- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
Süper görünüyor afiyet olsun..
Ceviz sayını arttırman daha iyi olur...Açlık süresi ne kadar uzarsa leptin daha fazla çalışır ve daha fazla zayıflarız deniyor..
Aynen ben de öyleyim asucum..hem şişim hem gerginim...Dünden beri artı çıktım yediklerim ortada..
ne diicem...Ankara da çağdaş marketçilik varmı.?
BAKpi diye bir tavuk markası free range tavuk sürmüş piyasaya..Organik ve kilosu 8-9 civarı..Haberin olsun..Burada bulabilirsem ben de o markayı alacağım hep...60 günlük olmadan kesim olmuyormuş çok iyi bişey...Diğer markalar sanırm 40 günde tavukları şişrip piyasaya sürüyor...
Güneşli bir günden günaydın herkese...
hayırlı olsun yeni işin...Kısa sürede alışırsın yoğunluğa...
Aleyküm selam hayriyeciğim...
Neden artık menü paylaşmıyosun.? hurma&yoğurttan sonra kilomu aldın..
Maşallah..
Kahvaltıya kuruyemiş ekle nursena acıkırsın...
Çok iyi gelmiştir. .Ben de çok severim su kenarını, deniz olursa daha iyi olur tabiii.İyot kokusu başlı başına terapi zaten...
Canlarim nasıl iyi geldi anlatamam.tabi birde deniz olsa ......ohhh ne güzel olmuş sevındim senın adına moralolmuştur
Kuzum bu apalamak ne demek. Sanirim güzel birşey :)Guunayydiinnnnn
bugun guzel bir gune uyandim dun apalayamayan bebeklerim bugun apalamaya baslamislarrr biraz şok olmadim desem yalan olur bir gunde ne degisiyo ki sanki rabbim nelere kadir
Canım cok gecmis olsun.bir ara bende arka arkaya grip oldum.savunma mekanizmam zayıflamıştı.artik bol bol c vitamini tuketcen...tünaydınnnnn güzeller
borazan gibi sesimle
grip modu hala devam ben onu bırkıyorum o beni bırakamıyor.
nursenam ve hasibem resimler menü paylaşımı çok güzelll
Asum bizde böyle bakalım demi menülere ne olcak bizim halimizzz pöfff( Çok istikrarsız hissediyorum kendimi
pazartesi tekrar spor salonuna başlamayı düşünüyorum başka türlü evde v.s yapamıyorum 3 gündür gripten yürüyüşte iptal hayırlısı
Evime geldim sonunda . Eşimde cocuğu alıp babaanneye götürdü. Bende yeşil çayimi yaptım.keyif yapıyorum kısa bir sürede olsa :)
Canlarim nasıl iyi geldi anlatamam.tabi birde deniz olsa ......harika olurdu...
Kuzum bu apalamak ne demek. Sanirim güzel birşey :)
Canım cok gecmis olsun.bir ara bende arka arkaya grip oldum.savunma mekanizmam zayıflamıştı.artik bol bol c vitamini tuketcen...
Tunaydin kızlar Nasılsıniz sabah tahilli ekmekile tost yaptim arasina kasar peyniri 1 duple cay oglen mercimek corbqsi patlican patates karisik musakka yoğurt salata
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim geldim
öğleden sonra sonuç almaya gitcem
kahvaltıyı anca yapıyorum
salata: yeşil biber, kırmızı biber, domates, salatalık, zeytin, peynir,roka, biraz z. yağı, nane, kekik, 2yumurta, 4 kayısı, biraz ceviz
Eki Görüntüle 1038083
ohhh süper bayılırım yumurta salatasınaaa aslındaa zayıf olcan yufka ekmeğin arasına sarcanda nerdeeeeeeeeeee:)))))))
Ahh ah nursenacin bende yemek programlarini izleyip izleyip sakizimi daha guclu cigniyorum icinden borek cikacak sanki kaderr bizede gul artik yeter
küçük kızı dr a götürcem ayağını içe basıyo ortapedi den randevu aldık bakalım ne dicekler o zamana kadar yemeğimin hazırlıklarını yapayım zira evden çıkınca giresim gelmiyo girince çıkasum:))
patlıcan közlücem
Canim bak apalamak su demek :anladin mi
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim geldim
öğleden sonra sonuç almaya gitcem
kahvaltıyı anca yapıyorum
salata: yeşil biber, kırmızı biber, domates, salatalık, zeytin, peynir,roka, biraz z. yağı, nane, kekik, 2yumurta, 4 kayısı, biraz ceviz
Eki Görüntüle 1038083
Hasibecim Nursenacim Bayılıyorum bu resimlere . Tabakların cogunun yeşillik olması benide motive ediyor... Dahada yesilleniyorumEki Görüntüle 1038194 keten tohumlu yoğurt dünden kalan bulgurlu ot kavurması ve biraz ceviz yedim yena onu resime koymamışım
Sabah annemlerde börek vardı sofraya oturmadım kaçtım bende ... Yoksa dayanamazdım biliyorum..Ahh ah nursenacin bende yemek programlarini izleyip izleyip sakizimi daha guclu cigniyorum icinden borek cikacak sanki kaderr bizede gul artik yeter
Canım cok gecmis olsun. Umarim basit bir ayakkabı yöntemiyle tez zamanda atlatilir. Belkide normaldir zamanla düzelir.küçük kızı dr a götürcem ayağını içe basıyo ortapedi den randevu aldık bakalım ne dicekler o zamana kadar yemeğimin hazırlıklarını yapayım zira evden çıkınca giresim gelmiyo girince çıkasum:))
patlıcan közlücem
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tartııııııııııııııııııııııııııııııııdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 88 liiii rakamlarıı gööööööööööööördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm
mmutlu ol diye yazıyorumm:)))))))))))))))))
pideleri az yersin diye gaza getirme çabaları
yeşil candır:)
Hasibecim Nursenacim Bayılıyorum bu resimlere . Tabakların cogunun yeşillik olması benide motive ediyor... Dahada yesilleniyorumAfiyet olsun ....
Sabah annemlerde börek vardı sofraya oturmadım kaçtım bende ... Yoksa dayanamazdım biliyorum..
Canım cok gecmis olsun. Umarim basit bir ayakkabı yöntemiyle tez zamanda atlatilir. Belkide normaldir zamanla düzelir.
Dışarı cikma konusunda bende aynı senin gibiyim .... Çıkana kadar kendimle cebellesirim,çıkınca eve giresim gelmez,belki bunda cocuğu 1 saatte hazırlamanın verdigi zorluğun katkısı vardır. En zor zamanlarda kaçar ve oyuna döndürür bu giyinme işini ama esimde bu arada kendini hazirlar sagolsun
afiyet olsummmmkızlar bu da öğle yemeğim
bulgurlu ıspanak
domates çorbası (annem salçalı yapıyor)
Eki Görüntüle 1038460
geçerim inşallah şuan hedefim asu sen az uzaksın bana:)))))))Selamün aleykümm...
çok sevindimmm...sen bu şekilde devam edersen kısa sürede sollarsın benide hee... gerçi bu arada bende boş durmıcam tabi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?