Sağol canım servis var çok şükür yoksa hergün o yolu gitmem imkamsiz. Servis bile trafik olunca işkence gibi.
Bu arada Gecmis olsun uyuyunca gectimi baş agrin.
Allah şifa versin canımsağol canım..yok canım geçmedi daha sersem gibi oldum...
haklısın yoksa çekilmez o yol yaa...ne iş yapıyosun...
Allah şifa versin canım
Ben bir iletişim firmasında kalite uzmani olarak çalışıyorum. Sen çalışiyormusun
çalışmıyorum canım...
esselamun aleykum
günaydın guzellikler
Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
geçmiş olsun canımgünaydınlaar rahatsızım biraz evde yatıyoruum
dün kardeşimin evini toparladım ona yemek yaptım bayağı yoruldum aslında bu gün dışarı çıkmam lazımdı ama bu karın ağrısı ve bel ağrısıylaa çıkamıyacaam günümü dinlenmeye ayırdım :)
nusena kahvaltı süper olmuş
Nevinciğim daha önce sormuştun kitabını okudunmu diye netten indirip okudum,yorumları çok okudum..Canan karatayın tv.programlarını yine netten takip ettim...yaklaşık bir iki yıldır da karatay topiğini hep takip ediyordum...Daha önceleri de söylemişimdir..Monti ve karatay bana çok uygun beslenme şekli, diyet demiyorum çünkü diyet değil onlarda öyle söylüyor...Doyuncaya kadar yeyip ara öğün yapmamak..
Birbuçuk ayda öğrendiklerimi nacizane paylaşayım...Sabah 10-15 adet zeytin öneriliyor zeytin şartmış..örneğin havuç dilimleri olabilir yine zeytinyağlı..
Ara yapmışsın olmamış..Sabah erken yediğin için 3 öğün yiyebilirsin...Patates,pişmiş havuç,pirinç,makarna yok..Bulgur 4 kaşık çok iyi.
Onun dışında nescafe yok..Yasaktan öte işlenmiş olduğu için önerilmiyor..türk kahvesi ben iş te filitre kahve de içiyorum ona bişey demediler...
Aklıma geldiğin de yine yazarım...
acaba bir uzman yardımı dahamı iyi olurdu...az gülelim benim minik cadı parmak emiyo doğdu doğalıı naptımsa buraktıramadım dün netten tel takılmış dişler falan gösterdim bak dedim canavar dişleri gibi olur seninde dişlerin böle dedimm arada unutup alıyo sonra benle göz göze geldimi dişlerini tak tak diye bana vurarak gösteriyo
her yarım saate bide aynaya yatak odama gidiyoo dişlerine bakıp ağlıyoo sonra gelip hepsini söktürelim diyoo
sanki siğara tiryakisi gibi bi sitres bi afra bi tafra bi şeye kızdımı hemen parmak ağza öbür elllede saçıyla oynardı demin ablası kızdırdı el saça gitti öbürr parmakta ağzına giderken göz göze geldikk
ayy yanlışmı yaptım bilmiyorum ama baya az aldı emmesii
unutup almanın dışında yok emme
üst damak içe göçmüş dişler önde
bide yaz geldi parka bahçeye gidiyoruz emmediği dakka yok braktırmak için bi çare buldum bakalım ya tutarsaa
ayyy sorma cnm bende en çok ondan yakınıyorum
maltape-tuzla arası gitgel....işyerinde spor imkanı ne güzel. nerde çalıştığını tahmin ediyorum zaten o kadar yol başka türlü çekilmez...Sağol canım. Sen nerde yaşıyorsun. Ev ve iş yerin nerede?
Daha önce spor yapmıyordum 2aydir mümkün oldukça yapıyorum. Sabah iş yerine eşofman ile gidiyor koşu bandında 5km yürüyüs yapıp dus alıyorum. Allahtan böyle bir imkanım var yoksa zor olurdu akşam çok geç geliyorum dediğim gibi
aldım cnm
bu arada 90-60-90nı bir yerde yakaladım ?-90-127
hoşgeldiin hedef bayağı büyükmüş :)
nasıl o kilolara inmeyi düşünüyorsun?
çook saol canım.bende böyle kalıplara girmeyi sevmiyorum biliyorsun ama 3+3 beslenme ilede hep ne yicem stresi.işyeri malum çekiyor kendine kendine...açıkcası sizdende ilham aldım..mantıklı geliyordu hep zaten.tek korkum protein fazlalığında oluşan azot ve ürik asit bağlantısı...1 ay deneyip sonra tahlil yaptırıcam...
hemen acıkmamak süper bir duygu gerçekten...tamamıyle uygulayabilsem harika olaucak.izinizdeyim
acaba bir uzman yardımı dahamı iyi olurdu...
maltape-tuzla arası gitgel....işyerinde spor imkanı ne güzel. nerde çalıştığını tahmin ediyorum zaten o kadar yol başka türlü çekilmez...
benim iş saatlerim dengesiz yani giriş belli çıkış iş bitimi..
aramıza hoşgeldin. o kadar sürede o kilo verilmez ki...
günaydınlaar rahatsızım biraz evde yatıyoruum
dün kardeşimin evini toparladım ona yemek yaptım bayağı yoruldum aslında bu gün dışarı çıkmam lazımdı ama bu karın ağrısı ve bel ağrısıylaa çıkamıyacaam günümü dinlenmeye ayırdım :)
nusena kahvaltı süper olmuş
çook saol canım.bende böyle kalıplara girmeyi sevmiyorum biliyorsun ama 3+3 beslenme ilede hep ne yicem stresi.işyeri malum çekiyor kendine kendine...açıkcası sizdende ilham aldım..mantıklı geliyordu hep zaten.tek korkum protein fazlalığında oluşan azot ve ürik asit bağlantısı...1 ay deneyip sonra tahlil yaptırıcam...
hemen acıkmamak süper bir duygu gerçekten...tamamıyle uygulayabilsem harika olaucak.izinizdeyim
...
acaba bir uzman yardımı dahamı iyi olurdu...
maltape-tuzla arası gitgel....işyerinde spor imkanı ne güzel. nerde çalıştığını tahmin ediyorum zaten o kadar yol başka türlü çekilmez...
benim iş saatlerim dengesiz yani giriş belli çıkış iş bitimi..
aramıza hoşgeldin. o kadar sürede o kilo verilmez ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?