ben niğdedeyım burada hava aydınlanıyor ben sabah beşte ayaktayım
evet yena söylemıştı umarım ıyıdırniğdeden citol diye arkadaş vardı bu topikte sen diyince aklıma geldi en son kelepçe taktırdı miğdeye sonrassı uğradı ara ara kayboldu yenaaa ne oldu kız fıstık oldu heralde uğramıyo bak sen biliyomusun yena
yaklaşık 1 bucuk sene önce gittim canım bidahada gitmedim diyetisyene canım şimdi tekrar arastırma asamasındayım....diyetisyene gittin mi? Ciddi bir beslenme egitimi alman gerekli nacizana ogrendiklerimi aktarayim kesinlikle 3 ana 3 ara ogun sart aralAri atlarsan acikirrsin aralardada sekerini hizli degil yavas yukselten bol posali gidalar almalisin elma vb gibi
saglikli beslenerek 6 ayda insulin direncinden kurtulursun ama neyi neyle ne zaman ne miktarda yemeyi ogrenmen gerekiyor ben basardim sende yaparsin aklina takilani sorabilirsin
is yerine soguk yeenebilen gidalar gotur firinda patlican kabak yap ustune yogurt oh mis tavuk gogus salata ustune serpistir yada peynir onunda soguk gideri var zeytinyaglilari dene simdilik aklima gelen bunlar ton balikli slatA bide...
.
iyi akşamlaaaaarrrr
bu sabah bir kez daha bilgisayarcıya uğrayıp PC yi düzelttlrdim. 1 haftadır hiç bir siteye giremiyordum.donuyordu falan.. şimdi iyi.
foruma girip bi "merhaba" diyim dedim..
baktım YENA yediklerini paylaşmış... ben de yemediklerimi mi paylaşsam ne yapsam?? daha kolay olur
Sağol canım. dediğin gibi Allahın izniyle düzelir inşallah. o yada bu şekilde ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak için ve kendime hakettiğim değeri vermelk için bu sfeer bu sorunu tamamen ortadan kaldıracağım. Hepimiz sağlıklı mutlu huzurlu ve zayıf günler görürüz inşallah.
bende 123 kilodan şuan 93 e indim nerdeyse. 10 yıldır en az bu kiloya inmemiştim. Bu sefer bende çok kararşlıyım. sonum iyi olur inşallah.
Bundan sonra hayata ve bedenime daha fazla sahip çıkacağım.
Hep berber bu sefer başaracağız
geçmiş olsun ablacım.
bende gerçekten
çok sağol ablacım, çok incesin.....
listeler bende de varda bu aralar hiç adapte olamıyorum diyete, 5333hikaye aslında.
neyse çok kısa bi müddet böyle ara veriyim bakıyım, belki iyi gelir bana...
ama yine en kısa zamanda başlicam inşaallah, heleki bu desteğinden sonra daha kısa sürede inşaallah....
dafi ablamın keyfi yerindemiydi sen görüştüğünde? keyfi halini meraktayım....
ayyy pek bi öz türkçeyle konuştum, ne hayırsa:))))))) hiç güleceğim yoktu iyimi:)
inşaallah canım, sevindim sınavının güzel geçtiğine.
Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?
niğdeden citol diye arkadaş vardı bu topikte sen diyince aklıma geldi en son kelepçe taktırdı miğdeye sonrassı uğradı ara ara kayboldu yenaaa ne oldu kız fıstık oldu heralde uğramıyo bak sen biliyomusun yena
Samimiyetin ve desteğin için çok sağol canım. Allah hepimizin yuvasını mutlu huzurlu kılsın.
Hepimizin yardımcısı olsun.
inşaallah canım, sevindim sınavının güzel geçtiğine.
Sağol meyracım
Dafiyle ben de konuştum cuma günü iyiydi canım yoğundu her zamanki gibi
Slm aranızda bana da yer var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esselamün aleykum
günaydın canlarım
45 dk yuruyuş yapıldı hadı ınşallah yaza bı 20 kılodaha
tabıkı alırız hoşgeldın canım
Eki Görüntüle 1036513 buyurun kahvaltıyaaaaaaaaaaaa
Hayirli gunler guzel yurdumun citir kizlarii
bu gece cocuklar hic uyumadi daha dogrusu onlar nobetlese uyudular da beni uyutmadilar birini uyutuyorum digeri uyaniyo ayy kabus gibi bir gece gecirdim simdide muthis kafam agriyo off biran once saglikla bir buyuselerdi artik...
Gokcecim sinavinin iyi gectigine sevindim canim amacina basariyla ulasirsin insallah
allah yardimcin olsun canim... keratalar demek biri uyudu digeri uyandi ha...
insallah bir ara dinlencek vaktin olur...
sagol canim insallah aminnnn
Darısı bize diyelimm ay ben kelepçe taktırsam kelepçe var diye yer yer patlatırım okadar iradesizim yane:)Sanırım fıstık oldu nursena...gelmediğine göre, zayıflayanlar uğramıyor çünkü...
Bu arada kahvaltına gün kurusu, kuru erik ekleyebilirsin..
valla süpersin hem ev hem okulSelam kizlar!!!! Bu sabah siniftan 5kisi olmak uzere okulu astik gitmedikcunku 2tane sömestir notu icin gecerli olan sinav vardi... dunkinin stresinden hic calisamadim onlara... gidip sinava girsem kesin 3falan alirdim... o yuzden devamsizligimin olmasini tercih ettim :) birde 4tane daha arkadas gitmeyince bende gitmeyim dedim
herkese hayirli gunler!!!
ya ben dun aksam coook kacirdimburda paskalya bayrami nedeniyle tavsan seklinde cikolatalar var dun aldik... 4kare etcek sekilde yedim... birde aksam yemegi olarak pizza yedim bu sabah tartildim cumaya bakarak +300gr... ama dun sabaha bakarak +1kg neyse onemli olan cumaya eksi olsunda :)
birsey degil canimamin canim
sagol canim
Dafiyi bende merak ediyordum :) sevindim iyi olmasina :)
hosgeldin!!!!
masallah canim!!! hadi bakalim oda gider insallah :)
supersin nursenacim!!!
Iste bizim bildigimiz nursena geri döndü sahalara!!!!
yaa öle diyetisyene falan gitmiyorum ama kendi çapımda bişey ler yapmaya çalışıyorum bilmem doğrubilmem yanlış amaHayirli gunler guzel yurdumun citir kizlarii
bu gece cocuklar hic uyumadi daha dogrusu onlar nobetlese uyudular da beni uyutmadilar birini uyutuyorum digeri uyaniyo ayy kabus gibi bir gece gecirdim simdide muthis kafam agriyo off biran once saglikla bir buyuselerdi artik...
Gokcecim sinavinin iyi gectigine sevindim canim amacina basariyla ulasirsin insallah
meyracim mesajini okudum canim.. daha once cok tatli oldugunu soylemismiydim...
Nursenaa menulerini ilgiyle takip ediyorum iyi sarildin sen bu ise masallah sana
yeni gelen arkadas da hosgelmis
İnsallah canim yaa ama hayret edersin digerinin uyandigindan emin oluyo aglama sesini duyuyo ve ohle uyuyo bu nasil bir ortakliktir anlamadim gitti
Darısı bize diyelimm ay ben kelepçe taktırsam kelepçe var diye yer yer patlatırım okadar iradesizim yane:)
bana göre deil yaniii
valla gün kurusunu öğleden sonra arada yiyorumm yena
şimdide evi sildim süpürdümm ohh mis gibi kahvemin yanında 3 adet minnak lokum yiyorumm çok yoruldum ödülüm ama demi yaaa
öğlene ot kavurcam ege pazarları yıkılıyo ottan adını bilmiyorum ama nedir ne deildirr :)) cahilliğin gözü kör olsunn
ay öle deşik otlar var ki hayran kalıyorum yaaa nekadar sağlıklı ege cennet türkiyemmm
ama varya bizde iş yok eşime diyom elin gavurları sırtında çanta nası geziyolar bilmedik memleketleri anam bizz kapı dışarı çıkmaya korkuyoruzz
tatil anlayısımız lüks zaten 5 yıldız otel olcak falan filan ayy adamlar doğal yaşıcaz diye yerleşiyolar bile yaaa tabi maddiyatada bakıyo biraz ama
adamların yemeyle işleri yokk dikkat ediyorum burda kahvaltıı veren yerler çokk hepte türkler anam gömülüyo gözlemeye katmere
sağlıklı yaşam alışkanlık işte atalarından geliyooo
valla süpersin hem ev hem okul
çocukta yaparım kariyerde diye bi şarkı vardı seni okuyunca aklıma hep o geliyooo
yaa öle diyetisyene falan gitmiyorum ama kendi çapımda bişey ler yapmaya çalışıyorum bilmem doğrubilmem yanlış ama
cuma tartılarda görücezz karşılığını
ömrümde hata kaza geçen ay diyetisyene gittim
adam konuşma tarzı olarak ömrümü yediii ukala
karısını dün gördüm parkta tombalak bişey bide diyo yeni doğum yaptım ondan kilo ula 3 yaşında bebesii
neyse kelin merhemi hesabııı işte
işte başlamadan bitti diyetisyen hikayemm
1650 kalorilik bi diyet vermişti çok geldi bana sıkıcı liste yoğurt 1 kilo nerdeyse günde 15 gün dayandımm
aferimm asuu gıııı kahvaltıyı hep normal yapıyon bacı biri gelmez inşallah yada bi yere gitmezsen bozmıcağına inanıyorummm:))))))))
yoksa cumaya yakalarımm hırsından ölün ölün sonra:)))))))))
aman kahve bitti dedikodumda bitti 12 ye kızla babası ( yani kocam) gelir ler patates kızartacağım ama ben ot kavurması yiyeceğim yoğurtlu ohh misss
öğle menüsü fotosunda görüşmek üzere:)) bayyy
merhabalar kızlar dünden beri bayağı geçmişi okudum hepiniz süpersiniz...
nursena beslenmen ve resimlerin harikaa bizlerede örnek oluyorsun sağol bu menülerle kesin sonuç alıcaksın sende yena gibi 2 öğün mü besleniyorsun ?
ercanim canım maşallah sana ikiz bebeklerinle birde sağlıklı beslenmenin kralını yapıyorsun helal olsuun Allah sağlık versin sana.annesi sende hem onlara yetiş hemde bizee dünki ikizlerlee yürüyüşün gözümden kaçmadıı
burcu1983 123 den 93 e inmek nedir arkadaşım yaaabenim için hayal gerçekden tebrikler umarım daima korur ve hedeflediğin rakamlarada kavuşursuun
Gokce_Iremim kardeş sınavlar verilmiş vee verilmeye devam edilecek herhalde kolay geleee yalnız bu gün okul asılmııışpaskalyaya dikkat !:)))
OGULCUKLARIM kardeşinle yürüyüşe çıktın dimiii dün düşmüştünde geçmiş olsuun nasıl ayaklarıın ?
mimoza84 hoşgeldiin :)
yenam kedilerden uzak mı dursak nee geçmiş olsuun :)) dünki liste harikaydıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?