hoşgeldinn..geçmiş olsun canım....
nursenacım ben feysi hiç sevmedim pekte takılmıyorum..İstek göndermeyi de düşünemiyorum açıkçası..
senin resmin varmı feysin de.? Dur göndereyim istek..
Canım ilaçlarını kullanacaksın kilo vermene engel olmayacak...haşimatolu beyzuş arkadaşımız var diyet ve egzersizle gayet rahat vermişti kilo..
zayıflama ilaçlarına başlamadan önce diyet ve gezersizle dene önce, vermezsen şayet ilaçlara başlarsın nacizane fikrim...
Hoşgeldin geçmiş olsun...bunlar kilo verilerek aşılacak rahatsızlıklar Allah dermansız dert vermesin...
Endokronoloğa gitmekte en iyisini yapmışsınız...
Arkadaşlar ben tüp bebeğe de başlayacağım ve 30 yaşındayım yani az vaktim var. Allah nasip ederse evladımı kucağıma almak istiyorum. İşte durum bundan ibaret...
burcu1983 123 den 93 e inmek nedir arkadaşım yaaabenim için hayal gerçekden tebrikler umarım daima korur ve hedeflediğin rakamlarada kavuşursuun :
yaklaşık 1 bucuk sene önce gittim canım bidahada gitmedim diyetisyene canım şimdi tekrar arastırma asamasındayım....
insülin direncinide pko oldugu yenemiyoruz malesef canım
ama sen nasıl başardıgını ayrıntılı anlatabilrsen eger en azından etkilerini azaltabilirim inşallah
önerilerin içinde cok tesekkür ederim canm saol...
arada bir horlamayı bende severim, o denli yorulmayıda:)
normalde horlamam ama.
büyürler büyürler canım.... biz geldik bak bu yaşa, ne zaman geldik değilmi? kendimizden pay biç...
analık kolay değil, ama cennet anaların ayağı altında işte inşaallah canım benim.....
ayrıca çok teşekkür ederim:)
o senin gören gözlerinin güzelliği......
kahve benim içinde bir çok açıdan çok değerli.....
derler ya 1kahvenin kırk yıl hatırı vardır diye, aynen bende de öyle......
dip not: kahvemin son yudumunu şimdi aldım:)
arı sokması için geçmiş olsun canım yaaa....
vardır belkide 2gündür hayvanlarla böyle haşır neşir olmanda da bir hayır....
kedilerin çoğu sudan korkar ve sevmezler biliyomusun:)
yani bir kedinin üzerine su atsan yada şöyle elinle falan su fırlatsan büyük ihtimal kaçar bu aklında olsun:))))
annemin arı fobisi vardır:) bunu annemi tanıyan herkes bilir.
mesela bir piknikte falan arı olsa gelse piknik burnundan gelir kadının, iş ya annemin olduğu yerde de genelde bi arı çıkar gelir.
ben niğdedeyım burada hava aydınlanıyor ben sabah beşte ayaktayım
kadın belki çok pide yemek istiyoduu engelledi seni kıskanç yenaaaTamam canım öyle yapayım o zaman :))
resim yok denecek kadar az dermişimmmm anam okadar çokki adam kızıyo ne kadar resim koyuyon diye dahada sildim yarısını heeenursenacım ben feysi hiç sevmedim pekte takılmıyorum..İstek göndermeyi de düşünemiyorum açıkçası..
senin resmin varmı feysin de.? Dur göndereyim istek..
Canım ilaçlarını kullanacaksın kilo vermene engel olmayacak...haşimatolu beyzuş arkadaşımız var diyet ve egzersizle gayet rahat vermişti kilo..
zayıflama ilaçlarına başlamadan önce diyet ve gezersizle dene önce, vermezsen şayet ilaçlara başlarsın nacizane fikrim...
Asucum kahvaltıyı hafif yaparsan acıkırsın ve çok yersin...Normal bir şekil de karnını doyur orada pideni yer ayranını içersin..
Üstüne de çay içersin)
Anladım canım. Eşinle hemşehriyizkızlar ben geldim
şimdi alıntılarımı okudum anca
sofrayı kurmaya kalkıyorum geçmişe gelince bakarım
inşallah iyisinizdir
ben izmirliyim cnm eşim düzceli, sakarya hendekte (düzceye 35 km) oturuyorum
Gokce_Iremim kardeş sınavlar verilmiş vee verilmeye devam edilecek herhalde kolay geleee yalnız bu gün okul asılmııışpaskalyaya dikkat !:)))
bendendee haberler iyi geçen cumadan beri kaçamağım yok birtek cumartesi gecesii eşimle saat akşam 9 da kumpir yiyip zero içtim kaçamağımada değmedii tadı çok kötüydüü regli öncesiyim oldukça şişim önümüzdeki günlerde olurum herhalde bu durum inş. tartıma artı yansımaz dün bir saat yürüyüş yaptım bugümde leslii 3 yaptım mutluyum inş. bu girişimim devam eder cumarteside kızımla bayağı yürüyüş yapmıştım ama mağzalara uğradığım için spordan saymıyoruum...
bende 2 gündür hayvanlar la pek haşırneşirim:)))) dün kuzenim hastaydı bir tarha çorbası yapıp götürdüm ama apartmana girmek ne mümkün kapının önünde bir kedi çekilmiyor ben piissst diyorum o bana hhııgg diye sinirli sinirli hareketler çekiyor bu durum bayağı sürdüü korktum açtı herhâlde sonra apartmana girerken içeri girmeye çalıştı almadım içeriyee girseydi bir daha çıkamazdı ve zor olurduu kuzenimde 20 dk oturduktan sonra kediye süt ve peynir indirdim ama bu seferde bulamadım bende ağacın dibine bıraktıım . sabahda akşam topladığım çamaşırın üzerinde arı gördüm hareketsizdii ölmüş zenetim ve akılı ben onu elimee aldım peki arı bana naptı tabikii soktu ellimi nasıl saladıysam fırlatım gitti sonrada ölüsünü yerde buldum bu seferde peçeteyle aldım attım hain arıı
öğlenki menüm...
1 dilim ekmek
bol yeşillikli salata ve kapya biberi yedim yogurtlu
Eki Görüntüle 1036760 Eki Görüntüle 1036761 işte öğle menümmmm kızlarrr biberler çok fena acıydı ama bayılıyorum kuru biber patlatmasına otuda bulgurlu yaptımm
saol canım inşallah. sen ne güzel kilo vermişssin ben yokkene bravo...
Eki Görüntüle 1037388 6 adet yağlı kağıtta pişirdim köfteleri biberleride közledim yağsız domates rendesi tavada çevirdim ve yoğurt veee salata az yağ var limon var tuzz yokk
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına daha ince bedenlerde İnşallahbu arada bende senin sınavının iyi geçmesine çok sevindim tebrik ederim İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda
Bana hoşgeldin diyen bütün arkadaşlarım hoşbuldum :)) Hepiniz çok sıcak kanlısınız sağolun. Ben işe endokrin doktoruna gitmekle başladım tüm tahlillerim sonucu kötü. Kansızlıktan guatr a Haşimato dan insülin direncine kadar yok yok yani. Bana obeziteye dair ilaç raporu düzenlendi ve doktor kontrolünde kilo verdiren ilaçlara da başladım ama doktor diyet ve egzersiz de dedi bana tavsiyeleriniz nelerdir, 110 kiloyum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kadın belki çok pide yemek istiyoduu engelledi seni kıskanç yenaaa
resim yok denecek kadar az dermişimmmm anam okadar çokki adam kızıyo ne kadar resim koyuyon diye dahada sildim yarısını heee
Anladım canım. Eşinle hemşehriyizbende aslen düzceliyim.
kadın belki çok pide yemek istiyoduu engelledi seni kıskanç yenaaa
resim yok denecek kadar az dermişimmmm anam okadar çokki adam kızıyo ne kadar resim koyuyon diye dahada sildim yarısını heee
asuuu ve zeyno da hemen damladı faceye..belki nursenayla özel şeyler konuşacağız alla alla..
Şimdi kafam karıştı yenamı kıskanç yoksa sen mi beni geçmek istiyorsun:))
Âmin hepimizi inşallah ben birileri gibi fesat değilim beraber zayıf olalımAllah seni zayıf etsin emi...Çok hoşuma gitti,kahkaha attım resmen..
ye yee ananm sen bakma ona aklında kalacağına miğdende kalsın:)))))))))))))
asuuu ve zeyno da hemen damladı faceye..belki nursenayla özel şeyler konuşacağız alla alla..
Allah seni zayıf etsin emi...Çok hoşuma gitti,kahkaha attım resmen..
canım, çocuğun varmı.? Çalışıyormusun.?
,
kıss senin pişşt dedini bütün facem gördü duvaruma yazarsan :))) msj attım cevaben ama bakmadın sanırımmm kızından kurs alcan yakında sanırım facede işte günün yarısı burda diğer yarısıda face deyik cuma günleride vay ben neden veremedim neden spor yapamadım diyee yakınırız ahh kaldırsak popomuzu olmaz sanki pc den:))))))
Canım çocugum yok. Geç yaşta anne olmayı çok isterdim ama nasip.Zayıflamaya çocuk.için görüşmüştüm.ama suan zayiflafikca hamile kalıp.kilo.almayı göze alamayacağım gibi geliyor
Ben çalışıyorum canım hergün.istanbulun bir ucundan bir ucuna gidip geliyorum..
fesat lık zayıflatı yo dediler geldim:))))))))Âmin hepimizi inşallah ben birileri gibi fesat değilim beraber zayıf olalım
Bak nasıl da renk veriyor :))))))
Canım çocugum yok. Geç yaşta anne olmayı çok isterdim ama nasip.Zayıflamaya çocuk.için görüşmüştüm.ama suan zayiflafikca hamile kalıp.kilo.almayı göze alamayacağım gibi geliyor
Ben çalışıyorum canım hergün.istanbulun bir ucundan bir ucuna gidip geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?