Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm.....

çarşı işimi hallettim geldim, sonrada birazda komşularla oturduk.
dışarısı feci kalabalıktı, eve geldiğime şükrettim....
başbakan gelicekti bugün konyaya, bu denli kalabalık olacağını hesap etmemiştim hiç, neyse bi şekilde evime geldim çok şükür.
sonunda kitabımı da aldım:))))
şahane bir kitaba benziyor, en kısa zamanda başlamalıyım okumaya....
5333:)

kilo bildirimi
gökçecim beni bu haftada izinli yaz canım yaaa, hiç tartılmak istemiyorum bu hafta.
şimdiden teşekkür ederim.....

nuhancım hoşgeldin..iyi olmana sevindim...istediğin kiloyu koruyabilmende ayrıca çok güzel...inşallah bizlerde ulaşırız hedefimize...he bide yazılarını okudum fakat vaktim olmadığı için cevap yazamamıştım....

ben geldimmmm ama yorgunum..ve acıktımm...eşimi bekliyorum yemek için biraz daha gecikirse beklemicem artık...

gelmişken menümüde yazayım bare.....

kahvaltı:2 yumurtayla peynirli omlet ve bir dilim ekmek,yeşilçay....

akşam:1 kase çorba ve 1 tabak taze fasulyee....üstüne bide yeşilçay içerim...

Bende basladim kizlar 98 kiloydum 1 hafta once simdi 94 kiloyum boyum 1.72 hedefim 55 60 olmak insallah hep baleraber basarcaz cok sıkildm 2 yildir boyle olmaktan

slm kızlarr anamm sayfa birikmiştir sandıydımm herkez yoğun sanırım

bugün yediklerim resimlemedim

sabah 2 yumurta domates maydonoz peynir ceviz ve kuru kayısıdan oluşan menüm

öğlenn: havuş salatası
yoğrtlu
10 köft
e

arada kuru kayısı
ceviz 4 adet
kayısıların arasına kaymak koydum yena merak ettirdin nası oluyo diye yemezsem çatlardım:))

akşammm:

mercimek çorba
pazı kavurdum yumurtalıı
cacıkk

2 adet eti hoşbeş:)) yedimm

vee kızlaarla doğum gününe gidicez inşallah kaçırmamm

Son düzenleme:
Kilom...99,7
Spor....170 dk.

süpersin yenammm....darısı başımaa....

menü güzel ama lütfen kaçırmaaa...sonra gördüğümüz en ufak bi artı tepetaklak ediyo bizii bütün moral alt üst oluyo...toparlıyamıyoz sonraa....oyüzden lütfen dikkat ett...

Bende basladim kizlar 98 kiloydum 1 hafta once simdi 94 kiloyum boyum 1.72 hedefim 55 60 olmak insallah hep baleraber basarcaz cok sıkildm 2 yildir boyle olmaktan

hoş geldinn...birhaftada 4 kilo nasıl verdinnn...:44:

Meyracim iyi aksamlar tatlim ozledim o hos sohbetini vallaa sporuda yaz bsri senimi kirayim spor diyorsan spordur canim benim

Ammiiiiinnnnnn asu cum bu arada senin fotolara baktim ne guzel kilo vermissin bide ne tatli ne hos bir hatunmussun oyle bi kanim isindi sana assuuuu

Kizlar ben az once nede olsa kilo bildirimini yaptim diyerek kendime izin verdim bu gune ozel 1 kerecik kacamak yapivereyim dedim veee tam 3 tane muz yedim:18::18:

Bünye meselesi benm aslinda basladgim zaman yag misali cabucak erir giderim normalde cok hareketsizim biraz fazla hareket ednce vucudum tepkime veriyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…