- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Diyetteki başarın için tebrikler canımbendendee haberler iyi geçen cumadan beri kaçamağım yok birtek cumartesi gecesii eşimle saat akşam 9 da kumpir yiyip zero içtim kaçamağımada değmedii tadı çok kötüydüü regli öncesiyim oldukça şişim önümüzdeki günlerde olurum herhalde bu durum inş. tartıma artı yansımaz dün bir saat yürüyüş yaptım bugümde leslii 3 yaptım mutluyum inş. bu girişimim devam eder cumarteside kızımla bayağı yürüyüş yapmıştım ama mağzalara uğradığım için spordan saymıyoruum...
bende 2 gündür hayvanlar la pek haşırneşirim:)))) dün kuzenim hastaydı bir tarha çorbası yapıp götürdüm ama apartmana girmek ne mümkün kapının önünde bir kedi çekilmiyor ben piissst diyorum o bana hhııgg diye sinirli sinirli hareketler çekiyor bu durum bayağı sürdüü korktum açtı herhâlde sonra apartmana girerken içeri girmeye çalıştı almadım içeriyee girseydi bir daha çıkamazdı ve zor olurduu kuzenimde 20 dk oturduktan sonra kediye süt ve peynir indirdim ama bu seferde bulamadım bende ağacın dibine bıraktıım . sabahda akşam topladığım çamaşırın üzerinde arı gördüm hareketsizdii ölmüş zenetim ve akılı ben onu elimee aldım peki arı bana naptı tabikii soktu ellimi nasıl saladıysam fırlatım gitti sonrada ölüsünü yerde buldum bu seferde peçeteyle aldım attım hain arıı
bendendee haberler iyi geçen cumadan beri kaçamağım yok birtek cumartesi gecesii eşimle saat akşam 9 da kumpir yiyip zero içtim kaçamağımada değmedii tadı çok kötüydüü regli öncesiyim oldukça şişim önümüzdeki günlerde olurum herhalde bu durum inş. tartıma artı yansımaz dün bir saat yürüyüş yaptım bugümde leslii 3 yaptım mutluyum inş. bu girişimim devam eder cumarteside kızımla bayağı yürüyüş yapmıştım ama mağzalara uğradığım için spordan saymıyoruum...
bende 2 gündür hayvanlar la pek haşırneşirim:)))) dün kuzenim hastaydı bir tarha çorbası yapıp götürdüm ama apartmana girmek ne mümkün kapının önünde bir kedi çekilmiyor ben piissst diyorum o bana hhııgg diye sinirli sinirli hareketler çekiyor bu durum bayağı sürdüü korktum açtı herhâlde sonra apartmana girerken içeri girmeye çalıştı almadım içeriyee girseydi bir daha çıkamazdı ve zor olurduu kuzenimde 20 dk oturduktan sonra kediye süt ve peynir indirdim ama bu seferde bulamadım bende ağacın dibine bıraktıım . sabahda akşam topladığım çamaşırın üzerinde arı gördüm hareketsizdii ölmüş zenetim ve akılı ben onu elimee aldım peki arı bana naptı tabikii soktu ellimi nasıl saladıysam fırlatım gitti sonrada ölüsünü yerde buldum bu seferde peçeteyle aldım attım hain arıı
geçmiş olsun canımbendendee haberler iyi geçen cumadan beri kaçamağım yok birtek cumartesi gecesii eşimle saat akşam 9 da kumpir yiyip zero içtim kaçamağımada değmedii tadı çok kötüydüü regli öncesiyim oldukça şişim önümüzdeki günlerde olurum herhalde bu durum inş. tartıma artı yansımaz dün bir saat yürüyüş yaptım bugümde leslii 3 yaptım mutluyum inş. bu girişimim devam eder cumarteside kızımla bayağı yürüyüş yapmıştım ama mağzalara uğradığım için spordan saymıyoruum...
3 öğün besleniyorummmmmerhabalar kızlar dünden beri bayağı geçmişi okudum hepiniz süpersiniz...
nursena beslenmen ve resimlerin harikaa bizlerede örnek oluyorsun sağol bu menülerle kesin sonuç alıcaksın sende yena gibi 2 öğün mü besleniyorsun ?
ercanim canım maşallah sana ikiz bebeklerinle birde sağlıklı beslenmenin kralını yapıyorsun helal olsuun Allah sağlık versin sana.annesi sende hem onlara yetiş hemde bizee dünki ikizlerlee yürüyüşün gözümden kaçmadıı
burcu1983 123 den 93 e inmek nedir arkadaşım yaaabenim için hayal gerçekden tebrikler umarım daima korur ve hedeflediğin rakamlarada kavuşursuun
Gokce_Iremim kardeş sınavlar verilmiş vee verilmeye devam edilecek herhalde kolay geleee yalnız bu gün okul asılmııışpaskalyaya dikkat !:)))
OGULCUKLARIM kardeşinle yürüyüşe çıktın dimiii dün düşmüştünde geçmiş olsuun nasıl ayaklarıın ?
mimoza84 hoşgeldiin :)
yenam kedilerden uzak mı dursak nee geçmiş olsuun :)) dünki liste harikaydıı
ahh ahhh bende bugün gidicem asum yaa inşallah kazasız yırtarımDün akşama kadar iyiydim bacım akşam tavuklu salata yedim bir güzel
Bugün de bozmayı düşünmüyorum acil 85 altına inmem lazım inşallah
Sen yakala beni canım birimiz bile versek sevinirim ben
Bugünlük bir gezme Plan'ım yok ama yarın arkadaşa gideceğim mecbur aslında istemiyorum ama bebeğe Kur'an okunacak dedi mecbur tuttu beni
Eki Görüntüle 1036760 Eki Görüntüle 1036761 işte öğle menümmmm kızlarrr biberler çok fena acıydı ama bayılıyorum kuru biber patlatmasına otuda bulgurlu yaptımm
saol canım inşallah. sen ne güzel kilo vermişssin ben yokkene bravo...Kizlarrrrrrr ;D sinavim guzel gecti :) en azindan elimden gelenin en iyisini yaptim :) insallah notumda iyi olur :) carsamba gunu ogleden sonrada devam insallah :)
gecmis olsun canim!!!
hadi bakalim gidecek bu kilocuklar :)
geçmiş olsun ya burkmadın inşallah..selam kızlar
bugun benım kosteklıgım gıne çarşıdan gelirken yere kapaklandım ayaklarım acayıp arıyo güya yarın sabah kardeşimle sabah yuruyuşlerıne başlıyacaktık
ben bu sakarlıkla ne yapacam hıç bılemıyorum
darısı daha az kilolara inşallah...süper bir duygu olsa gerek...Hayırlı akşamlar güzeller bugün hayatımda ilk kez bir kıyafetimi daralttımbunu sizinle paylaşmak istedim geçen son bahar mevsimlik bir kruvaze trençkot almıştım 52 beden düğmelerini annem öne almıştı da ancak olmuştu bugün bi giyeyim dedim aylar sonra ilk kez ve tüm gün emanet gibi durdu üstümde herkeste vurgulayınca bi boy aynasından bakayım dedim o an kendimi küçülmüş gördüm çoook sevindirik oldum uçuyorum daralttım akşam üzere sonra bi hesap yaptım bunu aldığımda 112 küsürdüm ekim falandı buraya gelmeden 108 e düşmüştüm şubatta buraya başladım ve şimdi 101 falanım yani toplamda 11 kg falan vermişim darısı istikrarlı bi şekilde hepinizin başına İnşallah ve ben aslında 11 değil 20 kg kardayım çünkü başlamasaydım eğer şimdi bi 7-8 kg de almış olacaktım muhtemelen , bi dua edin şu gençliğinin baharındaki bacınıza da yaza 70 i bulsun çook seviyorum hepinizi mutlu olunca paylaşmak istedim
iyiyim canım buralardayız 1 ileri 1 geri :))
anam anammm anammmm vay be nursenama bak şükür sahalara döndüüü bravo sana
bende varım haklısın geçen sene sadece otel çalışıoduk bu sene market vçs girince iş çok ben pert :)) ama söz ipin ucunu bırakmıycam
yenam evettt ben yetişemedim kavgaya
iyi akşamlar güzellerrr
herkesde bir diyet modu maşallah topiğimize
ama eskilerden eksikler var(( özlediklerim varr
hava değişiminden salya sümüğüm dün hep yattım bugünde işe gittim saat 3 de bitik halde eve geldim ilaç v.s aldım sanırım onlar uyuttu ama hala uykum var ateş baş ağrısı en kısa sürede toparlamam lazım nursenaya yetişmek için
Gelmişken yediklerimi paylaşayım....
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
peynir
12 zeytin
lahana
3 adet kaymaklı gün kurusu
Akşam,
Yarmalı yoğurt çorbası
Menemen
yeşillik
Sütlü kahve
45 dk. yürüyüş
Eki Görüntüle 1036760 Eki Görüntüle 1036761 işte öğle menümmmm kızlarrr biberler çok fena acıydı ama bayılıyorum kuru biber patlatmasına otuda bulgurlu yaptımm
saol canım inşallah. sen ne güzel kilo vermişssin ben yokkene bravo...
geçmiş olsun ya burkmadın inşallah..
darısı daha az kilolara inşallah...süper bir duygu olsa gerek...
Ablam çok geçmiş olsun ben hala iyileşemedim bu farenjit 3-4 ayda bir tekrarlıyor gitmekte bilmiyor.çaresi bademcikleeri aldırmakmış sanırım...
hemen toparlanmamız lazım haklısın
Yenacım menü harika belki seni örnek alıp karataya başlarım aslında benim için iyi olabilir.
diyet mantığı ile sabah hafif kahvaltı yapıyorum işe gidiyorum saat 10 dan sonra hemen acıkıyorum ee malum kurabiyelerin içinde olunca hemen atıyorum ağzıma bitane sonra arkası geliyor..bu benim handikapım...bunu karatayla yenebilirim belki...
afiyet olsun...
günaydın arkadaşlar....
yenacım dün yediklerine bayıldım ne kız öyle kaymak filan, bendemi yapsam
bende bugün inşallah leslieme başlıyorum akşam başlıyacaktım gezmeğe çağırdılar yapamadım
sabah bir dilik buğday ekmeği yeşil siyah zeytin karışık
1 dilim peynir dom salt tere roka
yumurta beyazu sarısını bebeğim yedi ıhlamur...
merhabalar kızlar dünden beri bayağı geçmişi okudum hepiniz süpersiniz...
nursena beslenmen ve resimlerin harikaa bizlerede örnek oluyorsun sağol bu menülerle kesin sonuç alıcaksın sende yena gibi 2 öğün mü besleniyorsun ?
ercanim canım maşallah sana ikiz bebeklerinle birde sağlıklı beslenmenin kralını yapıyorsun helal olsuun Allah sağlık versin sana.annesi sende hem onlara yetiş hemde bizee dünki ikizlerlee yürüyüşün gözümden kaçmadıı
burcu1983 123 den 93 e inmek nedir arkadaşım yaaabenim için hayal gerçekden tebrikler umarım daima korur ve hedeflediğin rakamlarada kavuşursuun
Gokce_Iremim kardeş sınavlar verilmiş vee verilmeye devam edilecek herhalde kolay geleee yalnız bu gün okul asılmııışpaskalyaya dikkat !:)))
OGULCUKLARIM kardeşinle yürüyüşe çıktın dimiii dün düşmüştünde geçmiş olsuun nasıl ayaklarıın ?
mimoza84 hoşgeldiin :)
yenam kedilerden uzak mı dursak nee geçmiş olsuun :)) dünki liste harikaydıı
Dün akşama kadar iyiydim bacım akşam tavuklu salata yedim bir güzel
Bugün de bozmayı düşünmüyorum acil 85 altına inmem lazım inşallah
Sen yakala beni canım birimiz bile versek sevinirim ben
Bugünlük bir gezme Plan'ım yok ama yarın arkadaşa gideceğim mecbur aslında istemiyorum ama bebeğe Kur'an okunacak dedi mecbur tuttu beni
Diyetteki başarın için tebrikler canım
Arı için de geçmiş olsun ben çok korkarım arı sokmasından daha başıma gelmedi inşallah gelmez
Tartıda senin yüzünü güldürür inşallah
Ben de bikaç gündür fena sayılmam aslında ama tartıda bir hareket yok benim de regl yakın oldukça gerginim ödem de vardır belki
Selamün aleykümm...
esracan Allah kolaylık versin canım zor ikizle uğraşmak...benimkilerde bu gece uyutmadılar beni dediğin gibi nöbetleşe uyandılar ne sıkıntıları vardı anlamadım şimdi keyifleri yerinde benimse başım çatlıyo uykuyla uyanıklık arasında bir geceden sonra normal böyle olması...kahvaltı yapmadım hiç bişey yiyesim yoktu az önce öğle yemeği yedim....doğru değil biliyorum ama yicek halim yoktu....şimdi yeşilçayımı içiyorum bir yandan...
bir sürü alıntı yapmıştım pc dondu kapatıp açtım gitmiş hepsi aklımdada hiç bişey kalmadı..yenacım hafızana hayranım valla..Allah nazarlardan saklasın....
bi nursenanın kahvaltısını hatırlıyom beğenmeme izin vermedi oyüzden yazarak beğeniyom..
Yenacım menü harika belki seni örnek alıp karataya başlarım aslında benim için iyi olabilir.
diyet mantığı ile sabah hafif kahvaltı yapıyorum işe gidiyorum saat 10 dan sonra hemen acıkıyorum ee malum kurabiyelerin içinde olunca hemen atıyorum ağzıma bitane sonra arkası geliyor..bu benim handikapım...bunu karatayla yenebilirim belki...
afiyet olsun...
Nevinciğim,benim nasıl uslanmaz bir obur olduğumu biliyosun...gerçekten tatlı krizlerini engelleyen bir sistem bu..
ÇAbuk acıkmıyosun doya doya leziz şeyler yiyosun ve dinç oluyosun daha ne olsun...
Dene derim..
herkesr ii geceler cok yogun bir gun gecirdim uykusuzlukdan gozlerim kapanio yarinda esimin dogum gunu yine yogunum hastalara acil sifalar diliyor horlamaya basliorum siii yuuuu bayyyy...
Hayirli gunler guzel yurdumun citir kizlarii
bu gece cocuklar hic uyumadi daha dogrusu onlar nobetlese uyudular da beni uyutmadilar birini uyutuyorum digeri uyaniyo ayy kabus gibi bir gece gecirdim simdide muthis kafam agriyo off biran once saglikla bir buyuselerdi artik...
Gokcecim sinavinin iyi gectigine sevindim canim amacina basariyla ulasirsin insallah
meyracim mesajini okudum canim.. daha once cok tatli oldugunu soylemismiydim...
Nursenaa menulerini ilgiyle takip ediyorum iyi sarildin sen bu ise masallah sana
yeni gelen arkadas da hosgelmis
Varim yogum herseyim tek dostum sirdasimsin senn : kahveeeeee sensiz olamam
bendendee haberler iyi geçen cumadan beri kaçamağım yok birtek cumartesi gecesii eşimle saat akşam 9 da kumpir yiyip zero içtim kaçamağımada değmedii tadı çok kötüydüü regli öncesiyim oldukça şişim önümüzdeki günlerde olurum herhalde bu durum inş. tartıma artı yansımaz dün bir saat yürüyüş yaptım bugümde leslii 3 yaptım mutluyum inş. bu girişimim devam eder cumarteside kızımla bayağı yürüyüş yapmıştım ama mağzalara uğradığım için spordan saymıyoruum...
ayy bende çok korkarım arı sokmasından hiç başıma gelmedi inşallah gelmezde geçimiş olsun canım....
iyi giyor aslında tartılmadım daa cumaya artık :) yalnız sabah kaltığımda çok şişdim dün akşamda saat 18:00 akşam yemeğini yedim ve ara öğün bile yapmadım ve evet inş arı sokması yaşamazsın :))Diyetteki başarın için tebrikler canım
Arı için de geçmiş olsun ben çok korkarım arı sokmasından daha başıma gelmedi inşallah gelmez
Tartıda senin yüzünü güldürür inşallah
Ben de bikaç gündür fena sayılmam aslında ama tartıda bir hareket yok benim de regl yakın oldukça gerginim ödem de vardır belki
ayy bende çok korkarım arı sokmasından hiç başıma gelmedi inşallah gelmezde geçimiş olsun canım....
geçmiş olsun canımkaçamakta olur arada abartmamak şartıyla (diyenede bi bakın hele )
kahve benim içinde bir çok açıdan çok değerli.....
derler ya 1kahvenin kırk yıl hatırı vardır diye, aynen bende de öyle......
dip not: kahvemin son yudumunu şimdi aldım:)
arı sokması için geçmiş olsun canım yaaa....
vardır belkide 2gündür hayvanlarla böyle haşır neşir olmanda da bir hayır....
kedilerin çoğu sudan korkar ve sevmezler biliyomusun:)
yani bir kedinin üzerine su atsan yada şöyle elinle falan su fırlatsan büyük ihtimal kaçar bu aklında olsun:))))
annemin arı fobisi vardır:) bunu annemi tanıyan herkes bilir.
mesela bir piknikte falan arı olsa gelse piknik burnundan gelir kadının, iş ya annemin olduğu yerde de genelde bi arı çıkar gelir.
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusunselam kızlar
bugun benım kosteklıgım gıne çarşıdan gelirken yere kapaklandım ayaklarım acayıp arıyo güya yarın sabah kardeşimle sabah yuruyuşlerıne başlıyacaktık
ben bu sakarlıkla ne yapacam hıç bılemıyorum
1 i acı çıktı biride yenmeyecek kadar acı deidi çok seviyorum acıyı az adanalı ruhum kabarıyo:))afiyet olsun.
bu kadar acıyla miden rahatsız olmuyomu? olmuyosa ne güzel...
acıyı bende çok severim ama malesef midemden nadir yiyebiliyorum.
hımm bakk sennn bacım face lerden nelere takılıyomuşş ama bize bi istek yolllamadı meğer face adresi varmışşş yoldaşımınDerinciğim,kaymak serbest..KAynattığım sütün kaymağını günkuruların arasına sürüyosun bir de ceviz ekliyosun bomba oluyo)
Faceden sağlıklı yaşıyoruzu takip et arada öyle leziz şeyler yiyorlar ki ve zayıflıyorlar...
im..
neden neye canını sıktın allaha bin şükürrKac gundur guzel besleniyordum bugun sadece kahvalti yaptim onun disinda sadece kahve iciyorum canim birsey istemiyo bugun cognemek bile yuk gibi mutsuz ruhuma konusmak bile gelmiyor icimden su nankor dunyaya sadece yazmak istiyorum icim bosalana kadar ofkem gecene kadar omur bitene kadar yazmak yazmak yazmak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?