16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum var..
Bir gıda firmasında yarı zamanlı çalışıyorum evet..Hafta da 2 yahut 3 gün gidiyorum..
RabbimHayırlı evlat nasip etsin canım...
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.
İyi geceler canim senin kofteye hayran kaldim bugun cok istah acici gorunuyordu evlere servisin varmiydiiiyi geceler kızlarrrr
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.
Canım diyet sizin kadar iyi değil ama eh işte diyim eskiye nazaran az çok toparlandım sayılırAaassuuuu sanada iyi geceler datlumm nasilsin diyet nasil ben bu cuma bomba gibi geliyorum allahin izniyle
bu arada aassuuuuu demek cok hosuma gidiyo cikarandan allah razi olsun boyle surekli bagirasim geliyo aaaaassuuuuuu diye sitres attiriyo sanki
İyi geceler fesat hatuniyi geceler kızlarrrr
Selamlar
Allah evlatlarınla uzun güzel ömürler nasip etsin canım.
2-3gun calismak güzeldir bence bende haftada 2gun calisilsa 5gun tatil olsa diye ümit eden biriyim
Nursena ben şahitim bak..Dediklerinin arkasın da durmayan ne olsun.
yaseminciğim,daficiğim,zeynepçiğim nerdesiniz koşun..Kavga var..
bende 91 kiloyum yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ve zayıflamayıda tabiki
hoşgeldiniz ...Merhaba arkadaşlar aranızda bana da yer var mı?
cnm bu resim işi iyiymiş bizede güzel örnek oluyor yarından itibaren bende resimli paylaşımlarda bulunmaya çalışcamEki Görüntüle 1036760 Eki Görüntüle 1036761 işte öğle menümmmm kızlarrr biberler çok fena acıydı ama bayılıyorum kuru biber patlatmasına otuda bulgurlu yaptımm
Bugün yediklerim..
Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan tereyağlı omlet
Peynir
12 zeytin
Havuç ve maydanoz
3 gün kurusu
Akşam,
Yarmalı yoğurt çorba
Balık
Salata
45 dk. yürüyüş
yanlış hatırlamıyorsam (geçmişi okurken görmüştüm) istanbulda yaşıyorsun. memleketine geldiğinde bende düzcede olursa görüşürüz inşallahAnladım canım. Eşinle hemşehriyizbende aslen düzceliyim.
Hoş geldin cnm.. inşallah zayıflar ve sağlıklı bir şekilde anne olursun..
Selamlar
Canım diyet sizin kadar iyi değil ama eh işte diyim eskiye nazaran az çok toparlandım sayılır
Genelde samimi tanıdıklar asu derler bana kim çıkardı nerden çıktı bilmiyorum :)
İyi geceler fesat hatun
Hoşgeldin inşallah sağlıkla zayıflayıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız tüm isteyenlerle beraber
hoşgeldin cnm
Hasibe bende 10 kilo verdim daha kimseden zayiflamissin sozunu duymadim nasil bir duygu anlatsana kııı
Selamlar
ayyyy geçmişten anca çıkabildim anacım pazar akşamından beri neler kaynatmışsınız siz öyle
bu arada kızımlada ilgilendim biraz yedirdim babannesi uyuttu
benimde moralim bu aralar tavan yaptı
dün nöbete gittiğimde neredeyse herkes zayıflamışsın, incelmişsin, formandan belli oluyor dediler, ayyy ne çok hoşuma gitti anlatamam
inşallah devamlı olur ve yaza özellikle kızımın yaş gününe fit olurum
anaammm ortalık yangın yerine dönmüş desene çok iddialı değilim ama sizi takipteyim haberiniz olsun
hoşgeldiniz ...
cnm bu resim işi iyiymiş bizede güzel örnek oluyor yarından itibaren bende resimli paylaşımlarda bulunmaya çalışcam
bende bugün istavrit yaptım. geçenlerde konuşmuştuk yağlı kağıda dizdim üzerine azıcık zeytinyağ damlatıp fırına verdim süper oldu
yanlış hatırlamıyorsam (geçmişi okurken görmüştüm) istanbulda yaşıyorsun. memleketine geldiğinde bende düzcede olursa görüşürüz inşallahbu arada 30 kilo vermişsin tebrik ederim azmin devamlı ve bulaşıcı olsun
topiğimize maşallah diyelim
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
HasibeG, nursena+, asumanzeynep+, burcu1983, ercanim+, blueeyes+, y.o.l.c.u+, nevzamansiz, eslem
kızlar bu arada bugün sağlık ocağına uğradım pazardan dönerken. adımsayar için görüştüm
kan tahlili yapıyoruz, bki ve bel çevrene bakıyoruz uygun görürsem veriyorum, 1 ay sonra kontrole geliyorsun cihaz hafızasına kaydediyor onu değerlendiriyoruz dedi dr. bende bir dahaki nöbete gittiğimde tahlili veririm dedim ama sonraki nöbetim haftaya acaba ertelemesemde yrn gidip versemmiki kanı aç karnına olması gerektiği için bugün veremedim
valla anlatılmaz yaşanır dicem çok klasik olacakvalla o sözleri duydukça sanki yere basmıyorsun havalarda geiyorsun
hosgeldinnnn!!! Hadi bakalim hep beraber zayifliycaz insallah
ayyy ne guzel demi insanlardan zayiflamissin lafini duymak!!!
ama esinden duyunca dahada guzel :) dun aksam esim amma zayifladin ha coook guzel oldun dedi... bende dedim tabi zayiflamadan cirkindim demi
oda ne alaka askim ben seni her halinle seviyorum dedi :)
bu arada kan tahlilin icin bence yarin hemen git :) bir an once al adimsayarini :)
neyse guzeller hepinize iyi geceler optummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?