Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

az gülelim benim minik cadı parmak emiyo doğdu doğalıı naptımsa buraktıramadım dün netten tel takılmış dişler falan gösterdim bak dedim canavar dişleri gibi olur seninde dişlerin böle dedimm arada unutup alıyo sonra benle göz göze geldimi dişlerini tak tak diye bana vurarak gösteriyo

her yarım saate bide aynaya yatak odama gidiyoo dişlerine bakıp ağlıyoo sonra gelip hepsini söktürelim diyoo
sanki siğara tiryakisi gibi bi sitres bi afra bi tafra bi şeye kızdımı hemen parmak ağza öbür elllede saçıyla oynardı demin ablası kızdırdı el saça gitti öbürr parmakta ağzına giderken göz göze geldikk
ayy yanlışmı yaptım bilmiyorum ama baya az aldı emmesii
unutup almanın dışında yok emme
üst damak içe göçmüş dişler önde
bide yaz geldi parka bahçeye gidiyoruz emmediği dakka yok braktırmak için bi çare buldum bakalım ya tutarsaa

sevindim canim :) hadi hayirlisi bakalim :)

Bırakması iyi tabii ama yöntem de doğrudur inşallah bir danışsan aslında
Yazık ya çok tatlı

Yenacım bu tavuk işini öğrendiğim çok iyi oldu Allah razı olsun organikler hem pahalı hem benim kızlar yemiyor inşallah iZmirde de bulursun sen
Nursena bak etimekler kaçmamış yenanın gözünden :)

başka bir marka önerdiler onu deneyeceğim...

YENAAAAA imdi senın ve ASU nu almbümüne baktı ayyyyyy nekadar güzelsiniz yalnız asu o bıtne 3 kısılı foto varya ordakı senmısın

Sağol canım. sen de ekle görelim seni de...

valla e vde enginar var ama nası yapaılacağını bilmeyen ben bakalım napıcak onları

walla hafiye gibi

yenaaa çokmu yedim ben bugünnnn

Öğünler de az yiyosun o yüzden acıkıyosun...Resimlerdemi öyle görünüyor bilmiyorum ama az geliyo bana...
Sen biliyorsundur kendini canım...

hasibe,şehriye çorbası önerilmiyor

Nursena,
büyük kızın rehber öğremenine danış istersen..Yani iler de tel de takabilir bilinç altı olmasın sonra...

Eski halimi de görmüşsündür Allah bir daha o kiloları göstermesin o Resimdeki gibi olsam yeter veririm inşallah tekrar aldıklarımı hep birlikte tabii
verırsın tabı o hale geldikten sonra diyetisyene felan gitmişmiydin sen

ahhh kuzum be beceremiyorum dusun buraları bıle yenı kesvettım

benbebek arabalı resmı gormustum şimdi gördüm kızlarını rabbım bağışlasın boyunca ama yemın ederım ablaları gıbı duruyon hemen verılıyo o alınan kılolarsupersın super

Gozunaydin adimsayarini aldinmi

verırsın tabı o hale geldikten sonra diyetisyene felan gitmişmiydin sen

ahhh kuzum be beceremiyorum dusun buraları bıle yenı kesvettım
Diyetisyene gitmedim canım
Sağlıklı beslenir boooooolca da yürüdüm
benbebek arabalı resmı gormustum şimdi gördüm kızlarını rabbım bağışlasın boyunca ama yemın ederım ablaları gıbı duruyon hemen verılıyo o alınan kılolarsupersın super

Inşallah veririz canım. Sağolasın
Âmin herkesin evladını bağışlasın Rabbim
Bu arada bebek arabalı resmim yok benim :)

Son düzenleme:
Çok uzanmış Allah kolaylık versin.ben şikayet etmiyim hiç 20 km mesafe için.

Menü çok güzel tebrikler.... Özellikle spor yapman harika

Sağol canım. Sen nerde yaşıyorsun. Ev ve iş yerin nerede?

Daha önce spor yapmıyordum 2aydir mümkün oldukça yapıyorum. Sabah iş yerine eşofman ile gidiyor koşu bandında 5km yürüyüs yapıp dus alıyorum. Allahtan böyle bir imkanım var yoksa zor olurdu akşam çok geç geliyorum dediğim gibi

oh ne çok sayfa birikmiş bikaç saatte anca bitirdim...çok başım ağrıyodu oturduğum yerede sızmışım ama tvnin sesi çocukların güzrültüsü derken kafam davul gibi..uykuda bile dinliyodum onları...

Ben heryerindeyum desem yeridir. Başakşehirde oturuyorum a kartalda çalışıyorum. Sende istanbul damısın, neresindesin

bende üsküdardayım..kartala metroyla gidiyosan evimin 500 metre aşağısından geçiyosundur...çok zor ama yaa hergün o yol...Allah kolalık versinn...

aslında tahmin ettim hamur olduğu için ama ne çorbası yapacağımı şaştım. tarhana mercimek şehriye çorbası biliyorum. hazır çorba alıyordum arada. şimdi hazır almıyorum. bu çorbalara kaldık işte. güzel denenmiş tariflerinizi beklerim

Sağol canım servis var çok şükür yoksa hergün o yolu gitmem imkamsiz. Servis bile trafik olunca işkence gibi.
Bu arada Gecmis olsun uyuyunca gectimi baş agrin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…