Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım çok teşekkür ederim düşünmen yeter sen öğretmenmisin söylediysen de ben unuttum herhalde
Matematikten takviye gerekir belki sadece

Nursena afiyet olsun canım hızlı bir dönüş yaptın maşallah sana
İNŞALLAHHH ASUMMM
pırasayı öle z yağında kavurdumm sarımsakla yoğurtta çok olunca doydumm şimdilik
kızı parka götürcem çamaşır asayımm giderken yanıma az cevizle 3 kayısı alayımm
akşamada yemek yok allah kerim bakalım

Hadi size iyi gezmeler
Ben de öğlen yumurtalı ıspanak yedik biraz peynir ve acı sosla
Akşama da aynen Allah Kerim tavuklu bir salata düşünüyorum aslında

Selamün aleykümm...

geçmiş olsun canım...spor salonuda iyi olmuş..kafan dağılır ve motive olmana yardımcı olurr....

bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki

hoşgeldinn...

bak bakk nasıda kafa tutuyoo...geçte görem bakalımm...

heh ben temizliğimi bitirip geldim...makine durduysa bi çamaşır ascam bide yemek yapıcam..haftasonu iş yapılmıyo beyaa...yarında ütü yaparım artık...

Nursena ben şahitim bak..Dediklerinin arkasın da durmayan ne olsun.

yaseminciğim,daficiğim,zeynepçiğim nerdesiniz koşun..Kavga var..

yettim gari...

Nursena sen yaparsın karatayı havada karada ama gezmeyeceksin bacım piknik gezme yok sana :)

bencede bencedee...

kola bizim eve yıllardır girmiyo zaten ama abur cubur için kocayı ikna edemeyenlerdenim....yatana kadar yiyor herufumm...

ayy asuuu yena yaparda ben yapamammı:) hıhhhh karatay da neci tek geçerim:95::95::95::95::95::95::95::95::99::99::99::99::99::99::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

hiççç...yürüüü kim tutar seni nursenacımm....

bugün tartılmaya korktum oyüzden bilmiyom kilomu...ama başarılı bir kahvaltı yaptım bugün itibariyle düzene sokuyorum inşallah öğünlerimi...cumaya eksi görürmüyüm bilmiyorum ama geçen haftaki kilomu korumalıyım diye düşünüyorum...bol su ve yeşilçaya devamm...asuman ablaaa nasılsınn bi sen görünüyosun aşağıdaa...ben az geçmiş yapana kadar boşalmış burası...geçmiş çok birikmiş 6sayfa anca okuyabildim..sanırım gerisinide okuyamam...kızlar acıkmış onlara yemek yedirmeye gidiyorum gelirim gene...

MErhaba canım...

spora gitme kararın çok yerin de olmuş..dediğin gibi kafanı dağıtır kendini daha iyi hissedersin her açıdan...

Hoşgeldiniz...
...
İnşallah...
kediler kovalasın:))))))))))))))))))))))))

oooo kapışmayı duyan geliyooo beni geçemezsinizkiiiii yarışakmı:))))))))
Nursena sen başladınmı baya güzel gidiyorsun hemde benim senden tam 10 kg fazlam var yavrum nasıl yarışayım sizle

saol canım umarım iyi gelir...

sen güzel kilo vermişssin ne güzel bırakmayınca az az birikip baya bir yol almış oldun. en azından size sevineyim...

bu arada bu hastalıkla malum benim tedavimde ertelendi bende ramazan sonrası düşünüyorum artık...Kilo vermek için 4-5 ayım var...aldığım kilolar özellikle karın bölgeme yapıştı...

Dafi abla nerelerdesin?

Sağol canım çok teşekkür ederim düşünmen yeter sen öğretmenmisin söylediysen de ben unuttum herhalde
Matematikten takviye gerekir belki sadece

Canım benim branşım fizik tm gruplarında görmüyorlar . Matematikçi tanıdıklarım var. İhtiyac duyarsan gorustururum.ben 1 aydır evdeyim Mf olsaydı seve seve yardımcı olurdum. Allah yardımcıları olsun genclerimizin...

ne yapmamı önerirsiniz hızlı kilo vermem için bide karebonatlı su ne merak ettim ne işe yarıyor benim kondisyon bisikletim var ama kullanmıyorum

şimdi gördüm zeynepcim bugün toparlanmana sevindim bozmazsan cumaya eksi bile görürsün inşallah
ben de idare eder durumdayım canım sağol

amin herkesin çocuklarına Allah yardım etsin
teşekkür ederim canım şimdilik geometriden destekliyoruz ihtiyaç halinde sana haber veririm çok sağol

selam kızlar
bugun benım kosteklıgım gıne çarşıdan gelirken yere kapaklandım ayaklarım acayıp arıyo güya yarın sabah kardeşimle sabah yuruyuşlerıne başlıyacaktık
ben bu sakarlıkla ne yapacam hıç bılemıyorum

selamün aleyküm.....

ne güzel diyetler iyi gidiyor sizde maşaallah kızlar....
bende kendimi kitaba bağladım, 5333 kitabını alamayınca diyetide bıraktım iyimi, ne alakaysa:)))))
neyse kitabı almam yakındır:)))
sanki ille dört dörtlük ilerlemek zorundayım, al bana al bana
geline de oyna demişler yerim dar demiş......

geçmiş olsun canım, hepimizde olur arada böyle.
ben eşimle nişanlıyken birlikte yürüyorduk bir park alanında, o zaman düşmüştüm yere:)))))
çok utanmıştım ama, eşimde tutup kaldırmıştı beni, ben düştüğümde bana böyle çok ince davranması çok hoşuma gitmişti, ayakkabım kaydı birden, ama usturuplu düştüm allahtan nişanlımın yanında:)
alaaddin tepesindeydik bilirsen eğer, hep yokuşlu tepe olunca, ayak kaymaya çok müsait orada:))

Evet canım bu sene 11. Sınıfta kampüs dersanesine gidiyor ve bölümü tm

Geçmiş olsun hayriyecim
çok teşekkürler canım
günayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz
süperrrrr karatayla başarılar
bıde onu deneyeyım canım saol
Ayy muge anlida bir kadin var elime bir gecirsem parcalayacam her seyi inkar ediyo ortaya cikinca hatirlamiyorum duyo bu kadar yalan pes yani
ayy ben izlemiyorum artık paronoyak oldum o kadını ızledıkçek
bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki
hoşgeldin
teşekkür ederım canım ınşallah

saol meyram sorma ben de ozelbı kabılıyet var düşmeye karşı her 2 ayabı düşüyorum nerdeyse artık benımle butunleştı bu olay kımse şaşırmıyor bıle duştugume

Allah iyiligini versin guldurdun beni sabah sabah...

Meyra bu arada istek yapabiliyor muyuz canim...
Eger yapabiliyorsak hani su " gari de gari " diye oynuyorlar ya bidahaya onu ativer

Esracan dan sevgilerlee....

ayyy o gari de gariyide biliyom:)))) şahane dimi:)

G
Sağol meyracım..yordum seni...

estağfirullah ablacım ne demek.

ben dicektim eşin demiş:)))) hem senin dediğin gibi hemde kavgada ediyolar bi yandanda:) şiddetli bi aşk yaşıyo bu kediler galiba:))))
ne senle ne de sensiz.......

İyi aksamlarrr bugun costum cocuklari bindirdim ikiz arabasina ciktim yola yurudum yurudum yurudum taammm 4 saat ama merdiveni apalayarak ciktim desem yeridir ayaklarim pert oldu yatana kadar cocuklara nasil bakicam bakalimm

birde kacamak dondurma yedim hesapta yoktu ama hava cok sicak olunca dayanamadim yiyiverdim

sağol canım bakayım bi şimdi

gün güzel geçmiş planlar günden daha güzel nasıl çorbalar yapıp içeceksin merak ettim var mı özel tariflerin?
valla aslına bakarsanız öyle özel tariflerim yok ama karataycı olduğum için az tahıllı bol sebzeli yoğurtlu tereyağlı yeni buluşlar deneyecem şu iğrenç lahana çorbasını da bi deneyip içmeye çalışacam bakalım sonuçlara regl olduğum için endişeliyim :18:

Son düzenleme:

ohhh ne güzel yuruyuşteyapılmış 4 saat çok olmuş be canım ödülünde dondurma olmuş afıyıyet olsun

geçmiş olsun ablacımm...

off naptınn yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…