Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kızlar mart ayı bitsin artık...Kediler çok fena bizim burda..
dün iki kedinin yakınlaşmasına şahit olduk oğlum anne bunlar neden böyle yapıyor deyip gözlerini beleterek geçti karşılarına. onlar da utanma yok anam bütün milletin için de poff..geçin gizli saklı yerlere dimmi ama..Çok utandım yaa..babası kavga ediyorlar dedi.. Adamın bakış açısına bakarmısın..

Son düzenleme:

Nursena ben şahitim bak..Dediklerinin arkasın da durmayan ne olsun.

yaseminciğim,daficiğim,zeynepçiğim nerdesiniz koşun..Kavga var..

Yena sizin kediler fenaymış 1 kavgacı şeyler
Ama ne kötü ya ne diyeceğini bilemez insan gerçekten neyse az kaldı bitiyor Mart :)

Ayy muge anlida bir kadin var elime bir gecirsem parcalayacam her seyi inkar ediyo ortaya cikinca hatirlamiyorum duyo bu kadar yalan pes yani

herkese günaydın...

Yena bende kilo alıp alıp yine kürkçü dükkanına geliyorum..Ama valla benim mazaretim vardı tabi kilo almak için değil foruma girememek için...baya baya salmıştım kendimi şimdi yeniden başladım.

ama bende de acayip şans var spor salonuna başladım 1 gün gittim ardından 10 gündür hastayım bi sürü iğne filan vurulunca gidemedim. salı perşembe pazar. yarın regl ağrım olmazsa gidicem inşallah...özellikle kafam dağılsın diye gidicem...

bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki

canlarr ben 8-16 olarak ve işyerinde genelde hareketsi olarak calısıyorum...
iş yerinde kahvaltı problem değil yapabiliyorum ama öğle yemeklerim tam bi kabus..
çünkü yemeğe gitmiyorum evden getirsemde soğuyor..
bana öğle içn ne gibi önerileriniz olabilir olmadı bi elektrikli ocak alcam yaa olmuyo böyle...

yardımcı olsanızda benm için bi düzen oluştursak...
insülin direncimde var ve sekerim düşüyor bunun için hap kullanıyorum ama malesefki cok sık acıkıyorum

Kepekli ekmekle yapacagin guzel bir sandivic yaninada ayrann ohhh misss

saklama kabına salata yapıp götürebilirsin peynirli olur ton balıklı olur tavuklu olur yanına da ayran 1 dilim ekmekle gayet doyurucu olur

MErhaba canım...

spora gitme kararın çok yerin de olmuş..dediğin gibi kafanı dağıtır kendini daha iyi hissedersin her açıdan...

bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki

Hoşgeldiniz...

Neden yemeğe gitmiyorsun...tabildotlar da 3-4 çeşit olur genel de...Yemekleri beğenmesen de çorba,salata,yoğurt muhahak vardır onları yersin...
Onun dışın da ocak al en iyisi,evden götürdüğün tencere yemeklerini ısıtırsın...

canım yemekhaneye gidemiyorum bayan tek ben varım cünkü...
ben alacağım bi ocak ya bi corba bide ekmek oldumu tamam işte

Evet canım bu sene 11. Sınıfta kampüs dersanesine gidiyor ve bölümü tm

Geçmiş olsun hayriyecim
canım sayisalci olsa sınav oncesi destek çıkardım ben ona .neyse artık Allah zihin açıklığı versin.

canım gecmis olsun kardeşine de Umarim emeklerinin karşılığını alırlar güzel üniversitelere yerleşirler .

günayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz
afiyet olsun canım . Kahvaltı harika görünüyor ..

Nursena ben şahitim bak..Dediklerinin arkasın da durmayan ne olsun.

yaseminciğim,daficiğim,zeynepçiğim nerdesiniz koşun..Kavga var..
kediler kovalasın:))))))))))))))))))))))))

oooo kapışmayı duyan geliyooo beni geçemezsinizkiiiii yarışakmı:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…