kızzzlar benım profıl resmıme ne olmuş arkadaşlarım nerde :26:
cocukla yuruyuse cikmak ne zor.yolda balon yapip uflenen aletlerden gordu isteti.15 dakikada zor ikna ettim. beyaz esya satan bir magazanin onunden gecerken icerdeki televizyonda cicgifilm vardi .10 dakikada onu izledik.en son evin yakinindaki parki gordu tam 1 saat park sefasi benim yuruyus yalan oldu:44:
neysa en azindan o mutlu oldu..
ya şu forum bakıma girdi iyice kafayı yedi profil bilgilerim değişmiş doğumgünüm değişmiş arkadaşlarım silinmiş
Mutlu pazarlar herkese gunesli bir günden
Elifçim yeniden düzenle sinirlenme relaks
Site geçmişe döndü ya eylül ayında sanıyo kendini yazıık
İYi akşamlar,
Herkes iyi bir pazar geçirmiştir umarım...Biz yakınımız da bulunan yeşil alana gittik..Oynadık zıpladık yedik içtik geldik..
Sırayla bıcı bıcı yaptıktan sonra yediklerimi paylaşmak istedim..Herkes yediklerini,yaptığı aktiviteleri paylaşırsa motive olmamız an meselesi...
ÖZellikle sevgili badicim elifçe, ne yiyosun ne içiyosun yaz çiz senden ilham alayım ben de...
10:30,
Karatay kahvaltı,günkurularının arasına kaymak koydum çok güzel oldu...
15:30,
ev yapımı lahmacun 2 adet elcaazlarılmla yaptım...
19:30
Kaynattığım süte bir kaşık kakao katıp içeceğim (bir bardak...)
30 dakika yürüyüş...
çok geçmiş olsun canım. ALLAH şifalar versinesselamun aleykum
ben geldım .....
çok sukur net duzeldı gerçı olsada gıremezdım heraldekuçuk oğlum çok hastalandı önce onu toprladık bıraz derken ben felaket hastalandım hala boğazım çok kotu oksururken boğazımı bır yırtıyormuş gıbı hayırlısı bunada şükür sizler nasılsınız umarım bı sorun yoktur kımsede sayfalar çokkkkk okumam ımkansız ama şöyle bı goz gezdırıcem benım dıyet sallantıda hastayken ne yemek dusune bıldım ne spor ınşallah cumaya kadartoparlanırım neyse gine gelirim canlarım hepinizi çok özledim bu arada öpüyorum hepıcıgınızı
hımmmm kaymak olayı güzelmiş ben de deneyeyim bunuİYi akşamlar,
Herkes iyi bir pazar geçirmiştir umarım...Biz yakınımız da bulunan yeşil alana gittik..Oynadık zıpladık yedik içtik geldik..
Sırayla bıcı bıcı yaptıktan sonra yediklerimi paylaşmak istedim..Herkes yediklerini,yaptığı aktiviteleri paylaşırsa motive olmamız an meselesi...
ÖZellikle sevgili badicim elifçe, ne yiyosun ne içiyosun yaz çiz senden ilham alayım ben de...
30 dakika yürüyüş...
kızlar ben geldim
sabah: biraz kuymak, 1 domates, 1 salatalık, 5 gün kurusu, biraz ceviz
öğle: taze fasülye, azıcık tavuk sote, yoğurt
ara: 5 gün kurusu, 1 incir, biraz ceviz
akşam: tarhana çorbası, bulgurlu ıspanak, közlenmiş patlıcan yoğurtlaması
akşama form çayımı içcem. ben de fazla su içemedim yatana kadar 2 litreyi tamamlarım ama herhalde.
işleri ayarladım sıra geldi ütülere. şu ütülerden bi kaçamadım gittineyse yatmadan yine gelirim bakarım neler kaynatmışsınız
aaa unuttum önce kızımı yıkıcam sonra ütü yapcam
Yenacim ya onu mu cikardin ; )) canim k.bakmayin ozman cumlem devrik olmus birazMutlu pazarlar..
güneşli günler göreceğiz çocuklar gibi olmuş messajınız
Kizlar ben geldim listeler icin ellerinize sağlık gündüz temizlik yapmaya calistim kiz uyurken uarim kaldi aksam uyurken bitireyim artik pazartesi is basi 5 aydan sonra simdi kizi uyutuyorum salata yapicam corba yapıcam regl oluyorum sisikinlik var ve istahim acildi yaa 2 gündür yiyorum frenliyorum zorla. Burcucum gecmisi biraz okudum allah yardimcin olsun olsun canim
kıskanılmak güzeldir:)
sana şöyle bi soru soruyum o zaman?
eşin 17-18yaşındaki kızlarla aynı sınıfta okusa eşini kıskanırmısın?:)
EVET der gibisin sanki.....
Ben 25 yasinda mersinde yasiyorum kizim 3 oglumda 1yasinda kizima ilk hamile kaldigimda 70 kiloydum ama sonra 90 kiloya kadar ciktim sonra kendi cabamla 15 kilo verdim tam azimli bir sekilde zayifliyordum ki ogluma hamile kaldim onda da 97 leri bir daha gordum simdi bir zayifliyorum bir bir daha aliyorum 87 kiloya dustum ama simdi yine 92 kiloyum basliyorum ama devamini getirecek motiveyi kendimde bulamiyorum
iyi akşamlar güzellerr
listeler için GÖKÇECİM MEYRACIM ellerinize emeğinize sağlık
işten geldim dinlenmek için bir saat uzandım baya bir toparlamış kalktım ama hala uykum var((
diyetim bu hafta ufak tefek cıslar ile iyi sayılır bugün yüyyemedim direkt eve geldim.İş çıkışı yürümeye çalışıyorum 10 bin adımı geçiyorum 12 bin adıma yaklaşıyorrr nursenam iyimi sen bu işte kompedan olcan kuzum...
ben az geçmiş yapayım:18:
SElamün aleykümm...
ben geldimm...nasılsınız...ben ağrılarımla başbaşa takılıyom işte...bugün eşimin doğumgünüydü sabah beri pasta kurabiye poğaca derken hazırlık yaptık görümcemle..ve akşamda ne vardıysa yedim nefes almakta bile güçlük çekiyorum şuan..bi gören olsa kıtlıktan çıktım sanır...af allahım onca uğraş didin tekrar 81 leri gördüm derken gene iş çıkardım kendime...neyse sonuçta vazgeçmek yok düşsekte kalkmamız lazım demii...moralimi bozmamaya çalışıyorum...geçmiş baya birikmiş bakamadım...akşam bi geldim az takılayım sizle diye kuzular rahat durmadı kalktım açık bırakmışım forumu bidaha gece pcyi kapatayım deyince gördüm ama okuyamadım bugünde vaktim olmadı zaten....
kızlar kafama takmamaya çalışıyorum ama sinir olup duruyorum
dün 92.9 gelen ben bu sabah nasıl olduysa 95 geldim 24 saatte 2.1 kilo alır mı insan
tamam düzenli beslenemedim dün ama çok bi kaçamağım olmadı bide form çayını içemedim
ödem mi tuttu acaba üfffffff
Evet ama bnm kk zaten hep sapitik hep alkollu gibi davranio sacma sapan seyler yapio 😄
Kizlar ben kacar bogazlarimin acisindan sabaha karsi 3-4-5 uyaniorum bi dahada uyuyamiorum aciya uyaniorum hic bole hastalikda gormedim
İyi gecelerrr
gecmis olsun canim
dışarı serdim beyazları da
ütü işini hatırlatma bir koltuğun üstü ütülenecek eşya ile dolu anca yarın yaparım artık
şimdi ne yapsam acaba. aaaaaaaaaaaaakşam yediklerimiz makineye girmemiş oysa eğitim vermiştim ben onlara tıpış tıpış makineye gideceklerdi
annem dün gitti bugün yalnız olunca çoğu iş böyle emine uyuduktan sonraya kalıyor
ayyyyy benimde bir dunya utum var.... offffffhicte ugrasasim yok yani.... belki carsamba aksami falan yaparim...
Gunaydin mutlu pazarlar
annemlerle piknige gidecez bughn ayy mangal falan insallah abartmam hala full motivasyon diyetteyim piknikte fazla kacarsa aksam dengeliyecem soz yediklerimi yazarim zaten
oooohhhh ne guzel piknik haaaa :)
cocukla yuruyuse cikmak ne zor.yolda balon yapip uflenen aletlerden gordu isteti.15 dakikada zor ikna ettim. beyaz esya satan bir magazanin onunden gecerken icerdeki televizyonda cicgifilm vardi .10 dakikada onu izledik.en son evin yakinindaki parki gordu tam 1 saat park sefasi benim yuruyus yalan oldu:44:
neysa en azindan o mutlu oldu..
Olsun canim harekettir sonucta :) ufaklik eglenmis sonucta :)
esselamun aleykum
ben geldım .....
çok sukur net duzeldı gerçı olsada gıremezdım heraldekuçuk oğlum çok hastalandı önce onu toprladık bıraz derken ben felaket hastalandım hala boğazım çok kotu oksururken boğazımı bır yırtıyormuş gıbı hayırlısı bunada şükür sizler nasılsınız umarım bı sorun yoktur kımsede sayfalar çokkkkk okumam ımkansız ama şöyle bı goz gezdırıcem benım dıyet sallantıda hastayken ne yemek dusune bıldım ne spor ınşallah cumaya kadartoparlanırım neyse gine gelirim canlarım hepinizi çok özledim bu arada öpüyorum hepıcıgınızı
hosgeldin canim!!!! gecmis olsun oglusuna!!!
sanada gecmis olsun!!!
ben kızı çıkardım aradan mamasını yedirdim şimdi babannesi uyutmaya götürdüütü, kızı yıkamak pooooffff pişti olduk ama pazar akşamı başka ne olabilirdi dimiii :)))
liste harikaa
ben kızı çıkardım aradan mamasını yedirdim şimdi babannesi uyutmaya götürdü
ben de şimdi ütüye başlıyorum ya ALLAH bismillah :)
iyi akşamlar kızlar ben pek pazar günlerini sevmiyoruum eşimde çalıştığı için olabilir bugün kızımla dışarı çıkdık bayağı gezdik tam yürüyüş olmasada hareket olduu akşam yemeğimi yedim bulaşıklarımı yıkadım ve size bir bakayım dedim hala kızı banyo yaptıracam ve ütü var ama sadece gyilicekleri ütüleyebilirim herhalde ...
pazardan 2 demet semiz otu almıştım sellahatin dönmezin bir semiz otu çorbası vardı onu yapıcaktım neten malzemelere bakarken aklıma aynı malzemelerle salata yapmak geldi ve yaptım tadı çok güzel olduu sizlere salatama ne katığımı yazayım deneyin olur mu :)
semiz otu
taze nane,yeşil soğan ,
3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
4 kaşıkda haşlanmış barbunyaa ve bol limon eşliğinde harikaa oldu tabi zeytin yağıda ilave ettim tavsiye ederim yalnız bu salatanın hepsini ben yemedim bir aileye göre yaniii eşimle ben yedik yarısıda dolapdaa gece oğlum yemese yarın öğlen yerim nar eşkiside olsaydı çok yakışırdı sanki ama nar ekşim yoktu hazır nar ekşilerinin içinde şeker oluyor malatya pazarından falan mı almak lazım acaba ?
bir demet semiz otum daha var 2 gün sonra onu yaparım ne yapsam acaba sizlerbu güzel yeşlikden neler yapıyorsunuuz? aslında tadı güzel olan ve kilo vermeye yardımcıı yeşil çorba tarifleriniiz varsaa seve seve deneyebilirim :)
Yenacim ya onu mu cikardin ; )) canim k.bakmayin ozman cumlem devrik olmus biraz
Bugun kahvaltıya disari gittik guzeldi ben 2 dilim t.tahilli ekmegimide götürdüm adam kızarmış ekmek koyuyor masaya bakmadim bile klasik abartılı olmayan bi kahvalti yaptim ara ogun olarak azcik dondurma maden suyu ictim aksam yemegine pizza 3 dilim ligt kola ..
Ama moralim bozuluyor kizlar bugün esime kot tsirt gomlek aldik o nezman alisveris yapsa ben kendimden nefret ediyorum o olmasa aglicaktik su halimden biktim sanki gitmicekmis gibi umutsuzluğa kapiliyorum sonrada olcak basaricam diye motive ediyorum kendimi
ben kızı çıkardım aradan mamasını yedirdim şimdi babannesi uyutmaya götürdü
ben de şimdi ütüye başlıyorum ya ALLAH bismillah :)
bende kızı çıkartımda aradan saçlarını kurutacam eşimle çay içiyoruz tuturmuş çayın yanında ne yiycez diyee evdede bişey kalmamış ben yarın kuru üzüm alayım barii diyor
.........
gunaydin kizlar!!! Kalkali yarim saat oldu... gece saat 3te yattim... ve babannemi dün aksam saat 22de evine götürdük oda rahatladi bizde :)
yanliz babannem coook kaniyor milletin dedigi laflara... simdi yengemler onu bana karsi doldurmaya calisir... onlar bugun oraya gidip biraz esyalari yerlestircekler... gerci yapcak fazla birsey kalmadi... dun 2kuzenle bitirdik temizledik her tarafi... gerci kuzenlerde bir bok yapmiyorduda bir bagirdim onlara kicinizi kaldirin herseye benmi kosusturcam diye kalktilar
Bende bugun kizimin kresten arkadasinin evine gidicez :) yenacigimin findik kurabiyesi tarifini yaptim :) insallah begeniler bence coook guzel oldu :) ama simdi o insanlar Isviçre li oldugu icin bengemeye bilirler... bakalim :)
İYi akşamlar,
30 dakika yürüyüş...
İyiaksamlarrr bengeldim piknigi kazasiz belasiz atlattim veee yediklerim
kahvalti
1 yumurta- 5 zeytin -1 dilim peynir - 1 dilim tam bugday ekmegi
ara
10 findik
ogle
200 gr kadar et - salata
ara
yarim elma
aksam
8 kasik fasulye- 2 kasik pilav yogurt
ara
6 findik yarim portakal
fazla su icemedim ama 2 litreye yaklasmistir yatana kadarda icerim bu kadarr canlar
gün güzel geçmiş planlar günden daha güzel nasıl çorbalar yapıp içeceksin merak ettim var mı özel tariflerin?İlham al diye değil de kontrol et diye yazayım ablam üstad sensin ama rakibin dişli bilesin
kardeşim ygs ye giriyor diye bu pazar erken uyandık saat 8 de karatay kahvaltımı yaptım bol yeşilliğe zeyinyağı ve 1-2 damla limon koydum süper oldu
sonra 5 saat geçince kardeşimde çıktı sınavdan moral olsun diye gezdik biraz ve mevsimin ilk dondurmasını yemiş bulundum kaçamaktı ama açıkçası üzülmüyorum akşamda ızgara tavuk ve salata yedim yanında ayran ama gurur duyduğum nokta leslie ile 4 mil yaptım şimdi de duştan çıktım bi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye bu hafta ki planım sebze + çorba ağırlıklı beslenmek İnşallah cumaya 99 .9 da olsa ikilileri görmek İnşallah endişeliyim ama reglim çünkü:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?