esselamun aleykum
hayırlı cumalar kızlar
ben hala surunuyrum nasıl geçmedik bi hastalıkmış ginede elhamdulıllah
bide kilo almışım ona canım sıkıldı yenaaaaa sen duyma:18:
130.3 olmuşum ahhhhh ah çok kızıyorum kendıme:84:
offfffffff of
Gecmis olsun sen diyetisyene gitmiyordun degilmi?
Gunaydinlarrr cocuklar uyurken kilomu bildireyim dedim
kilom: 89.2 geldi hedefime ulasamadim ama ekside olmak guzel
sporda yok olarak bildireyim 4 saatlik bir yuruyusum oldu ama bunu spordan sayarsam gercek manada spor yapanlara hakzizlik yapmis olurum simdiden gokcecim meyracim kolay gelsin canlarim
kizim o spordan saylanmio ama ise yario galiba ben dun 8 saat avmde dolandim bir assagi bir yukari bugun kahvalti ve 1 litre suyun ustune tartida eksi ciktim
Merhaba Hanimlar..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen
Ne kadar suredir yurumuyorsun?diyetisyenler ilk etapda spor vermio sonradanda sadece yarim saat tempolu yuruyus yeter diio
sen once saglikli beslenmeyi ogren otturt sonra gerisi gelir
birde senin nikin bana tanidik geldi
kendime korse aldım kızlar:)))
bayan korsesi, delik melikli, hoşuma gitti, bilhassa gece belimi sıcak tutsun diye aldım üzerim açık uyuduğum için.
sağol canım..
çok sağol ablam
bende dun zayiflama sortu aldim bugun sabahki yuruyusde giydim geldim sonuc eksi demek ise yario
kızlar sabah kahvaltıdan sonra temizlik yapmaya başladım şimdi dinlenme molası verdim form çayımı içiyorum. çayım bitince işime devam. işlerimi bitirebilirsem sporumu da yapıcam
sabah kahvaltıda önerileriniz üzere cevizi artırdım 1 çay bardağı koydum ama hepsini bitiremedim. kuymak yaptım tavadaki 1 yemek kaşığı mısır unuyla (ev yapımı) yaptım yarısını yedim ben. kaçamağın büyük küçüğü olmaz ama çok seviyorum ben bunu
Eki Görüntüle 1040282
öğle yemeğinde dün akşam yemiğimdeki aynı şeyleri yedim. bakla ve çorba. sabahtan kalan cevizlerim ve 3 kayısı, 5 hurma
gencliginin kiymetini bil gecen sene spordan gelir evi temizlerdim avmden gelir 3 saat spor yapardim bu sene hic halim yok yaslandim galiba:)
Tekrar selamlar arkadaşlar. Yazdıklarınız okuyamadım, sıze tekrar merhaba dedıkten sonra kötü bi haber aldım.
SAT'a göre 8, doktora göre(gec dollenme oldugu ıcın) 6.5 haftalık hamıleydım. Bebek gorunmedı bu pazar doktora gıttıgımde, zaten lekelenme olmustu korkuyla gıtmıstım, meger gelısmeyen bos gebelıkmıs dusuk yaptım, bu hafta raporluyum ıse gıtmedım, moralım bozuk anlıyacagınız, kasım ayında da kımyasal dusuk yasadım ama onda kese gozukmeden dusmustu, doktorlar onu dusukten saymıyor, tekrar deneyın bı sorun yok herkesın basına gelır dıyolar ama neden benım basıma geldı dıye uzulup duruyorum
Bu arada 82 kıloyum arkadaslar. Hamıleyken sıskınlıkten 86ya kadar cıktım ama vucut su toplamıstı, hedefım 2 ayda 6 kılo vermek, tekrar bebek calısmalarına basladıgımda en azından 70lı kılolarda olurum
Herkes ıyıdır umarım, bıraz gecmısı okuyayım ben
gecmis olsun
Yumurta ve et türevleri eşimin değerler yüksek çıkınca doktor önce proteini azalt demişti yumurtayı yasaklamıştı...o yüzden kafam karışık ama bazı doktorlar asıl fruktozun ürik asidi yükseltiğini söylüyor...
babam 1aydır ara ara 3 er gün yattı çıktı sonra dinlendi.
şimdi 15-20 gün yada 25 gün süreli hastaneye yattı ve de karantina şeklinde yani göremiyoruz.asla hastaneden çıkamıcak enfeksiyon riski yüzünden..kök hücre nakli gerçekten zor bir tedavi imiş ama sonrasındada kendine iyi bakarsa tamamen bu hastalıktan kurtulmak için bir şans...ilgin için saol canım...
benim annem 1 aydır yanımda evlendim ilkkez böyle rahatım yemek filan yapmıyorum...
bencede olabilir.çok olumlu sonuçlar almış herkes...senin bebk için tedavi olduğunu anımsıyorum bende tüp bebek tedavisi görücem büyük ihtimalle...
gecmis olsun acil sifalar
günaydınlaar rahatsızım biraz evde yatıyoruum
dün kardeşimin evini toparladım ona yemek yaptım bayağı yoruldum aslında bu gün dışarı çıkmam lazımdı ama bu karın ağrısı ve bel ağrısıylaa çıkamıyacaam günümü dinlenmeye ayırdım :)
nusena kahvaltı süper olmuş
sanada gecms olsun
Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((
hosgeldin bence basarmissin yine basarabilirsin