kendime korse aldım kızlar:)))
bayan korsesi, delik melikli, hoşuma gitti, bilhassa gece belimi sıcak tutsun diye aldım üzerim açık uyuduğum için.
Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
sağol canımgeçmiş olsun canım
Sağol.Saat 5 den sonra hiç bir şey yemeyerek.Her gün 80 dakika yürüme bandında yürüyerek.Her 10 günde sporu artırarak 180 dakikaya kadar ulaşana kadar.
Geçmiş olsun canım...gününü dinlenmeye ayırmakla iyi yaptın umarım başarırsın
Tekrar selamlar arkadaşlar. Yazdıklarınız okuyamadım, sıze tekrar merhaba dedıkten sonra kötü bi haber aldım.
SAT'a göre 8, doktora göre(gec dollenme oldugu ıcın) 6.5 haftalık hamıleydım. Bebek gorunmedı bu pazar doktora gıttıgımde, zaten lekelenme olmustu korkuyla gıtmıstım, meger gelısmeyen bos gebelıkmıs dusuk yaptım, bu hafta raporluyum ıse gıtmedım, moralım bozuk anlıyacagınız, kasım ayında da kımyasal dusuk yasadım ama onda kese gozukmeden dusmustu, doktorlar onu dusukten saymıyor, tekrar deneyın bı sorun yok herkesın basına gelır dıyolar ama neden benım basıma geldı dıye uzulup duruyorum
Bu arada 82 kıloyum arkadaslar. Hamıleyken sıskınlıkten 86ya kadar cıktım ama vucut su toplamıstı, hedefım 2 ayda 6 kılo vermek, tekrar bebek calısmalarına basladıgımda en azından 70lı kılolarda olurum
Herkes ıyıdır umarım, bıraz gecmısı okuyayım ben
evet canı yarınıda atlatırsam karın ağrım biter tartı konusundada senle aynı fikirdeyiim ellerim yüzüm şiş yüzüklerim bilee parmağıma oturmuşgeçmiş olsun canım...
rgl galiba.
bende bu aralar ne tartıyı görmek istiyorum, ne de tartı beni görsün istiyorum.
o denli yani.....
yena biz böylesini çok sevdik geçen üst komsu dolmasını gönderdi ay ne lezzetliydi ama ben beceremem sanırım
z yağında soğan kavurdum enginarları attım kavurdum ha 1 aadet küp şeker attımm az suu tuz pişirdim üzerinede dereotuu nefistii valla
Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
http://............com/2012/10/29/zeytinyagli-ic-baklali-enginar-tarifi/
Enginarı biz böyle de yapıyoruz ve çok severek yiyoruz...yapraklarını dişlerimizle sıyırıyoruz harika oluyor...Bir de dolması mmmmmmm..
Hiç enginar yapmadım yedim de sayılmaz
En kısa zamanda alıp yapacağım ama nursenanınki gibi yaparım herhalde benden başka kimse yemez bizde
enginarı soyulmuş haliyle çiğ yediniz mii ben pazardan hazır soyulmuşunu alıp salataya doğruyoruum birde nursenanın tarifini deniycem bizim ailenin bir problemidee sebze sevmeyişimiz biz enginarı görünce ufo görmüş masum köylü gibii oluyoruz
tabi bu durum sadece enginar için gecerli değil birçok sebze çeşidii buna dahiil
geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasınMerhaba
dış gebelık gercekten daha zorlu bır surec, bu durumda anne adayının hayatı tehlıkesı de bulunuyormus, aslında acele etmemısler 3,4 ay ıyı bır sure ama tabı bebek buyukse vucut daha gec toparlanır, benım gıttıgım 3 doktor da 1 ay sonra tekrar dene dedıler, tamamen genetık bozukluktan dolayı oluyormus ama tabı umarım farklı bır sorun yoktur, ben de hastanede bır anne adayının 27 aylık bebegının kalbının durdugunu öğrendıgını gördüm, benımkı daha kolay atlatılır tabı ama yıne de ınsan uzuluyor
hoş geldin canım utanacak bişey yok bomasakın maralını verıcez hepımıMerhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
afiyet olsun olmuş artık boşveraman beyaaa eşim 7,30 gibi geldi ve gelirkende kuzulara ve bana çikolata getirmiş..yedim yidim bitirdimm....elimin altındayken yok demeyi nezaman öğrencem ben yaa...tamta tartı öncesi...
Gunaydinlarrr cocuklar uyurken kilomu bildireyim dedim
kilom: 89.2 geldi hedefime ulasamadim ama ekside olmak guzel
sporda yok olarak bildireyim 4 saatlik bir yuruyusum oldu ama bunu spordan sayarsam gercek manada spor yapanlara hakzizlik yapmis olurum simdiden gokcecim meyracim kolay gelsin canlarim
enginarı soyulmuş haliyle çiğ yediniz mii ben pazardan hazır soyulmuşunu alıp salataya doğruyoruum birde nursenanın tarifini deniycem bizim ailenin bir problemidee sebze sevmeyişimiz biz enginarı görünce ufo görmüş masum köylü gibii oluyoruz
tabi bu durum sadece enginar için gecerli değil birçok sebze çeşidii buna dahiil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?