Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Moralini bozma canım regl dönemin yakın olabilirmi acaba ödem yapmış olabilirsin bir de günde yeterli su içiyormusun o da çok önemli bir de yeşilçay tabii
Yarın suya ve yeşilçaya asıl bak neler olacak
Ankara da birden ısındı ben dünden beri çıkmadım evden dün akşam çıkmıştım ama gündüz çok sıcak dediler ne giyeceğimi bilemedim ondan çıkmadım biraz da baharda giyebileceğim kıyafetlerim olmuyor malesef heryerim pörtlüyor giyince

oo maşşallahh benceeemuhteşem bi duygu bizim için
bende 96 dan 80 ne inince terzide daralttım pantolanlarımı aman nası bi özgüven olmuştu ama pis boğazım yüzünden geri 90 oldumm ahh ahh inşallahh verdiğinide korursun arkadaşım

Asumanzeynep cim aslinda daha var zamani... en azindan ben oyle biliyorum.. cunku 1 ay once belimden ameliyat olunca bir suru ilac kasgevsetici filan metabolizma biraz sasirdi.. hergun yesil cay iciyorum , cay iciyorum ama su icmek hic aklima gelmiyor.. bu 3 litre suyu cay ayran sut ile dolduruyorum saniyorum.. belki hatam odur... birde su iciyim bolca belki iyi gelir ... sagol canim..

Allah razı olsun canım İnşallah tekrardan inersin daha aşağı kilolara hayaline hemde bi daha çıkmasın İnşallah :) :) bu arada karatay menünün harika görünüyor tabi karatay da üstad YEna ablam

Son düzenleme:

Lİse 2 de kızım, alanı sayısal fen..fizikle arayı düzeltemedi bir türlü..
Keşke İzmir'de olsaydın.

geçmiş olsun canım...

Meyracım tekrar 3 lü rakamları görürsen üzülürüm gerçekten...Neden böyle yapıyosun...
Sen, Üni.hast.diyetisyenine gitmiştin öyle hatırlıyorum. o listelerle devam et...
Boşver beşi,üçü..
Lİstelerin kayıpsa ben sana kopyalıyayım ben de ki listelerden..

Abartmışsın diyecektim sonra nedenini okuyunca sustum...

ne güzel bir olay..Darısı hepimize inşallah...

Kıyamam ben sana..Uffmu oldun yine...Dikkat et bebişim...

Son düzenleme:
Gelmişken yediklerimi paylaşayım....

Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
peynir
12 zeytin
lahana
3 adet kaymaklı gün kurusu

Akşam,
Yarmalı yoğurt çorbası
Menemen
yeşillik
Sütlü kahve

45 dk. yürüyüş

Son düzenleme:
vallaaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

süpersın yenam sen olayı çözdün

vallaaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yenacım menü süper maşallah
Gün boyu başka bişey yemedin ve doydun harika valla

asucum gerçekten çok doyurucu ben de şaşıyorum..ÖZellikle sabah kahvaltısı müthiş doyuruyor...6-7 saat acıkmıyorum neredeyse..aralar da yeşilçay kahve vb.içiyorum..
Keşke herkes karatay yapsa...ben çok memnunum..

---

Ben çıkıyorum.. kızımın saçlarını ütüleyecekmişim..
Sonra da uyurum belki kendimi iyi hissetmiyorum...

İyi geceler arkadaşlar...

Iyi geceler canım kolay gelsin ütü için de :)
Seni iyi bir dinlendirmek lazım ama nasıl

iyi akşamlaaaaarrrr

bu sabah bir kez daha bilgisayarcıya uğrayıp PC yi düzelttlrdim. 1 haftadır hiç bir siteye giremiyordum.donuyordu falan.. şimdi iyi.
foruma girip bi "merhaba" diyim dedim..

baktım YENA yediklerini paylaşmış... ben de yemediklerimi mi paylaşsam ne yapsam?? daha kolay olur

Bir de tabağı dolduruyorum öyle 3-5 kaşık eklemiyorum bazen ikinci tabağı da yiyorum doymayınca...

Bugün örneğin çorbadan 3 kepçe içtim normal de bir kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçer ya...
Dolu bir tabak menemen..Zaten bu beslenmenin mantığı doymakmış..Beyne açlık sinyali gitmeyecekmiş..
eğer aralarda acıkılıyorsa yanlış beslenilmiş demekmiş...

İyi geceler yena allah rahatlik versin

kizlar bu arada gecmise goz gezdiriyorum ama cevaplamaya canavarlar izin vermiyo hakkinizi helal edin emi..

Kizlarrrrrrr ;D sinavim guzel gecti :) en azindan elimden gelenin en iyisini yaptim :) insallah notumda iyi olur :) carsamba gunu ogleden sonrada devam insallah :)

Canım sınavında basarılar . Becerikli bir hanımsin bunu biz biliyoruzda onlarda öğrenecekler

sagol canimmmm

kızlar ütüyü yeni bitirdim çok birikmişlerdi
yarın nöbetçiyim salı günü görüşürüz

Allah zihin açıklığı versin tatlım

sen iyi utuyu bitirmissin ben daha baslamadim... buyuk ihtimalle persembe aksami baslarim

bence hiç bir fark yok canım....
sınavlarında da başarılar dilerim:)

:)
sagol canim

insallah bir an once iyilesirsin canim!!!

sagollll

Başarılar ve kolaylıklar dilerim Gökçecim

sagol canim :)

günayydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1034886 kızımla benim kahvaltımızzz

ohhhh affiyet olsun :)

Kolay gelsin canım...Allah zihin açıklığı versin...

sagol canim

öldüm gulmekten bende kucukken 2tane sokak kopegi yapiyordu o dedigini,.,... coook utanmisti annem ben o zamanlar anlamamistim...

gecmis olsun canim!!!
hadi bakalim gidecek bu kilocuklar :)

bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki

hosgeldinnnn

sendemi aynı öneride bulunuyosun canım öyle yapayım madem yaa baska bişey yok çünkü

bencede oglenleri salata goturebilirsin canim :) olmadi sandvic olmadi sicak yenen yemegi soguk ye? ben oyle yapiyorum sahsen :) oda isisinda durunca sabahtan oglene kadar ilik oluyor soguk olmuyor :)

Eki Görüntüle 1035370 buyurun öğle yemeğineeeeeeeeeee

ohhhhh supersin nursenacim :) ozlemistik resimlerini :)

masallah vallahi harikasin!!! bende birazdan walk walk walk yapacam evde

sevindim senin icin canim!!!! insallah tez zamanda 38 bedenide gorursun :)

iyi aksamlar canim!!! Gecmis olsun

Eki Görüntüle 1036244 ve akşam yemeğimmm karadayım başladııı öpüldünüzzz

affiyet olsun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…