Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımmm Ankara'da sihiyede medikalciler var. Sen internetten bı bak istersen benim buradan yapabileceğim birşey olursa yaparım. Aklında bulunsun...

kızlar bu da öğle yemeğim
bulgurlu ıspanak
domates çorbası (annem salçalı yapıyor)
Eki Görüntüle 1038460
afiyet olsun

selamün aleyküm.....

bugün gündüz misafirim vardı.
bi yandan rglden karnım ağrıdı
yoğun bir gündü bugün ayrıca.
dahada yoğunluk bitmiş değil, birazdan evi toplicam, yemek yapacam.
aleykum selam canım... Kolay gelsin ... Cok yorma kendini birak dağınık kalsın malesef ev toplamak insanı yoruyor ama cok kalori harcatmıyor .

Son düzenleme:
Selam zayıflamak istiyorsan ümitli ınançlı veb kararlı olmalısin yoksa zayıflayip tekrar bırakmak hep kılına kilo katmaktan vücudunu ruhunu yıpratmaktan başka birşeye yaramaz. Ben hep ümitsizdim ve sonunda hep hüsranla karşılaştım. İlk defa kendime ınaniyorum ve bu sefer olacak..
Diyetisyenle zayıflamayi öneririm. Yada en azından bedenine uygun bir beslenme ile canım

ayy bende aynen öle oldumm aldığımız spor ayakkabısıyla daha düzgün yürüyo ev içinde bi ortapedik bot almalıyım evdede betona basmasın direk
hahh bu çok iyi olduu akşamda bişey yemem demişin yaa azmini tebrik ederimmm
seni geçme konusunda kızım ben senin eline su dökemem valla bi sıktınmıı hepimizi tek geçersin asuuu ben seninn çankayadan kızılaya saatlerce yürüdüğünü bilirim
oyy kıyamam yaaa vallla yakın olsakta sana böreklar açsam dermişim

Sağol canım oldu valla neyseki hem kalabalıktan hem hizmet etmekten daha fazla yiyemedim :) daha mı yiyecektin demeyin sakın
ben demedim sen dedin:)))))))))
çok teşekkür ederimmm benim ailemde eşimin aileside ankarada ahh ahh angaraya bi atasam kendimiii yaramı deştin özledimmmmmmmmmmmm ayazını angaramın

Bende cok seviyorum sehrimi Ankara'nın tadını bir alan Ankara'dan kopamaz. Tez zamanda gelirsiniz inşallah

eşim bekar arkadaşlarına kağıt oynamaya gitti gitmedende götürmesi için 1 kalıp kek ve puaça yaptım anam onası bi koku portakallı portakallı koktu eve 4 dlm buraktım ama yemedimm puaçayıda 1 adet ceviz büyüklüğünde yaptım tadına bakmak için onu yedim 1 haftadır ilk dafa ekmek tarzı yemiş oldummm
ama ceza olaraktan lasly yapıcam şimdi

Son düzenleme:
valla sen msj yazdınmı profil resmini görmemek için hemen kaydırıyomm sayfayıı anam o baklavanın göbeğine bi dalacannn ohhhh misss
senmi yaptın

Evet heves ettim actigim ilk ve son baklava ... Bidahada yapmam herhalde :) ama cok ta güzeldi walla...

Evet heves ettim actigim ilk ve son baklava ... Bidahada yapmam herhalde :) ama cok ta güzeldi walla...

dedem kurban bayramında sabah eti yer üstüne baklavayıda yer dede hastalanacan diyince
ye yağlıyı donarsa donsun
ye tatlıyı yanarsa yansın derdi hani yağlar donup kilo olacak tatlıyı yedikçede yanıp su içeçek:)) aklıma geldi

iyi aksamlar hatunlarrr

benimkide daha zayıfladın falan demedi. bende o konularda çok trip atarım bazen bana triptonik diyo

aynen canimmm

Eki Görüntüle 1038001 veeeeeeeeeeeeeeee kahvaltımı ettim şimdikk sporaa

affiyet olsun!!!!!!

masallah kizzz

Guunayydiinnnnn
bugun guzel bir gune uyandim dun apalayamayan bebeklerim bugun apalamaya baslamislarrr biraz şok olmadim desem yalan olur bir gunde ne degisiyo ki sanki rabbim nelere kadir

oooo masallah hayirli olsun :) artik kosturursun peslerinden :) her yeri karistirmaya baslarlar

eee sonuclar ne canim kan tahlinin?

affiyet olsun cok guzel gozukuyor :)

Gecmis olsun yasemincigim!!! Whatsapptan banada gecirdin gribini bende dunden beri fenayim...

Eki Görüntüle 1038194 keten tohumlu yoğurt dünden kalan bulgurlu ot kavurması ve biraz ceviz yedim yena onu resime koymamışım

ohhhh misss :)

kızlar bu da öğle yemeğim
bulgurlu ıspanak
domates çorbası (annem salçalı yapıyor)
Eki Görüntüle 1038460

mis missss :)

dr kıza ortapedik bot yazdı ama burda yapan yok
büyük şehirlerde ölçüsü alıp yapılacak
ankaraya gidene kadar tatile kadar yani
normal bi ortapedik sporlardan aldım inşallah fayda eder az daha

kizina gecmis olsun canim!!! yan basiyor demistin galiba demi? mesela evdeykende ikide bir duz basmasi icin uyar onu... benim burda bir arkadasim var onunda oyleydi kucukken simdi duzeldi... annesi hep uyarmis evdeyken duzgun bas diye o sayede duzelmis...

Eki Görüntüle 1038719 akşam yemeğimmm közlenmiş patlıcanlı alinazik yaptım şeytana uyup karnı yarık niyetindeydim vaz caydımmm

ohhhhh canim cektiiii :)

Ankara'ya bahar geldi çok güzel havalar
Eski asu ve iradesi kayıp dizim de o kadar yürütmez artık ama yine de yürüyebilirim tabii of yaa çok fenayım ben
Bugün 3 . Yeşil çayımı iciyorum. İse yarar umarim :)
Yarar tabii ama günde 2 yeter bence
Bende cok seviyorum sehrimi Ankara'nın tadını bir alan Ankara'dan kopamaz. Tez zamanda gelirsiniz inşallah
Ankarayı ben de çok seviyorum
Kokusu bana kadar geldi kızıma bir tanıdık geometri çalıştırıyor şu anda ona portakallı kurabiye yapayım dedim sonra vazgeçip sütlü irmik tatlısı yaptım :) yoksa ben kokuya dayanamazdım herhalde
Sen iyi gidiyorsun maşallah canım benim leslie ablayla yollarımız ayrıldı artık sadece yürüyüş yapabilirim

Çok gittim diyetisyene ve zayıfladım da. Fakat guatr hastalığım çıktı ve fazla fazla geri aldım hepsini. Çok zor kilo verebiliyorum çok spor yapmam gerekiyor ama günlük yaşamım spor yapmaya uygun değil. Çok yoğun çalışıyorum. Kendimce Callanetics egzersizlerini uygulamayı uygun buldum.Yine bu sitede okumuştum.Fakat videoyu bulamıyorum

Ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun,ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın diye biliyorum ben de
Yağlıyı yiyince suyu içecen tatlıyı yiyince yansan da içmeyecen ama neden bilmiyorum :)

*Ye eti ( yağlıyı)

iç suyu donarsa donsun,ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın…..

Hekimlik hayatımda en çok kullandığım ve beğendiğim atasözüdür. Bugün tıp ilminin yeni farkına vardığı olayı atalarımız yüzyıllar önce fark etmiş, tecrübe etmiştir. Yenilen etteki protein ve yağın sindirimi için su kolaylaştırıcıdır. Ama toplumun genelinin yaptığı gibi tatlı sonrası su içmek zararlıdır. Dondurma arkasına su, baklava arkasına su, diğer tatlıların arkasına su içmek yanlıştır.

Tatlıyı yedikten sonra içtiğimiz su ile şeker sulanmaktadır. Sulanan şeker direkt ve hızlı bir şekilde emilip kana karışmakta hızla insülin salgılanmakta ve şeker dengemiz bozulmaktadır. Hızlı ve çok miktarda salgılanan insülin ters etki yaparak kan şekerimizi hızla düşürmekte, herkesin bildiği gibi hipoglisemi (kandaki şeker seviyesinin düşmesi) yapmakta ve bizim hızla acıkmamıza neden olmaktadır. Hızla acıkınca daha çok yeriz ve üstelik şeker gibi karbonhidratlı gıdalara saldırırız. Buda kilo ve hastalıklara neden olur.

Ayrıca insülin depolarımız hızla tüketilir. Şeker hastası olmamız kolaylaşır ve bunun sonucu erken yaşta şeker hastası oluruz.

Kolalı içeceklerin ve hazır glikozlu meyve sularının , gazozların şeker hastalığına davetiye çıkarma mekanizması budur.Yani tükettiğimiz şekerli içecekler patlamaya hazır saatli bomba gibidir. Hepsi ilerleyen yaşlarımızda sağlıksız ve kısa bir hayat sürmemize davetiye çıkarmaktadır. Birde bunları TV ve Bilgisayar başında hareketsiz tüketirsek katmerli yandığımızın resmidir. Bu nedenle bu atasözünü yetkim olsa bütün pastanelerin ve lokantaların duvarlarına asma zorunluluğu getirirdim.

Sayende bişey daha öğrenmiş olduk nursenacım

Aayyy cok tatlı maşallah deden hayattaysa Allah uzun omur versin...
Asucum bende bugün ilk defa fizik tedavi aldım.leslie yi tam yapamıyorum.ama yapabildiğim kadarını yapmak ta kendimi iyi hissetmemi sağlıyor... Yarın yürürsün dışarıda ama gel acalım karşılıklı yerimizde sayarak yürüsek bile iyidir ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…