Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bence ikiside...

hehhee heralde yani...bizi çekiştirmeyin diye damladık hemen....

aminnn benide benidee....

hepimiz zayıflayacağız inşallah..

Valla ben vakit buldukça buraya bakıyorum sadece...
Duvarına bilerek yazdım kötümü ettim...
cevabını da okumadım henüz bakayım..

Rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım...

Kızlar esracan geldi onun hakkında konuştuğumuzu anlamasın.

Yenacim aaaaaa okuyuk okuyup ic cektigim o dokunakli altyazin yok uzuldum bugun cok ihtiyacim vardi o yaziya

esracann hoşgeldinn...Rabbim sıkıntılarını gidersin yüreğini hafifletsin....Aminn....

Yenacim aaaaaa okuyuk okuyup ic cektigim o dokunakli altyazin yok uzuldum bugun cok ihtiyacim vardi o yaziya

hankısı..??
Artık toparlan ama yaaa...Sana yakışmıyor bu melankolik haller...hep neşeli cıvıl cıvıl ol..Öyle alıştırdın bizi..
Ben sana dememişmiydim beyindir ses etme hem döver hem sever diye...
Şaka bi yana tartışmasız ev yok,öyle bi dünya yok açıkçası...Önemli olan çabuk toparlanmak..
Yaklaş öpeyim seni..

Yenaa kocayi yan odada yatirdim biliyon mu opucugunde pek datli geldi ondan miki

Sagol canim simdi biraz moralim yerine geldi bu gunlerde gececek aslinda bu kadar takmazdim ama cocuklarinda hic durmamasi sinir sistemim alt ust oldu birazda ondan galiba

Çok sağol canım. Dediğin gibi hayırlisi olsun çocuk içinde.
Senin çocuğun var mıydı, calisiyormusun

16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum var..
Bir gıda firmasında yarı zamanlı çalışıyorum...Hafta da 2 yahut 3 gün gidiyorum..

Son düzenleme:
olur inşallah bu topikte kaç kişi zayıflayıp zayıflayıp çocuk yaptı(2 kerecik ben yaptım bu işi) zayıfladı kariyer yaptı zayıfladı evlendi :))
senmi yapamıcannn

İnşallah canım. Doğru yerde olduğuma eminim
Sizlerden aldığım destekle bende doğururum bu gidişle bi kaç tane

Aaassuuuu sanada iyi geceler datlumm nasilsin diyet nasil ben bu cuma bomba gibi geliyorum allahin izniyle
bu arada aassuuuuu demek cok hosuma gidiyo cikarandan allah razi olsun boyle surekli bagirasim geliyo aaaaassuuuuuu diye sitres attiriyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…