Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli gunler kizlarrr!!! sonunda bu sabah tartildigimda gectigimiz cumanin kilosunu gordum... offff yaaaaa turkiye'de kilo alicam korkusuna doymak bilmiyorum kac gundur... offff turkiye'de nasil yapicam kilo almamak icin... kilo almak istemiyorum ben!!!!

Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((

hosgeldin!!!
cok guzel kilo vermissin bile!!!
bu arada 68-65kg olman haziranda hicte saglikli olmaz... ha o zamana kadar rahat 15kg verirsin en az... ki o bile cok iyi bence :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben iş yerinde ara öğün pek yapamıyorum, pratik ara öğün olarak neler tavsiye edersiniz bana? Bir de ben de bu karatay diyetinden istiyorum ama o ara öğün yapmıyor galiba kafam karıştı, bana bir yardım edebilir misiniz?

Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
canım hosgeldin inşallah hedeflediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın. Sen elinden geleni yaptıktan sonra zayıflamış olmanın sana verdigi mutluluk bile iyi gelecektir.

güüünaaayyydııııııınnnnnnnnnnnnnn buyurun sabah kahvaltısınaEki Görüntüle 1039544
elma üzeri tarçın ne kadar güzel bi tatlı oldu yaa deneyinn
Cookkk güzel .... Bende usandılar bu sabah kahvaltı hazırlamaya diyet sütle konfleks yaptım.hem kendime hem cocuğa .onun sutu diyet değil tabi... Afiyet olsun canım..

Ayy cok gecmis olsun sabaha bende böyle uyandım...

Selamün aleykümm...

hoşgeldinn...

geçmiş olsun canım...

nursenaa

ben üşeniyorum kendim içi bişeyler yapmaya hazırlamaya yaa...şöyle hazır kahvaltıya otursam süper olcakta...üstüne bide ne yemek yapsam diye düşünmek zorunda kalmasam dahada süper olcakk....

işyerimin nete girdiği kadar karatayı arastırmaya basladım...bana baya faydası olabilir çünkü insülin direncim var benm
önerilerinizi bekliyorum canlar...

Yumurta ve et türevleri eşimin değerler yüksek çıkınca doktor önce proteini azalt demişti yumurtayı yasaklamıştı...o yüzden kafam karışık ama bazı doktorlar asıl fruktozun ürik asidi yükseltiğini söylüyor...

babam 1aydır ara ara 3 er gün yattı çıktı sonra dinlendi.
şimdi 15-20 gün yada 25 gün süreli hastaneye yattı ve de karantina şeklinde yani göremiyoruz.asla hastaneden çıkamıcak enfeksiyon riski yüzünden..kök hücre nakli gerçekten zor bir tedavi imiş ama sonrasındada kendine iyi bakarsa tamamen bu hastalıktan kurtulmak için bir şans...ilgin için saol canım...

benim annem 1 aydır yanımda evlendim ilkkez böyle rahatım yemek filan yapmıyorum...

işyerimin nete girdiği kadar karatayı arastırmaya basladım...bana baya faydası olabilir çünkü insülin direncim var benm
önerilerinizi bekliyorum canlar...
bencede olabilir.çok olumlu sonuçlar almış herkes...senin bebk için tedavi olduğunu anımsıyorum bende tüp bebek tedavisi görücem büyük ihtimalle...

bencede olabilir.çok olumlu sonuçlar almış herkes...senin bebk için tedavi olduğunu anımsıyorum bende tüp bebek tedavisi görücem büyük ihtimalle...
evet canım tüp bebek tedavisi gördüm iki kez birinde kürtajla sonuclandı diğeri negatifti..
genetik testlerim var pazartesi sonrada nasipse son baharda 3. tedavi

kuru kayısı ceviz
veya 1 bardak ayran
elma oalbilir
ahh canım yaa yaparım ben sana gel sen
kız çok zor deil yaa sofrayı hazırlıyorum sonra servis tabakıma az az koyuyorummm insan hem daha az hemde daha zevkli yiyo yoksa onun artığı bunun artığı ne yediğini bilmiyoo
geçmiş olsunn
zaten en çok kahvaltıyı seviyorummm ekmeksiizliğede alıştımm

öğle yemeğimmm
1 yemak kaşığıda dünki patlıcanlı yemekten yedimm eşimin tabağından :))
enginarıda işte bi adanalı yaparsa anca böle olur:))))))))))
yena beğenmez kesin

Son düzenleme:
Tekrar selamlar arkadaşlar. Yazdıklarınız okuyamadım, sıze tekrar merhaba dedıkten sonra kötü bi haber aldım.

SAT'a göre 8, doktora göre(gec dollenme oldugu ıcın) 6.5 haftalık hamıleydım. Bebek gorunmedı bu pazar doktora gıttıgımde, zaten lekelenme olmustu korkuyla gıtmıstım, meger gelısmeyen bos gebelıkmıs dusuk yaptım, bu hafta raporluyum ıse gıtmedım, moralım bozuk anlıyacagınız, kasım ayında da kımyasal dusuk yasadım ama onda kese gozukmeden dusmustu, doktorlar onu dusukten saymıyor, tekrar deneyın bı sorun yok herkesın basına gelır dıyolar ama neden benım basıma geldı dıye uzulup duruyorum

Bu arada 82 kıloyum arkadaslar. Hamıleyken sıskınlıkten 86ya kadar cıktım ama vucut su toplamıstı, hedefım 2 ayda 6 kılo vermek, tekrar bebek calısmalarına basladıgımda en azından 70lı kılolarda olurum

Herkes ıyıdır umarım, bıraz gecmısı okuyayım ben

Geçmiş olsun özlemcim Allah sağlıkla nasip eder tekrara hamilelik inşallah canım

Geçmiş olsun özlemcim Allah sağlıkla nasip eder tekrara hamilelik inşallah canım

Tesekkur ederım asumancım, sımdı sadece endıse ve korku var ıcımde, acaba tekrar olacakmıs bır sorun varmı sureklı bunları dusunuyorum

Senın saglıklı beslenme nasıl gıdıyor

canım ya geçmiş olsun...RAbbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah....

evet canım tüp bebek tedavisi gördüm iki kez birinde kürtajla sonuclandı diğeri negatifti..
genetik testlerim var pazartesi sonrada nasipse son baharda 3. tedavi
hakkımızda hayırlısı nasipte ne varsa o...

afiyet olsun bende garnitürlü yapmıştım ama karataya başlayınca dün yemedim enginarı...bundan sonra bende böyle sote şeklinde yapıcam...soğanla kavrulabilir, bol dereotu ile mis gibi olabilir...

Çok geçmiş olsun canım... tabiki olucak Allahın izniyle...moralini bozma....

fazlada almamışsın kilo sen bu işi biliyorsun artık...işinde çok stresli idi oturdumu artık düzene girdimi?

Tesekkur ederım canım. Isım aynen devam canım hatta daha streslı oldu, baska arayıslar ıcındeyım ama daha bısey yok, ozel sektör bızım hep böyle o yuzden daha kurumsal bı yer bakıyorum, belkıde yasadıgım bu stres basıma bunların gelmesıne sebep oluyor

Sen kac kılosun canım, senın nasıl gıdıyor ıs hayatı? Bı degısıklık varmı görüşmeyeli

selamün aleyküm.....

kızlar bu aralar o kadar çok yapmam etmem ve gitmem gereken şeyler varki....
hepsini nasıl halledicem anneme gitmeden diye plan yapıyorum habire kafamdan.
neyse hallederim inşaallah güzelce hepsini.....
bazen böyle herşey üst üste gelir birikir ya.......

aleykum selam canım... Kolay gelsin ... Cok yorma kendini birak dağınık kalsın malesef ev toplamak insanı yoruyor ama cok kalori harcatmıyor .

sağol canım benim

hoşgeldin özlemcim...
çok geçmiş olsun canım, rabbim korkularını yersiz çıkarsın bir daha vermesin inşaallah canım böyle bi durumu.
korkma sen, doktorlar bilirler, korkma diyorsa doktorun vardır bir bildiği, ama senin şuanki psikolojinide anlıyorum, zamanla daha güzel düşünceksin bence.
kocaman öpüyorum, allaha emanet ol...

Son düzenleme:
kızlar sabah kahvaltıdan sonra temizlik yapmaya başladım şimdi dinlenme molası verdim form çayımı içiyorum. çayım bitince işime devam. işlerimi bitirebilirsem sporumu da yapıcam
sabah kahvaltıda önerileriniz üzere cevizi artırdım 1 çay bardağı koydum ama hepsini bitiremedim. kuymak yaptım tavadaki 1 yemek kaşığı mısır unuyla (ev yapımı) yaptım yarısını yedim ben. kaçamağın büyük küçüğü olmaz ama çok seviyorum ben bunu
Eki Görüntüle 1040282

öğle yemeğinde dün akşam yemiğimdeki aynı şeyleri yedim. bakla ve çorba. sabahtan kalan cevizlerim ve 3 kayısı, 5 hurma

Hayirli gunler cancagizlarim bu gunlerde cok yogunum cocuklar hic durmuyo surekli agljyorlar sebebini de bilmiyorum hasta falanda degiller offf hic boyle yapmazlardi beynim uyustu artik cocuk sesinden surda sizinlede iki tatli muhabbet edemiyorum bunaldim dogrusu

diyette iyi gidiyo ama tartilmiyorum yarin supriz banada sonuc ne olacak bakalim

hoş geldin cnm
emziriyormusun? kilo vereyim derken sütün kesilmesin dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış

geçmiş olsun cnm.
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun ama bu yolda biraz saırlı ve umudu yitirmemek lazım

iyi bir sonuç çıkar inşaallah canım tartıda....
çocuklar içinde kolay gelsin, bahar onlarada enerji vermiştir belkide, şöyle belli bir zaman sonra rahatlarlar belki onlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…