Asum
afiyet olsun
Sağol canım oldu valla neyseki hem kalabalıktan hem hizmet etmekten daha fazla yiyemedim :) daha mı yiyecektin demeyin sakın
Canımmm Ankara'da sihiyede medikalciler var. Sen internetten bı bak istersen benim buradan yapabileceğim birşey olursa yaparım. Aklında bulunsun...yeşil candır:)
rejimdekiler için
dra gittim aman ne acıktım ama hastane beni acıktırıyo nedense
şimdi yeşilçay ve 3 adet etimek üzeri süzme yoğurt sürdüm yiyorum
afiyet olsummmm
geçerim inşallah şuan hedefim asu sen az uzaksın bana:)))))))
dr kıza ortapedik bot yazdı ama burda yapan yok
büyük şehirlerde ölçüsü alıp yapılacak
ankaraya gidene kadar tatile kadar yani
normal bi ortapedik sporlardan aldım inşallah fayda eder az daha
afiyet olsunkızlar bu da öğle yemeğim
bulgurlu ıspanak
domates çorbası (annem salçalı yapıyor)
Eki Görüntüle 1038460
aleykum selam canım... Kolay gelsin ... Cok yorma kendini birak dağınık kalsınselamün aleyküm.....
bugün gündüz misafirim vardı.
bi yandan rglden karnım ağrıdı
yoğun bir gündü bugün ayrıca.
dahada yoğunluk bitmiş değil, birazdan evi toplicam, yemek yapacam.
Allah kabul etsin.yok kuzum ya ben demem
Eşin iyi değilmi toparlanabildimi
Selam zayıflamak istiyorsan ümitli ınançlı veb kararlı olmalısin yoksa zayıflayip tekrar bırakmak hep kılına kilo katmaktan vücudunu ruhunu yıpratmaktan başka birşeye yaramaz. Ben hep ümitsizdim ve sonunda hep hüsranla karşılaştım. İlk defa kendime ınaniyorum ve bu sefer olacak..Çok teşekkür ederim..Yine bu sitede bir diyet buldum 5 listeden oluşuyor 25 er gün yapılıyor. Ona başlıyorum bakalım bu sabah. Bir de Callanetics videosunu bulabilirsem başlayacağım. Yine ümitli değilim ama hayırlısı
Ben heryerindeyum desem yeridir. Başakşehirde oturuyorum a kartalda çalışıyorum. Sende istanbul damısın, neresindesinburcu istanbulun neresindesin....:44:
ayy bende aynen öle oldumm aldığımız spor ayakkabısıyla daha düzgün yürüyo ev içinde bi ortapedik bot almalıyım evdede betona basmasın direkgeçer canım benım oglum resmen topallar gıbı yuruyordu maşallah sımdı hiç bişeysi kalmadı hayırlısıyla duzelır korkmabende her ay b doktora goturur herkez geçer dedikçe inanmaz bı başkasına gotururdum bırazda paronayak olduğum ıçın
hahh bu çok iyi olduu akşamda bişey yemem demişin yaa azmini tebrik ederimmmEvet çağdaş market var yenacım bana yakında var ona bakarım teşekkürler canım
Ben artı da değildim eksi de bugün
Evet gelelim bugün ne yediğime :) bir parça peynirli bir parça da kıymalı pide yedim kereviz salatası yeşil salata tatlı da yedim bol da çay içtim
Akşam bişey yemedim yemem de herhalde ama su içmedim bugün ve hala gerginim
Hemşerim sen iyileş toparlarsın inşallah bu nursena da beni geçecek gibi görünüyor
Nevincim sana da şifalar dilerim
Yarın yürümeyi umut ediyorum inşallah
oyy kıyamam yaaa vallla yakın olsakta sana böreklar açsam dermişimçok saol canım bağışıklık sistemim çökük benim :)) sık hastalanıyorum diyet modundayken hele hemen kapıyorum diyet değilde sağlıklı beslenmek diye düşünmemiz lazım.
iyi akşam lar güzelelr bugün biraz daha iyiyim ama diyeti toparlıyamıyorum.düzene oturtmaadım.işe evden bişeyler götürmem lazım hazırladıklarımıda evde unutuyorum sabah aceleyle(
Yenam eğitimdemisin??
ben demedim sen dedin:)))))))))Sağol canım oldu valla neyseki hem kalabalıktan hem hizmet etmekten daha fazla yiyemedim :) daha mı yiyecektin demeyin sakın
çok teşekkür ederimmm benim ailemde eşimin aileside ankarada ahh ahh angaraya bi atasam kendimiii yaramı deştin özledimmmmmmmmmmmm ayazını angaramınCanımmm Ankara'da sihiyede medikalciler var. Sen internetten bı bak istersen benim buradan yapabileceğim birşey olursa yaparım. Aklında bulunsun...
afiyet olsun
aleykum selam canım... Kolay gelsin ... Cok yorma kendini birak dağınık kalsınmalesef ev toplamak insanı yoruyor ama cok kalori harcatmıyor .
Bende cok seviyorum sehrimiayy bende aynen öle oldumm aldığımız spor ayakkabısıyla daha düzgün yürüyo ev içinde bi ortapedik bot almalıyım evdede betona basmasın direk
hahh bu çok iyi olduu akşamda bişey yemem demişin yaa azmini tebrik ederimmm
seni geçme konusunda kızım ben senin eline su dökemem valla bi sıktınmıı hepimizi tek geçersin asuuu ben seninn çankayadan kızılaya saatlerce yürüdüğünü bilirim
oyy kıyamam yaaa vallla yakın olsakta sana böreklar açsam dermişim
ben demedim sen dedin:)))))))))
çok teşekkür ederimmm benim ailemde eşimin aileside ankarada ahh ahh angaraya bi atasam kendimiii yaramı deştin özledimmmmmmmmmmmm ayazını angaramın
Bilirim bilirim. Ankara'nın tadını bir alan Ankara'dan kopamaz. Tez zamanda gelirsin inşallah
valla sen msj yazdınmı profil resmini görmemek için hemen kaydırıyomm sayfayıı anam o baklavanın göbeğine bi dalacannn ohhhh misss
senmi yaptın
Evet heves ettim actigim ilk ve son baklava ... Bidahada yapmam herhalde :) ama cok ta güzeldi walla...
benimkide daha zayıfladın falan demedi. bende o konularda çok trip atarım bazen bana triptonik diyo
ahh bu adamlar hem seni her halinle seviyom der hemde zayıfladınmı nası mutlu olurlar
mlletin dehşetle baktığı bana en manken halim gelen 80 kiloya düştüğümde nası mutlu olmuştu adam neler alıyodu kıyafet falan şimdi saldım diye kızıyo
Eki Görüntüle 1038001 veeeeeeeeeeeeeeee kahvaltımı ettim şimdikk sporaa
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tartııııııııııııııııııııııııııııııııdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 88 liiii rakamlarıı gööööööööööööördüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm
mmutlu ol diye yazıyorumm:)))))))))))))))))
Guunayydiinnnnn
bugun guzel bir gune uyandim dun apalayamayan bebeklerim bugun apalamaya baslamislarrr biraz şok olmadim desem yalan olur bir gunde ne degisiyo ki sanki rabbim nelere kadir
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim kan verdim geldim
öğleden sonra sonuç almaya gitcem
kahvaltıyı anca yapıyorum
salata: yeşil biber, kırmızı biber, domates, salatalık, zeytin, peynir,roka, biraz z. yağı, nane, kekik, 2yumurta, 4 kayısı, biraz ceviz
Eki Görüntüle 1038083
tünaydınnnnn güzeller
borazan gibi sesimle
grip modu hala devam ben onu bırkıyorum o beni bırakamıyor.
nursenam ve hasibem resimler menü paylaşımı çok güzelll
Asum bizde böyle bakalım demi menülere ne olcak bizim halimizzz pöfff( Çok istikrarsız hissediyorum kendimi
pazartesi tekrar spor salonuna başlamayı düşünüyorum başka türlü evde v.s yapamıyorum 3 gündür gripten yürüyüşte iptal hayırlısı
Eki Görüntüle 1038194 keten tohumlu yoğurt dünden kalan bulgurlu ot kavurması ve biraz ceviz yedim yena onu resime koymamışım
kızlar bu da öğle yemeğim
bulgurlu ıspanak
domates çorbası (annem salçalı yapıyor)
Eki Görüntüle 1038460
dr kıza ortapedik bot yazdı ama burda yapan yok
büyük şehirlerde ölçüsü alıp yapılacak
ankaraya gidene kadar tatile kadar yani
normal bi ortapedik sporlardan aldım inşallah fayda eder az daha
Eki Görüntüle 1038719 akşam yemeğimmm közlenmiş patlıcanlı alinazik yaptım şeytana uyup karnı yarık niyetindeydim vaz caydımmm
Ankara'ya bahar geldi çok güzel havalarayy bende aynen öle oldumm aldığımız spor ayakkabısıyla daha düzgün yürüyo ev içinde bi ortapedik bot almalıyım evdede betona basmasın direk
hahh bu çok iyi olduu akşamda bişey yemem demişin yaa azmini tebrik ederimmm
seni geçme konusunda kızım ben senin eline su dökemem valla bi sıktınmıı hepimizi tek geçersin asuuu ben seninn çankayadan kızılaya saatlerce yürüdüğünü bilirim
oyy kıyamam yaaa vallla yakın olsakta sana böreklar açsam dermişim
ben demedim sen dedin:)))))))))
çok teşekkür ederimmm benim ailemde eşimin aileside ankarada ahh ahh angaraya bi atasam kendimiii yaramı deştin özledimmmmmmmmmmmm ayazını angaramın
Yarar tabii ama günde 2 yeter benceBugün 3 . Yeşil çayımı iciyorum. İse yarar umarim :)
Ankarayı ben de çok seviyorumBende cok seviyorum sehrimiAnkara'nın tadını bir alan Ankara'dan kopamaz. Tez zamanda gelirsiniz inşallah
Kokusu bana kadar geldi kızıma bir tanıdık geometri çalıştırıyor şu anda ona portakallı kurabiye yapayım dedim sonra vazgeçip sütlü irmik tatlısı yaptım :) yoksa ben kokuya dayanamazdım herhaldeeşim bekar arkadaşlarına kağıt oynamaya gitti gitmedende götürmesi için 1 kalıp kek ve puaça yaptım anam onası bi koku portakallı portakallı koktu eve 4 dlm buraktım ama yemedimm puaçayıda 1 adet ceviz büyüklüğünde yaptım tadına bakmak için onu yedim 1 haftadır ilk dafa ekmek tarzı yemiş oldummm
ama ceza olaraktan lasly yapıcam şimdi
Selam zayıflamak istiyorsan ümitli ınançlı veb kararlı olmalısin yoksa zayıflayip tekrar bırakmak hep kılına kilo katmaktan vücudunu ruhunu yıpratmaktan başka birşeye yaramaz. Ben hep ümitsizdim ve sonunda hep hüsranla karşılaştım. İlk defa kendime ınaniyorum ve bu sefer olacak..
Diyetisyenle zayıflamayi öneririm. Yada en azından bedenine uygun bir beslenme ile canım
dedem kurban bayramında sabah eti yer üstüne baklavayıda yer dede hastalanacan diyince
ye yağlıyı donarsa donsun
ye tatlıyı yanarsa yansın derdi hani yağlar donup kilo olacak tatlıyı yedikçede yanıp su içeçek:)) aklıma geldi
Aayyy cok tatlı maşallah deden hayattaysa Allah uzun omur versin...dedem kurban bayramında sabah eti yer üstüne baklavayıda yer dede hastalanacan diyince
ye yağlıyı donarsa donsun
ye tatlıyı yanarsa yansın derdi hani yağlar donup kilo olacak tatlıyı yedikçede yanıp su içeçek:)) aklıma geldi
Asucum bende bugün ilk defa fizik tedavi aldım.leslie yi tam yapamıyorum.ama yapabildiğim kadarını yapmak ta kendimi iyi hissetmemi sağlıyor... Yarın yürürsün dışarıda ama gel acalım karşılıklı yerimizde sayarak yürüsek bile iyidir ...Ankara'ya bahar geldi çok güzel havalar
Eski asu ve iradesi kayıp dizim de o kadar yürütmez artık ama yine de yürüyebilirim tabii of yaa çok fenayım ben
Yarar tabii ama günde 2 yeter bence
Ankarayı ben de çok seviyorum
Kokusu bana kadar geldi kızıma bir tanıdık geometri çalıştırıyor şu anda ona portakallı kurabiye yapayım dedim sonra vazgeçip sütlü irmik tatlısı yaptım :) yoksa ben kokuya dayanamazdım herhalde
Sen iyi gidiyorsun maşallah canım benim leslie ablayla yollarımız ayrıldı artık sadece yürüyüş yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?