benimde kot pantalanum biraz bolardı ama alalı fazla olmadı kendisi esnemiştir diye düşünüyorum hayal kırıklılığına uğramamak için ama bu sabah nöbetten çıkmarken gören arkadaşlar incelmişsin diyince mutlu ve motive oldum tabi
kızlar muhabbettinize doyum olmaz kızım en son 10da mama yedi acıkmıştır az önce uykusunda mıkırdanıyordu onu yedirip yatarım
iyi geceler
yenam ayyy ben senı çoooook kıskanıyorum maşallah süper menü harıkasın tatlımBugün yediklerim..
Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan tereyağlı omlet
Peynir
12 zeytin
Havuç ve maydanoz
3 gün kurusu
Akşam,
Yarmalı yoğurt çorba
Balık
Salata
45 dk. yürüyüş
hoşgeldın canım doru yerdesınSelamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.
hadı hayırlı olsun allah kolaylık versın canımKızlar napiyonuz geçmişi okumaya calisiyorum ama zor oluyor inşallah iyisinizdir ise başladım iyi gidiyo bakalim şimdi ama yoruluyorum hem is hem bebek hem ev işleri buraya biie zor girdim ama sizden kopmak istemiyorum 2 gündür diyet falan yok ortam yeni olunca yabancilik çekiyorum yarin devam malum yaza az kaldı hele ki işyerinin karşısındaki kiyafet magazasi olunca icim gidiyor o kıyafetleri almak icin fit olmak lazim kendinize iyi bakin sizu seviyorum iyi geceler
evet ya çok güzel bir duyguu....bende yaklaşık iki senedir görmediğim akrabalarla bir ay kadar önce bir araya geldim herkes şokk...bizdede herkes kocamandır tombiş tombiştir oyüzden kime sarıldıysam kız kayboldun ya dediler çok güzel bir duyguydu...bir sürü olmayan kıyafetleri dağıttım yok ettim..şuan bir tane eteğim var üzerime olan...diğerlerini üsten giyiyom alttan iniyodu verdim hep başkalarına...yeni evliyken çok kullanamadığım kıyafetlerim duruyo hep onlara girebileceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla...bunu söylemek bile motive etti beni şuan...
oo kişiye özel çalışıyorum malesefff ama yolun düşerse buralara ne demekİyi geceler canim senin kofteye hayran kaldim bugun cok istah acici gorunuyordu evlere servisin varmiydii
Hosgeldinizz
dün öğle yemeği ndeki yoğurtlu oy kavurmasının yanındakiler maydonoz deil yabani ot pazardan aldım adınıda bilmiyom yena bilir dafi olsa oda bilirdi öle bi poşete dolduruyolar 1 lira onu kavurdumNursena ne güzel maydanoz onlar öyle bacım tazecik mis gibi ben bugün aldım ben gibi hormonlu maydanozlarda
hosgeldinnnn!!! Hadi bakalim hep beraber zayifliycaz insallah
ayyy ne guzel demi insanlardan zayiflamissin lafini duymak!!!
ama esinden duyunca dahada guzel :) dun aksam esim amma zayifladin ha coook guzel oldun dedi... bende dedim tabi zayiflamadan cirkindim demi
oda ne alaka askim ben seni her halinle seviyorum dedi :)
bu arada kan tahlilin icin bence yarin hemen git :) bir an once al adimsayarini :)
neyse guzeller hepinize iyi geceler optummmm
valla anlatılmaz yaşanır dicem çok klasik olacakvalla o sözleri duydukça sanki yere basmıyorsun havalarda geiyorsun
Kızlar napiyonuz geçmişi okumaya calisiyorum ama zor oluyor inşallah iyisinizdir ise başladım iyi gidiyo bakalim şimdi ama yoruluyorum hem is hem bebek hem ev işleri buraya biie zor girdim ama sizden kopmak istemiyorum 2 gündür diyet falan yok ortam yeni olunca yabancilik çekiyorum yarin devam malum yaza az kaldı hele ki işyerinin karşısındaki kiyafet magazasi olunca icim gidiyor o kıyafetleri almak icin fit olmak lazim kendinize iyi bakin sizu seviyorum iyi geceler
selamun aleykum
yenam ayyy ben senı çoooook kıskanıyorum maşallah süper menü harıkasın tatlım
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tartııııııııııııııııııııııııııııııııdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 88 liiii rakamlarıı gööööööööööööördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm
mmutlu ol diye yazıyorumm:)))))))))))))))))
pideleri az yersin diye gaza getirme çabaları
Herkeslere mutlu carsambalar :)
İki gundur gezmelerdeyim pek girip yazamadim aklim sizde kaldi .. Guzeller harikasiniz diyetler ve sporlar harika gorunuyor . Dun goksu parka gittik ankaranin denizi yoksada gölü var .su nasil dinlendiriyor insani cafede saatlerce oturduk. Bizimkiler yediler ictiler oohooo.. Ben 3-4 kofte ve salatadan sasmadim . Sonra
sizlere nasil hesabini veririm diye tuttum kendimi :)
Bugun oglen eve gecicem. Ameliyat sonrasi fizik tedavim basliyor. İnsallah spor yapabilicek kivama gelirim bende . Hepinizi cok seviyorum .. İyiki varsiniz...
Yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz :)
süperrrrrasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tartııııııııııııııııııııııııııııııııdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 88 liiii rakamlarıı gööööööööööööördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm
Güneşli bir günden günaydın herkese...
hayırlı olsun yeni işin...Kısa sürede alışırsın yoğunluğa...
Aleyküm selam hayriyeciğim...
Neden artık menü paylaşmıyosun.? hurma&yoğurttan sonra kilomu aldın...
Maşallah..
Kahvaltıya kuruyemiş ekle nursena acıkırsın...
Çok iyi gelmiştir..Ben de çok severim su kenarını, deniz olursa daha iyi olur tabiii.İyot kokusu başlı başına terapi zaten..
Herkeslere mutlu carsambalar :)
İki gundur gezmelerdeyim pek girip yazamadim aklim sizde kaldi .. Guzeller harikasiniz diyetler ve sporlar harika gorunuyor . Dun goksu parka gittik ankaranin denizi yoksada gölü var .su nasil dinlendiriyor insani cafede saatlerce oturduk. Bizimkiler yediler ictiler oohooo.. Ben 3-4 kofte ve salatadan sasmadim . Sonra
sizlere nasil hesabini veririm diye tuttum kendimi :)
Bugun oglen eve gecicem. Ameliyat sonrasi fizik tedavim basliyor. İnsallah spor yapabilicek kivama gelirim bende . Hepinizi cok seviyorum .. İyiki varsiniz...
Yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz :)
Guunayydiinnnnn
bugun guzel bir gune uyandim dun apalayamayan bebeklerim bugun apalamaya baslamislarrr biraz şok olmadim desem yalan olur bir gunde ne degisiyo ki sanki rabbim nelere kadir
günaydın canım tebrıkler bebişlere buyuyorlar annesı
çok doydum bide sucuk olunca ceviz koymaktan vaz geçtim yarım saat koşu bantında tempolu yürüdümmMaşallah..
Kahvaltıya kuruyemiş ekle nursena acıkırsın...
..
hangi sehirdeydin?3 ana 3 ara ogun sart birde netten beslenme piramidini bul en dogru beslenme seklini ozetleyen bi tablo o zaman 6 ayda hersey yoluna giriyor doktor ve diyetisyen kontrolu sart
burayi takip edersen ara ara 1 cumlecik bile olsa diyetisyenden ogrendiklerimi aktariorum
saol canım teşekkürlerrooohhhh misss affiyet olsun :)!
Sağol canım gönderdin saydım sana afiyet şifa olsunoo kişiye özel çalışıyorum malesefff ama yolun düşerse buralara ne demek
dün öğle yemeği ndeki yoğurtlu oy kavurmasının yanındakiler maydonoz deil yabani ot pazardan aldım adınıda bilmiyom yena bilir dafi olsa oda bilirdi öle bi poşete dolduruyolar 1 lira onu kavurdum
ayy solmucanı bilsem yollarım kargoylaa haftada 50 kuruştan 4 demet alıyom ayıklıyorum yıkıyorum sofrabezinin üzerine serip kurutuyorum sonra saklama kabına 1 hafta yiyorumm
valla egeden başka yerde böle doğal ot bulamıcağım bi gerçek
ahh bu adamlar hem seni her halinle seviyom der hemde zayıfladınmı nası mutlu olurlar
mlletin dehşetle baktığı bana en manken halim gelen 80 kiloya düştüğümde nası mutlu olmuştu adam neler alıyodu kıyafet falan şimdi saldım diye kızıyo
Eki Görüntüle 1038001 veeeeeeeeeeeeeeee kahvaltımı ettim şimdikk sporaa
Çok mutlu oldum maşallah sana :))))))asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tartııııııııııııııııııııııııııııııııdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 88 liiii rakamlarıı gööööööööööööördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm
Oh süper sporda hiç aksatılmıyor maşallah ben yürüyemedim bu hafta malesef sen beni sollayacaksın herhalde regl de olamadım gerim gerim gerildimçok doydum bide sucuk olunca ceviz koymaktan vaz geçtim yarım saat koşu bantında tempolu yürüdümm
türk kahvesi nin yanına gün kurusu yla ceviz yiyim azcıkın
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim geldim
öğleden sonra sonuç almaya gitcem
kahvaltıyı anca yapıyorum
salata: yeşil biber, kırmızı biber, domates, salatalık, zeytin, peynir,roka, biraz z. yağı, nane, kekik, 2yumurta, 4 kayısı, biraz ceviz
Eki Görüntüle 1038083
Oh süper sporda hiç aksatılmıyor maşallah ben yürüyemedim bu hafta malesef sen beni sollayacaksın herhalde regl de olamadım gerim gerim gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?