- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
canım hosgeldin inşallah hedeflediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın. Sen elinden geleni yaptıktan sonra zayıflamış olmanın sana verdigi mutluluk bile iyi gelecektir.Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
Cookkk güzel .... Bende usandılar bu sabah kahvaltı hazırlamaya diyet sütle konfleks yaptım.hem kendime hem cocuğa .onun sutu diyet değil tabi... Afiyet olsun canım..güüünaaayyydııııııınnnnnnnnnnnnnn buyurun sabah kahvaltısınaEki Görüntüle 1039544
elma üzeri tarçın ne kadar güzel bi tatlı oldu yaa deneyinn
Ayy cok gecmis olsun sabaha bende böyle uyandım...günaydınlaar rahatsızım biraz evde yatıyoruum
dün kardeşimin evini toparladım ona yemek yaptım bayağı yoruldum aslında bu gün dışarı çıkmam lazımdı ama bu karın ağrısı ve bel ağrısıylaa çıkamıyacaam günümü dinlenmeye ayırdım :)
nusena kahvaltı süper olmuş
Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
günaydınlaar rahatsızım biraz evde yatıyoruum
dün kardeşimin evini toparladım ona yemek yaptım bayağı yoruldum aslında bu gün dışarı çıkmam lazımdı ama bu karın ağrısı ve bel ağrısıylaa çıkamıyacaam günümü dinlenmeye ayırdım :)
Yumurta ve et türevleri eşimin değerler yüksek çıkınca doktor önce proteini azalt demişti yumurtayı yasaklamıştı...o yüzden kafam karışık ama bazı doktorlar asıl fruktozun ürik asidi yükseltiğini söylüyor...Proteinde ki kastın yumurtamı.?
ben zaten et ve türevlerini pek sevmem sebze ağırlıklıdır yemeklerim...
Nasip olur inşallah 6 ay devam edersim ben de tahlil yapıp bir öncekiyle karşılaştıracağım...
nevinciğim baban hastaneye yattımı.?
Selamün aleykümm...
hoşgeldinn...
geçmiş olsun canım...
nursenaa
ben üşeniyorum kendim içi bişeyler yapmaya hazırlamaya yaa...şöyle hazır kahvaltıya otursam süper olcakta...üstüne bide ne yemek yapsam diye düşünmek zorunda kalmasam dahada süper olcakk....
bencede olabilir.çok olumlu sonuçlar almış herkes...senin bebk için tedavi olduğunu anımsıyorum bende tüp bebek tedavisi görücem büyük ihtimalle...işyerimin nete girdiği kadar karatayı arastırmaya basladım...bana baya faydası olabilir çünkü insülin direncim var benm
önerilerinizi bekliyorum canlar...
evet canım tüp bebek tedavisi gördüm iki kez birinde kürtajla sonuclandı diğeri negatifti..bencede olabilir.çok olumlu sonuçlar almış herkes...senin bebk için tedavi olduğunu anımsıyorum bende tüp bebek tedavisi görücem büyük ihtimalle...
kuru kayısı cevizMerhaba arkadaşlar,
Ben iş yerinde ara öğün pek yapamıyorum, pratik ara öğün olarak neler tavsiye edersiniz bana? Bir de ben de bu karatay diyetinden istiyorum ama o ara öğün yapmıyor galiba kafam karıştı, bana bir yardım edebilir misiniz?
ahh canım yaa yaparım ben sana gel senSelamün aleykümm...
hoşgeldinn...
geçmiş olsun canım...
nursenaa
ben üşeniyorum kendim içi bişeyler yapmaya hazırlamaya yaa...şöyle hazır kahvaltıya otursam süper olcakta...üstüne bide ne yemek yapsam diye düşünmek zorunda kalmasam dahada süper olcakk....
geçmiş olsunngünaydınlaar rahatsızım biraz evde yatıyoruum
Geçmiş olsun özlemcim Allah sağlıkla nasip eder tekrara hamilelik inşallah canımTekrar selamlar arkadaşlar. Yazdıklarınız okuyamadım, sıze tekrar merhaba dedıkten sonra kötü bi haber aldım.
SAT'a göre 8, doktora göre(gec dollenme oldugu ıcın) 6.5 haftalık hamıleydım. Bebek gorunmedı bu pazar doktora gıttıgımde, zaten lekelenme olmustu korkuyla gıtmıstım, meger gelısmeyen bos gebelıkmıs dusuk yaptım, bu hafta raporluyum ıse gıtmedım, moralım bozuk anlıyacagınız, kasım ayında da kımyasal dusuk yasadım ama onda kese gozukmeden dusmustu, doktorlar onu dusukten saymıyor, tekrar deneyın bı sorun yok herkesın basına gelır dıyolar ama neden benım basıma geldı dıye uzulup duruyorum
Bu arada 82 kıloyum arkadaslar. Hamıleyken sıskınlıkten 86ya kadar cıktım ama vucut su toplamıstı, hedefım 2 ayda 6 kılo vermek, tekrar bebek calısmalarına basladıgımda en azından 70lı kılolarda olurum
Herkes ıyıdır umarım, bıraz gecmısı okuyayım ben
Geçmiş olsun özlemcim Allah sağlıkla nasip eder tekrara hamilelik inşallah canım
Tekrar selamlar arkadaşlar. Yazdıklarınız okuyamadım, sıze tekrar merhaba dedıkten sonra kötü bi haber aldım.
SAT'a göre 8, doktora göre(gec dollenme oldugu ıcın) 6.5 haftalık hamıleydım. Bebek gorunmedı bu pazar doktora gıttıgımde, zaten lekelenme olmustu korkuyla gıtmıstım, meger gelısmeyen bos gebelıkmıs dusuk yaptım, bu hafta raporluyum ıse gıtmedım, moralım bozuk anlıyacagınız, kasım ayında da kımyasal dusuk yasadım ama onda kese gozukmeden dusmustu, doktorlar onu dusukten saymıyor, tekrar deneyın bı sorun yok herkesın basına gelır dıyolar ama neden benım basıma geldı dıye uzulup duruyorum
Bu arada 82 kıloyum arkadaslar. Hamıleyken sıskınlıkten 86ya kadar cıktım ama vucut su toplamıstı, hedefım 2 ayda 6 kılo vermek, tekrar bebek calısmalarına basladıgımda en azından 70lı kılolarda olurum
hakkımızda hayırlısı nasipte ne varsa o...evet canım tüp bebek tedavisi gördüm iki kez birinde kürtajla sonuclandı diğeri negatifti..
genetik testlerim var pazartesi sonrada nasipse son baharda 3. tedavi
Eki Görüntüle 1039966 öğle yemeğimmm
1 yemak kaşığıda dünki patlıcanlı yemekten yedimm eşimin tabağından :))
enginarıda işte bi adanalı yaparsa anca böle olur:))))))))))
yena beğenmez kesin
Tekrar selamlar arkadaşlar. Yazdıklarınız okuyamadım, sıze tekrar merhaba dedıkten sonra kötü bi haber aldım.
hakkımızda hayırlısı nasipte ne varsa o...
afiyet olsun bende garnitürlü yapmıştım ama karataya başlayınca dün yemedim enginarı...bundan sonra bende böyle sote şeklinde yapıcam...soğanla kavrulabilir, bol dereotu ile mis gibi olabilir...
Çok geçmiş olsun canım... tabiki olucak Allahın izniyle...moralini bozma....
fazlada almamışsın kilo sen bu işi biliyorsun artık...işinde çok stresli idi oturdumu artık düzene girdimi?
aleykum selam canım... Kolay gelsin ... Cok yorma kendini birak dağınık kalsınmalesef ev toplamak insanı yoruyor ama cok kalori harcatmıyor .
hoş geldin cnmKızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
Hayirli gunler cancagizlarim bu gunlerde cok yogunum cocuklar hic durmuyo surekli agljyorlar sebebini de bilmiyorum hasta falanda degiller offf hic boyle yapmazlardi beynim uyustu artik cocuk sesinden surda sizinlede iki tatli muhabbet edemiyorum bunaldim dogrusu
diyette iyi gidiyo ama tartilmiyorum yarin supriz banada sonuc ne olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?