Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun sen diyetisyene gitmiyordun degilmi?

kizim o spordan saylanmio ama ise yario galiba ben dun 8 saat avmde dolandim bir assagi bir yukari bugun kahvalti ve 1 litre suyun ustune tartida eksi ciktim

Ne kadar suredir yurumuyorsun?diyetisyenler ilk etapda spor vermio sonradanda sadece yarim saat tempolu yuruyus yeter diio
sen once saglikli beslenmeyi ogren otturt sonra gerisi gelir

birde senin nikin bana tanidik geldi

kendime korse aldım kızlar:)))
bayan korsesi, delik melikli, hoşuma gitti, bilhassa gece belimi sıcak tutsun diye aldım üzerim açık uyuduğum için.

sağol canım..

çok sağol ablam

bende dun zayiflama sortu aldim bugun sabahki yuruyusde giydim geldim sonuc eksi demek ise yario

gencliginin kiymetini bil gecen sene spordan gelir evi temizlerdim avmden gelir 3 saat spor yapardim bu sene hic halim yok yaslandim galiba:)

gecmis olsun

gecmis olsun acil sifalar

sanada gecms olsun

Kızlar benide aranıza alın.2013 ekimde doğum yaptım.Doğuma 105 kq girdim.Şu an 91,4 kiloyum.Hazirana kadar 68-65 kilo olmam gerekiyor(((

hosgeldin bence basarmissin yine basarabilirsin

Merhaba günaydın herkese arkadaşlar,ben onbir yıldır yürüyemiyorum trafik kazası sonucu belimden aşağısı felç oldu, alt tarafımda his ve hareket hiç yok..sitede yeniyim ama benzer nikli biri daha var sanırım ben yeniyim...Hiç spor yapamıyorum hiç ayağa kalkamadığım için yürüyemiyorum...Yıllardır ilk kez iki gündür bol su içmeye başladım..tuvalet sorunundan dolayı su içmeye bile hep korkardım...Masa başı çalışıyorum..İki gündür karatay diyetini tam olarak harfi harfine uygulamaya başladım.Şişliğim bile indi.Hiç tartılamadığım için kilomu bilmiyorum fakat görenler doksan yüz varsın diyolar...Ben yürüyemediğim için kollarım omuzlarım çok kilolu..Biraz diyete alışınca ağırlık çalışmaya başlayacağım..Burayı ve sizleri çok sevdim arkadaşlar.İnşallah en kısa zamanda kilolarımızı atarız...Ankaradan sevgiler :))

tşk ederim Gökçecim h.buldum Akşam bildirimimi yazarım..İnşallah kurtulalım fazlalıklarımızdan

İyi gunler canim hosgeldin basindan gecen kotu olaya cok uzuldum ama pes etmemissin calisiyorsun bu sartlar altinda butun zorluklara gogus germissin zayiflamak neki hayli hayli basarirsin allahin izniyle canim

Selamün aleykümm...

çok işim var oyüzden hemen bildirim yapıp kaççemmm...hava çok kapalı fenalık bastı bana hiç iş yapasım yok ama mecburr....

kilo:80,8 (beklediğimden az oldu ama sevindim genede..)

spor yok....

hoş geldiinn...çok çok geçmiş olsun....azmin daim olsun....karatay çok doğru bi seçim olmuş bence...bende istiyorum ama bi türlü başlayamadım karatayaa....

Hoş geldin canım.İnşallah tez zamanda verirsin kilocuklarını😊

Cok gecmis olsun cnm bnce basarabilirsin bir universite hastanesinin spor hekimligi bolumu yada fizyoterapistlerle goruserek sana uygun sporu ogrenebilirsin bir arastir derim
Bu arada bnde ankarada dogdum buyudum cumhuriyet lisesi mezunuyum
Burda hep beraber basaririz merak etme sen zaten baslamissin baslamak bitirmenin yarisidir derler
C

Herkese hayırlı cumalar.... Ankara'da hava kapalı .insanin yuruyesi gelmiyor.
İslerim var çıkmalıyım.
- bildirim yapan arkadaşları kutluyorum.

N
Gecen haftaki kilom : 94.9
Bu günkü kilom : 94.00
- 0.9
Spor : 8 saat (480 dakika) hafif tempolu yürüyüş
Meyracim Gökçecim ikinizde şimdiden teşekkürler .

Son düzenleme:
Kahvaltım...
1 portakal
1 kase yoğurta+ 4 kaşık meyveli müsli
Sporumuda yaptım 80 dakika koşu bandında yürüdüm 3.8 hızından 6.0 hızına kadar tam 6.3 km ve 300 kalori.

Gitsin kilolarımmmm😳😳😳😳😳

selamün aleyküm.....
dışarı çıkcam birazdan, listeyi dışardan geldikten sonraki bi ara yaparım artık.

iyi olduğuna sevindim.
kedin nasıl peki?:)

İyi günlerde kullan Meyracım

sağolasın canım.

sağol canım.
canım aktivitelerinin spor olup olmadığına kişi kendi karar veriyo, gün içinde spora giriyorsa spor diyoruz geçiyoruz, okadar çok ciddi bakma ve bence senin bu 4saat spor...
eğer bu 4saati spordan sayacak olursan ben listeyi yapana kadar yetiştirirsen tekrardan bildirim yapıver listeye yazıyım senide:)
spor spordur....

bende dun zayiflama sortu aldim bugun sabahki yuruyusde giydim geldim sonuc eksi demek ise yario

güle güle kullan canım, iyi oldu korsede bana, sıcacık tuttu:)
karın korsesi olduğu için karnımıda topladı aynı zamanda.

kızlar öğleyemeğimin resmini çekemedim ama yazayım
1 kase tarhana çorbası, 3 yemek k. bulgurlu pırasa, 4 yemek k. mantar sote, salata yoğurt

hayırlı cumalar güzellerr

geçmişi okuyamadım anca akşama okuyabilirim

kg bildirip çıkıcam hemen affınıza sığınarak

kg 94,5 bu hafta full ilaç kullandım ve sporumda yok ((

hepinizi öptümm

merhaba fıstıklar..
internete girmek bi dert oldu. yada siteye giremiyorum.
bu gün kısa bir söğüt seyahati yaptım iş icabı. 60 km eskişehire.
geldim topiğe giremedim. girdim yazamadım..

şimdi burdayım.
spor 120 dk.

kilo 91
her zaman ki gibi

umarım akşama görüşebilirz.

Selam güzellikler

Ya ben nerde hata yapıyorum anlamadım.
Diyetisyenin listesine göre besleniyorum. Eksik oluyor fazla 1gidim bile kaçamak yapmadım.
Ama hsonu 93.3 görmüşken bugün sabah 94.4 gördüm. Geçen kontrolde kastan kaybetmiştim bu hafta spora iyice yüklendim acaba kasta mi artış oldu.
Çok canım sıkıldı hiç bozmadan diyet yapıp deli gibi spor yapiyorken bu sonucu görmek..

Bakalım pazartesi diyetisyen kontrolü var ne olacak.

Yani kilom 94.4 suan
Spor
250 dk yürüyüş
100dk aletli pilates
180dk parkta ve spor salonundaki aletlerle spor
Toplam 530dk ama sonuç çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…