Meyracim ellerine saglık . Harika görünüyor . Bende kopyaladım .ilk fırsatta deniycem
sağol canım:)
şahane bi tarif, denemeni gerçekten öneririm:)
yalnız biraz zahmetli işte....
Ben cok mutfakta vakit geçiren biri degilimdir ama esim ispanaga bayılır aslında o sağlıklı olan herseye bayılır. Onun icin deniycem.
evet canım. genelde hafta sonları gidiyor babama yemek hazırlıyor çamaşırlarını yıkıyor evi toparlayıp tekrar geliyor.KAyınvalden haftaiçi siz de kalıyor sanırım...
Şanslısınız o bakımdan bakıcı sorunu yok..
Allah zihin açıklığı versin tatlımkizlarrrrrr yarin vize sinavlarim var... pratik ders... torna, ve saat tamiri... dua edin... carsamba gunude devam edicek...
kızzzlar benım profıl resmıme ne olmuş arkadaşlarım nerde :26:
ya şu forum bakıma girdi iyice kafayı yedi profil bilgilerim değişmiş doğumgünüm değişmiş arkadaşlarım silinmiş
esselamun aleykum
ben geldım .....
çok sukur net duzeldı gerçı olsada gıremezdım heraldekuçuk oğlum çok hastalandı önce onu toprladık bıraz derken ben felaket hastalandım hala boğazım çok kotu oksururken boğazımı bır yırtıyormuş gıbı hayırlısı bunada şükür sizler nasılsınız umarım bı sorun yoktur kımsede sayfalar çokkkkk okumam ımkansız ama şöyle bı goz gezdırıcem benım dıyet sallantıda hastayken ne yemek dusune bıldım ne spor ınşallah cumaya kadartoparlanırım neyse gine gelirim canlarım hepinizi çok özledim bu arada öpüyorum hepıcıgınızı
Elifçim yeniden düzenle sinirlenme relaks
Site geçmişe döndü ya eylül ayında sanıyo kendini yazıık
İyiaksamlarrr bengeldim piknigi kazasiz belasiz atlattim veee yediklerim
kahvalti
1 yumurta- 5 zeytin -1 dilim peynir - 1 dilim tam bugday ekmegi
ara
10 findik
ogle
200 gr kadar et - salata
ara
yarim elma
aksam
8 kasik fasulye- 2 kasik pilav yogurt
ara
6 findik yarim portakal
fazla su icemedim ama 2 litreye yaklasmistir yatana kadarda icerim bu kadarr canlar
ama simdi o farklicunku sonucta kiz erkekten kucuk olur genelde o yuzden kiskanmam coook normal
yani coook nadirdir kadinin erkekten buyuk olmasi....
Kizlar ii aksamlar kvden yeni geldim cok yoruldum pert vaziyette yataga attim kndimi grip artti daa beter yrnda islerim vardi pof umarim sabah kafami kaldirabilirim gecmisede bakamiycam ii geceler hepinize
başarılar canımkizlarrrrrr yarin vize sinavlarim var... pratik ders... torna, ve saat tamiri... dua edin... carsamba gunude devam edicek...
kızlar ben geldim
sabah: biraz kuymak, 1 domates, 1 salatalık, 5 gün kurusu, biraz ceviz
öğle: taze fasülye, azıcık tavuk sote, yoğurt
ara: 5 gün kurusu, 1 incir, biraz ceviz
akşam: tarhana çorbası, bulgurlu ıspanak, közlenmiş patlıcan yoğurtlaması
akşama form çayımı içcem. ben de fazla su içemedim yatana kadar 2 litreyi tamamlarım ama herhalde.
işleri ayarladım sıra geldi ütülere. şu ütülerden bi kaçamadım gittineyse yatmadan yine gelirim bakarım neler kaynatmışsınız
aaa unuttum önce kızımı yıkıcam sonra ütü yapcam
çok geçmiş olsun canım. ALLAH şifalar versin
hımmmm kaymak olayı güzelmiş ben de deneyeyim bunu
pazartesi icin simdiden kolay gelsin canim :)
ama simdi o farklicunku sonucta kiz erkekten kucuk olur genelde o yuzden kiskanmam coook normal
Hosgeldin canim aramiza
masallah canim supersin her gun 10000 adim yada daha fazla ha harikasin!!!
Esinin dogum gunu kutlu olsun!!!
yediklerinide takma kafana canim!!!
kesin ödemdir kesinnnn
gecmis olsun canim
ayyyyy benimde bir dunya utum var.... offffffhicte ugrasasim yok yani.... belki carsamba aksami falan yaparim...
oooohhhh ne guzel piknik haaaa :)
Olsun canim harekettir sonucta :) ufaklik eglenmis sonucta :)
hosgeldin canim!!!! gecmis olsun oglusuna!!!
sanada gecmis olsun!!!
canım oğluna geçmiş olsun....
Site göçünce avatar resimleri arkadaşlıklar mesaj sayıların da değişiklik oldu yahut silindi..Yeniden düzenlemen gerek...
teşekkürle kızlarkızlar sitede arıza oldu, bu linkten düzeltemediğiniz eksiklerinizi bildirebilir yardım isteyebilirsiniz, buradan düzeltirler, bilgide alabilirsiniz topiği okuyarak.
benimde kuşlarımın 2si yok oldu meselabildirdim buraya ama henüz gelmedi daha kuşlarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702252&page=24
ikinizede çok geçmiş olsun canım
sitelerde ağlar.......
maşaallah maşaallah........
darısıda bana inşaallah:)
bu benden sana gelsin balım.....
[video=youtube;KcucCLJIn0E]http://www.youtube.com/watch?v=KcucCLJIn0E[/video]
bence hiç bir fark yok canım....
sınavlarında da başarılar dilerim:)
dinleeeen......
kizlarrrrrr yarin vize sinavlarim var... pratik ders... torna, ve saat tamiri... dua edin... carsamba gunude devam edicek...
Evet canım bu sene 11. Sınıfta kampüs dersanesine gidiyor ve bölümü tmasumancim senin kızın seneye sınava mı girecek ? Hangi dershaneye gidiyor Sayisalmi okuyor sözel mı ? Belki bir yardımım dokunur .
Geçmiş olsun hayriyecimesselamun aleykum
günaydın canlarım ayyyben bı kendıme gelemedim yaa öksürmekten boğazlarım parçalandı offf dun benım kardeşimde sınava gırdı rabbım herkeza emegının karşılığını versın bugun onunla çarsı pazar yapıcaz hemde bana yuruyuş olur oda kafasını dağıtır dedım neyse ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlycam öptüm hepinizi
başarılar canım
kesin ödemdir kesinnnn
teşekkürle kızlar
kızlar sitede arıza oldu, bu linkten düzeltemediğiniz eksiklerinizi bildirebilir yardım isteyebilirsiniz, buradan düzeltirler, bilgide alabilirsiniz topiği okuyarak.
benimde kuşlarımın 2si yok oldu meselabildirdim buraya ama henüz gelmedi daha kuşlarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702252&page=24
ikinizede çok geçmiş olsun canım
sitelerde ağlar.......
maşaallah maşaallah........
darısıda bana inşaallah:)
bu benden sana gelsin balım.....
[video=youtube;KcucCLJIn0E]http://www.youtube.com/watch?v=KcucCLJIn0E[/video]
bence hiç bir fark yok canım....
sınavlarında da başarılar dilerim:)
dinleeeen......
günayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz
hoş buldum canım
i
hosgeldınn..
hoşbuldum
hoşbulduk canım.. nasılsın iyimsin...Nafiyecim hoşgeldin
Gunaydin bugun yine antalyada yazi hatirlatan guzel bir gun var buda ne demek biran once kuculmeliyiz guzeller tehlike canlari calmaya basladi
bu gün iş yerinde biraz yogunum.. arkadaşlar..sabahki menümü yazayım...
çeyrek açma ve ceyrek simit yedim..
1 çatal peynir..
2 zeytin.
1 haslanmış yumurta...
başarılarrrr dilerimmmkizlarrrrrr yarin vize sinavlarim var... pratik ders... torna, ve saat tamiri... dua edin... carsamba gunude devam edicek...
eee piknikte neler yedinn :))))))))))Bu gun esim ve cocuklarimla ve kople butun ailem ile piknige gittik ordan geldik esimle cocuklari aldik birde carsi yapalim dedik cocuklara giysi falan aldik
ayyy ben bunu denemeliyimde çok yerim yaaaa neyse bi arkadaşlar falan gelince yapmalıselamün aleyküm.....
napıyonuz bakıyım:)
ben bugün hiç yazamadım buraya:)
nilüfer ablam ıspanaklı fellah köftesinin tarifini aldım annemden, yazıcam şimdi, inşaallah eksiksiz almışımdır tarifi.
ISPANAKLI FELLAH KÖFTESİ
ıspanak harcının malzemesi
1kg ıspanak
1/2çb nar ekşisi
1yk biber salçası
2tane limonun suyu
1çb zeytinyağı
5diş sarımsak
biraz tuz
köftenin malzemesi
2sb köftelik düğü
2/3sb un
2/3sb irmik
1yk biber salçası
biraz tuz
2sb kaynar su
köftenin yapılışı
düğüyü unu ve irmiği bir kaba al üzerine 2sb kaynar suyu dök,
iyice karıştırıp üzerini kapatarak 5dk beklet.
sonra içine salçasını ve tuzunu ekle. bunu iyice yoğur.
sonrada küçük küçük köfteleri yuvarla.
sonra bu köfteleri haşla süz ve bir tabağa al.
ıspanak harcının yapılışı
ıspanakları ayıkla yıka ve sonra ince ince doğra. sonrasında haşla
ve bir kevgire al, kevgirde suyunu iyice sık, sonra sıkılmış bu
ıspanağı bir tabağa al.
büyükce bir tencereye zeytinyağını at, üzerine sarımsakları rendele.
sonra bunları biraz kavur, sonra salçayı at biraz kavur, sonra
sıkılan ıspanakları at kavur, sonrada tuzunu limon suyunu ve nar ekşisini
at ve çok azda bunları kavur ve tencerenin altını kapat.
sonra bu ıspanak harcına tabağa alınan köfteleri ekle ve güzelce karıştır,
ve olay bitmiştir afiyet olsun:)))
hhehhe bakalım bu kaçıncı diyete başladığım pazartesi:)))))))))))) hayırlısıCanım sınavında basarılar . Becerikli bir hanımsin bunu biz biliyoruzda onlarda öğrenecekler
Piknik mevsimi açıldı sanirim .iyi yapmışsınız canım .tüm kıs kapalı alanlardaydik .iyi gelmiştir bahar havası
afiyet olsun canım. Benim icinde iç .
Nursena cim ayakarina saglik .bende aksam yemeğinden sonra 20 dakika leslie yaptım ama vicdanım hala huzursuz .evet yarın yeni Bir gun .yeni bir plan yapmalıyım. Diyetisyenimi gitsem bilemedim ? Kendim yapıyorum iki hafta iyi ama üçüncü hafta karışıyor kafam ...yarin ola hayrola diyelim.
Herkese iyi geceleri...
öksürüğü keçiboynuzu pekmezi geçirdi benim dene istersenesselamun aleykum
günaydın canlarım ayyyben bı kendıme gelemedim yaa öksürmekten boğazlarım parçalandı offf dun benım kardeşimde sınava gırdı rabbım herkeza emegının karşılığını versın bugun onunla çarsı pazar yapıcaz hemde bana yuruyuş olur oda kafasını dağıtır dedım neyse ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlycam öptüm hepinizi
pazartesi icin simdiden kolay gelsin canim :)
Hosgeldin canim aramiza
masallah canim supersin her gun 10000 adim yada daha fazla ha harikasin!!!
Esinin dogum gunu kutlu olsun!!!
yediklerinide takma kafana canim!!!
kesin ödemdir kesinnnn
teşekkürle kızlar
Afiyet olsun canım karataya dönüş yaptın herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?