Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol Meyra'cım. Dualar ile ayakta duruyor dünya. Sizde dularınızı eksik etmediğiniz için hepinizden Allah razı olsun.
İnşallah herşey Allah'ın izniyle düzelecek inanıyorum.. inanmak istiyorum.. Dularınızı eksik etmeyin

Samimiyetin ve desteğin için çok sağol canım. Allah hepimizin yuvasını mutlu huzurlu kılsın.
Hepimizin yardımcısı olsun.

Sağol canım. dediğin gibi Allahın izniyle düzelir inşallah. o yada bu şekilde ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak için ve kendime hakettiğim değeri vermelk için bu sfeer bu sorunu tamamen ortadan kaldıracağım. Hepimiz sağlıklı mutlu huzurlu ve zayıf günler görürüz inşallah.
bende 123 kilodan şuan 93 e indim nerdeyse. 10 yıldır en az bu kiloya inmemiştim. Bu sefer bende çok kararşlıyım. sonum iyi olur inşallah.
Bundan sonra hayata ve bedenime daha fazla sahip çıkacağım.
Hep berber bu sefer başaracağız

canim kac gundur seni goremedim iyi olmana sevindim... cok daha iyi olacaksin... motivasyonunu saglam tut

Canım benim bu sıkıntılardan maalesef giremedim.
Bundan sonra dediğin gibi dahada sıkı sarılacağım hayata ve davama.
Artık menülerimide elimden geldiğince paylaşacağım.
Hepininize destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim

Şimdi midem pek hoş değil dün biraz karışık yemişim sanırım şimdi bişey yemeye korkuyorum

geçmiş olsun ablacım.

bende gerçekten
çok sağol ablacım, çok incesin.....
listeler bende de varda bu aralar hiç adapte olamıyorum diyete, 5333hikaye aslında.
neyse çok kısa bi müddet böyle ara veriyim bakıyım, belki iyi gelir bana...
ama yine en kısa zamanda başlicam inşaallah, heleki bu desteğinden sonra daha kısa sürede inşaallah....

dafi ablamın keyfi yerindemiydi sen görüştüğünde? keyfi halini meraktayım....
ayyy pek bi öz türkçeyle konuştum, ne hayırsa:))))))) hiç güleceğim yoktu iyimi:)

Kizlarrrrrrr ;D sinavim guzel gecti :) en azindan elimden gelenin en iyisini yaptim :) insallah notumda iyi olur :) carsamba gunu ogleden sonrada devam insallah :)

inşaallah canım, sevindim sınavının güzel geçtiğine.

Sen zaten başarmışsın bile maşallah sadece kilolar değil herşey yoluna girer Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla

Sağol meyracım
Dafiyle ben de konuştum cuma günü iyiydi canım yoğundu her zamanki gibi

Sen zaten başarmışsın bile maşallah sadece kilolar değil herşey yoluna girer Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla

sağolasın. ilk defa bu kadar azimliyim. ve en az 10 yıldır görmediğim bir kiloya indim. hedefim şuan 70 ama dahada fazlasını istiyorum artık .
Hepimiz beraberce başarıca inşallah

Gecmis olsun

bende hayatimda ilkkez daralttma yaptim carsamba alicam bakalim sonuclar nasil garip bir duygu ...

gecmis olsun dikkat et kendine

ne yapmamı önerirsiniz hızlı kilo vermem için bide karebonatlı su ne merak ettim ne işe yarıyor benim kondisyon bisikletim var ama kullanmıyorum

Bisiklet turk kadini icin bir nimmet gobek kalca basen hepsini eritio kullanmiosan ver benim olsun bayilirim bisiklete
Diyetisyenime sordum inanma karbonatli suya dedi yesilcay bile hikaye gunde 14 bardak icersen yag yaktirio buda imkansiz dedi

Eki Görüntüle 1035370 buyurun öğle yemeğineeeeeeeeeee

cok hosuma gitti bu ressimli paylasim olayi...

diyetisyene gittin mi? Ciddi bir beslenme egitimi alman gerekli nacizana ogrendiklerimi aktarayim kesinlikle 3 ana 3 ara ogun sart aralAri atlarsan acikirrsin aralardada sekerini hizli degil yavas yukselten bol posali gidalar almalisin elma vb gibi
saglikli beslenerek 6 ayda insulin direncinden kurtulursun ama neyi neyle ne zaman ne miktarda yemeyi ogrenmen gerekiyor ben basardim sende yaparsin aklina takilani sorabilirsin

is yerine soguk yeenebilen gidalar gotur firinda patlican kabak yap ustune yogurt oh mis tavuk gogus salata ustune serpistir yada peynir onunda soguk gideri var zeytinyaglilari dene simdilik aklima gelen bunlar ton balikli slatA bide...

Spor hocam dioduki sporla mide kaslarinizda gevser o yuzden 2 saate kadar bisey yemeyin doymazsiniz sadece sut ayran icin yag yAkimini hizlandirio

herkesr ii geceler cok yogun bir gun gecirdim uykusuzlukdan gozlerim kapanio yarinda esimin dogum gunu yine yogunum hastalara acil sifalar diliyor horlamaya basliorum siii yuuuu bayyyy...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?

Hosgeldinnn
esselamün aleykum
günaydın canlarım
45 dk yuruyuş yapıldı hadı ınşallah yaza bı 20 kılodaha

tabıkı alırız hoşgeldın canım

maasallah kendime haci yatmaz diodum sen bnden erkencisin
hepmi bole erken kalkiosun
hangi sehirdeydin bizim burda 6 da hava daha aydinlanmamis oluo ben 7 yi bekliorum yurumek icin

Gunaydin ahalii kalkin sabah olduuu....
Yanliz topigi ben kapatip ben aciyorum zombi gibiiyim uyumama hastaligina yakalanmis gibi ..:))

günayydınnnnnnnnnnn
erkenden açlmış topiğimizzz maşşallah
nursenaa karadayı bitti geldin hemen demii...ama mahir fena yakalandı son dakka...
sorma yaaaa yakalandıı kız ağlayınca kapattım görmemişim akşam mesajı
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?
hoşgeldin tabiki var kaç kilosun neler yapıyosun zayıflamak için

günaydınnn güzeller
nursenam kahvaltın süper azimli arkadaşım bravo sana

geceyi terle soğu moduyla geçirdim ama biraz açılmışım

sabah karataya benzer kahvaltı yaptım ilaçlarımı içtim uslu uslu işlerimi yapıyorum

hepinizi öptüm

geçmiş olsun arkadaşımm ıhlamur falan iç bari öğleden sonrada izin alıp eve giidip yatağa gömülsen terlesen geçer sanırımmm
düzensiz havalar

ben niğdedeyım burada hava aydınlanıyor ben sabah beşte ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…