Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yanlis anlamam tabiki yenacin ben oyle bir sarki bile olduğunu hatirlayamadim gokcecim teşekkür ederim canim yarin erkwn kalkicam ve hala kizi uyutmaya calisiyorum iyi geceler kizlar simdiden güzel uykular

kızlar ütüyü yeni bitirdim çok birikmişlerdi
yarın nöbetçiyim salı günü görüşürüz
iyi geceler tatlı rüyalar

KAyınvalden haftaiçi siz de kalıyor sanırım...
Şanslısınız o bakımdan bakıcı sorunu yok..
evet canım. genelde hafta sonları gidiyor babama yemek hazırlıyor çamaşırlarını yıkıyor evi toparlayıp tekrar geliyor.
kızıma bakmak için inekleri vardı sattı. Allah razı olsun gözüm arkada kalmadan işe gidebiliyorum.

kizlarrrrrr yarin vize sinavlarim var... pratik ders... torna, ve saat tamiri... dua edin... carsamba gunude devam edicek...
Allah zihin açıklığı versin tatlım

kızzzlar benım profıl resmıme ne olmuş arkadaşlarım nerde :26:
ya şu forum bakıma girdi iyice kafayı yedi profil bilgilerim değişmiş doğumgünüm değişmiş arkadaşlarım silinmiş

kızlar sitede arıza oldu, bu linkten düzeltemediğiniz eksiklerinizi bildirebilir yardım isteyebilirsiniz, buradan düzeltirler, bilgide alabilirsiniz topiği okuyarak.
benimde kuşlarımın 2si yok oldu mesela bildirdim buraya ama henüz gelmedi daha kuşlarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702252&page=24

ikinizede çok geçmiş olsun canım

Elifçim yeniden düzenle sinirlenme relaks

Site geçmişe döndü ya eylül ayında sanıyo kendini yazıık

sitelerde ağlar.......

maşaallah maşaallah........

darısıda bana inşaallah:)

bu benden sana gelsin balım.....
[video=youtube;KcucCLJIn0E]http://www.youtube.com/watch?v=KcucCLJIn0E[/video]

ama simdi o farkli cunku sonucta kiz erkekten kucuk olur genelde o yuzden kiskanmam coook normal
yani coook nadirdir kadinin erkekten buyuk olmasi....

bence hiç bir fark yok canım....
sınavlarında da başarılar dilerim:)

Kizlar ii aksamlar kvden yeni geldim cok yoruldum pert vaziyette yataga attim kndimi grip artti daa beter yrnda islerim vardi pof umarim sabah kafami kaldirabilirim gecmisede bakamiycam ii geceler hepinize

dinleeeen......

Son düzenleme:
esselamun aleykum
günaydın canlarım ayyyben bı kendıme gelemedim yaa öksürmekten boğazlarım parçalandı offf dun benım kardeşimde sınava gırdı rabbım herkeza emegının karşılığını versın bugun onunla çarsı pazar yapıcaz hemde bana yuruyuş olur oda kafasını dağıtır dedım neyse ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlycam öptüm hepinizi

kizlarrrrrr yarin vize sinavlarim var... pratik ders... torna, ve saat tamiri... dua edin... carsamba gunude devam edicek...
başarılar canım

asumancim senin kızın seneye sınava mı girecek ? Hangi dershaneye gidiyor Sayisalmi okuyor sözel mı ? Belki bir yardımım dokunur .
Evet canım bu sene 11. Sınıfta kampüs dersanesine gidiyor ve bölümü tm
Geçmiş olsun hayriyecim

Son düzenleme:

Allah iyiligini versin guldurdun beni sabah sabah...

Meyra bu arada istek yapabiliyor muyuz canim...
Eger yapabiliyorsak hani su " gari de gari " diye oynuyorlar ya bidahaya onu ativer

Esracan dan sevgilerlee....

Gunaydin bugun yine antalyada yazi hatirlatan guzel bir gun var buda ne demek biran once kuculmeliyiz guzeller tehlike canlari calmaya basladi

bu gün iş yerinde biraz yogunum.. arkadaşlar..sabahki menümü yazayım...
çeyrek açma ve ceyrek simit yedim..
1 çatal peynir..
2 zeytin.
1 haslanmış yumurta...

başarılarrrr dilerimmm
Bu gun esim ve cocuklarimla ve kople butun ailem ile piknige gittik ordan geldik esimle cocuklari aldik birde carsi yapalim dedik cocuklara giysi falan aldik
eee piknikte neler yedinn :))))))))))
en nefret ettiğim bir hafta ssıkıp haftasonu pikniklerde kendimi tutamamak
güle güle giysinler
ayyy ben bunu denemeliyimde çok yerim yaaaa neyse bi arkadaşlar falan gelince yapmalı
hhehhe bakalım bu kaçıncı diyete başladığım pazartesi:)))))))))))) hayırlısı

öksürüğü keçiboynuzu pekmezi geçirdi benim dene istersen

Afiyet olsun canım karataya dönüş yaptın herhalde

valla bi bismillah dedim gene sabah asuuu inşallah devam eder
yumurtaları dün arkadaşın tavukları vardı yeni yumurtladı sıcak sıcak aldım buranın bi köyünden off ya büyük şehirde yok işte böle onun için çok şanslıyız şimdilik sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…