Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve gezmeden geldim orda yarım kızın kurabiyesini yarım kase 4 kaşık kuskus salata tavuk göğüslü 2 çaal sütlü tatlı kızın artanı portakallıydı çokta güzeldide dayandım sonra 10 dakka yürüyerek geldim eve oda yetmedi
1 satt tempolu yürüdüm parkta geldimm akşam yemeği hazırlıcam kacam geldi öpüldünüz

Kriz bitmemiş anlaşılan çok kafana takmamaya çalış hep kendimize yapıyoruz başka bişey olmuyor canım

Yine ucuz atlatmışsın bence iyi de yürümüşsün
Ben ne yapacağım yarın bilmiyorum pide yaptıracak arkadaşım tatlılardan yemem ama pideyi yerim artık napıyım

süper ozaman bol - görürsün cumaya inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun

Ogulcuklarim cok gecmis olsun canim dikkat et kendine
sağolun kızlar sakarlık işte
sen çok güzel kurtarmışsın ben sabah ekmek bıle yemedim güya dengeleyecektim ama resmen gomuldum pastalara offff offfffff of:84:

asu yemek yeme yarım pide yeee salata kenar hamurlarınıda yeme pidelerinn

valla çokta memnun oldummm kurtardığıma bide evde yiyoruz gezmade yedimiz yetmiyomuş gibi üzerinede yürüyüs iiyi gitti az yürüyüş bantınada çıkarsam deyme keyfime bugün:))

kızlar ben geldim
şimdi alıntılarımı okudum anca
sofrayı kurmaya kalkıyorum geçmişe gelince bakarım
inşallah iyisinizdir

Allah razı olsun. Dularınızı eksik etmeyin. Şuan yoluna girmeye başladı birşeyler. umarım böyle devam eder
Canım bu arada sen düzceli miydin?
ben izmirliyim cnm eşim düzceli, sakarya hendekte (düzceye 35 km) oturuyorum

Kizlarrrrrrr ;D sinavim guzel gecti :) en azindan elimden gelenin en iyisini yaptim :) insallah notumda iyi olur :) carsamba gunu ogleden sonrada devam insallah :)

sevindim senin icin canim!!!! insallah tez zamanda 38 bedenide gorursun :)

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına daha ince bedenlerde İnşallah bu arada bende senin sınavının iyi geçmesine çok sevindim tebrik ederim İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda

Bana hoşgeldin diyen bütün arkadaşlarım hoşbuldum :)) Hepiniz çok sıcak kanlısınız sağolun. Ben işe endokrin doktoruna gitmekle başladım tüm tahlillerim sonucu kötü. Kansızlıktan guatr a Haşimato dan insülin direncine kadar yok yok yani. Bana obeziteye dair ilaç raporu düzenlendi ve doktor kontrolünde kilo verdiren ilaçlara da başladım ama doktor diyet ve egzersiz de dedi bana tavsiyeleriniz nelerdir, 110 kiloyum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1037388 6 adet yağlı kağıtta pişirdim köfteleri biberleride közledim yağsız domates rendesi tavada çevirdim ve yoğurt veee salata az yağ var limon var tuzz yokk
olmuş sana İskender ohhh mis

offfff çok kıskandım of:95:

ben geldimm...

menüm:

kahvaltı yok

öğle:bi porsiyon tavuklu pattis yemeği,1 kase çorba,1 kupa yeşilçay...

ara:yeşilçay..

akşam:8 kaşık makarna,1 kase kadarda yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber...

şimdide yeşilçay içtim suyumda 2 litreyi geçti...

olmuş sana İskender ohhh mis

offfff çok kıskandım of:95:
valla süper diii eşime çocuklara patates kızarttım köfteyide nası bi kötü anneysem aslında onlarada böyle yapsam yerlermiydi acep yemek seçtiklerinden cesaret edemedimm

makarna ya bayılırım amma kahvaltııı neden yokk kıı 1 yumurta bari haşlayıverr
afiyet olsun yaramasınn:)

Hoşgeldin geçmiş olsun...bunlar kilo verilerek aşılacak rahatsızlıklar Allah dermansız dert vermesin...

Endokronoloğa gitmekte en iyisini yapmışsınız...

sabah kalktığımda iyi değildim gecem kötü geçti başağrım vardı çok ve hiç iştahım yoktu yiyemedim bişey ondan....yoksa seviyorum ben kahvaltı yapmayıı...

hoşgeldinn..geçmiş olsun canım....

selam kızlar..
Herkes iyidir inşallah..

harikasın tam güçlü kadın profilisin...Biz kendimizi sever ve değer verirsek çevremizden de aynı davranışları görürüz...
Yenam öyle olmak artık tek hedefim. Birbirimize destek verirsek asilmayacak şey yoko

İnşallah öyle yaparım canım zaten hafif bir kahvaltı yapıp giderim muhtemelen erken gidip yardım ederim
Ben köfteyi genelde fırında yapıyorum herkes severek yiyor arada eşim illa yağda kızartma isteyince kızartıyorum fırında daha kolay oluyor hem

nursenacım ben feysi hiç sevmedim pekte takılmıyorum..İstek göndermeyi de düşünemiyorum açıkçası..
senin resmin varmı feysin de.? Dur göndereyim istek..

Canım ilaçlarını kullanacaksın kilo vermene engel olmayacak...haşimatolu beyzuş arkadaşımız var diyet ve egzersizle gayet rahat vermişti kilo..
zayıflama ilaçlarına başlamadan önce diyet ve gezersizle dene önce, vermezsen şayet ilaçlara başlarsın nacizane fikrim...

Asucum kahvaltıyı hafif yaparsan acıkırsın ve çok yersin...Normal bir şekil de karnını doyur orada pideni yer ayranını içersin..
Üstüne de çay içersin )

Son düzenleme:
Tamam canım öyle yapayım o zaman :))

Bugün yediklerim..

Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan tereyağlı omlet
Peynir
12 zeytin
Havuç ve maydanoz
3 gün kurusu

Akşam,
Yarmalı yoğurt çorba
Balık
Salata

45 dk. yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…