canım sayisalci olsa sınav oncesi destek çıkardım ben ona .neyse artık Allah zihin açıklığı versin.
canım gecmis olsun kardeşine de Umarim emeklerinin karşılığını alırlar güzel üniversitelere yerleşirler .
afiyet olsun canım . Kahvaltı harika görünüyor ..
İNŞALLAHHH ASUMMMNursena afiyet olsun canım hızlı bir dönüş yaptın maşallah sana
İNŞALLAHHH ASUMMM
pırasayı öle z yağında kavurdumm sarımsakla yoğurtta çok olunca doydumm şimdilik
kızı parka götürcem çamaşır asayımm giderken yanıma az cevizle 3 kayısı alayımm
akşamada yemek yok allah kerim bakalım
herkese günaydın...
Yena bende kilo alıp alıp yine kürkçü dükkanına geliyorum..Ama valla benim mazaretim vardıtabi kilo almak için değil foruma girememek için...baya baya salmıştım kendimi şimdi yeniden başladım.
ama bende de acayip şans var spor salonuna başladım 1 gün gittim ardından 10 gündür hastayım bi sürü iğne filan vurulunca gidemedim. salı perşembe pazar. yarın regl ağrım olmazsa gidicem inşallah...özellikle kafam dağılsın diye gidicem...
bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki
[
verirsin canım takma taktıkca daha çok alınıyo kiloooooo
elmalı bi metobolizmayı hızlandıran çay vardı tarifi bulamda ondan içekk
he ana nurtay diyyeee çevirisini yaptıydımmm sonra kaynanamın gelmesiylee gözlemeler aldı yerini:)))))) sonrası 90 kilo
offf offf sormaaa tam bunu okurken tel çaldııı yarın gezme var ama dedim kesinlikle salata harici yemiyorumm diye posta koydumm zaten haşhaşlı bükme sevmem:)))
onu asuu yesinnnn de ben geçeyimm onuuuuu kalsın öleee
kız yenaa buralar koruma altında mangal yasak bacımm yaz sezonu kısın yakılıyoda yazında tüplü serbest
genelde pide yaptırıyorum çocuklar bayılıyoolar açık havada hafta sonları götürüyoz löp löp
dün ıspanaklı ve patatesli yemedim desem yalan olurr şuurumu kaybettimi hatırlıyorum ne kadan yedim bilemiyorummm
amma velakiinnn çok pis hırs yaptımmm bak asuyu geçti nursena diyee alkış alacammmm haberin ola:))))))))))))
nası olsa yolcuda dıkandııı onuda sollyıveririm arada kaynarrr
dafiii zaten köy e böle sık gidip gelirse onu hepten sollarımmm
köy ekmeği kaymakları göüre dursun:)))
yasemin hanımm saldı iş çok ayağınaa yemezlerrr sanki geçen sene çok rahattı işi
o çerez bana
varmı daha meydan okuyacağım aceppp bulamadııımm:=)))))))
hatunlarrr son bilgiii içecekleri yemeklerden ya yarım saat önce ya yarım saat sonra içecekmişiz ayran falan gibi boşu boşuna miğdeyi genişletiyomuş miğde küçülürmüş öle oluncaa valla ben bi arkadaşın yalancısıyımmm paylaşam dedimm
ev aldı başını gidiyooo ben temizliğe giirişiyorumm hafta sonu ellemedim hiççç hoşca ve dostça kalın
Nursena ben şahitim bak..Dediklerinin arkasın da durmayan ne olsun.
yaseminciğim,daficiğim,zeynepçiğim nerdesiniz koşun..Kavga var..
Nursena sen yaparsın karatayı havada karada ama gezmeyeceksin bacım piknik gezme yok sana :)
Ben hep aranızdayım zati
Ben kolayı bıraktım şükür hiç içmiyorum artık gazoz vs de sevmem zaten dün akşam eşime kural koydum bundan kelli eve asitli içecek tatlı çekirdek abur cubur alınmayacak
Meyve sebze et süt yoğurtla beslenilecek dedim :)
İnşallah uyacak
ayy asuuu yena yaparda ben yapamammı:) hıhhhh karatay da neci tek geçerim:95::95::95::95::95::95::95::95::99::99::99::99::99::99::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114:
İnşallah...MErhaba canım...
spora gitme kararın çok yerin de olmuş..dediğin gibi kafanı dağıtır kendini daha iyi hissedersin her açıdan...
Hoşgeldiniz...
...
Nursena sen başladınmı baya güzel gidiyorsun hemde benim senden tam 10 kg fazlam var yavrum nasıl yarışayım sizlekediler kovalasın:))))))))))))))))))))))))
oooo kapışmayı duyan geliyooo beni geçemezsinizkiiiii yarışakmı:))))))))
geçmiş olsun canım...spor salonuda iyi olmuş..kafan dağılır ve motive olmana yardımcı olurr....
bugün tartılmaya korktum oyüzden bilmiyom kilomu...ama başarılı bir kahvaltı yaptım bugün itibariyle düzene sokuyorum inşallah öğünlerimi...cumaya eksi görürmüyüm bilmiyorum ama geçen haftaki kilomu korumalıyım diye düşünüyorum...bol su ve yeşilçaya devamm...asuman ablaaa nasılsınn bi sen görünüyosun aşağıdaa...ben az geçmiş yapana kadar boşalmış burası...geçmiş çok birikmiş 6sayfa anca okuyabildim..sanırım gerisinide okuyamam...kızlar acıkmış onlara yemek yedirmeye gidiyorum gelirim gene...
Sağol canım çok teşekkür ederim düşünmen yeter sen öğretmenmisin söylediysen de ben unuttum herhalde
Matematikten takviye gerekir belki sadece
şimdi gördüm zeynepcim bugün toparlanmana sevindim bozmazsan cumaya eksi bile görürsün inşallahbugün tartılmaya korktum oyüzden bilmiyom kilomu...ama başarılı bir kahvaltı yaptım bugün itibariyle düzene sokuyorum inşallah öğünlerimi...cumaya eksi görürmüyüm bilmiyorum ama geçen haftaki kilomu korumalıyım diye düşünüyorum...bol su ve yeşilçaya devamm...asuman ablaaa nasılsınn bi sen görünüyosun aşağıdaa...ben az geçmiş yapana kadar boşalmış burası...geçmiş çok birikmiş 6sayfa anca okuyabildim..sanırım gerisinide okuyamam...kızlar acıkmış onlara yemek yedirmeye gidiyorum gelirim gene...
Canım benim branşım fizik tm gruplarında görmüyorlar . Matematikçi tanıdıklarım var. İhtiyac duyarsan gorustururum.ben 1 aydır evdeyim Mf olsaydı seve seve yardımcı olurdum. Allah yardımcıları olsun genclerimizin...
selam kızlar
bugun benım kosteklıgım gıne çarşıdan gelirken yere kapaklandım ayaklarım acayıp arıyo güya yarın sabah kardeşimle sabah yuruyuşlerıne başlıyacaktık
ben bu sakarlıkla ne yapacam hıç bılemıyorum
çok teşekkürler canımEvet canım bu sene 11. Sınıfta kampüs dersanesine gidiyor ve bölümü tm
Geçmiş olsun hayriyecim
süperrrrr karatayla başarılargünayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz
bıde onu deneyeyım canım saolbaşarılarrrr dilerimmm
eee piknikte neler yedinn :))))))))))
en nefret ettiğim bir hafta ssıkıp haftasonu pikniklerde kendimi tutamamak
güle güle giysinler
ayyy ben bunu denemeliyimde çok yerim yaaaa neyse bi arkadaşlar falan gelince yapmalıhad
hhehhe bakalım bu kaçıncı diyete başladığım pazartesi:)))))))))))) hayırlısı
öksürüğü keçiboynuzu pekmezi geçirdi benim dene istersen
valla bi bismillah dedim gene sabah asuuu inşallah devam eder
yumurtaları dün arkadaşın tavukları vardı yeni yumurtladı sıcak sıcak aldım buranın bi köyünden off ya büyük şehirde yok işte böle onun için çok şanslıyız şimdilik sanırım
ayy ben izlemiyorum artık paronoyak oldum o kadını ızledıkçekAyy muge anlida bir kadin var elime bir gecirsem parcalayacam her seyi inkar ediyo ortaya cikinca hatirlamiyorum duyo bu kadar yalan pes yani
hoşgeldinbende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki
teşekkür ederım canım ınşallahcanım sayisalci olsa sınav oncesi destek çıkardım ben ona .neyse artık Allah zihin açıklığı versin.
canım gecmis olsun kardeşine de Umarim emeklerinin karşılığını alırlar güzel üniversitelere yerleşirler .
afiyet olsun canım . Kahvaltı harika görünüyor ..
selamün aleyküm.....
ne güzel diyetler iyi gidiyor sizde maşaallah kızlar....
bende kendimi kitaba bağladım, 5333 kitabını alamayınca diyetide bıraktım iyimi, ne alakaysa:)))))
neyse kitabı almam yakındır:)))
sanki ille dört dörtlük ilerlemek zorundayım, al bana al bana
geline de oyna demişler yerim dar demiş......
geçmiş olsun canım, hepimizde olur arada böyle.
ben eşimle nişanlıyken birlikte yürüyorduk bir park alanında, o zaman düşmüştüm yere:)))))
çok utanmıştım ama, eşimde tutup kaldırmıştı beni, ben düştüğümde bana böyle çok ince davranması çok hoşuma gitmişti, ayakkabım kaydı birden, ama usturuplu düştüm allahtan nişanlımın yanında:)
alaaddin tepesindeydik bilirsen eğer, hep yokuşlu tepe olunca, ayak kaymaya çok müsait orada:))
Allah iyiligini versin guldurdun beni sabah sabah...
Meyra bu arada istek yapabiliyor muyuz canim...
Eger yapabiliyorsak hani su " gari de gari " diye oynuyorlar ya bidahaya onu ativer
Esracan dan sevgilerlee....
G
Sağol meyracım..yordum seni...
Ya kızlar mart ayı bitsin artık...Kediler çok fena bizim burda..
dün iki kedinin yakınlaşmasına şahit olduk oğlum anne bunlar neden böyle yapıyor deyip gözlerini beleterek geçti karşılarına. onlar da utanma yok anam bütün milletin için de poff..geçin gizli saklı yerlere dimmi ama..Çok utandım yaa..babası kavga ediyorlar dedi.. Adamın bakış açısına bakarmısın..
sağol canım bakayım bi şimdikızlar sitede arıza oldu, bu linkten düzeltemediğiniz eksiklerinizi bildirebilir yardım isteyebilirsiniz, buradan düzeltirler, bilgide alabilirsiniz topiği okuyarak.
benimde kuşlarımın 2si yok oldu meselabildirdim buraya ama henüz gelmedi daha kuşlarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702252&page=24
valla aslına bakarsanız öyle özel tariflerim yok ama karataycı olduğum için az tahıllı bol sebzeli yoğurtlu tereyağlı yeni buluşlar deneyecem şu iğrenç lahana çorbasını da bi deneyip içmeye çalışacam bakalım sonuçlara regl olduğum için endişeliyim :18:gün güzel geçmiş planlar günden daha güzel nasıl çorbalar yapıp içeceksin merak ettim var mı özel tariflerin?
İyi aksamlarrr bugun costum cocuklari bindirdim ikiz arabasina ciktim yola yurudum yurudum yurudum taammm 4 saat ama merdiveni apalayarak ciktim desem yeridir ayaklarim pert oldu yatana kadar cocuklara nasil bakicam bakalimm
birde kacamak dondurma yedim hesapta yoktu ama hava cok sicak olunca dayanamadim yiyiverdim
selam kızlar
bugun benım kosteklıgım gıne çarşıdan gelirken yere kapaklandım ayaklarım acayıp arıyo güya yarın sabah kardeşimle sabah yuruyuşlerıne başlıyacaktık
ben bu sakarlıkla ne yapacam hıç bılemıyorum
İyi aksamlarrr bugun costum cocuklari bindirdim ikiz arabasina ciktim yola yurudum yurudum yurudum taammm 4 saat ama merdiveni apalayarak ciktim desem yeridir ayaklarim pert oldu yatana kadar cocuklara nasil bakicam bakalimm
birde kacamak dondurma yedim hesapta yoktu ama hava cok sicak olunca dayanamadim yiyiverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?