Kriz bitmemiş anlaşılan çok kafana takmamaya çalış hep kendimize yapıyoruz başka bişey olmuyor canımKac gundur guzel besleniyordum bugun sadece kahvalti yaptim onun disinda sadece kahve iciyorum canim birsey istemiyo bugun cognemek bile yuk gibi mutsuz ruhuma konusmak bile gelmiyor icimden su nankor dunyaya sadece yazmak istiyorum icim bosalana kadar ofkem gecene kadar omur bitene kadar yazmak yazmak yazmak.....
ve gezmeden geldim orda yarım kızın kurabiyesini yarım kase 4 kaşık kuskus salata tavuk göğüslü 2 çaal sütlü tatlı kızın artanı portakallıydı çokta güzeldide dayandım sonra 10 dakka yürüyerek geldim eve oda yetmedi
1 satt tempolu yürüdüm parkta geldimm akşam yemeği hazırlıcam kacam geldi öpüldünüz
süper ozaman bol - görürsün cumaya inşallahiyi giyor aslında tartılmadım daa cumaya artık :) yalnız sabah kaltığımda çok şişdim dün akşamda saat 18:00 akşam yemeğini yedim ve ara öğün bile yapmadım ve evet inş arı sokması yaşamazsın :))
sağol evet yaa acıyor bayağı ama öyle hareketsizdiki ölü sanıp elime aldım zaten iğnesininde yarısı içerde yarısı dışardaydıı bende cımbızla iğnesini çıkartım zannedersem o yüzden ağrısı uzun sürmedii :)
bu hafta iyi gidiyor bakalım 2 gündür sporumu da yapıyoruum :)
yani doğal olarak arı gördük müü uzaklaşıyoruz bende arıdan hoşlanmam mesella arının tek sevdiğim özeliği balıdırkiminin arı sokmasına alerjisi vardır arı sokar sokmaz bayılır hemen onunda bir panzehir iğnesi var ama tam bilmiyorum ben sağlıkçı arkadaşlar bilir ....
ne kahvesi içiyorsunuz kızlaar bende kahve molasında geldim yanınızaa
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun
sağolun kızlar sakarlık işteOgulcuklarim cok gecmis olsun canim dikkat et kendine
sen çok güzel kurtarmışsın ben sabah ekmek bıle yemedim güya dengeleyecektim ama resmen gomuldum pastalara offff offfffff of:84:ve gezmeden geldim orda yarım kızın kurabiyesini yarım kase 4 kaşık kuskus salata tavuk göğüslü 2 çaal sütlü tatlı kızın artanı portakallıydı çokta güzeldide dayandım sonra 10 dakka yürüyerek geldim eve oda yetmedi
1 satt tempolu yürüdüm parkta geldimm akşam yemeği hazırlıcam kacam geldi öpüldünüz
asu yemek yeme yarım pide yeee salata kenar hamurlarınıda yeme pidelerinnKriz bitmemiş anlaşılan çok kafana takmamaya çalış hep kendimize yapıyoruz başka bişey olmuyor canım
Yine ucuz atlatmışsın bence iyi de yürümüşsün
Ben ne yapacağım yarın bilmiyorum pide yaptıracak arkadaşım tatlılardan yemem ama pideyi yerim artık napıyım
süper ozaman bol - görürsün cumaya inşallah
sağolun kızlar sakarlık işte
sen çok güzel kurtarmışsın ben sabah ekmek bıle yemedim güya dengeleyecektim ama resmen gomuldum pastalara offff offfffff of:84:
ben izmirliyim cnm eşim düzceli, sakarya hendekte (düzceye 35 km) oturuyorumAllah razı olsun. Dularınızı eksik etmeyin. Şuan yoluna girmeye başladı birşeyler. umarım böyle devam eder
Canım bu arada sen düzceli miydin?
ne kahvesi içiyorsunuz kızlaar bende kahve molasında geldim yanınızaa
Kizlarrrrrrr ;D sinavim guzel gecti :) en azindan elimden gelenin en iyisini yaptim :) insallah notumda iyi olur :) carsamba gunu ogleden sonrada devam insallah :)
sevindim senin icin canim!!!! insallah tez zamanda 38 bedenide gorursun :)
olmuş sana İskender ohhh misEki Görüntüle 1037388 6 adet yağlı kağıtta pişirdim köfteleri biberleride közledim yağsız domates rendesi tavada çevirdim ve yoğurt veee salata az yağ var limon var tuzz yokk
asu yemek yeme yarım pide yeee salata kenar hamurlarınıda yeme pidelerinn
valla çokta memnun oldummm kurtardığıma bide evde yiyoruz gezmade yedimiz yetmiyomuş gibi üzerinede yürüyüs iiyi gitti az yürüyüş bantınada çıkarsam deyme keyfime bugün:))
valla süper diii eşime çocuklara patates kızarttım köfteyide nası bi kötü anneysem aslında onlarada böyle yapsam yerlermiydi acep yemek seçtiklerinden cesaret edemedimmolmuş sana İskender ohhh mis
offfff çok kıskandım of:95:
ben geldimm...
menüm:
kahvaltı yok
öğle:bi porsiyon tavuklu pattis yemeği,1 kase çorba,1 kupa yeşilçay...
ara:yeşilçay..
akşam:8 kaşık makarna,1 kase kadarda yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber...
şimdide yeşilçay içtim suyumda 2 litreyi geçti...
Bana hoşgeldin diyen bütün arkadaşlarım hoşbuldum :)) Hepiniz çok sıcak kanlısınız sağolun. Ben işe endokrin doktoruna gitmekle başladım tüm tahlillerim sonucu kötü. Kansızlıktan guatr a Haşimato dan insülin direncine kadar yok yok yani. Bana obeziteye dair ilaç raporu düzenlendi ve doktor kontrolünde kilo verdiren ilaçlara da başladım ama doktor diyet ve egzersiz de dedi bana tavsiyeleriniz nelerdir, 110 kiloyum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla süper diii eşime çocuklara patates kızarttım köfteyide nası bi kötü anneysem aslında onlarada böyle yapsam yerlermiydi acep yemek seçtiklerinden cesaret edemedimm
makarna ya bayılırım amma kahvaltııı neden yokk kıı 1 yumurta bari haşlayıverr
afiyet olsun yaramasınn:)
Bana hoşgeldin diyen bütün arkadaşlarım hoşbuldum :)) Hepiniz çok sıcak kanlısınız sağolun. Ben işe endokrin doktoruna gitmekle başladım tüm tahlillerim sonucu kötü. Kansızlıktan guatr a Haşimato dan insülin direncine kadar yok yok yani. Bana obeziteye dair ilaç raporu düzenlendi ve doktor kontrolünde kilo verdiren ilaçlara da başladım ama doktor diyet ve egzersiz de dedi bana tavsiyeleriniz nelerdir, 110 kiloyum...
Yenam öyle olmak artık tek hedefim. Birbirimize destek verirsek asilmayacak şey yokharikasıntam güçlü kadın profilisin...Biz kendimizi sever ve değer verirsek çevremizden de aynı davranışları görürüz...
asu yemek yeme yarım pide yeee salata kenar hamurlarınıda yeme pidelerinn
valla çokta memnun oldummm kurtardığıma bide evde yiyoruz gezmade yedimiz yetmiyomuş gibi üzerinede yürüyüs iiyi gitti az yürüyüş bantınada çıkarsam deyme keyfime bugün:))
1 i acı çıktı biride yenmeyecek kadar acı deidi çok seviyorum acıyı az adanalı ruhum kabarıyo:))
hımm bakk sennn bacım face lerden nelere takılıyomuşş ama bize bi istek yolllamadı meğer face adresi varmışşş yoldaşımın
İnşallah öyle yaparım canım zaten hafif bir kahvaltı yapıp giderim muhtemelen erken gidip yardım ederim
Ben köfteyi genelde fırında yapıyorum herkes severek yiyor arada eşim illa yağda kızartma isteyince kızartıyorum fırında daha kolay oluyor hem
Tamam canım öyle yapayım o zaman :))nursenacım ben feysi hiç sevmedim pekte takılmıyorum..İstek göndermeyi de düşünemiyorum açıkçası..
senin resmin varmı feysin de.? Dur göndereyim istek..
Canım ilaçlarını kullanacaksın kilo vermene engel olmayacak...haşimatolu beyzuş arkadaşımız var diyet ve egzersizle gayet rahat vermişti kilo..
zayıflama ilaçlarına başlamadan önce diyet ve gezersizle dene önce, vermezsen şayet ilaçlara başlarsın nacizane fikrim...
Asucum kahvaltıyı hafif yaparsan acıkırsın ve çok yersin...Normal bir şekil de karnını doyur orada pideni yer ayranını içersin..
Üstüne de çay içersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?