[
verirsin canım takma taktıkca daha çok alınıyo kiloooooo
elmalı bi metobolizmayı hızlandıran çay vardı tarifi bulamda ondan içekk
he ana nurtay diyyeee çevirisini yaptıydımmm sonra kaynanamın gelmesiylee gözlemeler aldı yerini:)))))) sonrası 90 kilo
offf offf sormaaa tam bunu okurken tel çaldııı yarın gezme var ama dedim kesinlikle salata harici yemiyorumm diye posta koydumm zaten haşhaşlı bükme sevmem:)))
onu asuu yesinnnn de ben geçeyimm onuuuuu kalsın öleee
kız yenaa buralar koruma altında mangal yasak bacımm yaz sezonu kısın yakılıyoda yazında tüplü serbest
genelde pide yaptırıyorum çocuklar bayılıyoolar açık havada hafta sonları götürüyoz löp löp
dün ıspanaklı ve patatesli yemedim desem yalan olurr şuurumu kaybettimi hatırlıyorum ne kadan yedim bilemiyorummm
amma velakiinnn çok pis hırs yaptımmm bak asuyu geçti nursena diyee alkış alacammmm haberin ola:))))))))))))
nası olsa yolcuda dıkandııı onuda sollyıveririm arada kaynarrr
dafiii zaten köy e böle sık gidip gelirse onu hepten sollarımmm
köy ekmeği kaymakları göüre dursun:)))
yasemin hanımm saldı iş çok ayağınaa yemezlerrr sanki geçen sene çok rahattı işi
o çerez bana
varmı daha meydan okuyacağım aceppp bulamadııımm:=)))))))
Yena sizin kediler fenaymış1 kavgacı şeyler
Ama ne kötü ya ne diyeceğini bilemez insan gerçekten neyse az kaldı bitiyor Mart :)
Ayy bitsin gerçektenher yer mırnaw mırnaw..
Pistt pistt rahat birakin yenami hic derdi yok birde cocuguna sizin ozel hayatini mi aciklayacak hain kediler siziii
bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki
aynen canım yaa biraz öyle oldu..malesefki işyerinde böyle oluyoHoşgeldin tekrardan
Karbonhidratla başlamışsın güne afiyet olsun
saol canım aynen öyle oldu valla yaa napayımGünayıdn..
tam işyeri kahvaltısı olmuş..afiyet olsun...
canlarr ben 8-16 olarak ve işyerinde genelde hareketsi olarak calısıyorum...
iş yerinde kahvaltı problem değil yapabiliyorum ama öğle yemeklerim tam bi kabus..
çünkü yemeğe gitmiyorum evden getirsemde soğuyor..
bana öğle içn ne gibi önerileriniz olabilir olmadı bi elektrikli ocak alcam yaa olmuyo böyle...
yardımcı olsanızda benm için bi düzen oluştursak...
insülin direncimde var ve sekerim düşüyor bunun için hap kullanıyorum ama malesefki cok sık acıkıyorum
canım öylede sabah ta kahvaltıyla gececek ya öğlende böyle olması nasıl olurkiKepekli ekmekle yapacagin guzel bir sandivic yaninada ayrann ohhh misss
sendemi aynı öneride bulunuyosun canım öyle yapayım madem yaa baska bişey yok çünküsaklama kabına salata yapıp götürebilirsin peynirli olur ton balıklı olur tavuklu olur yanına da ayran 1 dilim ekmekle gayet doyurucu olur
herkese günaydın...
Yena bende kilo alıp alıp yine kürkçü dükkanına geliyorum..Ama valla benim mazaretim vardıtabi kilo almak için değil foruma girememek için...baya baya salmıştım kendimi şimdi yeniden başladım.
ama bende de acayip şans var spor salonuna başladım 1 gün gittim ardından 10 gündür hastayım bi sürü iğne filan vurulunca gidemedim. salı perşembe pazar. yarın regl ağrım olmazsa gidicem inşallah...özellikle kafam dağılsın diye gidicem...
bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki
canlarr ben 8-16 olarak ve işyerinde genelde hareketsi olarak calısıyorum...
iş yerinde kahvaltı problem değil yapabiliyorum ama öğle yemeklerim tam bi kabus..
çünkü yemeğe gitmiyorum evden getirsemde soğuyor..
bana öğle içn ne gibi önerileriniz olabilir olmadı bi elektrikli ocak alcam yaa olmuyo böyle...
yardımcı olsanızda benm için bi düzen oluştursak...
insülin direncimde var ve sekerim düşüyor bunun için hap kullanıyorum ama malesefki cok sık acıkıyorum
canım yemekhaneye gidemiyorum bayan tek ben varım cünkü...Neden yemeğe gitmiyorsun...tabildotlar da 3-4 çeşit olur genel de...Yemekleri beğenmesen de çorba,salata,yoğurt muhahak vardır onları yersin...
Onun dışın da ocak al en iyisi,evden götürdüğün tencere yemeklerini ısıtırsın...
canım sayisalci olsa sınav oncesi destek çıkardım ben ona .neyse artık Allah zihin açıklığı versin.Evet canım bu sene 11. Sınıfta kampüs dersanesine gidiyor ve bölümü tm
Geçmiş olsun hayriyecim
canım gecmis olsun kardeşine de Umarim emeklerinin karşılığını alırlar güzel üniversitelere yerleşirler .esselamun aleykum
günaydın canlarım ayyyben bı kendıme gelemedim yaa öksürmekten boğazlarım parçalandı offf dun benım kardeşimde sınava gırdı rabbım herkeza emegının karşılığını versın bugun onunla çarsı pazar yapıcaz hemde bana yuruyuş olur oda kafasını dağıtır dedım neyse ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlycam öptüm hepinizi
afiyet olsun canım . Kahvaltı harika görünüyor ..günayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz
kediler kovalasın:))))))))))))))))))))))))Nursena ben şahitim bak..Dediklerinin arkasın da durmayan ne olsun.
yaseminciğim,daficiğim,zeynepçiğim nerdesiniz koşun..Kavga var..
herkese günaydın...
Yena bende kilo alıp alıp yine kürkçü dükkanına geliyorum..Ama valla benim mazaretim vardıtabi kilo almak için değil foruma girememek için...baya baya salmıştım kendimi şimdi yeniden başladım.
ama bende de acayip şans var spor salonuna başladım 1 gün gittim ardından 10 gündür hastayım bi sürü iğne filan vurulunca gidemedim. salı perşembe pazar. yarın regl ağrım olmazsa gidicem inşallah...özellikle kafam dağılsın diye gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?