Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzzlar benım profıl resmıme ne olmuş arkadaşlarım nerde :26:

canım oğluna geçmiş olsun....
Site göçünce avatar resimleri arkadaşlıklar mesaj sayıların da değişiklik oldu yahut silindi..Yeniden düzenlemen gerek...

Parkta onunla ilgilenmekle de enerji harcamışsındır canım merak etme...
Hatta daha yorucu oluyor

ya şu forum bakıma girdi iyice kafayı yedi profil bilgilerim değişmiş doğumgünüm değişmiş arkadaşlarım silinmiş

Elifçim yeniden düzenle sinirlenme relaks

Site geçmişe döndü ya eylül ayında sanıyo kendini yazıık

İyiaksamlarrr bengeldim piknigi kazasiz belasiz atlattim veee yediklerim
kahvalti
1 yumurta- 5 zeytin -1 dilim peynir - 1 dilim tam bugday ekmegi
ara
10 findik
ogle
200 gr kadar et - salata
ara
yarim elma
aksam
8 kasik fasulye- 2 kasik pilav yogurt
ara
6 findik yarim portakal
fazla su icemedim ama 2 litreye yaklasmistir yatana kadarda icerim bu kadarr canlar

iyi akşamlar geçmişe şuan bakamıcağımm kızlar minik kız tepemde umarım hepiniz iysinizdir
ben tabisi diyeti falan cozuttuğum için ne girdim ne yazılanları okudum utancımdann ihanet ediyomuşum gibi geliyo sizlere
herkez iydir inşallah
kilo verenlerii tebrik ediyorumm

sporcularıda
liste hazırlayan arkadaşlarım ellerine sağlık
benim gibi umutsuz vakalarla uğraşıp listeye yazıyonuz ya yuh bana

Elifçim yeniden düzenle sinirlenme relaks

Site geçmişe döndü ya eylül ayında sanıyo kendini yazıık

ayy sorma ablam yaa neyse dediğin gibi gerilmeye gerek yok düzenleyeyim bi ara tekrar

İlham al diye değil de kontrol et diye yazayım ablam üstad sensin ama rakibin dişli bilesin

kardeşim ygs ye giriyor diye bu pazar erken uyandık saat 8 de karatay kahvaltımı yaptım bol yeşilliğe zeyinyağı ve 1-2 damla limon koydum süper oldu
sonra 5 saat geçince kardeşimde çıktı sınavdan moral olsun diye gezdik biraz ve mevsimin ilk dondurmasını yemiş bulundum kaçamaktı ama açıkçası üzülmüyorum akşamda ızgara tavuk ve salata yedim yanında ayran ama gurur duyduğum nokta leslie ile 4 mil yaptım şimdi de duştan çıktım bi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye bu hafta ki planım sebze + çorba ağırlıklı beslenmek İnşallah cumaya 99 .9 da olsa ikilileri görmek İnşallah endişeliyim ama reglim çünkü:18:

kızlar ben geldim
sabah: biraz kuymak, 1 domates, 1 salatalık, 5 gün kurusu, biraz ceviz
öğle: taze fasülye, azıcık tavuk sote, yoğurt
ara: 5 gün kurusu, 1 incir, biraz ceviz
akşam: tarhana çorbası, bulgurlu ıspanak, közlenmiş patlıcan yoğurtlaması
akşama form çayımı içcem. ben de fazla su içemedim yatana kadar 2 litreyi tamamlarım ama herhalde.
işleri ayarladım sıra geldi ütülere. şu ütülerden bi kaçamadım gitti neyse yatmadan yine gelirim bakarım neler kaynatmışsınız
aaa unuttum önce kızımı yıkıcam sonra ütü yapcam

çok geçmiş olsun canım. ALLAH şifalar versin

hımmmm kaymak olayı güzelmiş ben de deneyeyim bunu

iyi akşamlar kızlar ben pek pazar günlerini sevmiyoruum eşimde çalıştığı için olabilir bugün kızımla dışarı çıkdık bayağı gezdik tam yürüyüş olmasada hareket olduu akşam yemeğimi yedim bulaşıklarımı yıkadım ve size bir bakayım dedim hala kızı banyo yaptıracam ve ütü var ama sadece gyilicekleri ütüleyebilirim herhalde ...

pazardan 2 demet semiz otu almıştım sellahatin dönmezin bir semiz otu çorbası vardı onu yapıcaktım neten malzemelere bakarken aklıma aynı malzemelerle salata yapmak geldi ve yaptım tadı çok güzel olduu sizlere salatama ne katığımı yazayım deneyin olur mu :)

semiz otu

taze nane,yeşil soğan ,

3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek

4 kaşıkda haşlanmış barbunyaa ve bol limon eşliğinde harikaa oldu tabi zeytin yağıda ilave ettim tavsiye ederim yalnız bu salatanın hepsini ben yemedim bir aileye göre yaniii eşimle ben yedik yarısıda dolapdaa gece oğlum yemese yarın öğlen yerim nar eşkiside olsaydı çok yakışırdı sanki ama nar ekşim yoktu hazır nar ekşilerinin içinde şeker oluyor malatya pazarından falan mı almak lazım acaba ?

bir demet semiz otum daha var 2 gün sonra onu yaparım ne yapsam acaba sizlerbu güzel yeşlikden neler yapıyorsunuuz? aslında tadı güzel olan ve kilo vermeye yardımcıı yeşil çorba tarifleriniiz varsaa seve seve deneyebilirim :)

ütü, kızı yıkamak pooooffff pişti olduk ama pazar akşamı başka ne olabilirdi dimiii :)))

liste harikaa

Mutlu pazarlar..

güneşli günler göreceğiz çocuklar gibi olmuş messajınız
Yenacim ya onu mu cikardin ; )) canim k.bakmayin ozman cumlem devrik olmus biraz

Bugun kahvaltıya disari gittik guzeldi ben 2 dilim t.tahilli ekmegimide götürdüm adam kızarmış ekmek koyuyor masaya bakmadim bile klasik abartılı olmayan bi kahvalti yaptim ara ogun olarak azcik dondurma maden suyu ictim aksam yemegine pizza 3 dilim ligt kola ..
Ama moralim bozuluyor kizlar bugün esime kot tsirt gomlek aldik o nezman alisveris yapsa ben kendimden nefret ediyorum o olmasa aglicaktik su halimden biktim sanki gitmicekmis gibi umutsuzluğa kapiliyorum sonrada olcak basaricam diye motive ediyorum kendimi

pazartesi icin simdiden kolay gelsin canim :)

kıskanılmak güzeldir:)
sana şöyle bi soru soruyum o zaman?
eşin 17-18yaşındaki kızlarla aynı sınıfta okusa eşini kıskanırmısın?:)
EVET der gibisin sanki.....

ama simdi o farkli cunku sonucta kiz erkekten kucuk olur genelde o yuzden kiskanmam coook normal
yani coook nadirdir kadinin erkekten buyuk olmasi....

Hosgeldin canim aramiza

masallah canim supersin her gun 10000 adim yada daha fazla ha harikasin!!!

Esinin dogum gunu kutlu olsun!!!
yediklerinide takma kafana canim!!!

kesin ödemdir kesinnnn

ütü, kızı yıkamak pooooffff pişti olduk ama pazar akşamı başka ne olabilirdi dimiii :)))

liste harikaa
ben kızı çıkardım aradan mamasını yedirdim şimdi babannesi uyutmaya götürdü
ben de şimdi ütüye başlıyorum ya ALLAH bismillah :)

bende kızı çıkartımda aradan saçlarını kurutacam eşimle çay içiyoruz tuturmuş çayın yanında ne yiycez diyee evdede bişey kalmamış ben yarın kuru üzüm alayım barii diyor

Süper bir tarif çok beğendim ben de deneyeceğim...Sağol paylaşımın için...
Benim sık yaptığım çok basit bir tarif var..Sarımsak,limon,zeytinyağ üçlemesini iri iri doğradığımız semizlerin üzerine döküp bir güzel yiyoruz

Bir de senin kız kocaman olmadımı yaw..hala sen niye yıkıyosun..Sahi kaç yaşında oldu

canım ben çok severim o şiiri..bana şiiri anımsattığı için mutlu oldum o bakımdan söyledim...asla cümlenin devrikliğini vb.belirtmek için değil yanlış anlama lütfen...

KAyınvalden haftaiçi siz de kalıyor sanırım...
Şanslısınız o bakımdan bakıcı sorunu yok..

bende kızı çıkartımda aradan saçlarını kurutacam eşimle çay içiyoruz tuturmuş çayın yanında ne yiycez diyee evdede bişey kalmamış ben yarın kuru üzüm alayım barii diyor

Kuru üzüm iyidir.. sen de gün kurusu yersin çayın yanın da...

Gökçeciğim arkadaşların beğendimi kurabiyeleri..?

Orda da ev ziyaretlerin de gidilen yere kek kurabiye tarzı mamalar götürülüyor değilmi.?
size geldiklerin de kek getirmişlerdi sen de kahve yanına yemiştin bak hiç unutmam...

geçmiş olsun canım sonunda babaanne ni yerleştirdin ellrine sağlık artık sende rahat bir nefes alırsın hayırlı torun muşsuun
şimdi kurabiyeleri yediniz mi yoksa yarı mı yiyeceksiniz merak ettim :))

açlık hisediyormusun neticede 3:30 dan sonra yemek yememişsin ben dayanamam gibi geliyor banaa :44:

çok başarılı bir gün geçirmişsin canım aslında benimde beslenmek istediğim düzen bu ama genelde günde 2 ana öğün oluyor tam oturtamıyorum listeleri mi halaa

gün güzel geçmiş planlar günden daha güzel nasıl çorbalar yapıp içeceksin merak ettim var mı özel tariflerin?

Fridacım alıştım artık..hiç acıkmıyorum bir de kahve içtik eşimle balkon da onu da söyleyeyim.

---

Elifçiğim,bu hafta yıkılıcak liste desene...enerjini bana da yolla
KArdeşinin sınavı nasıl geçmiş..umarım sonuç istediği gibi olur..

Son düzenleme:
Suriye uçağını düşürmüşüz..Umarım sonuç kötü olmaz...gerçi hava ihlali yapılmış sonuçta biz haklı oluyoruz bu durum da..
Çok tedirgin oluyorum bu tip haberler den gelişmeler den...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…