Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada menüde yazmaya başlıyayım artık....

kahvaltı:1 yumurta ile omlet,1 dilim peynir,bikaç çatal domatesli sucuk,1 dilim tb ekmek,1 kupa yeşilçay...

ara: yeşilçay ve bir minik tuzlu kurabiye...

ara:9lu çay...

akşam:1 kase yoğurt çorbası,1 tavuk baget,4 tane elma dilim pattiss...

birazdan yeşilçay içicemm....suyumda 2 litreyi geçti....

Hayırlı akşamlar güzeller bugün hayatımda ilk kez bir kıyafetimi daralttım bunu sizinle paylaşmak istedim geçen son bahar mevsimlik bir kruvaze trençkot almıştım 52 beden düğmelerini annem öne almıştı da ancak olmuştu bugün bi giyeyim dedim aylar sonra ilk kez ve tüm gün emanet gibi durdu üstümde herkeste vurgulayınca bi boy aynasından bakayım dedim o an kendimi küçülmüş gördüm çoook sevindirik oldum uçuyorum daralttım akşam üzere sonra bi hesap yaptım bunu aldığımda 112 küsürdüm ekim falandı buraya gelmeden 108 e düşmüştüm şubatta buraya başladım ve şimdi 101 falanım yani toplamda 11 kg falan vermişim darısı istikrarlı bi şekilde hepinizin başına İnşallah ve ben aslında 11 değil 20 kg kardayım çünkü başlamasaydım eğer şimdi bi 7-8 kg de almış olacaktım muhtemelen, bi dua edin şu gençliğinin baharındaki bacınıza da yaza 70 i bulsun çook seviyorum hepinizi mutlu olunca paylaşmak istedim

inşallah o kıyafetler uzerınde durmasın düşsün mazada hanfendı bu sıze büyük gelir ben size 38 vereyim desın tezgahtar AMİN

Hayırlı akşamlar
Hayriye tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine
Esracan sen napmışsın 4 saat bebelerle nasıl yürüdün haftalık yürüyüşü bir güne sığdırmışsın
Ben bugün hiç evden çıkmadım pek bişey de yapmadım beslenmem de orta halli akşam üzeri azcık uyumuşum
Şimdi midem pek hoş değil dün biraz karışık yemişim sanırım şimdi bişey yemeye korkuyorum

Son düzenleme:

tez zamanda 38 beden olduğun günleride görürsün inşaallah...

Ahh asum ah kocayla tartistik biraz sinirimden eve sigamadim yururkende yoruldugumu hissetmedim hic ama is cocuklari eve cikarmaya gelince anladimki pertim cikmis birini cikardim diger bebegi baya bi zor cikardim simdide ayaklarim zonkluyo off

selam canım,
Kusura bakma ne olur geç yazdığım için

benim boşanabilecekmiyim sorusunu bile sormaya cesaretim yok maalesef. Bende bugüne kadar dışardan gelen herşeye katlandım. ama şimdi ondan gelince sıkıntılar çok zor.
ben 83 lüyüm yani 31 yaşındayım maalesef.
2,5 sene olmadı evleneli ancak ondan önce 10 sene birlikteydik. toplam 13 senedir birlikteyiz. biz birbirimizin ilk sevgilisi ilk eşi olduk. ben geçmiştede yine kiloluydum ama defalarca kilo alıp verdikçe ve yaş geçtikçe artık eskisi gibi olmuyor beden. kendime hiç önem vermedim ve aslında o benim kendime bu kadar değer vermemem ama herkez için kendimi parçalamam yüzünden bana karşı son yıllarda öfke dolmuş. ben bunun yeni farkına varıyorum. içinde hem bana karşı büyük bir sevgi var hemde bu yüzden öfke ve kızgınlık.
Ben bu sefer ilk defa kendim için, ayakta durabilmek için zayıflamak istiyorum. ilk başta yine öylesine başladım. tam bırakacakken bu gerçeklerle karşılaştım ve kendime çok kızdım.
ilk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.
Ama bu yıllardır olan durum artık birşeyleri maalesef götürmüş.
Şuan bedeli ben ödüyorum. Ama birşeylere sıfırdan başlamak lazım şuan bunun için güç topluyorum.

Allah razı olsun canım.
Geç yazdığım için kusura bakma. ben 31 yaşındayım. Evlilikte değil sadece yıllar geçtikçe bedenizmiz eskisi gibi olmuyor ve bir kadın olarak bunun eksikliğini yaşamak çok zor. bu yüzden hırçınlık alınganlık insan kendine ilişkiyi ve hayatı dar ediyor. sonra sevildiğinden emin olup kendini salarsan bir bakarsın ki karşındaki insan ne kadar sevsede bir erkek ve eskiden kilolu olsanda gözü senden başkasını görmezken artık aynı olmayabiliyor

bir abla tavsiyesi olarak al ve lütfen zayıfla.
senin yaşına dönmek için neler verirdim..

Ahh asum ah kocayla tartistik biraz sinirimden eve sigamadim yururkende yoruldugumu hissetmedim hic ama is cocuklari eve cikarmaya gelince anladimki pertim cikmis birini cikardim diger bebegi baya bi zor cikardim simdide ayaklarim zonkluyo off

Zaten normal bir yürüyüş olmadığı belliydi canım inşallah önemli bir mesele yoktur
İnşallah çocuklar seni yormadan uyurlar da sen de bir güzel dinlenirsin

inşallah o kıyafetler uzerınde durmasın düşsün mazada hanfendı bu sıze büyük gelir ben size 38 vereyim desın tezgahtar AMİN

tez zamanda 38 beden olduğun günleride görürsün inşaallah...
ay yaa ne güzel dualar bunlar Rabbim sizi de fıstık gibi 90 60 90 etsin inşallah en sağlıklısından en hızlısın dan aminnn :) :) :) çok seviyorum hepinizi <3<3<3

Rabbim sıkıntılarını gidersin İnşallah en kısa zamanda hayal ettiğin huzura ve bedene kavuştursun sağlıklı olarak İnşallah İnşallah İnşallah..Ama lütfen üzülme lütfen Allah her dertten büyük unutmayalim..

canım duzelecektıremın ol bızde yaşadık farklı sorunlar bız 4 sene konuştuk 11 senelik te evlıyız ben hep kiloluydum eşim bıktı benım bırakıp başlamalarımdan ama busefer benı kararlı görünce oda destek olmaya başladı ben onada hak verdım sen gıne ıyısın ben 150 kıloydum adama ne dıyeyım ama busefer olacak hem kendımıze olan guvenımız gelecek hemde kocalar düzelecek yeterkı vaz geçmeyelim once bızım kendımıze değer vermermelıyızlı değer görebilelim başara bılırız

hoşbulduk canım.. nasılsın iyimsin...

iyiyim canım buralardayız 1 ileri 1 geri :))

[

yasemin hanımm saldı iş çok ayağınaa yemezlerrr sanki geçen sene çok rahattı işi
o çerez bana

varmı daha meydan okuyacağım aceppp bulamadııımm:=)))))))

anam anammm anammmm vay be nursenama bak şükür sahalara döndüüü bravo sana

bende varım haklısın geçen sene sadece otel çalışıoduk bu sene market vçs girince iş çok ben pert :)) ama söz ipin ucunu bırakmıycam

yenam evettt ben yetişemedim kavgaya

iyi akşamlar güzellerrr

herkesde bir diyet modu maşallah topiğimize

ama eskilerden eksikler var (( özlediklerim varr

hava değişiminden salya sümüğüm dün hep yattım bugünde işe gittim saat 3 de bitik halde eve geldim ilaç v.s aldım sanırım onlar uyuttu ama hala uykum var ateş baş ağrısı en kısa sürede toparlamam lazım nursenaya yetişmek için

hic keyfim yok...
3 gundur saglikli beslenmeye devam ediyorum. sporda yapiyorum daha dogrusu yuruyorum. ama kilo vermek soyle dursun kilo aliyorum sanki...bugun tartilmaya korktum...dun 1 kilo almis gorunuyordum... moralim bozuldu ama devam edicem ne olursa olsun kararliyim bu hafta veremesem bile haftaya veririm insallah..

ayyy senin adina cok sevindim canim... ne guzel bir duygu kiyafetlerin bol gelmesi :)

canim kac gundur seni goremedim iyi olmana sevindim... cok daha iyi olacaksin... motivasyonunu saglam tut

Geçmiş olsun hemşerim
Dün akşam ben de hapşurdum bolca ama bugün bişeyim yok şükür

saol Asum 2 gündür boğazım tırmalanıyordu bugün hepsi feibe çevirdi hepsi ne giyeceğini bilememekten burası aniden 10 derece ısındı nerdeyse sabah erken serin öğlen yanıyor ortası yok ben tekrar yatayım

kızlar süpersiniz full mutive herkes maşallahh

hayırlı gecelerr

Cook teşekkür ederim Allah razı olsun canım darısı başına lütfen sen de motivasyonunu yüksek tut ödem olabilir yada ilk spora başladığında kaslar şişiyor dediler 1-2 gün devam et etkisini mutlaka görürsün Allah yardımcın olsun canım..

geçmiş olsun ablacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…