İşlerinde kolaylıklar dilerim....
Seyahat hazırlığı yapıyorsun o yüzden uğramıyorsun demek...
Kolay gelsin..
Hoşgeldin. Bende aynı kiloya inmek istiyorum.ama bu kadar kısa vadede sağlıklı şekilde vermek mümkün değil gibi. ben 10 ayda 30 kg yakın verebildim.
Gerçi bu sürenin 2-3 ayı bırakip tekrar başladım.
Iumarim sağlıklı ve en hızlı şekilde veririz hepberaber
hoş geldin cnm
emziriyormusun? kilo vereyim derken sütün kesilmesin dikkat et sağlıklı beslenmeye çalış
geçmiş olsun cnm.
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun ama bu yolda biraz saırlı ve umudu yitirmemek lazım
canım geçmiş olsunnn kilonu takma sen hepimize örneksin ara ara piskolojimizden dolayı alıp veriyoruz ama sen uzmansun artık sağlıklı yaşam konusunda verirsinn
bebek olayına gelince az biraz dinlensin rahim bence hem kendini yıpratıyosun önümüz yaz az dinlen kışa doğru yaparsın üst üste gebelik düşük yoruyo bünyeyi bende çok üzülmüştüm büyükten sonraki düşükte bir kızımm olmasına rağmen allah gene verir unutursun inşallah
[/QUOTE
Nursenacığım ılk dusuk kımsayaldı ondan sonra 3 ay bekledım, sımdıkı bos gebelıkmıs doktor ılk adetten sonra tekrar basla calısmalara dedi, cok buyuk olmadıgı ıcın beklemene gerek yok dedı, ben de beklemek ıstemıyorum canım cunku bana en ıyı gelecek sey tekrardan hamılelık, eger farklı bır problem varsa da bır an önce ortaya cıkmıs olur
Kılo konusunda bu ıkı ay kesınlıkle kılo vermelıyım, spor ve dıyetle 2 ayda 70lerde olurum dıye dusunuyorum tekrar, hem yumurtlamam da duzene gırer, ben gec adet oluyorum kılo aldıkca
Özlemciğim çok geçmiş olsun canım...herşeyin hayırlısı canım..İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..
Doktorların normal demesi sevindirici bir haber.Geriye sabretmekten başka bişey kalmıyor...
Yenacıgım doktorlar 3 dusukten once arastırmıyor, benımkını de 1 dusuk sayıyorlar, ılkı kımsayal gebelıktı yanı kese yoktu dıye dusukten saymıyorlarmıs, her doktor aynı seyı dıyor, ben de tekrar denıycem eger tekrar dusuk olursa arastırıp bu konunun uzmanına gıderız esımle
Daha yeni atlatmışsın endişelenmen normal canım zamanla daha iyi hissedersin hem Dr da normal demiş
Hayırlısı Allah'tan canım nasip ne zamansa o zaman gelir hayırlısıyla evladın inşallah
Benim beslenme durumum bozuk kış pek iyi geçmedi oldum 88 kilo
Asumancıgım ben de bu kıs kılo aldım, ama daha yaza var, ben sana ınanıyorum yuruyusle ve saglıklı beslenmeye verırsın o kıloları
canım ben ildiğin aynı hayat...aylardır bende kopmuştum babam ve annem yanıma
dalar babamın hastalığı yüzünden kök hücre nakli olucak...99 kg a çıktım tabiki..şimdi yeni başladım aynı gün uğradık işte foruma...bebek tedaviside ertelendi..belki 4-5 ay sonra...
umarım gönlüne göre bir iş bulursun canım stres çok öenmli evet ama kan pıhtılaşmasınada baksınlar bazen gözden kaçıyor....düşükler bundan olabiliyor...
İşlerinde kolaylıklar dilerim....
saolasın Allah razı olsun bütün hastalara şifa versin...
Canım doktor kanda bır kac degere baktı, arastırdıgımda batıgı degerler kanda pıhtılasma degerlerıymıs, hastanenın onlıne sonuc sayfasu var ordan baktım, ektra bır tahlıl yapılıyosa bılemem ama tsh ve kan pıhtılasmasıyla ılgılı degerlere bakılmıs, canım bır de benım daha bebek olusmadan dusuk oldu, kese vardı ama bebek yoktu, Allahtan kalbının attıgını görmemıstım daha, belkı daha cok uzulurdum
Sen tedavımı oluyordun canım, umarım guzel haberler alırsın, tup bebek mı yoksa baska bır tedavımı
Canım çok gecmis olsun .umarim baban tez zamanda iyileşir . Eski sağlıklı günlerine kavuşur..
Canım ben hastanede bebeğimi kucağıma aldığım gun esimin en yakın arkadaşı da hastanedeydi. Umutları bosa çıkmıştı . Dış gebelik dediler ve ilaçlar verdiler. 3-4 ay Sonra yurtdışına gittik hep beraber. Acele ettiler tekrar denediler. Cocuk orda doğsun istediler. Maalesef önceki durum tekrarladı.aylarca hastanelerde sefil oldular.cunki cok istiyorlardı cok düşünüyorlardı ama metabolizma ve hormonlar cok onemli arka rakaya gebelik durumunda.olmadi... 1 yil sonra donduk memlekete 2 ay sonra hamile oldugunu mujdeledi.Dünya tatlısı cimcimeleri var simdi.
Sabret Allahtan herseyin hayırlısını iste olurmu..
Tekrar selamlar arkadaşlar. Yazdıklarınız okuyamadım, sıze tekrar merhaba dedıkten sonra kötü bi haber aldım.
SAT'a göre 8, doktora göre(gec dollenme oldugu ıcın) 6.5 haftalık hamıleydım. Bebek gorunmedı bu pazar doktora gıttıgımde, zaten lekelenme olmustu korkuyla gıtmıstım, meger gelısmeyen bos gebelıkmıs dusuk yaptım, bu hafta raporluyum ıse gıtmedım, moralım bozuk anlıyacagınız, kasım ayında da kımyasal dusuk yasadım ama onda kese gozukmeden dusmustu, doktorlar onu dusukten saymıyor, tekrar deneyın bı sorun yok herkesın basına gelır dıyolar ama neden benım basıma geldı dıye uzulup duruyorum
Bu arada 82 kıloyum arkadaslar. Hamıleyken sıskınlıkten 86ya kadar cıktım ama vucut su toplamıstı, hedefım 2 ayda 6 kılo vermek, tekrar bebek calısmalarına basladıgımda en azından 70lı kılolarda olurum
Herkes ıyıdır umarım, bıraz gecmısı okuyayım ben
Elbette aranızda çokk sevdiklerim var. Beni haksız yere çok üzenlerinizinde olduğu gibi
neşeniz bol, sevginiz daim, yağlarınız az, kaslarınız bol olsun...
sevgilerimle iyi akşamlar
çeçil peyniri kullanıyorum cnmKuymağı çok merak ediyorum ben..hiç yemedim...
Nasıl peynir kullanıyorsun.?
benim stresimde yoktu ama 4.5 aylıkken kesildi. neler yaptıysam artıramadım. o dönemde biraz daha kilo aldım. şimdi vermeye çalışıyorum işteKızım 4 ay anne sütü ile beslendi.Sonrasında stress felan derken sütüm gitti(((
bu duruma ne denir bilmiyorum canim... gecmis olsun diyebilirim anca...
bence sen takma kafana ve hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah
selamm
kilon ne durumda? zayifladinda ondanmi ugramiyorsun
gercekten cok zor bir durum... Allah kimseye boyle acilar yasatmasin...Merhaba
dış gebelık gercekten daha zorlu bır surec, bu durumda anne adayının hayatı tehlıkesı de bulunuyormus, aslında acele etmemısler 3,4 ay ıyı bır sure ama tabı bebek buyukse vucut daha gec toparlanır, benım gıttıgım 3 doktor da 1 ay sonra tekrar dene dedıler, tamamen genetık bozukluktan dolayı oluyormus ama tabı umarım farklı bır sorun yoktur, ben de hastanede bır anne adayının 27 aylık bebegının kalbının durdugunu öğrendıgını gördüm, benımkı daha kolay atlatılır tabı ama yıne de ınsan uzuluyor
hosgeldin canim... diyetine uyduktan sonra akar gider o yaglar ama sabirli olmalisin...Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Merhaba,
Çok uzun bir zaman sonra, buradan kilomla ilgli bir soru almak benim için oldukça güzel bir durum...Teşekkürler Gökçe İremim
Ben 2012 'nin Kasım ayında burada sizlerle başlagim diyetime, 2013 Eylül ayında 24.8 kilo vererek sondandırdım. (dukan diyeti'nin güçlendirme kısmına uyum sağlayarak yaşiyorum. ) Şuan da 177 boyla, 68 ila 70 kilo arasında 40 nadiren 42 beden giyen birisiyim.. 7 aydır kilo almadım. İnşallah bundan sonrada almam. Yersem alacağımı çok iyi biliyorum. Şuan kilomdan çok memnumum.Çok şükür hiç ibr sağlık sorunum yok. Bütün kilo vermek isteyenlerin en yakın zamanda bu duyguyu yaşamasını dilerim.
Burayı seviyorum burada olmak için 90 üzeri kilo gerekli değil. (zaten dikkat ettim bir çoğunuzda 80lilerdesi) Yani buranın insanları özel, kilosu önemli değil demek istiyorum. Özelikle bu topikte, birbirinden çok farklı insanlar uzun yıllardir kemikleşmiş dostluklarını bütün özellerini yazarak paylaşıyor. Şahane olanda bu... Ben arada gelir okur (çok uzun süredir gelmemiştim, ben duğusal ve çoğu zamanda kendimi yazarak doğru ifade edemeyen birsiyim.) üzücü haberlerine üzülür, mutuluklariniza gülümserim.
sevgiler
aman beyaaa eşim 7,30 gibi geldi ve gelirkende kuzulara ve bana çikolata getirmiş..yedim yidim bitirdimm....elimin altındayken yok demeyi nezaman öğrencem ben yaa...tamta tartı öncesi...
Merhaba
dış gebelık gercekten daha zorlu bır surec, bu durumda anne adayının hayatı tehlıkesı de bulunuyormus, aslında acele etmemısler 3,4 ay ıyı bır sure ama tabı bebek buyukse vucut daha gec toparlanır, benım gıttıgım 3 doktor da 1 ay sonra tekrar dene dedıler, tamamen genetık bozukluktan dolayı oluyormus ama tabı umarım farklı bır sorun yoktur, ben de hastanede bır anne adayının 27 aylık bebegının kalbının durdugunu öğrendıgını gördüm, benımkı daha kolay atlatılır tabı ama yıne de ınsan uzuluyor
aman beyaaa eşim 7,30 gibi geldi ve gelirkende kuzulara ve bana çikolata getirmiş..yedim yidim bitirdimm....elimin altındayken yok demeyi nezaman öğrencem ben yaa...tamta tartı öncesi...
Merhaba,
Çok uzun bir zaman sonra, buradan kilomla ilgli bir soru almak benim için oldukça güzel bir durum...Teşekkürler Gökçe İremim
Ben 2012 'nin Kasım ayında burada sizlerle başlagim diyetime, 2013 Eylül ayında 24.8 kilo vererek sondandırdım. (dukan diyeti'nin güçlendirme kısmına uyum sağlayarak yaşiyorum. ) Şuan da 177 boyla, 68 ila 70 kilo arasında 40 nadiren 42 beden giyen birisiyim.. 7 aydır kilo almadım. İnşallah bundan sonrada almam. Yersem alacağımı çok iyi biliyorum. Şuan kilomdan çok memnumum.Çok şükür hiç ibr sağlık sorunum yok. Bütün kilo vermek isteyenlerin en yakın zamanda bu duyguyu yaşamasını dilerim.
Burayı seviyorum burada olmak için 90 üzeri kilo gerekli değil. (zaten dikkat ettim bir çoğunuzda 80lilerdesi) Yani buranın insanları özel, kilosu önemli değil demek istiyorum. Özelikle bu topikte, birbirinden çok farklı insanlar uzun yıllardir kemikleşmiş dostluklarını bütün özellerini yazarak paylaşıyor. Şahane olanda bu... Ben arada gelir okur (çok uzun süredir gelmemiştim, ben duğusal ve çoğu zamanda kendimi yazarak doğru ifade edemeyen birsiyim.) üzücü haberlerine üzülür, mutuluklariniza gülümserim.
sevgiler
tebrik ederimmmm evlendinmiiii nişanlanmıştın en sonMerhaba,
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?