Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım. utanılacak bir şey yok Allahın izniyle zayıflarsın. yeterki kararlı ve azimli ol.
Birbirimizden dualarımızı ve tavsiyelerimizide eksik etmeyelim yeter..

Son düzenleme:
selam kızlar,

Bu gece çok sessiz herkes ,bende yediklerimi paylaşayım kaçayım :)

06:30 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kibrit kutusu peynir
09:45 2dilim tam buğday ekmeği ile beyaz peynir 3 zeytinli sandviç
12:30 yarım kase şehriye çorbası, 1 dilim esmer ekmek, patlıcanlı köfte,yağsız salata
14:45 10 çiğ badem
16:15 150 gr yoğurt ve 1 armut
18:20 1kutu süt
20:45 ıspanak kavurması, yoğurt,domates ve 1 dilim tam buğday ekmeği

spor
sabah 50 dk(5km yürüyüş), 10 dk eliptik bisiklet,10 dk karışık aletler ile hareket

akşam 40 dk parktaki spor aletleriyle hareket :)

evet evlendim. fotografim var. görmek isterseniz arkadas olarak ekleyebilirsiniz.
ayrı ayrı hepinize teşekkürederim.
sağlıklı, günleriniz olsun.
Bu arada kurtköyden büyük bir araçla alma imkanı olan birisi var ise eliptik bisikletimi alabilir.spor dur artısı vardır. Bana özelden yazabilir.
sevgiler

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler!!! insallah yarin herkesin guzel bildirimleri olur!!! :) meyracim ben spor yapmadim... kilomuda tabloyu yaparken tabloya eklerim :)

geçmiş olsun canım
sağol canım
Sağol.Saat 5 den sonra hiç bir şey yemeyerek.Her gün 80 dakika yürüme bandında yürüyerek.Her 10 günde sporu artırarak 180 dakikaya kadar ulaşana kadar.

kolay gelsiin

Geçmiş olsun canım...gününü dinlenmeye ayırmakla iyi yaptın umarım başarırsın

başarılı oldum :)
öğlene kadar yatım sonrasında arkadaşın evinde toplanıp vakit geçirdik eve yemek filanda yapmadım ....

çok geçmiş olsun ümit edelim aynı durum tekrar etmesin sağlıklaa bebeciğini kucağına al canım :)

geçmiş olsun canım...
rgl galiba.

bende bu aralar ne tartıyı görmek istiyorum, ne de tartı beni görsün istiyorum.
o denli yani.....
evet canı yarınıda atlatırsam karın ağrım biter tartı konusundada senle aynı fikirdeyiim ellerim yüzüm şiş yüzüklerim bilee parmağıma oturmuş

tarif için teşekkürler bende deniyceem :)

hoşgeldin arkadaşım :)

http://............com/2012/10/29/zeytinyagli-ic-baklali-enginar-tarifi/

Enginarı biz böyle de yapıyoruz ve çok severek yiyoruz...yapraklarını dişlerimizle sıyırıyoruz harika oluyor...Bir de dolması mmmmmmm..

Hiç enginar yapmadım yedim de sayılmaz
En kısa zamanda alıp yapacağım ama nursenanınki gibi yaparım herhalde benden başka kimse yemez bizde

enginarı soyulmuş haliyle çiğ yediniz mii ben pazardan hazır soyulmuşunu alıp salataya doğruyoruum birde nursenanın tarifini deniycem bizim ailenin bir problemidee sebze sevmeyişimiz biz enginarı görünce ufo görmüş masum köylü gibii oluyoruz

tabi bu durum sadece enginar için gecerli değil birçok sebze çeşidii buna dahiil

Bizde de durum aynı canım sadece ben yiyorum sebze türlerini malesef

Gunaydinlarrr cocuklar uyurken kilomu bildireyim dedim
kilom: 89.2 geldi hedefime ulasamadim ama ekside olmak guzel
sporda yok olarak bildireyim 4 saatlik bir yuruyusum oldu ama bunu spordan sayarsam gercek manada spor yapanlara hakzizlik yapmis olurum simdiden gokcecim meyracim kolay gelsin canlarim

geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın
hoş geldin canım utanacak bişey yok bomasakın maralını verıcez hepımı
aman beyaaa eşim 7,30 gibi geldi ve gelirkende kuzulara ve bana çikolata getirmiş..yedim yidim bitirdimm....elimin altındayken yok demeyi nezaman öğrencem ben yaa...tamta tartı öncesi...
afiyet olsun olmuş artık boşver

olsun eksı desınya haftaya hedefine ulaşırsın tebrıkler

BİZİM tain muğlaya çıkınca tanıştım enginarla hariha bi at hele bahçeleri var burda ayy mor mor bi çiçek açıyolar okadar muhteşemkiii eşime sağolsun tarla sahibi veriyo okadar çok oluncaa bende souyorum çanak şeklinde içine limon sıkıp tuzlatıp sade yiyoruz çok lezzetliii tabi bol olunca ama normal sebzelere göre pahalı bii yemek oluyo pazardan almaya kalkınca çiğden bile çok lezzetli

esselamun aleykum
hayırlı cumalar kızlar
ben hala surunuyrum nasıl geçmedik bi hastalıkmış ginede elhamdulıllah
bide kilo almışım ona canım sıkıldı yenaaaaa sen duyma:18:
130.3 olmuşum ahhhhh ah çok kızıyorum kendıme:84:
offfffffff of

herkese hayırlı cumalar...

Umarım bir gün herkes gönlündeki kiloya iner...

Bugün regl oldum kilom 98,3

sporum yok.bu hastalığı bir atlatsam başlıcam inşaAllah...

azda olsa eksi eksidir

şimdiden ellerinize sağlık...

Gunaydinnnn bu aralar cok yogun ve yorgunum umarim bu aksamda bi is cikmazda gelirim
kilom 104.9
spor 240 dk

listeler icin simdiden ellerinize saglik

Ah ahh bir hayal bir rüya oldu ikili rakama inmek regl dim dün bitti birazda ona bağlıyorum ama yine de inmek isterdim
Her neyse İnşallah sizler haftalık hedeflerinize ulaşırsınız
Spor: 185 dk
kilom: 100.4
listeler için teşekkür ederim kızlar..

Son düzenleme:
Off kilom 78 spor yok canım vermiştim ne güzel ama tekrar ne ara aldiysam 2 kiloyu vermeye çalışıyorum kolay gelsin

günaydın kızlar
öncelikle sabah kahvaltımı paylaşayım sizinle Eki Görüntüle 1041343

kilom:92 spor 60 dk
listeler için şimdiden ellerinize sağlık kızlar
şimdi dünkü kalan işlerime devam etcem işe gitmeden bir ara uğrar bakarım ne yapmışsınız
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…