Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım servis var çok şükür yoksa hergün o yolu gitmem imkamsiz. Servis bile trafik olunca işkence gibi.
Bu arada Gecmis olsun uyuyunca gectimi baş agrin.

sağol canım..yok canım geçmedi daha sersem gibi oldum...

haklısın yoksa çekilmez o yol yaa...ne iş yapıyosun...

güüünaaayyydııııııınnnnnnnnnnnnnn buyurun sabah kahvaltısına
elma üzeri tarçın ne kadar güzel bi tatlı oldu yaa deneyinn

Son düzenleme:
Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((

Günaydın güzeller...

Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((

Hoşgeldiniz..
Kısa süre de o kadar kilo nasıl verilir bilemiyorum..
biz genel de aylara hatta yıllara yayarak vermeye çalışıyoruz

günaydınlaar rahatsızım biraz evde yatıyoruum

dün kardeşimin evini toparladım ona yemek yaptım bayağı yoruldum aslında bu gün dışarı çıkmam lazımdı ama bu karın ağrısı ve bel ağrısıylaa çıkamıyacaam günümü dinlenmeye ayırdım :)

nusena kahvaltı süper olmuş

geçmiş olsun canım

çook saol canım.bende böyle kalıplara girmeyi sevmiyorum biliyorsun ama 3+3 beslenme ilede hep ne yicem stresi.işyeri malum çekiyor kendine kendine...açıkcası sizdende ilham aldım..mantıklı geliyordu hep zaten.tek korkum protein fazlalığında oluşan azot ve ürik asit bağlantısı...1 ay deneyip sonra tahlil yaptırıcam...

hemen acıkmamak süper bir duygu gerçekten...tamamıyle uygulayabilsem harika olaucak.izinizdeyim

acaba bir uzman yardımı dahamı iyi olurdu...
ayyy sorma cnm bende en çok ondan yakınıyorum

maltape-tuzla arası gitgel....işyerinde spor imkanı ne güzel. nerde çalıştığını tahmin ediyorum zaten o kadar yol başka türlü çekilmez...

benim iş saatlerim dengesiz yani giriş belli çıkış iş bitimi..
aldım cnm
bu arada 90-60-90nı bir yerde yakaladım ?-90-127

aramıza hoşgeldin. o kadar sürede o kilo verilmez ki...

Sağol.İnşallah bi şekilde veririm.

Geçmiş olsun canım...gününü dinlenmeye ayırmakla iyi yaptın umarım başarırsın

Proteinde ki kastın yumurtamı.?
ben zaten et ve türevlerini pek sevmem sebze ağırlıklıdır yemeklerim...
Nasip olur inşallah 6 ay devam edersim ben de tahlil yapıp bir öncekiyle karşılaştıracağım...
nevinciğim baban hastaneye yattımı.?

Son düzenleme:

İnşallah vere bilirim😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…