allah yardımcın olsun inşaallah, her problemin bir çözümü vardır unutma, çözümü yoksa zaten o bir problem değildir.....
inan varya herkesin zaman zaman sıkıntıları böyle büyüyor, ve her ailede hır gür oluyor mutlaka....
ve dualara sarılmanı öneririm hayatında, ben öyle yapıyorum her zaman, türkçe arapça....
dualar önemli bir nokta!
gecmis olsun canim...
canim ben yaklasik 8yildir evliyim... ve senin bu dusuncelerini bu yasadigin acilari en az 3kere yasamisimdir... hatta ayrilma karari bile vermisimdir... ama o karari aciklayinca esim melek gibi oluyordu hep... ve simdi allaha sukur arada sirada olan kavgalarimizdan baska birsey yok,,..
takma kafana her evlilikte olan seyler bunlar canim... sonucta sende farkli karakterdesin oda farkli karakterde...
canım duzelecektıremın ol bızde yaşadık farklı sorunlar bız 4 sene konuştuk 11 senelik te evlıyız ben hep kiloluydum eşim bıktı benım bırakıp başlamalarımdan ama busefer benı kararlı görünce oda destek olmaya başladı ben onada hak verdım sen gıne ıyısın ben 150 kıloydum adama ne dıyeyım ama busefer olacak hem kendımıze olan guvenımız gelecek hemde kocalar düzelecek yeterkı vaz geçmeyelim once bızım kendımıze değer vermermelıyızlı değer görebilelim başara bılırız
canim kac gundur seni goremedim iyi olmana sevindim... cok daha iyi olacaksin... motivasyonunu saglam tut
Şimdi midem pek hoş değil dün biraz karışık yemişim sanırım şimdi bişey yemeye korkuyorum
Meyracım tekrar 3 lü rakamları görürsen üzülürüm gerçekten...Neden böyle yapıyosun...
Sen, Üni.hast.diyetisyenine gitmiştin öyle hatırlıyorum. o listelerle devam et...
Boşver beşi,üçü..
Lİstelerin kayıpsa ben sana kopyalıyayım ben de ki listelerden..
Kizlarrrrrrr ;D sinavim guzel gecti :) en azindan elimden gelenin en iyisini yaptim :) insallah notumda iyi olur :) carsamba gunu ogleden sonrada devam insallah :)
Sen zaten başarmışsın bile maşallah sadece kilolar değil herşey yoluna girer Allah'ın izniyle ve hayırlısıylaCanım benim bu sıkıntılardan maalesef giremedim.
Bundan sonra dediğin gibi dahada sıkı sarılacağım hayata ve davama.
Artık menülerimide elimden geldiğince paylaşacağım.
Hepininize destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim
geçmiş olsun ablacım.
bende gerçekten
çok sağol ablacım, çok incesin.....
listeler bende de varda bu aralar hiç adapte olamıyorum diyete, 5333hikaye aslında.
neyse çok kısa bi müddet böyle ara veriyim bakıyım, belki iyi gelir bana...
ama yine en kısa zamanda başlicam inşaallah, heleki bu desteğinden sonra daha kısa sürede inşaallah....
dafi ablamın keyfi yerindemiydi sen görüştüğünde? keyfi halini meraktayım....
ayyy pek bi öz türkçeyle konuştum, ne hayırsa:))))))) hiç güleceğim yoktu iyimi:)
inşaallah canım, sevindim sınavının güzel geçtiğine.
Sağol meyracım
Dafiyle ben de konuştum cuma günü iyiydi canım yoğundu her zamanki gibi
Sen zaten başarmışsın bile maşallah sadece kilolar değil herşey yoluna girer Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla
Gecmis olsuniyi akşamlar güzellerrr
herkesde bir diyet modu maşallah topiğimize
ama eskilerden eksikler var(( özlediklerim varr
hava değişiminden salya sümüğüm dün hep yattım bugünde işe gittim saat 3 de bitik halde eve geldim ilaç v.s aldım sanırım onlar uyuttu ama hala uykum var ateş baş ağrısı en kısa sürede toparlamam lazım nursenaya yetişmek için
Hayırlı akşamlar güzeller bugün hayatımda ilk kez bir kıyafetimi daralttımbunu sizinle paylaşmak istedim geçen son bahar mevsimlik bir kruvaze trençkot almıştım 52 beden düğmelerini annem öne almıştı da ancak olmuştu bugün bi giyeyim dedim aylar sonra ilk kez ve tüm gün emanet gibi durdu üstümde herkeste vurgulayınca bi boy aynasından bakayım dedim o an kendimi küçülmüş gördüm çoook sevindirik oldum uçuyorum daralttım akşam üzere sonra bi hesap yaptım bunu aldığımda 112 küsürdüm ekim falandı buraya gelmeden 108 e düşmüştüm şubatta buraya başladım ve şimdi 101 falanım yani toplamda 11 kg falan vermişim darısı istikrarlı bi şekilde hepinizin başına İnşallah ve ben aslında 11 değil 20 kg kardayım çünkü başlamasaydım eğer şimdi bi 7-8 kg de almış olacaktım muhtemelen , bi dua edin şu gençliğinin baharındaki bacınıza da yaza 70 i bulsun çook seviyorum hepinizi mutlu olunca paylaşmak istedim
selam kızlar
bugun benım kosteklıgım gıne çarşıdan gelirken yere kapaklandım ayaklarım acayıp arıyo güya yarın sabah kardeşimle sabah yuruyuşlerıne başlıyacaktık
ben bu sakarlıkla ne yapacam hıç bılemıyorum
ne yapmamı önerirsiniz hızlı kilo vermem için bide karebonatlı su ne merak ettim ne işe yarıyor benim kondisyon bisikletim var ama kullanmıyorum
Eki Görüntüle 1035370 buyurun öğle yemeğineeeeeeeeeee
canlarr ben 8-16 olarak ve işyerinde genelde hareketsi olarak calısıyorum...
iş yerinde kahvaltı problem değil yapabiliyorum ama öğle yemeklerim tam bi kabus..
çünkü yemeğe gitmiyorum evden getirsemde soğuyor..
bana öğle içn ne gibi önerileriniz olabilir olmadı bi elektrikli ocak alcam yaa olmuyo böyle...
yardımcı olsanızda benm için bi düzen oluştursak...
insülin direncimde var ve sekerim düşüyor bunun için hap kullanıyorum ama malesefki cok sık acıkıyorum
hatunlarrr son bilgiii içecekleri yemeklerden ya yarım saat önce ya yarım saat sonra içecekmişiz ayran falan gibi boşu boşuna miğdeyi genişletiyomuş miğde küçülürmüş öle oluncaa valla ben bi arkadaşın yalancısıyımmm paylaşam dedimm
ev aldı başını gidiyooo ben temizliğe giirişiyorumm hafta sonu ellemedim hiççç hoşca ve dostça kalın
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?
esselamün aleykum
günaydın canlarım
45 dk yuruyuş yapıldı hadı ınşallah yaza bı 20 kılodaha
tabıkı alırız hoşgeldın canım
sorma yaaaa yakalandıı kız ağlayınca kapattım görmemişim akşam mesajınursenaa karadayı bitti geldin hemen demii...ama mahir fena yakalandı son dakka...
hoşgeldin tabiki var kaç kilosun neler yapıyosun zayıflamak içinMerhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?
günaydınnn güzeller
nursenam kahvaltın süper azimli arkadaşım bravo sana
geceyi terle soğu moduyla geçirdim ama biraz açılmışım
sabah karataya benzer kahvaltı yaptım ilaçlarımı içtim uslu uslu işlerimi yapıyorum
hepinizi öptüm
Hosgeldinnn
maasallah kendime haci yatmaz diodum sen bnden erkencisin
hepmi bole erken kalkiosun
hangi sehirdeydin bizim burda 6 da hava daha aydinlanmamis oluo ben 7 yi bekliorum yurumek icin
Gunaydin ahalii kalkin sabah olduuu....
Yanliz topigi ben kapatip ben aciyorum zombi gibiiyim uyumama hastaligina yakalanmis gibi ..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?