Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın :) bugün tercihim öğlen ve akşam olacak vaktim olmadi kahvaltıya öğlen menumde 1 kase tavuklu çorba ve yanında zeytinyağlı 4-5 sarma bol salata ve ayran salatam da ceviz de var bayılıyorum öyle yemeye 5 saatlik leptin aramdan sonra akşam kıymalı patlican musakka ve yoğurt yemeyi düşünüyorum yanında yeşillikle :) suyumu 2 ye tamamlarim da fazlasini icemem bide spordan önce ve sonra limonlu tarçinli açık yeşil çay içiyorum 2-3 bardak bazen funda yaprağı da ekliyorum tadını guzellestiriyor hemde faydalı :)

önerin için teşekkürler cnm bende şimdi yürücem koşu bandında sonra kahveyle biraz daha ceviz yerim nursena gibi

benim yürüyüş biraz ertelendi kızlar
annem biraz rahatsız bugün heryerim ağrıyor diyo
emineyi ben aldım benim ayağımda uyuyo şimdi
annemede sende uyu dinlen dedim ilaç içti
emine uyanasıya babası gelir ona veririm bende sporumu yaparım inşallah

tünaydınnnnn güzeller

borazan gibi sesimle

grip modu hala devam ben onu bırkıyorum o beni bırakamıyor.

nursenam ve hasibem resimler menü paylaşımı çok güzelll
Asum bizde böyle bakalım demi menülere ne olcak bizim halimizzz pöfff( Çok istikrarsız hissediyorum kendimi
pazartesi tekrar spor salonuna başlamayı düşünüyorum başka türlü evde v.s yapamıyorum 3 gündür gripten yürüyüşte iptal hayırlısı

Tunaydin kızlar Nasılsıniz sabah tahilli ekmekile tost yaptim arasina kasar peyniri 1 duple cay oglen mercimek corbqsi patlican patates karisik musakka yoğurt salata

Evime geldim sonunda . Eşimde cocuğu alıp babaanneye götürdü. Bende yeşil çayimi yaptım.keyif yapıyorum kısa bir sürede olsa :)

ohhh ne güzel olmuş sevındim senın adına moralolmuştur
Canlarim nasıl iyi geldi anlatamam.tabi birde deniz olsa ...... harika olurdu...
Guunayydiinnnnn
bugun guzel bir gune uyandim dun apalayamayan bebeklerim bugun apalamaya baslamislarrr biraz şok olmadim desem yalan olur bir gunde ne degisiyo ki sanki rabbim nelere kadir
Kuzum bu apalamak ne demek. Sanirim güzel birşey :)

Canım cok gecmis olsun.bir ara bende arka arkaya grip oldum.savunma mekanizmam zayıflamıştı.artik bol bol c vitamini tuketcen...

Canim bak apalamak su demek : anladin mi

ohhh süper bayılırım yumurta salatasınaaa aslındaa zayıf olcan yufka ekmeğin arasına sarcanda nerdeeeeeeeeeee:)))))))

ohhh süper bayılırım yumurta salatasınaaa aslındaa zayıf olcan yufka ekmeğin arasına sarcanda nerdeeeeeeeeeee:)))))))

Ahh ah nursenacin bende yemek programlarini izleyip izleyip sakizimi daha guclu cigniyorum icinden borek cikacak sanki kaderr bizede gul artik yeter

Ahh ah nursenacin bende yemek programlarini izleyip izleyip sakizimi daha guclu cigniyorum icinden borek cikacak sanki kaderr bizede gul artik yeter

sormaaa yaa bende facede falan karsıma çıktımı az bakıp ağzım sulanmaya başladımı hemen +90 topiğine dönüyorumm

küçük kızı dr a götürcem ayağını içe basıyo ortapedi den randevu aldık bakalım ne dicekler o zamana kadar yemeğimin hazırlıklarını yapayım zira evden çıkınca giresim gelmiyo girince çıkasum:))
patlıcan közlücem

Kolay gelsin canim

Eki Görüntüle 1038194 keten tohumlu yoğurt dünden kalan bulgurlu ot kavurması ve biraz ceviz yedim yena onu resime koymamışım
Hasibecim Nursenacim Bayılıyorum bu resimlere . Tabakların cogunun yeşillik olması benide motive ediyor... Dahada yesilleniyorum Afiyet olsun ....

Sabah annemlerde börek vardı sofraya oturmadım kaçtım bende ... Yoksa dayanamazdım biliyorum..
Canım cok gecmis olsun. Umarim basit bir ayakkabı yöntemiyle tez zamanda atlatilir. Belkide normaldir zamanla düzelir.
Dışarı cikma konusunda bende aynı senin gibiyim .... Çıkana kadar kendimle cebellesirim,çıkınca eve giresim gelmez,belki bunda cocuğu 1 saatte hazırlamanın verdigi zorluğun katkısı vardır. En zor zamanlarda kaçar ve oyuna döndürür bu giyinme işini ama esimde bu arada kendini hazirlar sagolsun

Selamün aleykümm...

çok sevindimmm...sen bu şekilde devam edersen kısa sürede sollarsın benide hee...gerçi bu arada bende boş durmıcam tabi....

yeşil candır:)
rejimdekiler için
dra gittim aman ne acıktım ama hastane beni acıktırıyo nedense
şimdi yeşilçay ve 3 adet etimek üzeri süzme yoğurt sürdüm yiyorum

kızlar bu da öğle yemeğim
bulgurlu ıspanak
domates çorbası (annem salçalı yapıyor)
Eki Görüntüle 1038460
afiyet olsummmm
Selamün aleykümm...

çok sevindimmm...sen bu şekilde devam edersen kısa sürede sollarsın benide hee...gerçi bu arada bende boş durmıcam tabi....
geçerim inşallah şuan hedefim asu sen az uzaksın bana:)))))))

dr kıza ortapedik bot yazdı ama burda yapan yok
büyük şehirlerde ölçüsü alıp yapılacak
ankaraya gidene kadar tatile kadar yani
normal bi ortapedik sporlardan aldım inşallah fayda eder az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…