Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben işlere kaldığım yerden devam edeyim.
akşam kızımı uyuttuktan sonra gelirim tekrar aranıza inşallah

bu sözü küçük amcam çok söyler...

hadi gözünaydın iyi çıkmış tahlilin canım

geçmiş olsun canım...
rgl galiba.

bende bu aralar ne tartıyı görmek istiyorum, ne de tartı beni görsün istiyorum.
o denli yani.....

Canım çok gecmis olsun .umarim baban tez zamanda iyileşir . Eski sağlıklı günlerine kavuşur..

Canım ben hastanede bebeğimi kucağıma aldığım gun esimin en yakın arkadaşı da hastanedeydi. Umutları bosa çıkmıştı . Dış gebelik dediler ve ilaçlar verdiler. 3-4 ay Sonra yurtdışına gittik hep beraber. Acele ettiler tekrar denediler. Cocuk orda doğsun istediler. Maalesef önceki durum tekrarladı.aylarca hastanelerde sefil oldular.cunki cok istiyorlardı cok düşünüyorlardı ama metabolizma ve hormonlar cok onemli arka rakaya gebelik durumunda.olmadi... 1 yil sonra donduk memlekete 2 ay sonra hamile oldugunu mujdeledi.Dünya tatlısı cimcimeleri var simdi.
Sabret Allahtan herseyin hayırlısını iste olurmu..

Temizlik sonrasi spor öylemi.... Hayranım sana... Süperrrrrr....

Yinede seni taktir ediyorum ... Ben bir taneyle bas edemiyorum.sen ikizler bir tane daha var sanirim.... Maşallah sana. Tatlimmm...
Bu Arada resmine neden yakından bakamıyorum.?

Son düzenleme:
canım ben ildiğin aynı hayat...aylardır bende kopmuştum babam ve annem yanıma
dalar babamın hastalığı yüzünden kök hücre nakli olucak...99 kg a çıktım tabiki..şimdi yeni başladım aynı gün uğradık işte foruma...bebek tedaviside ertelendi..belki 4-5 ay sonra...

umarım gönlüne göre bir iş bulursun canım stres çok öenmli evet ama kan pıhtılaşmasınada baksınlar bazen gözden kaçıyor....düşükler bundan olabiliyor...

İşlerinde kolaylıklar dilerim....
Canım çok gecmis olsun .umarim baban tez zamanda iyileşir . Eski sağlıklı günlerine kavuşur..
saolasın Allah razı olsun bütün hastalara şifa versin...

Tesekkur ederım asumancım, sımdı sadece endıse ve korku var ıcımde, acaba tekrar olacakmıs bır sorun varmı sureklı bunları dusunuyorum

Senın saglıklı beslenme nasıl gıdıyor

Daha yeni atlatmışsın endişelenmen normal canım zamanla daha iyi hissedersin hem Dr da normal demiş
Hayırlısı Allah'tan canım nasip ne zamansa o zaman gelir hayırlısıyla evladın inşallah
Benim beslenme durumum bozuk kış pek iyi geçmedi oldum 88 kilo

Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((

Hoşgeldin. Bende aynı kiloya inmek istiyorum.ama bu kadar kısa vadede sağlıklı şekilde vermek mümkün değil gibi. ben 10 ayda 30 kg yakın verebildim.
Gerçi bu sürenin 2-3 ayı bırakip tekrar başladım.
Iumarim sağlıklı ve en hızlı şekilde veririz hepberaber

Geçmiş olsun canım

Selam,
Senin evin işin yakınmış ne güzel. Bende 5-6sene önce anadolu yakasında oturuyordum. Sonra hayat şartlari karşıya taşındım.
Benimse saatler belli ama evdede çalışmamaya devam etmek zorunda kalıyor. Bazen gece yada hsonuda ise gitmemde gerekebiliyor.
Çalışmak zor herkese Allah kolaylık versim

Doğru tahminmi acaba merak ettim

Özlemciğim çok geçmiş olsun canım...herşeyin hayırlısı canım..İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..
Doktorların normal demesi sevindirici bir haber.Geriye sabretmekten başka bişey kalmıyor...

Seyahat hazırlığı yapıyorsun o yüzden uğramıyorsun demek...
Kolay gelsin..

Kuymağı çok merak ediyorum ben..hiç yemedim...
Nasıl peynir kullanıyorsun.?

Kolay gelsin...Umarım yarın güzel bir rakam görürsün...

Çok Gecmis olsun. Allah hayırlısi ile en kısa zamanda anne olmanı nasip eder inşallah

Yenacım bahsettiğin tavuğu eşim almış bugün tüm çağdaşlarda da yokmuş sadece Kızılay'da yani merkezdekinde varmış kilosu 10 lira az önce haşladım suyuna bulgur pilavı pişiyor şu anda düdüklüde 35 dk da felan pişmiş hatta fazla bile pişmiş lezzetine bakmadım henüz
Benim işime çok yarayacak eşim organik seviyor kızlar yemiyor bu herkesi memnun edecek gibi inşallah sağol ordan yetiştin bana valla

Akşam yemeğimi bitirmek üzereyim Paylaşayım hemen

Sabah,
1 çay bardağı ceviz
tereyağ da omlet
12 zeytin
peynir
3 gün kurusu
kırmızı lahana

Kahve
yeşilçay

Akşam,

Çorba
Yumurtalı karışık ot kavurması ( Isırgan,ebegümeci,arapsaçı,yeşilsoğan )
Sarımsaklı yoğurtlu kırmızı lahana salatası

----

asucum,ne demek afiyet olsun..Çok sevindim işinize yaramasına..bir de makrolar da varmış sanırım...
ben de burada buldum bir marka Kipa'ya gittiğimiz de alıp deneyeceğim...
Senin bir ara bahsettiğin sucuk hala yok değilmi İzmir satışı.. onunla ilgili bir gelişme öğrenirsen haberdar et beni canım...

Nursena,

Enginar harika görünüyordu canım çekti valla..nasıl yaptın.??

canım geçmiş olsunnn kilonu takma sen hepimize örneksin ara ara piskolojimizden dolayı alıp veriyoruz ama sen uzmansun artık sağlıklı yaşam konusunda verirsinn
bebek olayına gelince az biraz dinlensin rahim bence hem kendini yıpratıyosun önümüz yaz az dinlen kışa doğru yaparsın üst üste gebelik düşük yoruyo bünyeyi bende çok üzülmüştüm büyükten sonraki düşükte bir kızımm olmasına rağmen allah gene verir unutursun inşallah

bende garnitürlü yaptımda öle yiyen olmadı pek ama bunu çok sevdi eşim öğlen sofraya koyduğumda yemez sandımm valla bitirdii üzerinede limon sıktık
sade soğanla kavurdum z yağında az su ile pişirdim altını kapatınca dereotu limon az tuz nefistii
kolay gelsin i komşum da yemiştim kuymak denedim yapamadım ununu çok koymuşumm anam hamuru dönderemedim dahada yapmadımm olsa affetmem bende çocuklar için lezzetli besleyici aslında

ohhhh kızım perşembe yapılırmı yavv yanınada turşuu yufka ekmek varmıı:))

benim menüdede tavuk var öğlen bulgur yedim akşamada ısıtıcam yesem çokmu olurki

Nursena,

Enginar harika görünüyordu canım çekti valla..nasıl yaptın.??

yena biz böylesini çok sevdik geçen üst komsu dolmasını gönderdi ay ne lezzetliydi ama ben beceremem sanırım

z yağında soğan kavurdum enginarları attım kavurdum ha 1 aadet küp şeker attımm az suu tuz pişirdim üzerinede dereotuu nefistii valla

Yenacım makro benim herzaman alışveriş ettiğim market bikaç tane var bulurum herhalde senin de bulmana sevindim canım
Sucuk biz de alamıyoruz artık malesef bağlantımız koptu
Nursena ben de kendime yapayım en kısa zamanda enginardan inşallah
Pilavın yanına ıspanak kavurdum hem de organik arkadaş köyden getirdi patates oturtma da var ama ondan yemem ben turşu da yok yufka da zaten bu regl yüzünden bir de azcık sinirim bozulunca koptum bir baltım nescafe ve çikolata ikilisiyle beraberim yaktım kendimi zaten bugün de hiç eksi görmedim bu hafta sendeyiz canım ama haftaya böyle olmaz rahatlarım inşallah

Nerden aklıma geldiniz bilmiyorum :) Biraz okudum. Pekte bir değişiklik yok :) Sadece biraz azalmışsınız..

vee son akşam yemeğimm bu hafta bakalım tartı ne diycek yarın meakla bekliyorum ama 1 kio falan anca gitmiştir sanırım yaa hala şişkoyumm

çorba hazır oldu malesef

Son düzenleme:
sanada iyi akşamlarr
bizi çokk sevdiğinden aklına düşmüş olmayalımmm

Elbette aranızda çokk sevdiklerim var. Beni haksız yere çok üzenlerinizinde olduğu gibi

neşeniz bol, sevginiz daim, yağlarınız az, kaslarınız bol olsun...
sevgilerimle iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…