canım geçmiş olsunnn kilonu takma sen hepimize örneksin ara ara piskolojimizden dolayı alıp veriyoruz ama sen uzmansun artık sağlıklı yaşam konusunda verirsinn
bebek olayına gelince az biraz dinlensin rahim bence hem kendini yıpratıyosun önümüz yaz az dinlen kışa doğru yaparsın üst üste gebelik düşük yoruyo bünyeyi bende çok üzülmüştüm büyükten sonraki düşükte bir kızımm olmasına rağmen allah gene verir unutursun inşallah
[/QUOTE
Nursenacığım ılk dusuk kımsayaldı ondan sonra 3 ay bekledım, sımdıkı bos gebelıkmıs doktor ılk adetten sonra tekrar basla calısmalara dedi, cok buyuk olmadıgı ıcın beklemene gerek yok dedı, ben de beklemek ıstemıyorum canım cunku bana en ıyı gelecek sey tekrardan hamılelık, eger farklı bır problem varsa da bır an önce ortaya cıkmıs olur
Kılo konusunda bu ıkı ay kesınlıkle kılo vermelıyım, spor ve dıyetle 2 ayda 70lerde olurum dıye dusunuyorum tekrar, hem yumurtlamam da duzene gırer, ben gec adet oluyorum kılo aldıkca
Yenacıgım doktorlar 3 dusukten once arastırmıyor, benımkını de 1 dusuk sayıyorlar, ılkı kımsayal gebelıktı yanı kese yoktu dıye dusukten saymıyorlarmıs, her doktor aynı seyı dıyor, ben de tekrar denıycem eger tekrar dusuk olursa arastırıp bu konunun uzmanına gıderız esımle
Asumancıgım ben de bu kıs kılo aldım, ama daha yaza var, ben sana ınanıyorum yuruyusle ve saglıklı beslenmeye verırsın o kıloları
Canım doktor kanda bır kac degere baktı, arastırdıgımda batıgı degerler kanda pıhtılasma degerlerıymıs, hastanenın onlıne sonuc sayfasu var ordan baktım, ektra bır tahlıl yapılıyosa bılemem ama tsh ve kan pıhtılasmasıyla ılgılı degerlere bakılmıs, canım bır de benım daha bebek olusmadan dusuk oldu, kese vardı ama bebek yoktu, Allahtan kalbının attıgını görmemıstım daha, belkı daha cok uzulurdum
Sen tedavımı oluyordun canım, umarım guzel haberler alırsın, tup bebek mı yoksa baska bır tedavımı
Tüp bebek inşallah babamın sağlık problemi bir düzene girsinde.şimdi ailem yanımda,
Hoşgeldin canım, azmin elinden bişey kurtulmaz...Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Sanırım evlendin tebrikler....Merhaba,
Çok uzun bir zaman sonra, buradan kilomla ilgli bir soru almak benim için oldukça güzel bir durum...Teşekkürler Gökçe İremim
Ben 2012 'nin Kasım ayında burada sizlerle başlagim diyetime, 2013 Eylül ayında 24.8 kilo vererek sondandırdım. (dukan diyeti'nin güçlendirme kısmına uyum sağlayarak yaşiyorum. ) Şuan da 177 boyla, 68 ila 70 kilo arasında 40 nadiren 42 beden giyen birisiyim.. 7 aydır kilo almadım. İnşallah bundan sonrada almam. Yersem alacağımı çok iyi biliyorum. Şuan kilomdan çok memnumum.Çok şükür hiç ibr sağlık sorunum yok. Bütün kilo vermek isteyenlerin en yakın zamanda bu duyguyu yaşamasını dilerim.
Burayı seviyorum burada olmak için 90 üzeri kilo gerekli değil. (zaten dikkat ettim bir çoğunuzda 80lilerdesi) Yani buranın insanları özel, kilosu önemli değil demek istiyorum. Özelikle bu topikte, birbirinden çok farklı insanlar uzun yıllardir kemikleşmiş dostluklarını bütün özellerini yazarak paylaşıyor. Şahane olanda bu... Ben arada gelir okur (çok uzun süredir gelmemiştim, ben duğusal ve çoğu zamanda kendimi yazarak doğru ifade edemeyen birsiyim.) üzücü haberlerine üzülür, mutuluklariniza gülümserim.
sevgiler
Bugün ne çok tavuklu menü vardı ,)
Yarın ben de yapacağım buzlukta var tavuğum
Aynen düşündüğüm gibi yapmışsın ellerine sağlık...karaciğer dostu enginar....canım geçmiş olsunnn kilonu takma sen hepimize örneksin ara ara piskolojimizden dolayı alıp veriyoruz ama sen uzmansun artık sağlıklı yaşam konusunda verirsinn
bebek olayına gelince az biraz dinlensin rahim bence hem kendini yıpratıyosun önümüz yaz az dinlen kışa doğru yaparsın üst üste gebelik düşük yoruyo bünyeyi bende çok üzülmüştüm büyükten sonraki düşükte bir kızımm olmasına rağmen allah gene verir unutursun inşallah
bende garnitürlü yaptımda öle yiyen olmadı pek ama bunu çok sevdi eşim öğlen sofraya koyduğumda yemez sandımm valla bitirdii üzerinede limon sıktık
sade soğanla kavurdum z yağında az su ile pişirdim altını kapatınca dereotu limon az tuz nefistii
kolay gelsin i komşum da yemiştim kuymak denedim yapamadım ununu çok koymuşumm anam hamuru dönderemedim dahada yapmadımm olsa affetmem bende çocuklar için lezzetli besleyici aslında
ohhhh kızım perşembe yapılırmı yavv yanınada turşuu yufka ekmek varmıı:))
benim menüdede tavuk var öğlen bulgur yedim akşamada ısıtıcam yesem çokmu olurki
http://............com/2012/10/29/zeytinyagli-ic-baklali-enginar-tarifi/
Enginarı biz böyle de yapıyoruz ve çok severek yiyoruz...yapraklarını dişlerimizle sıyırıyoruz harika oluyor...Bir de dolması mmmmmmm..
Nevincim baban bir an önce iyileşir sonra da senin güzel haberini alırız inşallah
Anne babanın da duasını alıyorsun hem
Âmin ablacım nasipte varsa olur.inanki kendimi unuttum 2 aydır hem yorucu hemde iyi geldi bana kafam dağıldı aynı konuya odaklanmıştım çünkü....güya planlar yapmıştım Nisan'da olacaktı tüp bebek tedavisi ama olmadı.artık fazla plan yapmadan yaşamayı öğrenmek lazım...heleki hastanede o bölümde ki gencecik insanları gördüm.... Hani bir söz var 'derdini gördüm derdimden utandım' öyle bişey işte...
paylaştığın link hata veriyor cnm. biz enginarı böyle yaparız senin dediğin gibi yapraklarını sıyırırız. kocama ilk kez yaptığımda resmini çekmiştim facede paylaşmıştım oradan aradım buldumhttp://............com/2012/10/29/zeytinyagli-ic-baklali-enginar-tarifi/
Enginarı biz böyle de yapıyoruz ve çok severek yiyoruz...yapraklarını dişlerimizle sıyırıyoruz harika oluyor...Bir de dolması mmmmmmm..
paylaştığın link hata veriyor cnm. biz enginarı böyle yaparız senin dediğin gibi yapraklarını sıyırırız. kocama ilk kez yaptığımda resmini çekmiştim facede paylaşmıştım oradan aradım buldum
Eki Görüntüle 1041028
Âmin ablacım nasipte varsa olur.inanki kendimi unuttum 2 aydır hem yorucu hemde iyi geldi bana kafam dağıldı aynı konuya odaklanmıştım çünkü....güya planlar yapmıştım Nisan'da olacaktı tüp bebek tedavisi ama olmadı.artık fazla plan yapmadan yaşamayı öğrenmek lazım...heleki hastanede o bölümde ki gencecik insanları gördüm.... Hani bir söz var 'derdini gördüm derdimden utandım' öyle bişey işte...
AA bu çok değişirmiş ilkkez gördümpaylaştığın link hata veriyor cnm. biz enginarı böyle yaparız senin dediğin gibi yapraklarını sıyırırız. kocama ilk kez yaptığımda resmini çekmiştim facede paylaşmıştım oradan aradım buldum
Eki Görüntüle 1041028
Çok doğru bir söz...OĞlumun hastalığını öğrendiğimiz de yıkılmıştım ölmüştüm bitmiştim...Sonra hastane de küçücük bebeleri,anjiyo olmuş çocukları görünce şükür edip af dilemiştim Allahtan...
İyi geceler arkadaşlar,tatlı rüyalar...
Yarın umarım güzel rakamlar görürüz hepimiz...
Haklısın canım Allah derman versin hepsine inşallah
Şükür her halimize
Âmin ablacım ama artık kilolarıda verelim yaniii...İnşaAllah...
Teşekkür ederim.Sen kaç kilodan kaç kiloya indin?Şimdi vermek gereken kilo ne kadar? İnşallah veririm🙏🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?