- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
hosgeldinnnn!!! Hadi bakalim hep beraber zayifliycaz insallah
ayyy ne guzel demi insanlardan zayiflamissin lafini duymak!!!
ama esinden duyunca dahada guzel :) dun aksam esim amma zayifladin ha coook guzel oldun dedi... bende dedim tabi zayiflamadan cirkindim demi
oda ne alaka askim ben seni her halinle seviyorum dedi :)
bu arada kan tahlilin icin bence yarin hemen git :) bir an once al adimsayarini :)
neyse guzeller hepinize iyi geceler optummmm
Ben bi 10 daha versem yine duyamam herhalde cunku asagisi ayni duruyo giden yine yukaridan gidiho oda belli olmuyo
Evet canım hepimizin zor günleri geçecek inşallah.Sagol canim simdi biraz moralim yerine geldi bu gunlerde gececek aslinda bu kadar takmazdim ama cocuklarinda hic durmamasi sinir sistemim alt ust oldu birazda ondan galiba
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.
topik durgunlaştı birden
bugün form çayımı içemedim. şimdi demledim. içtikten sonra yatarım herhalde
hoşgeldinn....
ben geldim hasibecimm....
sorma o basenleri nasıl eritcez bende bilmiyorum.
şimdiye kadar ( diyete başladığımdan beri) spor yapmadım 1 veya 2 kere anca yapmışımdır.
artık spora da başlıcam inşallah
hoşgeldin bi başıma kaldım kimsecikler yok ben geçmişi okuyana kadar herkescikler gitmiş
ben zaten önden bakınca vücudumu beğeniyorum hafif kıvrımlı bir yapım var belim basenime göre biraz ince ve göbeğim yoktu (doğumdan sonra oldu)benimde üste bişeycik kalmadı alt duruyo desem yeridir... çok az küçüldü totoşumm...
ben zaten önden bakınca vücudumu beğeniyorum hafif kıvrımlı bir yapım var belim basenime göre biraz ince ve göbeğim yoktu (doğumdan sonra oldu)
ama aynada yan dönünce o inanılmaz gerçekle karşılaşıyorum ve kendime şaşıyorum
üniversitedeyken 76 kiloydum ve 70 olayım diye diyet yapıyorum (72ye kadar düştüm) arada kilo aldım 80 oldum son senemde nasıl oldu anlamadım 3-5 ayda 90 kilo oldum. sonra evlencem diye spor ve diyete başladım 83e düştüm. evlendikten sonra 95e çıktım. hamile kalmak için kilo verdim 90a düştüm. prolaktinim yüksek çıktı onun tedavisini gördüm 2 ayda tekrar 7 kilo aldım ve 1 ileri 2 bile değil 5 geri derken ertelemedik bebek işini ve 97yle hamile kaldım işte. çok şükür aynı kiloyla doğuma girdim. 91.5 oldum doğumdan sonra emzirme döneminde 97lere çıktım yine 97 küsürdüm ama hatırlamıyorum bu yüzden bende 97 kabul ettim başlangıç kilomu sonra buraya üye oldum zaten
aaayyyyy ne yazdım be
kulakları çınlasın dafide böyle uzun uzun yazardı
ne geliyosa başımıza ağzımızı tutamadığımızdan geliyo..bende aynı durumdayım....68 kilo ile evlendim....çok hareketli bir bekarlıktan sıfır hareketli bir ev hayatı artı sürekli abur cubur kızarmalar hamurişleri derken bir senede 30 kilo aldım 98 oldum...3,5 evliyken eşim askere gitti o ara biraz diyetle 91 falan oldum..köye gittim 96 ve hamilelikle 106...doğum sonrası 91 e inmiştim ama boşboğazlığım yüzünden 107 lere çıktım...ve ikinci hamilelik..ama ikinciye hamleyken 10 kilo verdim...sonra doğuma girerken 103 kiloydum...sonrası malum tekrar 107 yi gördüm..ve kuzum sekiz aylıkken sütten kesildi bende hemen diyete başladım...iki kilo vermiştimki burayı buldum 105 kilo ile burda devam ettim diyetime ve şuan 81 82 gidip geliyom hedefim şimdilik 70 inşallah o günleride görürüm...
bende baya yazmışım he ...soluklanmak için durunca ne azacağımı unuttum ama zaten yeter sanırsam...:26:
benimkide 5 aylıkken kesildi bende hemen diyete başladım 23-24 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
18 kilosunu buraya geldiğim ilk altı yada verdim sonra 7 8 ay kilomu korumakla geçti...geri kalanınıda son 3,5 4 ayda verdim...
Hasibe bende 10 kilo verdim daha kimseden zayiflamissin sozunu duymadim nasil bir duygu anlatsana kııı
darısı başımıza inşallah
doğumdan sonra annem beni rüyasında görmüş izmire gidiyormuşum zeyıflamışım herkes şaşırıyormuş vs vs.
bu yüzden hedefimi kızımın doğum günü koydum büyük ihtimalle izmirde yapcaz. 27 ağustosa kadar en azından 80 olmak istiyorum tabi daha az olursamda olur yani
inşallah dahada düşük bir rakam görürsün ozamana kadar..
bende göya kendi doğum günümde 78 olcam ama bakalım zor görünüyo...4 haftam var her hafta bir kilo vermem lazımkii çok zorrr....
benimde kot pantalanum biraz bolardı ama alalı fazla olmadı kendisi esnemiştir diye düşünüyorum hayal kırıklılığına uğramamak için ama bu sabah nöbetten çıkmarken gören arkadaşlar incelmişsin diyince mutlu ve motive oldum tabicanımya bende 13 kilo verdim 3 ay önce ayağımı kırmıştım oyüzden iş hayatıma ara verdim evde kızkardeşimin oluşuna baktığım için uzun zamandır arkadaşlarla görüşemiyodum dün kız kardeşimle iki yeğenimide alıp sahile indik arkadaşlarla görüştük herkezden helal olsun sana aferin çok zayflamışşsın falan gibi cümleler harika bi duygu..( haa bide alış veriş yaptık kardeşim esnek bi kot beğendi dene diye aldım elime baktım baktım nekadar esneyebilirki dedim olmaz ama denim dedim denedim oldu bende bi şok normal bi insana döndüm heralde dedim ) neyse benimde çenem düştü velhasıl insan üzerinden attığı her grda hafifliyo..
en azından 79.9da olsa 7li rakamları görmeyi hedefle. gerçi şu ara topik kızıştı herkes yarış halinde bakarsın verirsin sende haftada 1 kilo
cnm sende izmirdeydin di mi yoksa yanlış mı hatırlıyorum yenamıydı o :18:
benimde kot pantalanum biraz bolardı ama alalı fazla olmadı kendisi esnemiştir diye düşünüyorum hayal kırıklılığına uğramamak için ama bu sabah nöbetten çıkmarken gören arkadaşlar incelmişsin diyince mutlu ve motive oldum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?