Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya çok güzel bir duyguu....bende yaklaşık iki senedir görmediğim akrabalarla bir ay kadar önce bir araya geldim herkes şokk...bizdede herkes kocamandır tombiş tombiştir oyüzden kime sarıldıysam kız kayboldun ya dediler çok güzel bir duyguydu...bir sürü olmayan kıyafetleri dağıttım yok ettim..şuan bir tane eteğim var üzerime olan...diğerlerini üsten giyiyom alttan iniyodu verdim hep başkalarına...yeni evliyken çok kullanamadığım kıyafetlerim duruyo hep onlara girebileceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla...bunu söylemek bile motive etti beni şuan...

kızlar muhabbettinize doyum olmaz kızım en son 10da mama yedi acıkmıştır az önce uykusunda mıkırdanıyordu onu yedirip yatarım
iyi geceler

kızlar muhabbettinize doyum olmaz kızım en son 10da mama yedi acıkmıştır az önce uykusunda mıkırdanıyordu onu yedirip yatarım
iyi geceler

Allah rahatlık versin canım...benimkide uyudu ayaklarım nanay bende kaçıyomm...hayırlı geceler....

selamun aleykum
günaydın dünyanın ennnn samımı en ıçten ennnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel tombişleri
anam ne oldu akşam sayfalar dolmuş gine maşallah ben akşam hastalık yüzünden gine sızmışım felaket halsızlıkvar yuruyuşede çıkamadım bugun evde leslie yaparım heralde

yenam ayyy ben senı çoooook kıskanıyorum maşallah süper menü harıkasın tatlım
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.
hoşgeldın canım doru yerdesın
hadı hayırlı olsun allah kolaylık versın canım

ne güzel inşallah yenı evlendıgındekiler bile düşer uzerınden bende olmayanları hep vermek ıstıyorum ama çevremde benım gıbı kıse yok maalesef çarşaf nıyetıne olur amabak

Hayırlı sabahlar
Kızlar okula hazırlanırken bakayım topiğime dedim
Onları gönderip azcık uyumam lazım 5 den beri uyanığım tabii arkadaşım yardıma çağırmazsa

İyi geceler canim senin kofteye hayran kaldim bugun cok istah acici gorunuyordu evlere servisin varmiydii

Hosgeldinizz
oo kişiye özel çalışıyorum malesefff ama yolun düşerse buralara ne demek
Nursena ne güzel maydanoz onlar öyle bacım tazecik mis gibi ben bugün aldım ben gibi hormonlu maydanozlarda
dün öğle yemeği ndeki yoğurtlu oy kavurmasının yanındakiler maydonoz deil yabani ot pazardan aldım adınıda bilmiyom yena bilir dafi olsa oda bilirdi öle bi poşete dolduruyolar 1 lira onu kavurdum
ayy solmucanı bilsem yollarım kargoylaa haftada 50 kuruştan 4 demet alıyom ayıklıyorum yıkıyorum sofrabezinin üzerine serip kurutuyorum sonra saklama kabına 1 hafta yiyorumm
valla egeden başka yerde böle doğal ot bulamıcağım bi gerçek

ahh bu adamlar hem seni her halinle seviyom der hemde zayıfladınmı nası mutlu olurlar
mlletin dehşetle baktığı bana en manken halim gelen 80 kiloya düştüğümde nası mutlu olmuştu adam neler alıyodu kıyafet falan şimdi saldım diye kızıyo

Son düzenleme:
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tartııııııııııııııııııııııııııııııııdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 88 liiii rakamlarıı gööööööööööööördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm

mmutlu ol diye yazıyorumm:)))))))))))))))))

pideleri az yersin diye gaza getirme çabaları

Herkeslere mutlu carsambalar :)
İki gundur gezmelerdeyim pek girip yazamadim aklim sizde kaldi .. Guzeller harikasiniz diyetler ve sporlar harika gorunuyor . Dun goksu parka gittik ankaranin denizi yoksada gölü var .su nasil dinlendiriyor insani cafede saatlerce oturduk. Bizimkiler yediler ictiler oohooo.. Ben 3-4 kofte ve salatadan sasmadim . Sonra
sizlere nasil hesabini veririm diye tuttum kendimi :)
Bugun oglen eve gecicem. Ameliyat sonrasi fizik tedavim basliyor. İnsallah spor yapabilicek kivama gelirim bende . Hepinizi cok seviyorum .. İyiki varsiniz...

Yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz :)

Güneşli bir günden günaydın herkese...

valla anlatılmaz yaşanır dicem çok klasik olacak valla o sözleri duydukça sanki yere basmıyorsun havalarda geiyorsun

hayırlı olsun yeni işin...Kısa sürede alışırsın yoğunluğa...

selamun aleykum

yenam ayyy ben senı çoooook kıskanıyorum maşallah süper menü harıkasın tatlım

Aleyküm selam hayriyeciğim...

Neden artık menü paylaşmıyosun.? hurma&yoğurttan sonra kilomu aldın...

Maşallah..
Kahvaltıya kuruyemiş ekle nursena acıkırsın...

Çok iyi gelmiştir..Ben de çok severim su kenarını, deniz olursa daha iyi olur tabiii.İyot kokusu başlı başına terapi zaten..

süperrrrr

kılo almadım ama diyette yapamıyorum canım menulerım hep saçma sapan hastalıktan sadece atıştırıyorum inşallah bende paylaşıcam kendımı bır toparlayım

ohhh ne güzel olmuş sevındim senın adına moralolmuştur

Guunayydiinnnnn
bugun guzel bir gune uyandim dun apalayamayan bebeklerim bugun apalamaya baslamislarrr biraz şok olmadim desem yalan olur bir gunde ne degisiyo ki sanki rabbim nelere kadir

bursadayım canım ben..
bizim işyerindeki net cok fazla yere girmiyor sana zahmet olmazsa elinde varsa bana piramidi gönderebilirmisin burcucum..
diyetisyen arastırmasındayım bitane içime sinen buldum ama 2 ay sonraya gün veriyor

ooohhhh misss affiyet olsun :)!
saol canım teşekkürlerr

günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim geldim
öğleden sonra sonuç almaya gitcem
kahvaltıyı anca yapıyorum
salata: yeşil biber, kırmızı biber, domates, salatalık, zeytin, peynir,roka, biraz z. yağı, nane, kekik, 2yumurta, 4 kayısı, biraz ceviz

Sağol canım gönderdin saydım sana afiyet şifa olsun
Eki Görüntüle 1038001 veeeeeeeeeeeeeeee kahvaltımı ettim şimdikk sporaa

Çok mutlu oldum maşallah sana :))))))
çok doydum bide sucuk olunca ceviz koymaktan vaz geçtim yarım saat koşu bantında tempolu yürüdümm
türk kahvesi nin yanına gün kurusu yla ceviz yiyim azcıkın
Oh süper sporda hiç aksatılmıyor maşallah ben yürüyemedim bu hafta malesef sen beni sollayacaksın herhalde regl de olamadım gerim gerim gerildim

Son düzenleme:

Süper görünüyor afiyet olsun..
Ceviz sayını arttırman daha iyi olur...Açlık süresi ne kadar uzarsa leptin daha fazla çalışır ve daha fazla zayıflarız deniyor..

Oh süper sporda hiç aksatılmıyor maşallah ben yürüyemedim bu hafta malesef sen beni sollayacaksın herhalde regl de olamadım gerim gerim gerildim

Aynen ben de öyleyim asucum..hem şişim hem gerginim...Dünden beri artı çıktım yediklerim ortada..

ne diicem...Ankara da çağdaş marketçilik varmı.?
BAKpi diye bir tavuk markası free range tavuk sürmüş piyasaya..Organik ve kilosu 8-9 civarı..Haberin olsun..Burada bulabilirsem ben de o markayı alacağım hep...60 günlük olmadan kesim olmuyormuş çok iyi bişey...Diğer markalar sanırm 40 günde tavukları şişrip piyasaya sürüyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…