Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm...

kahvaltı:2 yumurta,2 dilim peynir,yeşilçay....

ara:9lu çay

akşam:1 tabak nohut,1 kase pulbiber ve zeytinyağlı yoğurt...

birazdan yeşilçay içicem...suyumda 2 litreyi geçti....

ben de az önce akşam yemeği işini hallettim
birer kaşık olmak üzere bulgur pilavı ıspanak pattis oturtma:))az da haşlanmış tavuk göğsü yanında salata ve yoğurt yedim
akşam da eşimle tarçınlı yeşil çay içeceğiz
hala gerginim maalesef bomba gibiyim ama ağrı başladı rahatlarım yakın zamanda
nursena bu hafta iyiydin sen maşallah hafta sonu bozup emeklerini boşa çıkarma sakın

Teşekkür ederim.Sen kaç kilodan kaç kiloya indin?Şimdi vermek gereken kilo ne kadar? İnşallah veririm🙏🙏

Kızım 4 ay anne sütü ile beslendi.Sonrasında stress felan derken sütüm gitti(((

Günlük bildirimimi yapmak istiyorum)))Destekleyin beni,qaza getirin veriyim 25-30 kiloyu....
Bugün kahvaltı yapmadım.Saat 12 gibi 3 gün kurusu kayısı +10 badem+çay içdim.
Öylen 200 qr dana eti+3 küçük domates +100 qr balık yedim.Tutamadım kendimi(((
Akşam 1 mandalina ve yarım elma yedim.5 den sonra hiç bi şey yemedim.
Spor olarak koşu bandında 80 dakika yürüdüm 3,7 hızla başlayıp 5.6 hıza kadar çıkdım.6.2 km ve 300 kalori.

Merhaba

dış gebelık gercekten daha zorlu bır surec, bu durumda anne adayının hayatı tehlıkesı de bulunuyormus, aslında acele etmemısler 3,4 ay ıyı bır sure ama tabı bebek buyukse vucut daha gec toparlanır, benım gıttıgım 3 doktor da 1 ay sonra tekrar dene dedıler, tamamen genetık bozukluktan dolayı oluyormus ama tabı umarım farklı bır sorun yoktur, ben de hastanede bır anne adayının 27 aylık bebegının kalbının durdugunu öğrendıgını gördüm, benımkı daha kolay atlatılır tabı ama yıne de ınsan uzuluyor

bu duruma ne denir bilmiyorum canim... gecmis olsun diyebilirim anca...
bence sen takma kafana ve hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah

Elbette aranızda çokk sevdiklerim var. Beni haksız yere çok üzenlerinizinde olduğu gibi

neşeniz bol, sevginiz daim, yağlarınız az, kaslarınız bol olsun...
sevgilerimle iyi akşamlar

selamm
kilon ne durumda? zayifladinda ondanmi ugramiyorsun

Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen

slm kızlar kızımı yıkadım.
annemlerle netten görüştük. babannesi uyuttu geldi.
bende şimdi çay koydum kendime. oturdum dinleniyorum.
yoruldum bugün ama sanki hiç iş yapmamışım gibi
yarınada 1-2 işim kaldı malesef bugün bitiremedim :18:
bide yarın akşam mesaiye gitcem
haa bu arada bu da akşam yemeğim: tarhana çorbası, salata, yoğurt, ızgara tavuk

Kuymağı çok merak ediyorum ben..hiç yemedim...
Nasıl peynir kullanıyorsun.?
çeçil peyniri kullanıyorum cnm

Kızım 4 ay anne sütü ile beslendi.Sonrasında stress felan derken sütüm gitti(((
benim stresimde yoktu ama 4.5 aylıkken kesildi. neler yaptıysam artıramadım. o dönemde biraz daha kilo aldım. şimdi vermeye çalışıyorum işte

kızlar azıcık geçmişe bakıyorum şimdi

bu duruma ne denir bilmiyorum canim... gecmis olsun diyebilirim anca...
bence sen takma kafana ve hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah

selamm
kilon ne durumda? zayifladinda ondanmi ugramiyorsun

Merhaba,

Çok uzun bir zaman sonra, buradan kilomla ilgli bir soru almak benim için oldukça güzel bir durum... Teşekkürler Gökçe İremim

Ben 2012 'nin Kasım ayında burada sizlerle başlagim diyetime, 2013 Eylül ayında 24.8 kilo vererek sondandırdım. (dukan diyeti'nin güçlendirme kısmına uyum sağlayarak yaşiyorum. ) Şuan da 177 boyla, 68 ila 70 kilo arasında 40 nadiren 42 beden giyen birisiyim.. 7 aydır kilo almadım. İnşallah bundan sonrada almam. Yersem alacağımı çok iyi biliyorum. Şuan kilomdan çok memnumum.Çok şükür hiç ibr sağlık sorunum yok. Bütün kilo vermek isteyenlerin en yakın zamanda bu duyguyu yaşamasını dilerim.

Burayı seviyorum burada olmak için 90 üzeri kilo gerekli değil. (zaten dikkat ettim bir çoğunuzda 80lilerdesi ) Yani buranın insanları özel, kilosu önemli değil demek istiyorum. Özelikle bu topikte, birbirinden çok farklı insanlar uzun yıllardir kemikleşmiş dostluklarını bütün özellerini yazarak paylaşıyor. Şahane olanda bu... Ben arada gelir okur (çok uzun süredir gelmemiştim, ben duğusal ve çoğu zamanda kendimi yazarak doğru ifade edemeyen birsiyim.) üzücü haberlerine üzülür, mutuluklariniza gülümserim.
sevgiler

gercekten cok zor bir durum... Allah kimseye boyle acilar yasatmasin...

hosgeldin canim... diyetine uyduktan sonra akar gider o yaglar ama sabirli olmalisin...

aman beyaaa eşim 7,30 gibi geldi ve gelirkende kuzulara ve bana çikolata getirmiş..yedim yidim bitirdimm....elimin altındayken yok demeyi nezaman öğrencem ben yaa...tamta tartı öncesi...

hoşgeldin cnm

hosgeldin canim aramiza!!! yena arkadasimizda karatay diyeti yapiyor :) sen menulerini paylasirsan hatan varsa o yardimci olabilir sana canim!!!
insallah sende incecik bir bayan olursun ve utanmazsin birdaha!!! Hatta suan bile utanmana gerek yok canim!

Helal olsun sana!!! boyun uzun oldugu icin o kiloda cooook zayif ve narin duruyorsundur coook imrendim sana :) insallah bende oyle olurum...

aman beyaaa eşim 7,30 gibi geldi ve gelirkende kuzulara ve bana çikolata getirmiş..yedim yidim bitirdimm....elimin altındayken yok demeyi nezaman öğrencem ben yaa...tamta tartı öncesi...

ayyyy bende oyleyim kiz bu aralar... bogazimi kesemiyorum...

Hoşgeldin hepimiz fazla kiloluyuz :) sağlıkla verirsin inşallah

Özlemciğim umarım herşey yolunda gider...KEndine dikkat et canım...
Sen istersen iki ayda çok iyi kilo verirsin bu konuda çok başarılısın ...

MErhaba,hoşgeldiniz aramıza..
LÜtfen üzülmeyin ayrıca utanılacak hiçbirşey yok...Obezite bir hastalık ve tedavisi yine bizim elimizde istersek başarırız..

Afiyet olsun,yaramasın...

Merhaba Nuhan,

Kilo almaman harika birşey. dilerim bende yaşarım,hepimiz yaşarız...

Son düzenleme:
tebrik ederimmmm evlendinmiiii nişanlanmıştın en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…