuç yok canım hiç....
ben hariç, ben hedefe ulaşamadım....
büyük ihtimal ödemdir.... bu çaylarda yokmu bu çaylar:)))
çamaşırlara da birde şiddetimi denesek, belki işe yarar dermişim:)
iyi eğlenceler cnmGunaydin mutlu pazarlar
annemlerle piknige gidecez bughn ayy mangal falan insallah abartmam hala full motivasyon diyetteyim piknikte fazla kacarsa aksam dengeliyecem soz yediklerimi yazarim zaten
Gunaydin mutlu pazarlar
annemlerle piknige gidecez bughn ayy mangal falan insallah abartmam hala full motivasyon diyetteyim piknikte fazla kacarsa aksam dengeliyecem soz yediklerimi yazarim zaten
Bu hafta çok yorgun ve uykusuzdum...Akşam üzeri az uzanayım dedim uyumuşum şimdi de cin gibiyim bünye gündüz uykusuna alışkın olmayınca
Nursena,niye gelmiyosun kıııı.? Olsun biz seni 90 kiloyla da çok seviyoruz sorun değil yaniYeterki gel...
asuu da,gelip okuyo habire..
valla gelmeyeceğim ben de heves bırakmıyosunuz insan da...
Allahım nasıl a trip atarmışHı hı beliii..Aylarca cuma günleri kilo bildirmeye geldin sadece..
açtırma kutuyu..
Ben çok yüzsüzüm demek ki..Kİlo alıyorum veriyorum sonra tekrar alıyorum, hep alıyorum buraya yine yazıyorum...
Allah cezamı verecek benim..
Hazır da başka topiğim var nasılsa, gelmem olur biter...Hiç kimseyi merak etmeyeceğim artık hıhhh..
canim Allah bagislasin cimcimeyi ... cok tatli masallah...slm kızlar iyi pazarlar
ygs ye giren yavrucaklara Allah zihin açıklığı versin
biz her zamanki gibi 7de uyandık. bir parti daha çamaşır yıkadım. gece serdiklerimi topladım yenilerini serdim.
şimdi kızıma mama yedirirken sandalyesinde uyuya kaldı yatar pozisyondaydı. bende uyanmasın diye almadım üzerini örttüm
bugün bir dünya ütü beni bekliyor ama çok üşeniyorum
neyse şimdi bir form çayı içeyim desonra başlarım işlere (hep ertelemece hep ertelemece sanki sonunda ben yapmıcam bunu )
bizler ulaşırız inşallah
dün 2.1 kilo alan ben bugün 1.6 kilo vermiş çıktımahh şu ödemler insanın aklını alıyorlar vallahi.:
Hayırlı pazarlar
Ygs ye giren yavrulara başarılar dilerim
Ben bugün evde olacağım sanırsam aslında bir yandan gezesin var ama bir yandan da hiç kıpırdamayasım:) psikopata bağlamışım:))))
asumancim.. bu gun nisantasi pazari var.. oraya gitmek bile iyi bir spor sayilir..
hava cok guzel bende birazdan cikarim disari...
Selam herkese..
Esra ve Yena dualarınız için teşekkür ederim.
Kızlar hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum. Çok canım yanıyor, nefes alamaz durumdayım.
Kilo veriyorum suan 94kiloya dustumama ona bile sevinemiyorum suan. Rejimi bozmayı bırakın doktorun verdiklerini bile yiyemiyorum.
Bu kilolar benim hayatımi mahvetmis. Tüm hayallerimi elimden almış bunu çok ağır şekilde anladım.
Özellikle genç yaştaki arkadaşlar lütfen geç kalmadan kilo verin. Ben suan 10yıl önceye dönmek için neler vermezdim..
Başınızı agrittim hakkınızı helal edin..
Canım çok sağol. Eşimle ayrılma noktasındayız. Hani geçenlerde yazmıstin ne olursa olsun,ne yaparsa yapsın eşimi sevmekten vazgeçemiyorum diye.
Bende öyleyim ondan ayrı nefes alamıyorum. ve ayrılmayida basaramiyoruz. Ve yine sizin gibi ağlaya ağlaya barışıyoruz.Ama o benim canımı çok yaktı ve ben gidemediğim için çok acı çekiyorum. Suan bunları yazarken bile ellerim titriyor bedenim uyusuyor.
Ve bunların hepsinin baslama nedeni benim yıllardır kendime değer vermemen ve lanet olası bu kilolarima hep yenilerini eklemem
süper yaaa eglencelı bır iş olmalı...basarılar dılıyorum sana okulunda...
lısteler ıcın ellerınıze saglık kızlar dereceye gıren arkadaslarıda tebrık edıyorum ama bu cıcekler lısteyı hazırlayanlar ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?