Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olsun 2 ay sen diyete hazirlik asamasi gecir arastir oku uygula piramidi ekliyorum kilomuz ayni sayilir bnm paylastigim menuleri ornek al
Selamlar
Aranıza yeni katıldım.Ben de 90 kilonun üzerinde zayıflamaya ve hamile kalmaya çalışan bir bayanım..Çabanız ve dayanışmanızdan çok etkilendim. Allah yardımcımız olsun.

hosgeldin cnm basarabilirsin bence

kizlar merhaba migrenim tuttu yine yatisdayim halbuki islerim cok pofff yarin atarim sabahdan kendimi ewden artik

Eklentiler

• $image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 65

canım geçmış olsun benım buyuk oglandaçok tuaf basıyordu 7 yasından sonra geçtı çocukların ayak kemıklerı 7 yasında tam oturuyormuş geçer merak etme

geçmiş olsun vede güle güle kulansın ayakkabısını cimcime...

bende acıktım anca birazdan etli nohutla yoğurt yicemm....sonra yeşilçaya talim...

Selam Hasibecim. Allah nasip ederse görüşürüz inşallah.
Senin istanbula yolun düşer belki.
Evet verdim ama daha yolum uzun ve kalan.yolumda desteğinize ihtiyacım var.
Hepimizin azmi daimi verdiği kilolar kalıcı olsun

Slm arkadaşlar yorucu bir iş gününün ardından hepinizi sevgiyle kucaklıyorum... İnşallah bugün de kilolar gitmiştir,geçmişi okudum biraz sevinenler var, Allah yüzünüzü güldürsün İnşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar unutuyorum sürekli size söylemeyi gecen bi programda dr.ayca kaya konusuyor hergün her ogunden once yarim greyfurt yemek diyet yapmasaniz dahi 3 ayda 5-6 kilo yagdan verdiriyormus ben aldim sadece sabah aksam yoybiliyorum belki faydasi olur bu arada midesinde sorun olmayanlar denesin tabi

merhaba işten çıkmadan size bakayım dedim...

oh menüler fotolar harika...

malasef tekrar hastayım boğazım yine şiş..aman takmıycam ...adaçayı ıhlamur bi kaç gün kendi yöntemlerimi denicem. ilaçtan bıktım...en son çare doktora

bugün karatayımsı bir başlayış yaptım sabah kahvaltısı 07,30

2 yumurta
2 kaşık lor peyniri
beyaz peynir
1 çb ceviz
dereotu domates
7 zeytin

ara
3 kuru kayısı içine ceviz ve çay

ikindi gibi (mecburen gecikti ama)

4-5 parça patates +5-6 parça kuşbaşı etl,i yemek
4 kaşık bulgur pilavı salata

az önce
1 şekersiz nescafe
yarım çb kadar beyaz leblebi...

aslınada kafama göre oldu. sanırım kitabı okumak lazım..karataycı bacılarım menüme bi el atın hele...
ben şimdik eve kaçtım.

Zorzahmet cocuklari uyuttum ayy bu nedir yahu evin ici resmen savas alanina dondu yakinda timaranelik olmazsam iyidir
bu arada cancagizlarim şu basenleri eritmek icin ne yapmak lazim bilen varmi

selamün aleyküm.....

bugün gündüz misafirim vardı.
bi yandan rglden karnım ağrıdı
yoğun bir gündü bugün ayrıca.
dahada yoğunluk bitmiş değil, birazdan evi toplicam, yemek yapacam.

Menum
9:00 sut,simit
12:00 4 dilim ekmek,tavuk izgara,ayran
15:00 5 ceviz,2kivi
18:00 tarhana ,salata

not:bu iyi bir menu degil piramide gore

canım geçmış olsun benım buyuk oglandaçok tuaf basıyordu 7 yasından sonra geçtı çocukların ayak kemıklerı 7 yasında tam oturuyormuş geçer merak etme

insallahhhhh gecer ama birazda ırsii heralde eşimin ailesinde varr
dr da 15 yaşına kadar kemikleri geliştiği için ne kadar etkili olur tartışılır bot işşi dedi

ben çok uzman değilim ama öğrendiğim kadarıyla (bugün uyarıldım) mevsimi olmadığı için domates salatalık biber vs yasak
nescafe(hazır olduğu için) ve patates (glisemik indeksi yüksek olduğu için yasak)
işte böle

menüm:

kahvaltıattisli sucuklu omlet,yeşilçay...

ara: 9lu çay...

akşam:1 tabak dolusu nohut,1kase yoğurt...

birazdan yeşilçayy...suyumda 2 litreyi geçti....

insallahhhhh gecer ama birazda ırsii heralde eşimin ailesinde varrb
dr da 15 yaşına kadar kemikleri geliştiği için ne kadar etkili olur tartışılır bot işşi dedi

geçer canım benım oglum resmen topallar gıbı yuruyordu maşallah sımdı hiç bişeysi kalmadı hayırlısıyla duzelır korkmabende her ay b doktora goturur herkez geçer dedikçe inanmaz bı başkasına gotururdum bırazda paronayak olduğum ıçın

Evet çağdaş market var yenacım bana yakında var ona bakarım teşekkürler canım
Ben artı da değildim eksi de bugün
Evet gelelim bugün ne yediğime :) bir parça peynirli bir parça da kıymalı pide yedim kereviz salatası yeşil salata tatlı da yedim bol da çay içtim
Akşam bişey yemedim yemem de herhalde ama su içmedim bugün ve hala gerginim
Hemşerim sen iyileş toparlarsın inşallah bu nursena da beni geçecek gibi görünüyor
Nevincim sana da şifalar dilerim
Yarın yürümeyi umut ediyorum inşallah

Canım cok gecmis olsun.bir ara bende arka arkaya grip oldum.savunma mekanizmam zayıflamıştı.artik bol bol c vitamini tuketcen...

çok saol canım bağışıklık sistemim çökük benim :)) sık hastalanıyorum diyet modundayken hele hemen kapıyorum diyet değilde sağlıklı beslenmek diye düşünmemiz lazım.

iyi akşam lar güzelelr bugün biraz daha iyiyim ama diyeti toparlıyamıyorum.düzene oturtmaadım.işe evden bişeyler götürmem lazım hazırladıklarımıda evde unutuyorum sabah aceleyle (

Yenam eğitimdemisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…