bence ikiside...
hehhee heralde yani...bizi çekiştirmeyin diye damladık hemen....
aminnn benide benidee....
kıss senin pişşt dedini bütün facem gördü duvaruma yazarsan :))) msj attım cevaben ama bakmadın sanırımmm kızından kurs alcan yakında sanırım facede işte günün yarısı burda diğer yarısıda face deyik cuma günleride vay ben neden veremedim neden spor yapamadım diyee yakınırız ahh kaldırsak popomuzu olmaz sanki pc den:))))))
Canım çocugum yok. Genç yaşta anne olmayı çok isterdim ama nasip.Zayıflamaya çocuk.için girismistim.ama suan zayiflafikca hamile kalıp.kilo.almayı göze alamayacağım gibi geliyor
Ben çalışıyorum canım hergün.istanbulun bir ucundan bir ucuna gidip geliyorum..
hepimiz zayıflayacağız inşallah..
Valla ben vakit buldukça buraya bakıyorum sadece...
Duvarına bilerek yazdım kötümü ettim...
cevabını da okumadım henüz bakayım..
İyigeceler guzellikler bende geldim ne kaynatiyorsunuz bakalimmm
Kızlar esracan geldi onun hakkında konuştuğumuzu anlamasın.
Yenacim aaaaaa okuyuk okuyup ic cektigim o dokunakli altyazin yok uzuldum bugun cok ihtiyacim vardi o yaziya
esracann hoşgeldinn...Rabbim sıkıntılarını gidersin yüreğini hafifletsin....Aminn....
Kac gundur guzel besleniyordum bugun sadece kahvalti yaptim onun disinda sadece kahve iciyorum canim birsey istemiyo bugun cognemek bile yuk gibi mutsuz ruhuma konusmak bile gelmiyor icimden su nankor dunyaya sadece yazmak istiyorum icim bosalana kadar ofkem gecene kadar omur bitene kadar yazmak yazmak yazmak.....[/QUOTE
Canım benim suan nasılsın..
Ne oldu anlatmak istersen ben senin bana verdigin gibi her zaman destek olmaya hazirim.. Allah hepimizin sıkıntısıni alıp icimize huzur versin. yardimcimiz olsun
Sagoll canimm ( yena goruyon mu vak arkadasin hasina )
hankısı..??
Artık toparlan ama yaaa...Sana yakışmıyor bu melankolik haller...hep neşeli cıvıl cıvıl ol..Öyle alıştırdın bizi..
Ben sana dememişmiydim beyindir ses etme hem döver hem sever diye...
Şaka bi yana tartışmasız ev yok,öyle bi dünya yok açıkçası...Önemli olan çabuk toparlanmak..
Yaklaş öpeyim seni..
Kolay gelsin..
Çocuk için hayırlısı..En uygun zaman da olur inşallah...
[QUOTE2]Kac gundur guzel besleniyordum bugun sadece kahvalti yaptim onun disinda sadece kahve iciyorum canim birsey istemiyo bugun cognemek bile yuk gibi mutsuz ruhuma konusmak bile gelmiyor icimden su nankor dunyaya sadece yazmak istiyorum icim bosalana kadar ofkem gecene kadar omur bitene kadar yazmak yazmak yazmak.....[/QUOTE
Canım benim suan nasılsın..
Ne oldu anlatmak istersen ben senin bana verdigin gibi her zaman destek olmaya hazirim.. Allah hepimizin sıkıntısıni alıp icimize huzur versin. yardimcimiz olsun
Çok sağol canım. Dediğin gibi hayırlisi olsun çocuk içinde.
Senin çocuğun var mıydı, calisiyormusun
olur inşallah bu topikte kaç kişi zayıflayıp zayıflayıp çocuk yaptı(2 kerecik ben yaptım bu işi) zayıfladı kariyer yaptı zayıfladı evlendi :))
senmi yapamıcannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?