Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben niğdedeyım burada hava aydınlanıyor ben sabah beşte ayaktayım

niğdeden citol diye arkadaş vardı bu topikte sen diyince aklıma geldi en son kelepçe taktırdı miğdeye sonrassı uğradı ara ara kayboldu yenaaa ne oldu kız fıstık oldu heralde uğramıyo bak sen biliyomusun yena

yaklaşık 1 bucuk sene önce gittim canım bidahada gitmedim diyetisyene canım şimdi tekrar arastırma asamasındayım....
insülin direncinide pko oldugu yenemiyoruz malesef canım
ama sen nasıl başardıgını ayrıntılı anlatabilrsen eger en azından etkilerini azaltabilirim inşallah

önerilerin içinde cok tesekkür ederim canm saol...

sabahki menüm..
1 dilim ekmek
yağsız domatesli menemen peynir
öğleyede kapya biberi koymustum kavanoza onu yogurtlayacağım inşallah

Yağışlı,kapalı depresif bir İzmir sabahından Günaydın iyi yürekli güzel arkadaşlarım...

Ama olmaz ki...haberin varmı bilmiyorum dışarıda mevsim bahar.

harikasın tam güçlü kadın profilisin...Biz kendimizi sever ve değer verirsek çevremizden de aynı davranışları görürüz...

Dafi iyidi canım yani olumsuz birşey sezmedim..

Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?

Hoşgeldiniz aramıza...

Sanırım fıstık oldu nursena...gelmediğine göre, zayıflayanlar uğramıyor çünkü...

Bu arada kahvaltına gün kurusu, kuru erik ekleyebilirsin..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar....

yenacım dün yediklerine bayıldım ne kız öyle kaymak filan, bendemi yapsam

bende bugün inşallah leslieme başlıyorum akşam başlıyacaktım gezmeğe çağırdılar yapamadım

sabah bir dilik buğday ekmeği yeşil siyah zeytin karışık
1 dilim peynir dom salt tere roka
yumurta beyazu sarısını bebeğim yedi ıhlamur...

Selam kizlar!!!! Bu sabah siniftan 5kisi olmak uzere okulu astik gitmedik cunku 2tane sömestir notu icin gecerli olan sinav vardi... dunkinin stresinden hic calisamadim onlara... gidip sinava girsem kesin 3falan alirdim... o yuzden devamsizligimin olmasini tercih ettim :) birde 4tane daha arkadas gitmeyince bende gitmeyim dedim

herkese hayirli gunler!!!

ya ben dun aksam coook kacirdim burda paskalya bayrami nedeniyle tavsan seklinde cikolatalar var dun aldik... 4kare etcek sekilde yedim... birde aksam yemegi olarak pizza yedim bu sabah tartildim cumaya bakarak +300gr... ama dun sabaha bakarak +1kg neyse onemli olan cumaya eksi olsunda :)

Samimiyetin ve desteğin için çok sağol canım. Allah hepimizin yuvasını mutlu huzurlu kılsın.
Hepimizin yardımcısı olsun.

birsey degil canim amin canim

inşaallah canım, sevindim sınavının güzel geçtiğine.

sagol canim

Sağol meyracım
Dafiyle ben de konuştum cuma günü iyiydi canım yoğundu her zamanki gibi

Dafiyi bende merak ediyordum :) sevindim iyi olmasina :)

Slm aranızda bana da yer var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin!!!!

esselamün aleykum
günaydın canlarım
45 dk yuruyuş yapıldı hadı ınşallah yaza bı 20 kılodaha

tabıkı alırız hoşgeldın canım

masallah canim!!! hadi bakalim oda gider insallah :)

supersin nursenacim!!!
Iste bizim bildigimiz nursena geri döndü sahalara!!!!

Hayirli gunler guzel yurdumun citir kizlarii
bu gece cocuklar hic uyumadi daha dogrusu onlar nobetlese uyudular da beni uyutmadilar birini uyutuyorum digeri uyaniyo ayy kabus gibi bir gece gecirdim simdide muthis kafam agriyo off biran once saglikla bir buyuselerdi artik...

Gokcecim sinavinin iyi gectigine sevindim canim amacina basariyla ulasirsin insallah

meyracim mesajini okudum canim.. daha once cok tatli oldugunu soylemismiydim...

Nursenaa menulerini ilgiyle takip ediyorum iyi sarildin sen bu ise masallah sana
yeni gelen arkadas da hosgelmis

allah yardimcin olsun canim... keratalar demek biri uyudu digeri uyandi ha...
insallah bir ara dinlencek vaktin olur...

sagol canim insallah aminnnn

allah yardimcin olsun canim... keratalar demek biri uyudu digeri uyandi ha...
insallah bir ara dinlencek vaktin olur...

sagol canim insallah aminnnn

İnsallah canim yaa ama hayret edersin digerinin uyandigindan emin oluyo aglama sesini duyuyo ve ohle uyuyo bu nasil bir ortakliktir anlamadim gitti

Hayırlı günler
Kahvaltımı az önce yaptım gayet akıllı usluydu hem de darısı diğer öğünlere inşallah :)

Sanırım fıstık oldu nursena...gelmediğine göre, zayıflayanlar uğramıyor çünkü...

Bu arada kahvaltına gün kurusu, kuru erik ekleyebilirsin..
Darısı bize diyelimm ay ben kelepçe taktırsam kelepçe var diye yer yer patlatırım okadar iradesizim yane:)
bana göre deil yaniii
valla gün kurusunu öğleden sonra arada yiyorumm yena
şimdide evi sildim süpürdümm ohh mis gibi kahvemin yanında 3 adet minnak lokum yiyorumm çok yoruldum ödülüm ama demi yaaa
öğlene ot kavurcam ege pazarları yıkılıyo ottan adını bilmiyorum ama nedir ne deildirr :)) cahilliğin gözü kör olsunn
ay öle deşik otlar var ki hayran kalıyorum yaaa nekadar sağlıklı ege cennet türkiyemmm
ama varya bizde iş yok eşime diyom elin gavurları sırtında çanta nası geziyolar bilmedik memleketleri anam bizz kapı dışarı çıkmaya korkuyoruzz
tatil anlayısımız lüks zaten 5 yıldız otel olcak falan filan ayy adamlar doğal yaşıcaz diye yerleşiyolar bile yaaa tabi maddiyatada bakıyo biraz ama
adamların yemeyle işleri yokk dikkat ediyorum burda kahvaltıı veren yerler çokk hepte türkler anam gömülüyo gözlemeye katmere
sağlıklı yaşam alışkanlık işte atalarından geliyooo
valla süpersin hem ev hem okul
çocukta yaparım kariyerde diye bi şarkı vardı seni okuyunca aklıma hep o geliyooo

yaa öle diyetisyene falan gitmiyorum ama kendi çapımda bişey ler yapmaya çalışıyorum bilmem doğrubilmem yanlış ama
cuma tartılarda görücezz karşılığını
ömrümde hata kaza geçen ay diyetisyene gittim

adam konuşma tarzı olarak ömrümü yediii ukala
karısını dün gördüm parkta tombalak bişey bide diyo yeni doğum yaptım ondan kilo ula 3 yaşında bebesii
neyse kelin merhemi hesabııı işte
işte başlamadan bitti diyetisyen hikayemm
1650 kalorilik bi diyet vermişti çok geldi bana sıkıcı liste yoğurt 1 kilo nerdeyse günde 15 gün dayandımm

aferimm asuu gıııı kahvaltıyı hep normal yapıyon bacı biri gelmez inşallah yada bi yere gitmezsen bozmıcağına inanıyorummm:))))))))
yoksa cumaya yakalarımm hırsından ölün ölün sonra:)))))))))

aman kahve bitti dedikodumda bitti 12 ye kızla babası ( yani kocam) gelir ler patates kızartacağım ama ben ot kavurması yiyeceğim yoğurtlu ohh misss
öğle menüsü fotosunda görüşmek üzere:)) bayyy

İnsallah canim yaa ama hayret edersin digerinin uyandigindan emin oluyo aglama sesini duyuyo ve ohle uyuyo bu nasil bir ortakliktir anlamadim gitti

Ikizlerin dayanismasi bu olsa gerek

aynen canim benimde aklima o sarki geliyor arada cocukta yaparim kariyerdeeeeeeee simdilik bu neki??? calismaya baslayim hemen 2nci cocugu doguracam sonra 3ncuyu belkide 4lerim

merhabalar kızlar dünden beri bayağı geçmişi okudum hepiniz süpersiniz...

nursena beslenmen ve resimlerin harikaa bizlerede örnek oluyorsun sağol bu menülerle kesin sonuç alıcaksın sende yena gibi 2 öğün mü besleniyorsun ?

ercanim canım maşallah sana ikiz bebeklerinle birde sağlıklı beslenmenin kralını yapıyorsun helal olsuun Allah sağlık versin sana.annesi sende hem onlara yetiş hemde bizee dünki ikizlerlee yürüyüşün gözümden kaçmadıı

burcu1983 123 den 93 e inmek nedir arkadaşım yaaa benim için hayal gerçekden tebrikler umarım daima korur ve hedeflediğin rakamlarada kavuşursuun

Gokce_Iremim kardeş sınavlar verilmiş vee verilmeye devam edilecek herhalde kolay geleee yalnız bu gün okul asılmııış paskalyaya dikkat !:)))

OGULCUKLARIM kardeşinle yürüyüşe çıktın dimiii dün düşmüştünde geçmiş olsuun nasıl ayaklarıın ?

mimoza84 hoşgeldiin :)

yenam kedilerden uzak mı dursak nee geçmiş olsuun :)) dünki liste harikaydıı

Dün akşama kadar iyiydim bacım akşam tavuklu salata yedim bir güzel
Bugün de bozmayı düşünmüyorum acil 85 altına inmem lazım inşallah
Sen yakala beni canım birimiz bile versek sevinirim ben
Bugünlük bir gezme Plan'ım yok ama yarın arkadaşa gideceğim mecbur aslında istemiyorum ama bebeğe Kur'an okunacak dedi mecbur tuttu beni

sağol canım evet maalesef düştüm bugun daha iyiyim

bendendee haberler iyi geçen cumadan beri kaçamağım yok birtek cumartesi gecesii eşimle saat akşam 9 da kumpir yiyip zero içtim kaçamağımada değmedii tadı çok kötüydüü regli öncesiyim oldukça şişim önümüzdeki günlerde olurum herhalde bu durum inş. tartıma artı yansımaz dün bir saat yürüyüş yaptım bugümde leslii 3 yaptım mutluyum inş. bu girişimim devam eder cumarteside kızımla bayağı yürüyüş yapmıştım ama mağzalara uğradığım için spordan saymıyoruum...

bende 2 gündür hayvanlar la pek haşırneşirim:)))) dün kuzenim hastaydı bir tarha çorbası yapıp götürdüm ama apartmana girmek ne mümkün kapının önünde bir kedi çekilmiyor ben piissst diyorum o bana hhııgg diye sinirli sinirli hareketler çekiyor bu durum bayağı sürdüü korktum açtı herhâlde sonra apartmana girerken içeri girmeye çalıştı almadım içeriyee girseydi bir daha çıkamazdı ve zor olurduu kuzenimde 20 dk oturduktan sonra kediye süt ve peynir indirdim ama bu seferde bulamadım bende ağacın dibine bıraktıım . sabahda akşam topladığım çamaşırın üzerinde arı gördüm hareketsizdii ölmüş zenetim ve akılı ben onu elimee aldım peki arı bana naptı tabikii soktu ellimi nasıl saladıysam fırlatım gitti sonrada ölüsünü yerde buldum bu seferde peçeteyle aldım attım hain arıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…