Kilom...99,7
Spor....170 dk.
Kilom...99,7
Spor....170 dk.
slm kızlarr anamm sayfa birikmiştir sandıydımm herkez yoğun sanırım
bugün yediklerim resimlemedim
sabah 2 yumurta domates maydonoz peynir ceviz ve kuru kayısıdan oluşan menüm
öğlenn: havuş salatası
yoğrtlu
10 köfte
arada kuru kayısı
ceviz 4 adet
kayısıların arasına kaymak koydum yena merak ettirdin nası oluyo diye yemezsem çatlardım:))
akşammm:
mercimek çorba
pazı kavurdum yumurtalıı
cacıkk
2 adet eti hoşbeş:)) yedimm
vee kızlaarla doğum gününe gidicez inşallah kaçırmamm
Bende basladim kizlar 98 kiloydum 1 hafta once simdi 94 kiloyum boyum 1.72 hedefim 55 60 olmak insallah hep baleraber basarcaz cok sıkildm 2 yildir boyle olmaktan
selamün aleyküm.....
dışarı çıkcam birazdan, listeyi dışardan geldikten sonraki bi ara yaparım artık.
iyi olduğuna sevindim.
kedin nasıl peki?:)
sağolasın canım.
sağol canım.
canım aktivitelerinin spor olup olmadığına kişi kendi karar veriyo, gün içinde spora giriyorsa spor diyoruz geçiyoruz, okadar çok ciddi bakma ve bence senin bu 4saat spor...
eğer bu 4saati spordan sayacak olursan ben listeyi yapana kadar yetiştirirsen tekrardan bildirim yapıver listeye yazıyım senide:)
spor spordur....
güle güle kullan canım, iyi oldu korsede bana, sıcacık tuttu:)
karın korsesi olduğu için karnımıda topladı aynı zamanda.
Kilom...99,7
Spor....170 dk.
Bende basladim kizlar 98 kiloydum 1 hafta once simdi 94 kiloyum boyum 1.72 hedefim 55 60 olmak insallah hep baleraber basarcaz cok sıkildm 2 yildir boyle olmaktan
tebrikler canım ikili rakamlara adım atmışsın bir daha hiç görmezsin inşallah üçlüleri darısı da 8ler ve 7lere
esracan sen de 8leri gördün yanılmıyorsam sen de 9ları görme bir daha inşallah
süpersin yenammm.... darısı başımaa....
menü güzel ama lütfen kaçırmaaa...sonra gördüğümüz en ufak bi artı tepetaklak ediyo bizii bütün moral alt üst oluyo...toparlıyamıyoz sonraa....oyüzden lütfen dikkat ett...
hoş geldinn...birhaftada 4 kilo nasıl verdinnn...:44:
Kizlar ben az once nede olsa kilo bildirimini yaptim diyerek kendime izin verdim bu gune ozel 1 kerecik kacamak yapivereyim dedim veee tam 3 tane muz yedim:18::18:
Insallah isteyen herkes ulasir ben daha once kilo problemi yasamadim polistik over olduktan sonraHosgeldiniz insallah hedefe en kisa zamanda ulasirsiniz
afıyet olsun esracan da muz tutar bacım dikkatet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?