Yok açık olan değil kapalı olan benim :)
Teşekkürler şimdi ordan 5-6 kilo fazlayım malesef
Benim başlangıç kilom 113 canım şu ara çizelgem imha oldu malum
Salo canım yorumun için...domates ilkkez yedim Kıştan sonra onuda annem almış...mevsimsiz hiç bişey yenemeye özen gösteririm.Kahve yasak olmasaydı iyiydi.
kızlar anca girebildim
akşam bakla ve şehriye çorbası yedim. baklanın üzerine biraz ceviz serpiştirdim dahada güzel oldu
Eki Görüntüle 1039131
kan tahlillerim iyi çıktı gökçecim
maşallah turp gibiyim :26:
kilo:92 bel çevresi:90 basen:127 çıktıkaydımı yaptılar 1 ay sonra kontrole gitcem
şimdi geçmişe bakayım azıcık
az gülelim benim minik cadı parmak emiyo doğdu doğalıı naptımsa buraktıramadım dün netten tel takılmış dişler falan gösterdim bak dedim canavar dişleri gibi olur seninde dişlerin böle dedimm arada unutup alıyo sonra benle göz göze geldimi dişlerini tak tak diye bana vurarak gösteriyo
her yarım saate bide aynaya yatak odama gidiyoo dişlerine bakıp ağlıyoo sonra gelip hepsini söktürelim diyoo
sanki siğara tiryakisi gibi bi sitres bi afra bi tafra bi şeye kızdımı hemen parmak ağza öbür elllede saçıyla oynardı demin ablası kızdırdı el saça gitti öbürr parmakta ağzına giderken göz göze geldikk
ayy yanlışmı yaptım bilmiyorum ama baya az aldı emmesii
unutup almanın dışında yok emme
üst damak içe göçmüş dişler önde
bide yaz geldi parka bahçeye gidiyoruz emmediği dakka yok braktırmak için bi çare buldum bakalım ya tutarsaa
vaalla kapalı olan daha genç duruyo ayyyyy harıkasın sakın bıdaha kılo alma çokk güzel kadınsın
Yenacım bu tavuk işini öğrendiğim çok iyi oldu Allah razı olsun organikler hem pahalı hem benim kızlar yemiyor inşallah iZmirde de bulursun sen
Nursena bak etimekler kaçmamış yenanın gözünden :)
YENAAAAA imdi senın ve ASU nu almbümüne baktı ayyyyyy nekadar güzelsiniz yalnız asu o bıtne 3 kısılı foto varya ordakı senmısın
valla e vde enginar var ama nası yapaılacağını bilmeyen ben bakalım napıcak onları
walla hafiye gibi
yenaaa çokmu yedim ben bugünnnn
kızlar anca girebildim
akşam bakla ve şehriye çorbası yedim. baklanın üzerine biraz ceviz serpiştirdim dahada güzel oldu
Eki Görüntüle 1039131
kilo:92 bel çevresi:90 basen:127 çıktıkaydımı yaptılar 1 ay sonra kontrole gitcem
verırsın tabı o hale geldikten sonra diyetisyene felan gitmişmiydin senEski halimi de görmüşsündür Allah bir daha o kiloları göstermesin o Resimdeki gibi olsam yeter veririm inşallah tekrar aldıklarımı hep birlikte tabii
başka bir marka önerdiler onu deneyeceğim...
Sağol canım. sen de ekle görelim seni de...
Öğünler de az yiyosun o yüzden acıkıyosun...Resimlerdemi öyle görünüyor bilmiyorum ama az geliyo bana...
Sen biliyorsundur kendini canım...
hasibe,şehriye çorbası önerilmiyor
Gozunaydin adimsayarini aldinmikızlar anca girebildim
Eki Görüntüle 1039131
Diyetisyene gitmedim canımverırsın tabı o hale geldikten sonra diyetisyene felan gitmişmiydin sen
ahhh kuzum be beceremiyorum dusun buraları bıle yenı kesvettım
benbebek arabalı resmı gormustum şimdi gördüm kızlarını rabbım bağışlasın boyunca ama yemın ederım ablaları gıbı duruyon hemen verılıyo o alınan kılolarsupersın super
Çok uzanmış Allah kolaylık versin.ben şikayet etmiyim hiç 20 km mesafe için.
Menü çok güzel tebrikler.... Özellikle spor yapman harika
Ben heryerindeyum desem yeridir. Başakşehirde oturuyorum a kartalda çalışıyorum. Sende istanbul damısın, neresindesin
başka bir marka önerdiler onu deneyeceğim...
Sağol canım. sen de ekle görelim seni de...
Öğünler de az yiyosun o yüzden acıkıyosun...Resimlerdemi öyle görünüyor bilmiyorum ama az geliyo bana...
Sen biliyorsundur kendini canım...
hasibe,şehriye çorbası önerilmiyor
waayy spora bak beee maşşallahhh
menüde çok iyi
Gozunaydin adimsayarini aldinmi
oh ne çok sayfa birikmiş bikaç saatte anca bitirdim...çok başım ağrıyodu oturduğum yerede sızmışım ama tvnin sesi çocukların güzrültüsü derken kafam davul gibi..uykuda bile dinliyodum onları...
bende üsküdardayım..kartala metroyla gidiyosan evimin 500 metre aşağısından geçiyosundur...çok zor ama yaa hergün o yol...Allah kolalık versinn...
kızlar ben uyku moduna geçtım herkeze iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?