Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy asuuu yena yaparda ben yapamammı:) hıhhhh karatay da neci tek geçerim:95::95::95::95::95::95::95::95::99::99::99::99::99::99::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

Gününüz aydın olsun güzeller...
Bir beden küçüleceğimiz güzel bir hafta geçirelim hep beraber...

iyi gecelerr okadar yemenin üzerine koşu bantında yarım saat hızlıca yürüdümm eritmemişimdirde vijdanen rahatladımm yena dukan ekpres diyeti sence iyimiiiiii

Canım hiç duymadım ben..Senden sonra baktım da bir hafta yapılıyormuş..
Hurma yoğurtzedeleri gördük Bence yapma..

kizlarrrrrr yarin vize sinavlarim var... pratik ders... torna, ve saat tamiri... dua edin... carsamba gunude devam edicek...

Kolay gelsin canım...Allah zihin açıklığı versin...

Bu gun esim ve cocuklarimla ve kople butun ailem ile piknige gittik ordan geldik esimle cocuklari aldik birde carsi yapalim dedik cocuklara giysi falan aldik

İYi günler de kullanın cicilerinizi..

Sağol meyracım..yordum seni...

azırlıyor çamaşırlarını yıkıyor evi toparlayıp tekrar geliyor.
kızıma bakmak için inekleri vardı sattı. Allah razı olsun gözüm arkada kalmadan işe gidebiliyorum.

Allah razı olsun kaynanandan...

günayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz

nihayet nursena döndü... Çok sevindim canım...
MAsa örtünü yisinler senin

Gunaydin bugun yine antalyada yazi hatirlatan guzel bir gun var buda ne demek biran once kuculmeliyiz guzeller tehlike canlari calmaya basladi

Günaydınnn..Burası da 22 derece şimdiden havanın bu kadar ısınmasına ne gerek var ki.
Hele az insan görüntüsüne gireydim..

bu gün iş yerinde biraz yogunum.. arkadaşlar..sabahki menümü yazayım...
çeyrek açma ve ceyrek simit yedim..
1 çatal peynir..
2 zeytin.
1 haslanmış yumurta...

Günayıdn..
tam işyeri kahvaltısı olmuş..afiyet olsun...

Son düzenleme:
eşim asker geziyoz doğu batı şimdilik yakınım sana muğla

hakkaten dün denize girecektimm nerdeyse 27 dereceydii soyundukca çıkıyı yağlarımız

Burasida 24 dereceydi off icim sıkılmaya basladi yine su hastaligim olmayaydi hizli hizli veriyordum ne guzel off simdi hizlanmam lazim nasil olcak bilmiyorum sok diyetlerde o an icin veriyorsun sonra misliyle aliyorsun ne yapsak ki

Gunaydin yenacim aynen cok cabuk isindi havalar yaa bunu hesaba katmamistim ben pofff

ayy asuuu yena yaparda ben yapamammı:) hıhhhh karatay da neci tek geçerim:95::95::95::95::95::95::95::95::99::99::99::99::99::99::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

Yürü be kim tutar seni...
Hakkını yemeyeyim ilk sen başlatmıştın topiğimiz de karatayı diye hatırlıyorum...

Gunaydin yenacim aynen cok cabuk isindi havalar yaa bunu hesaba katmamistim ben pofff

Sıkma canını.. iyileşmen önceliğin olsun...
Sen hepimizden hızlı vereceksin.tek başına 3 çocukla uğraşıyorsun ve çok gençsin..
Yena dediydi dersin )
Kısss bu gazdan sonra zayıflamazsan olmaz bak..

Nursena sen yaparsın karatayı havada karada ama gezmeyeceksin bacım piknik gezme yok sana :)

Pikniğin zararı yokki istediği kadar et yesin..
Ama cola yok.zero dahil..

Asuu hadi gel sen de aramıza..

Ben hep aranızdayım zati
Ben kolayı bıraktım şükür hiç içmiyorum artık gazoz vs de sevmem zaten dün akşam eşime kural koydum bundan kelli eve asitli içecek tatlı çekirdek abur cubur alınmayacak
Meyve sebze et süt yoğurtla beslenilecek dedim :)
İnşallah uyacak

Son düzenleme:

Esprini yirim senin...Ben de herşeyi yiyorum bu sabah ) Açım zaar...

İyi yapmışsın posta koymakla...Eşim beni dinlemiyor..Ev de her daim kola yahut gazoz vardır...
Dur sen akşama gelen de çemkireyim bi güzel..

Son düzenleme:

Benimkinin göbek benden beter oldu ama adamın boyu var kurtarıyor bir şekilde
Ama her yasak dediğime laf etti madde madde açıklayarak kabul etti resmen :)) bir de diyor çocuklar yesin onlar zayıf hayırrrrrr dedim zararlı onlar olmaz sen de bu kanaldan girerek çekmiş bence
Nefis işte evde olunca yeme olasılığımız oluyor sonuçta
Sen dün çok erken yemiştin lahmacunları aç olman normal tabii

Son düzenleme:

Depoyu fulledim 70 e dogru son gaz gidiyorum yenamm hinnnnhiiiiinnnnnn

[

Burasida 24 dereceydi off icim sıkılmaya basladi yine su hastaligim olmayaydi hizli hizli veriyordum ne guzel off simdi hizlanmam lazim nasil olcak bilmiyorum sok diyetlerde o an icin veriyorsun sonra misliyle aliyorsun ne yapsak ki
verirsin canım takma taktıkca daha çok alınıyo kiloooooo
elmalı bi metobolizmayı hızlandıran çay vardı tarifi bulamda ondan içekk
Yürü be kim tutar seni...
Hakkını yemeyeyim ilk sen başlatmıştın topiğimiz de karatayı diye hatırlıyorum...
he ana nurtay diyyeee çevirisini yaptıydımmm sonra kaynanamın gelmesiylee gözlemeler aldı yerini:)))))) sonrası 90 kilo
Nursena sen yaparsın karatayı havada karada ama gezmeyeceksin bacım piknik gezme yok sana :)
offf offf sormaaa tam bunu okurken tel çaldııı yarın gezme var ama dedim kesinlikle salata harici yemiyorumm diye posta koydumm zaten haşhaşlı bükme sevmem:)))
onu asuu yesinnnn de ben geçeyimm onuuuuu kalsın öleee

kız yenaa buralar koruma altında mangal yasak bacımm yaz sezonu kısın yakılıyoda yazında tüplü serbest
genelde pide yaptırıyorum çocuklar bayılıyoolar açık havada hafta sonları götürüyoz löp löp
dün ıspanaklı ve patatesli yemedim desem yalan olurr şuurumu kaybettimi hatırlıyorum ne kadan yedim bilemiyorummm
amma velakiinnn çok pis hırs yaptımmm bak asuyu geçti nursena diyee alkış alacammmm haberin ola:))))))))))))

nası olsa yolcuda dıkandııı onuda sollyıveririm arada kaynarrr

dafiii zaten köy e böle sık gidip gelirse onu hepten sollarımmm
köy ekmeği kaymakları göüre dursun:)))

yasemin hanımm saldı iş çok ayağınaa yemezlerrr sanki geçen sene çok rahattı işi
o çerez bana

varmı daha meydan okuyacağım aceppp bulamadııımm:=)))))))

hatunlarrr son bilgiii içecekleri yemeklerden ya yarım saat önce ya yarım saat sonra içecekmişiz ayran falan gibi boşu boşuna miğdeyi genişletiyomuş miğde küçülürmüş öle oluncaa valla ben bi arkadaşın yalancısıyımmm paylaşam dedimm

ev aldı başını gidiyooo ben temizliğe giirişiyorumm hafta sonu ellemedim hiççç hoşca ve dostça kalın

Son düzenleme:

Beeeennnnnnnnnnn

Nursena herkese meydan okudun maşallah motive süper :)
Allah utandırmasın canım ama ben de boş duramayacağım bilgine
Deniz sekiye sinir oldum dün yanında konuyla yürüyor hanım yemekler evine geliyormuş bir de hayatını tamamen diyete adamış sinir şey
Bizim yaptığımız onlarınkinden daha kıymetli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…