- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Moralini bozma canım regl dönemin yakın olabilirmi acaba ödem yapmış olabilirsin bir de günde yeterli su içiyormusun o da çok önemli bir de yeşilçay tabiihic keyfim yok...
3 gundur saglikli beslenmeye devam ediyorum. sporda yapiyorum daha dogrusu yuruyorum. ama kilo vermek soyle dursun kilo aliyorum sanki...bugun tartilmaya korktum...dun 1 kilo almis gorunuyordum... moralim bozuldu ama devam edicem ne olursa olsun kararliyim bu hafta veremesem bile haftaya veririm insallah..
ayyy senin adina cok sevindim canim... ne guzel bir duygu kiyafetlerin bol gelmesi :)
canim kac gundur seni goremedim iyi olmana sevindim... cok daha iyi olacaksin... motivasyonunu saglam tut
Ankara da birden ısındı ben dünden beri çıkmadım evden dün akşam çıkmıştım ama gündüz çok sıcak dediler ne giyeceğimi bilemedim ondan çıkmadım biraz da baharda giyebileceğim kıyafetlerim olmuyor malesefsaol Asum 2 gündür boğazım tırmalanıyordu bugün hepsi feibe çevirdi hepsi ne giyeceğini bilememekten burası aniden 10 derece ısındı nerdeyse sabah erken serin öğlen yanıyor ortası yok ben tekrar yatayım
kızlar süpersiniz full mutive herkes maşallahh
hayırlı gecelerr
oo maşşallahh benceeemuhteşem bi duygu bizim içinHayırlı akşamlar güzeller bugün hayatımda ilk kez bir kıyafetimi daralttımbunu sizinle paylaşmak istedim geçen son bahar mevsimlik bir kruvaze trençkot almıştım 52 beden düğmelerini annem öne almıştı da ancak olmuştu bugün bi giyeyim dedim aylar sonra ilk kez ve tüm gün emanet gibi durdu üstümde herkeste vurgulayınca bi boy aynasından bakayım dedim o an kendimi küçülmüş gördüm çoook sevindirik oldum uçuyorum daralttım akşam üzere sonra bi hesap yaptım bunu aldığımda 112 küsürdüm ekim falandı buraya gelmeden 108 e düşmüştüm şubatta buraya başladım ve şimdi 101 falanım yani toplamda 11 kg falan vermişim darısı istikrarlı bi şekilde hepinizin başına İnşallah ve ben aslında 11 değil 20 kg kardayım çünkü başlamasaydım eğer şimdi bi 7-8 kg de almış olacaktım muhtemelen , bi dua edin şu gençliğinin baharındaki bacınıza da yaza 70 i bulsun çook seviyorum hepinizi mutlu olunca paylaşmak istedim
Moralini bozma canım regl dönemin yakın olabilirmi acaba ödem yapmış olabilirsin bir de günde yeterli su içiyormusun o da çok önemli bir de yeşilçay tabii
Yarın suya ve yeşilçaya asıl bak neler olacak
Ankara da birden ısındı ben dünden beri çıkmadım evden dün akşam çıkmıştım ama gündüz çok sıcak dediler ne giyeceğimi bilemedim ondan çıkmadım biraz da baharda giyebileceğim kıyafetlerim olmuyor malesefheryerim pörtlüyor giyince
oo maşşallahh benceeemuhteşem bi duygu bizim için
bende 96 dan 80 ne inince terzide daralttım pantolanlarımı aman nası bi özgüven olmuştu ama pis boğazım yüzünden geri 90 oldumm ahh ahh inşallahh verdiğinide korursun arkadaşım
Canım benim branşım fizik tm gruplarında görmüyorlar . Matematikçi tanıdıklarım var. İhtiyac duyarsan gorustururum.ben 1 aydır evdeyim Mf olsaydı seve seve yardımcı olurdum. Allah yardımcıları olsun genclerimizin...
selam kızlar
bugun benım kosteklıgım gıne çarşıdan gelirken yere kapaklandım ayaklarım acayıp arıyo güya yarın sabah kardeşimle sabah yuruyuşlerıne başlıyacaktık
ben bu sakarlıkla ne yapacam hıç bılemıyorum
selamün aleyküm.....
ne güzel diyetler iyi gidiyor sizde maşaallah kızlar....
bende kendimi kitaba bağladım, 5333 kitabını alamayınca diyetide bıraktım iyimi, ne alakaysa:)))))
neyse kitabı almam yakındır:)))
sanki ille dört dörtlük ilerlemek zorundayım, al bana al bana
geline de oyna demişler yerim dar demiş......
İyi aksamlarrr bugun costum cocuklari bindirdim ikiz arabasina ciktim yola yurudum yurudum yurudum taammm 4 saat ama merdiveni apalayarak ciktim desem yeridir ayaklarim pert oldu yatana kadar cocuklara nasil bakicam bakalimm
birde kacamak dondurma yedim hesapta yoktu ama hava cok sicak olunca dayanamadim yiyiverdim
Hayırlı akşamlar güzeller bugün hayatımda ilk kez bir kıyafetimi daralttımbunu sizinle paylaşmak istedim geçen son bahar mevsimlik bir kruvaze trençkot almıştım 52 beden düğmelerini annem öne almıştı da ancak olmuştu bugün bi giyeyim dedim aylar sonra ilk kez ve tüm gün emanet gibi durdu üstümde herkeste vurgulayınca bi boy aynasından bakayım dedim o an kendimi küçülmüş gördüm çoook sevindirik oldum uçuyorum daralttım akşam üzere sonra bi hesap yaptım bunu aldığımda 112 küsürdüm ekim falandı buraya gelmeden 108 e düşmüştüm şubatta buraya başladım ve şimdi 101 falanım yani toplamda 11 kg falan vermişim darısı istikrarlı bi şekilde hepinizin başına İnşallah ve ben aslında 11 değil 20 kg kardayım çünkü başlamasaydım eğer şimdi bi 7-8 kg de almış olacaktım muhtemelen , bi dua edin şu gençliğinin baharındaki bacınıza da yaza 70 i bulsun çook seviyorum hepinizi mutlu olunca paylaşmak istedim
iyi akşamlar güzellerrr
herkesde bir diyet modu maşallah topiğimize
ama eskilerden eksikler var(( özlediklerim varr
hava değişiminden salya sümüğüm dün hep yattım bugünde işe gittim saat 3 de bitik halde eve geldim ilaç v.s aldım sanırım onlar uyuttu ama hala uykum var ateş baş ağrısı en kısa sürede toparlamam lazım nursenaya yetişmek için
Gelmişken yediklerimi paylaşayım....
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
peynir
12 zeytin
lahana
3 adet kaymaklı gün kurusu
Akşam,
Yarmalı yoğurt çorbası
Menemen
yeşillik
Sütlü kahve
45 dk. yürüyüş
vallaaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGelmişken yediklerimi paylaşayım....
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
peynir
12 zeytin
lahana
Akşam,
Yarmalı yoğurt çorbası
Menemen
yeşillik
Sütlü kahve
45 dk. yürüyüş
Gelmişken yediklerimi paylaşayım....
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
peynir
12 zeytin
lahana
Akşam,
Yarmalı yoğurt çorbası
Menemen
yeşillik
Sütlü kahve
45 dk. yürüyüş
süpersın yenam sen olayı çözdün
vallaaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yenacım menü süper maşallah
Gün boyu başka bişey yemedin ve doydun harika valla
asucum gerçekten çok doyurucu ben de şaşıyorum..ÖZellikle sabah kahvaltısı müthiş doyuruyor...6-7 saat acıkmıyorum neredeyse..aralar da yeşilçay kahve vb.içiyorum..
Keşke herkes karatay yapsa...ben çok memnunum..
---
Ben çıkıyorum.. kızımın saçlarını ütüleyecekmişim..
Sonra da uyurum belki kendimi iyi hissetmiyorum...
İyi geceler arkadaşlar...
asucum gerçekten çok doyurucu ben de şaşıyorum..ÖZellikle sabah kahvaltısı müthiş doyuruyor...6-7 saat acıkmıyorum neredeyse..aralar da yeşilçay kahve vb.içiyorum..
Keşke herkes karatay yapsa...ben çok memnunum..
---
Ben çıkıyorum.. kızımın saçlarını ütüleyecekmişim..
Sonra da uyurum belki kendimi iyi hissetmiyorum...
İyi geceler arkadaşlar...
Kuzum seve seve yardım ederdim tabi.. .. Ablamlarda izmirde oturdular uzun süre ben gidince yada yigenlerim gelince kampa sokardim onları ... Kısmet Allah yardımcıları olsun........:
Canım sınavında basarılar . Becerikli bir hanımsin bunu biz biliyoruzda onlarda öğrenecekler
kızlar ütüyü yeni bitirdim çok birikmişlerdi
yarın nöbetçiyim salı günü görüşürüz
Allah zihin açıklığı versin tatlım
bence hiç bir fark yok canım....
sınavlarında da başarılar dilerim:)
esselamun aleykum
günaydın canlarım ayyyben bı kendıme gelemedim yaa öksürmekten boğazlarım parçalandı offf dun benım kardeşimde sınava gırdı rabbım herkeza emegının karşılığını versın bugun onunla çarsı pazar yapıcaz hemde bana yuruyuş olur oda kafasını dağıtır dedım neyse ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlycam öptüm hepinizi
başarılar canım
Başarılar ve kolaylıklar dilerim Gökçecim
günayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz
Kolay gelsin canım...Allah zihin açıklığı versin...
Ya kızlar mart ayı bitsin artık...Kediler çok fena bizim burda..
dün iki kedinin yakınlaşmasına şahit olduk oğlum anne bunlar neden böyle yapıyor deyip gözlerini beleterek geçti karşılarına. onlar da utanma yok anam bütün milletin için de poff..geçin gizli saklı yerlere dimmi ama..Çok utandım yaa..babası kavga ediyorlar dedi.. Adamın bakış açısına bakarmısın..
herkese günaydın...
Yena bende kilo alıp alıp yine kürkçü dükkanına geliyorum..Ama valla benim mazaretim vardıtabi kilo almak için değil foruma girememek için...baya baya salmıştım kendimi şimdi yeniden başladım.
ama bende de acayip şans var spor salonuna başladım 1 gün gittim ardından 10 gündür hastayım bi sürü iğne filan vurulunca gidemedim. salı perşembe pazar. yarın regl ağrım olmazsa gidicem inşallah...özellikle kafam dağılsın diye gidicem...
bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki
sendemi aynı öneride bulunuyosun canım öyle yapayım madem yaa baska bişey yok çünkü
Eki Görüntüle 1035370 buyurun öğle yemeğineeeeeeeeeee
İyi aksamlarrr bugun costum cocuklari bindirdim ikiz arabasina ciktim yola yurudum yurudum yurudum taammm 4 saat ama merdiveni apalayarak ciktim desem yeridir ayaklarim pert oldu yatana kadar cocuklara nasil bakicam bakalimm
birde kacamak dondurma yedim hesapta yoktu ama hava cok sicak olunca dayanamadim yiyiverdim
Hayırlı akşamlar güzeller bugün hayatımda ilk kez bir kıyafetimi daralttımbunu sizinle paylaşmak istedim geçen son bahar mevsimlik bir kruvaze trençkot almıştım 52 beden düğmelerini annem öne almıştı da ancak olmuştu bugün bi giyeyim dedim aylar sonra ilk kez ve tüm gün emanet gibi durdu üstümde herkeste vurgulayınca bi boy aynasından bakayım dedim o an kendimi küçülmüş gördüm çoook sevindirik oldum uçuyorum daralttım akşam üzere sonra bi hesap yaptım bunu aldığımda 112 küsürdüm ekim falandı buraya gelmeden 108 e düşmüştüm şubatta buraya başladım ve şimdi 101 falanım yani toplamda 11 kg falan vermişim darısı istikrarlı bi şekilde hepinizin başına İnşallah ve ben aslında 11 değil 20 kg kardayım çünkü başlamasaydım eğer şimdi bi 7-8 kg de almış olacaktım muhtemelen , bi dua edin şu gençliğinin baharındaki bacınıza da yaza 70 i bulsun çook seviyorum hepinizi mutlu olunca paylaşmak istedim
iyi akşamlar güzellerrr
herkesde bir diyet modu maşallah topiğimize
ama eskilerden eksikler var(( özlediklerim varr
hava değişiminden salya sümüğüm dün hep yattım bugünde işe gittim saat 3 de bitik halde eve geldim ilaç v.s aldım sanırım onlar uyuttu ama hala uykum var ateş baş ağrısı en kısa sürede toparlamam lazım nursenaya yetişmek için
Eki Görüntüle 1036244 ve akşam yemeğimmm karadayım başladııı öpüldünüzzz
Allah yardımcın olsun zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?