Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetteki başarın için tebrikler canım
Arı için de geçmiş olsun ben çok korkarım arı sokmasından daha başıma gelmedi inşallah gelmez
Tartıda senin yüzünü güldürür inşallah
Ben de bikaç gündür fena sayılmam aslında ama tartıda bir hareket yok benim de regl yakın oldukça gerginim ödem de vardır belki

Selamün aleykümm...

esracan Allah kolaylık versin canım zor ikizle uğraşmak...benimkilerde bu gece uyutmadılar beni dediğin gibi nöbetleşe uyandılar ne sıkıntıları vardı anlamadım şimdi keyifleri yerinde benimse başım çatlıyo uykuyla uyanıklık arasında bir geceden sonra normal böyle olması...kahvaltı yapmadım hiç bişey yiyesim yoktu az önce öğle yemeği yedim....doğru değil biliyorum ama yicek halim yoktu....şimdi yeşilçayımı içiyorum bir yandan...

bir sürü alıntı yapmıştım pc dondu kapatıp açtım gitmiş hepsi aklımdada hiç bişey kalmadı..yenacım hafızana hayranım valla..Allah nazarlardan saklasın....

bi nursenanın kahvaltısını hatırlıyom beğenmeme izin vermedi oyüzden yazarak beğeniyom..

ayy bende çok korkarım arı sokmasından hiç başıma gelmedi inşallah gelmezde geçimiş olsun canım....

geçmiş olsun canım kaçamakta olur arada abartmamak şartıyla (diyenede bi bakın hele)

öğlenki menüm...
1 dilim ekmek
bol yeşillikli salata ve kapya biberi yedim yogurtlu

3 öğün besleniyorummmm
ahh ahhh bende bugün gidicem asum yaa inşallah kazasız yırtarım

işte öğle menümmmm kızlarrr biberler çok fena acıydı ama bayılıyorum kuru biber patlatmasına otuda bulgurlu yaptımm

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrr ;D sinavim guzel gecti :) en azindan elimden gelenin en iyisini yaptim :) insallah notumda iyi olur :) carsamba gunu ogleden sonrada devam insallah :)

gecmis olsun canim!!!
hadi bakalim gidecek bu kilocuklar :)
saol canım inşallah. sen ne güzel kilo vermişssin ben yokkene bravo...
geçmiş olsun ya burkmadın inşallah..
darısı daha az kilolara inşallah...süper bir duygu olsa gerek...

Ablam çok geçmiş olsun ben hala iyileşemedim bu farenjit 3-4 ayda bir tekrarlıyor gitmekte bilmiyor.çaresi bademcikleeri aldırmakmış sanırım...

hemen toparlanmamız lazım haklısın

Yenacım menü harika belki seni örnek alıp karataya başlarım aslında benim için iyi olabilir.

diyet mantığı ile sabah hafif kahvaltı yapıyorum işe gidiyorum saat 10 dan sonra hemen acıkıyorum ee malum kurabiyelerin içinde olunca hemen atıyorum ağzıma bitane sonra arkası geliyor..bu benim handikapım...bunu karatayla yenebilirim belki...
Eki Görüntüle 1036760 Eki Görüntüle 1036761 işte öğle menümmmm kızlarrr biberler çok fena acıydı ama bayılıyorum kuru biber patlatmasına otuda bulgurlu yaptımm

afiyet olsun...

sağol canım bugun iyiyim şükür

Derinciğim,kaymak serbest..KAynattığım sütün kaymağını günkuruların arasına sürüyosun bir de ceviz ekliyosun bomba oluyo )
Faceden sağlıklı yaşıyoruzu takip et arada öyle leziz şeyler yiyorlar ki ve zayıflıyorlar...

Bu aralar uzak durmak lazım bence de )
Sana da geçmiş olsun arıyla mücadele etmişsin...

Cuma eksi bildireceksin asuucm..bakalım senmi nursenamı daha fazla verecek )

benim de geçti yine yaklaşık bir hafta oluyor..barmaklarım dolma boyutun da ;(

zeynepçim neyi hatırladım yine

Bu arada kahvaltıyı atlama canım ağzına atıver ufacık bişeyde olsa...

Nevinciğim,benim nasıl uslanmaz bir obur olduğumu biliyosun...gerçekten tatlı krizlerini engelleyen bir sistem bu..
ÇAbuk acıkmıyosun doya doya leziz şeyler yiyosun ve dinç oluyosun daha ne olsun...
Dene derim..

Son düzenleme:
Nevinciğim,benim nasıl uslanmaz bir obur olduğumu biliyosun...gerçekten tatlı krizlerini engelleyen bir sistem bu..
ÇAbuk acıkmıyosun doya doya leziz şeyler yiyosun ve dinç oluyosun daha ne olsun...
Dene derim..

canım bende aynıyım biliyorsun iradesizim...kitabını okuudnmu peki başlamadan?

herkesr ii geceler cok yogun bir gun gecirdim uykusuzlukdan gozlerim kapanio yarinda esimin dogum gunu yine yogunum hastalara acil sifalar diliyor horlamaya basliorum siii yuuuu bayyyy...

arada bir horlamayı bende severim, o denli yorulmayıda:)
normalde horlamam ama.

büyürler büyürler canım.... biz geldik bak bu yaşa, ne zaman geldik değilmi? kendimizden pay biç...
analık kolay değil, ama cennet anaların ayağı altında işte inşaallah canım benim.....

ayrıca çok teşekkür ederim:)
o senin gören gözlerinin güzelliği......

Varim yogum herseyim tek dostum sirdasimsin senn : kahveeeeee sensiz olamam

kahve benim içinde bir çok açıdan çok değerli.....
derler ya 1kahvenin kırk yıl hatırı vardır diye, aynen bende de öyle......
dip not: kahvemin son yudumunu şimdi aldım:)

arı sokması için geçmiş olsun canım yaaa....
vardır belkide 2gündür hayvanlarla böyle haşır neşir olmanda da bir hayır....
kedilerin çoğu sudan korkar ve sevmezler biliyomusun:)
yani bir kedinin üzerine su atsan yada şöyle elinle falan su fırlatsan büyük ihtimal kaçar bu aklında olsun:))))

ayy bende çok korkarım arı sokmasından hiç başıma gelmedi inşallah gelmezde geçimiş olsun canım....

annemin arı fobisi vardır:) bunu annemi tanıyan herkes bilir.
mesela bir piknikte falan arı olsa gelse piknik burnundan gelir kadının, iş ya annemin olduğu yerde de genelde bi arı çıkar gelir.

iyi giyor aslında tartılmadım daa cumaya artık :) yalnız sabah kaltığımda çok şişdim dün akşamda saat 18:00 akşam yemeğini yedim ve ara öğün bile yapmadım ve evet inş arı sokması yaşamazsın :))

sağol evet yaa acıyor bayağı ama öyle hareketsizdiki ölü sanıp elime aldım zaten iğnesininde yarısı içerde yarısı dışardaydıı bende cımbızla iğnesini çıkartım zannedersem o yüzden ağrısı uzun sürmedii :)

geçmiş olsun canım kaçamakta olur arada abartmamak şartıyla (diyenede bi bakın hele)

bu hafta iyi gidiyor bakalım 2 gündür sporumu da yapıyoruum :)

yani doğal olarak arı gördük müü uzaklaşıyoruz bende arıdan hoşlanmam mesella arının tek sevdiğim özeliği balıdır kiminin arı sokmasına alerjisi vardır arı sokar sokmaz bayılır hemen onunda bir panzehir iğnesi var ama tam bilmiyorum ben sağlıkçı arkadaşlar bilir ....

ne kahvesi içiyorsunuz kızlaar bende kahve molasında geldim yanınızaa

ben en iyisi pazara çıkayım bugün planlarım gecikdi aslındaa kardeşime gidip evini biraz toplayıp yemek yapıcaktım ama geç oldu belki evde yemek yapar götürürüm yada yarın gideriim daha kendi akşam yemeğime karar veremediim

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun

Kac gundur guzel besleniyordum bugun sadece kahvalti yaptim onun disinda sadece kahve iciyorum canim birsey istemiyo bugun cognemek bile yuk gibi mutsuz ruhuma konusmak bile gelmiyor icimden su nankor dunyaya sadece yazmak istiyorum icim bosalana kadar ofkem gecene kadar omur bitene kadar yazmak yazmak yazmak.....

afiyet olsun.
bu kadar acıyla miden rahatsız olmuyomu? olmuyosa ne güzel...
acıyı bende çok severim ama malesef midemden nadir yiyebiliyorum.
1 i acı çıktı biride yenmeyecek kadar acı deidi çok seviyorum acıyı az adanalı ruhum kabarıyo:))
hımm bakk sennn bacım face lerden nelere takılıyomuşş ama bize bi istek yolllamadı meğer face adresi varmışşş yoldaşımın

neden neye canını sıktın allaha bin şükürr
kimseye muhtaç deiliz elimiz ayağımız tutuyo ya geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…