Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum var..
Bir gıda firmasında yarı zamanlı çalışıyorum evet..Hafta da 2 yahut 3 gün gidiyorum..

Allah evlatlarınla uzun güzel ömürler nasip etsin canım.
2-3gun calismak güzeldir bence bende haftada 2gun calisilsa 5gun tatil olsa diye ümit eden biriyim

Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.

Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.

Hoş geldin cnm.. inşallah zayıflar ve sağlıklı bir şekilde anne olursun..

iyi geceler kızlarrrr
İyi geceler canim senin kofteye hayran kaldim bugun cok istah acici gorunuyordu evlere servisin varmiydii
Selamlar

Hosgeldinizz

Aaassuuuu sanada iyi geceler datlumm nasilsin diyet nasil ben bu cuma bomba gibi geliyorum allahin izniyle
bu arada aassuuuuu demek cok hosuma gidiyo cikarandan allah razi olsun boyle surekli bagirasim geliyo aaaaassuuuuuu diye sitres attiriyo sanki
Canım diyet sizin kadar iyi değil ama eh işte diyim eskiye nazaran az çok toparlandım sayılır
Genelde samimi tanıdıklar asu derler bana kim çıkardı nerden çıktı bilmiyorum :)
iyi geceler kızlarrrr
İyi geceler fesat hatun
Selamlar

Hoşgeldin inşallah sağlıkla zayıflayıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız tüm isteyenlerle beraber

ayyyy geçmişten anca çıkabildim anacım pazar akşamından beri neler kaynatmışsınız siz öyle
bu arada kızımlada ilgilendim biraz yedirdim babannesi uyuttu
benimde moralim bu aralar tavan yaptı
dün nöbete gittiğimde neredeyse herkes zayıflamışsın, incelmişsin, formandan belli oluyor dediler, ayyy ne çok hoşuma gitti anlatamam
inşallah devamlı olur ve yaza özellikle kızımın yaş gününe fit olurum

Nursena ben şahitim bak..Dediklerinin arkasın da durmayan ne olsun.

yaseminciğim,daficiğim,zeynepçiğim nerdesiniz koşun..Kavga var..

anaammm ortalık yangın yerine dönmüş desene çok iddialı değilim ama sizi takipteyim haberiniz olsun

bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki

Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?
hoşgeldiniz ...

Eki Görüntüle 1036760 Eki Görüntüle 1036761 işte öğle menümmmm kızlarrr biberler çok fena acıydı ama bayılıyorum kuru biber patlatmasına otuda bulgurlu yaptımm
cnm bu resim işi iyiymiş bizede güzel örnek oluyor yarından itibaren bende resimli paylaşımlarda bulunmaya çalışcam

bende bugün istavrit yaptım. geçenlerde konuşmuştuk yağlı kağıda dizdim üzerine azıcık zeytinyağ damlatıp fırına verdim süper oldu

Anladım canım. Eşinle hemşehriyiz bende aslen düzceliyim.
yanlış hatırlamıyorsam (geçmişi okurken görmüştüm) istanbulda yaşıyorsun. memleketine geldiğinde bende düzcede olursa görüşürüz inşallah bu arada 30 kilo vermişsin tebrik ederim azmin devamlı ve bulaşıcı olsun

topiğimize maşallah diyelim
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
HasibeG, nursena+, asumanzeynep+, burcu1983, ercanim+, blueeyes+, y.o.l.c.u+, nevzamansiz, eslem

kızlar bu arada bugün sağlık ocağına uğradım pazardan dönerken. adımsayar için görüştüm
kan tahlili yapıyoruz, bki ve bel çevrene bakıyoruz uygun görürsem veriyorum, 1 ay sonra kontrole geliyorsun cihaz hafızasına kaydediyor onu değerlendiriyoruz dedi dr. bende bir dahaki nöbete gittiğimde tahlili veririm dedim ama sonraki nöbetim haftaya acaba ertelemesemde yrn gidip versemmiki kanı aç karnına olması gerektiği için bugün veremedim

Nursena ne güzel maydanoz onlar öyle bacım tazecik mis gibi ben bugün aldım ben gibi hormonlu maydanozlarda

Çok teşekkür ederim Hoşbulduk

Hasibe bende 10 kilo verdim daha kimseden zayiflamissin sozunu duymadim nasil bir duygu anlatsana kııı

Hasibe bende 10 kilo verdim daha kimseden zayiflamissin sozunu duymadim nasil bir duygu anlatsana kııı

valla anlatılmaz yaşanır dicem çok klasik olacak valla o sözleri duydukça sanki yere basmıyorsun havalarda geiyorsun

Kızlar napiyonuz geçmişi okumaya calisiyorum ama zor oluyor inşallah iyisinizdir ise başladım iyi gidiyo bakalim şimdi ama yoruluyorum hem is hem bebek hem ev işleri buraya biie zor girdim ama sizden kopmak istemiyorum 2 gündür diyet falan yok ortam yeni olunca yabancilik çekiyorum yarin devam malum yaza az kaldı hele ki işyerinin karşısındaki kiyafet magazasi olunca icim gidiyor o kıyafetleri almak icin fit olmak lazim kendinize iyi bakin sizu seviyorum iyi geceler

Selamlar

hosgeldinnnn!!! Hadi bakalim hep beraber zayifliycaz insallah

ayyy ne guzel demi insanlardan zayiflamissin lafini duymak!!!
ama esinden duyunca dahada guzel :) dun aksam esim amma zayifladin ha coook guzel oldun dedi... bende dedim tabi zayiflamadan cirkindim demi
oda ne alaka askim ben seni her halinle seviyorum dedi :)

bu arada kan tahlilin icin bence yarin hemen git :) bir an once al adimsayarini :)

neyse guzeller hepinize iyi geceler optummmm

Teşekkür ederim Hoşbulduk :) iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…